Gönderen Konu: TUTTURMUŞLAR DRATHARMI PUANTERMİ DİYE NE ELMA NE ARMUT VARSA YOKSA KURZHAAR...  (Okunma sayısı 13976 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aydin GÜLER

• *
  • Zalimin Zulmü Varsa, Mazlumun Allah'ı Var
Arkadaşlar tamam beslediğiniz köpek ırkları çok ii de atın videolarınızı köpeklerinizin hakikaten çok ii olduklarını görelim SAYGILAR
Aydin GÜLER
1962 BURDUR

05382391787

Çevrimdışı Yahya HEKE

• *
seter-pointer ve kurzhaar drahthaar zıtlaşması,kısaca ingiliz alman kapışması :)) ingilizin atınıda pointerinide tek geçiyorum... ingilizinde almanında Allah belasını versin yeterki bize birşey olmasın :))
   HA HA HA HA KOPARTTIN BENİ BE DOSTUM BENCEDE  :)
Yahya HEKE
1968-İstanbul

Çevrimdışı Ali BİLGİN 20

• *
İYİ BİR KURZHAAR,I HİÇ BİR IRKA DEĞİŞMEM BÜTÜN AVLARDA KURZHAAR KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM.AMA DİĞER IRKLARADA SAYGIM VAR...
Ali BİLGİN
1981 DENİZLİ

Çevrimdışı Ercüment YÜKSEKÇINAR

• Ercüment YÜKSEKÇINAR
  • Müdavim Üyemiz
valla kim neyi sever bilmem galiba en güzeli benimki POİNTER - DRAHTHAAR - KURZHAAR hepsinden var dün pointer ve drahthaar'ımın yanına birde kurzhaar ekledim hangisi daha iyi diye hiç kafamı yormuyorum......

Ercüment YÜKSEKÇINAR
A Rh -  1973   ISPARTA
0 544 544 35 32

ISPARTA AVCILIK ATICILIK İHTİSAS DERNEĞİ BAŞKANI

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
Ercüment bey bu soruya en güzel siz cevap verirsiniz o zaman madem 3 ü ile de aynı anda avlanıp kıyaslayabilirsiniz.
Alman olsun gerisi hikaye diyorum bende .Sakallısı olursa da tadından yenmez tabi .Fakat bu sakalsız versiyonları da maşşllahı vardır :)
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Ercüment YÜKSEKÇINAR

• Ercüment YÜKSEKÇINAR
  • Müdavim Üyemiz
Ercüment bey bu soruya en güzel siz cevap verirsiniz o zaman madem 3 ü ile de aynı anda avlanıp kıyaslayabilirsiniz.
Alman olsun gerisi hikaye diyorum bende .Sakallısı olursa da tadından yenmez tabi .Fakat bu sakalsız versiyonları da maşşllahı vardır :)
valla ersin kardeşim 3 ününde özelliği farklı geçen sezon drahthaarla valandım bu sezon drahthaar ve kuzhaarla avlanacağım ama ne yalan söyliyeyim yılların pointercisi olduğumdanmıdır nedir bilmiyorum gözüm hala oğlumun pointerinde ,
ama bence en önemlisi avcı beraber avlandığı partneriyle ırkı ne olursa olsun uyum sağladığı sürece verim alır köpeğinden bence falancı pointer besliyor falancı drahthaar besliyor bende o ırklardan besliyeyim derse bence büyük hata yapar.
ben 10/10/2011 tarihine kadar pointerden başka köpekle avlanmam diyordum ama geçirdiğim ağır kalp krizi sonucu darahthaar la avlanmaya karar verdim 10/10/2011 tarihinden sonra bana en uygun köpek drahthaar ve kurzharr ama oğlum ve pointerini hayranlıkla izlemeye devam ediyorum.
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2012, 13:48:44 Gönderen: Ercüment YÜKSEKÇINAR »
Ercüment YÜKSEKÇINAR
A Rh -  1973   ISPARTA
0 544 544 35 32

ISPARTA AVCILIK ATICILIK İHTİSAS DERNEĞİ BAŞKANI

Çevrimdışı Fatih YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Beypazarı/ANKARA 1979 0533 394 71 93
en güzel ırk kişinin kendi beslediği ırktır. bu tartışmalar yıllardır devam ediyo havanda su döğmekten ve kalp kırmaktan başka birşey değil. (benim düşüncem), sonuçta bu bir zevk işi, herkesin avdan ve köpekten beklentisi farklıdır. her avcı avlandığı arazi yapısı ve av cinsine göre beğendiği ırkı beslesin.
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2012, 18:19:12 Gönderen: Fatih YILMAZ »
Fatih YILMAZ 1979
BEYPAZARI- ANKARA 0533 394 71 93

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
    • Sulusaray Kasabası Resmi Web Sitesi
Bende bir pointer besliyorum daha hiç avını görmedim bu sezon nasip olursa avlanacam pointerler nasıl köpekler hiç bilmem,drathaat nasıl köpektir onuda bilmem,kurzhaar'ı da,setteride hiç bilmem yani köpek deneyimim hiç yok. Ancak uzun zamandır okuduğum yorumlarave açılan başlıklara  bakıyorum,herkes pointere sataşıyor hani meyva veren ağaç taşlanır gibisinden insanın aklına böyle şeyler geliyor,madem okadar kötü lafı bile edilmemesi lazım.sizcede böyle değilmi.

Ama bizim burada bir laf vardır "Peşinden kırk köpeğin havlamadığı Kurda ben Kurt demem" derler...
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

Çevrimdışı Turgay SULU

• *
  • DRAHTHAAR YOLUN SONU :)
AFERİM !!!

Turgay SULU 1969
AKSARAY - ANTALYA

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
Rastgele!!!
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Olcay AYTAÇER

• *
Arkadaşlar tamam beslediğiniz köpek ırkları çok ii de atın videolarınızı köpeklerinizin hakikaten çok ii olduklarını görelim SAYGILAR

yakında bu konu ile ilgili ustam "Murat ŞINLAKGÖZ" gerekli açıklamalı resim ve vidoları paylaşak bekleyin az kaldı....
Olcay AYTAÇER
1983 İZMİR    KENA--OLCAY MUHTEŞEM İKİLİ

gif image hosting

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *
  • 05347677315 TOROS KARTALI
Sarp kayalık arazide habire sırtımda taşımayacağım bir ırk varsa,safkanından beslerim.Bir pointerim vardı şekil şemal,kelle kulak,av hepsi süperdi,ama o ne öyle yav sarp arazide vız vız vız vızırdanıp kendini taşıttırırdı :),it omuzlarken ölmüştük be abicim yavv :D :D.Şimdi çok güzel bir Kurzhaar besliyorum bu ilk sezonu olacak bakalım o ne yapacak toroslarda. ;)
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut