Gönderen Konu: TUTTURMUŞLAR DRATHARMI PUANTERMİ DİYE NE ELMA NE ARMUT VARSA YOKSA KURZHAAR...  (Okunma sayısı 13979 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Olcay AYTAÇER

• *
 8) 8) 8) 8)

Drathaar bölümünde millet kopmuş yok drathaar yok puanter diye..Kurzhaar varken ne berbere sakal parası veririm nede fermaya yetişecem diye avda taksi tutarım. 8) 8) 8) 8)
Olcay AYTAÇER
1983 İZMİR    KENA--OLCAY MUHTEŞEM İKİLİ

gif image hosting

Çevrimdışı Ahmet UZELLİ

• Müdavim Üyemiz
  • RASTGELE
İyi bir kurzhaar sahibi olmak kolay değil, bir çok kurzhaar var ama kurzhaar değil yazılacak çok şey var fakat  fazla polemiğe girmeye gerek yok.

kimisi elma, sever kimisi armut..

Ahmet UZELLİ 
1968 BURDUR Bulunduğu il İZMİR 
http://www.deutsch-kurzhaar.de/

upload pics

Çevrimdışı Olcay AYTAÇER

• *
Ahmet abi elma armut seveni bilmem ama KURZHAAR varken gerisi tefaruattır....
Olcay AYTAÇER

gif image hosting

Çevrimdışı Kadri KASAPOĞLU

• Müdavim Üyemiz
bende yeniyim bu ırkta sitemiz üyelerinden İbrahim ÖZEL abi sayesinde yetişkin bir kurzhaar aldımmm daha sezondan ötürü ava gidemesekte itaat ıyla ve verilen komutları yapmasıyla kendisine şimdiden aşık etti :)

Kadri KASAPOĞLU  05374961110
1985 ANTALYA / ALANYA

Çevrimdışı Metin GÖRGÜLÜ

• Müdavim Üyemiz
  • yelkili
İyi bir kurzhaar sahibi olmak kolay değil, fazla polemiğe girmeye gerek yok.

kimi o nu sever kimisi bunu

METİN GÖRGÜLÜ-1969- YELKİ KÖYÜ-İZMİR
TECRÜBE ÖĞRETMEN'LERİN EN İYİSİDİR.
YALNIZ OKUL MASRAFI AĞIRDIR.

resim yükle

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
DEĞERLİ KUURZHAAR SEVER ARKADAŞLAR biz DD,ciler olarak kardeş ırk olarak kuurzhaar,larıda çok sever ve hakkınıda veririz nede olsa biri MERCEDES ise diğeride BMW fark yok pek aralarında sadece birisinin sakalları var ,,,bizde sakalı olanların sözünü dinliyoruz hepsi bundan ibaret...... ;) ;) ;) ;) ;)...KALIN SAĞLICAKLA....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
seter-pointer ve kurzhaar drahthaar zıtlaşması,kısaca ingiliz alman kapışması :)) ingilizin atınıda pointerinide tek geçiyorum... ingilizinde almanında Allah belasını versin yeterki bize birşey olmasın :))
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Bünyamin KÖK

• *
  • DAĞLAR AŞILMAZ DEĞİL YETERKİ AV OLSUN!
    • av avlak avcı
8) 8) 8) 8)

Drathaar bölümünde millet kopmuş yok drathaar yok puanter diye..Kurzhaar varken ne berbere sakal parası veririm nede fermaya yetişecem diye avda taksi tutarım. 8) 8) 8) 8)
Ahmet abi elma armut seveni bilmem ama KURZHAAR varken gerisi tefaruattır....

Millet bir birini kırıp geçirmesin diye yönetim konuyu kilitlerken bu ne şimdi Olcay bey.Arı kovanına çomak sokuyorsunuz.Avcıyım Ama pointer,setter,kurzahar,drahtar,Breton,kopay,vb.vs.= İT'tir.Önemli olan insanlık dostluktur.Renkler ve zevkler tartışılmaz.Herkese selamlar ve saygılar.
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2012, 14:39:04 Gönderen: Bünyamin KÖK »
Bünyamin KÖK
1983 KAYSERİ
Elektrik Elektronik
Metal İşleri Teknisyeni

Çevrimdışı Latif DEMİRAYAK

• Müdavim Üyemiz
  • Öyle birini sev ki sen ölünce hiç yaşamasın..
Benim düşüncem ise yerli malı yurdun malı herkesin beğendiği bir ırk var saygı duymak lazım.SAYĞILAR..
Latif DEMİRAYAK
1967-Denizli
0542 797 60 27

Çevrimdışı Olcay AYTAÇER

• *
Millet bir birini kırıp geçirmesin diye yönetim konuyu kilitlerken bu ne şimdi Olcay bey.Arı kovanına çomak sokuyorsunuz.Avcıyım Ama pointer,setter,kurzahar,drahtar,Breton,kopay,vb.vs.= İT'tir.Önemli olan insanlık dostluktur.Renkler ve zevkler tartışılmaz.Herkese selamlar ve saygılar.

Arı kovanına çomak sokmuyorum bünyamin bey;sadece Başka ırk yokmu gibi davrandıklarını bu iki ırk ilk iki sıradamış gibi gösterilmiş sanki...Kısacası KURZAHAR'ı sanki unutmuşlar gibi gedi olay bundan ibaret.Birde kalp kırmaya gerek yok.MAksat beyin fırtınası yaşamak.Sezarın hakkı sezara KURZAHAR varken iki kere düşünmek lazım bence...
Olcay AYTAÇER

gif image hosting

Çevrimdışı Soner KEÇECİ

• *
bende fikrimi söyleyeyim aacım polemik değil 22 yıl kurzhaara gönül vermiş biri idim türkiyede sayılı damızlıklardan yavru aldım netice avlananınıda gördüm ben setter deki tadı kurzhaar da görmedim tabi ki benim dediğim italyan tipi setter seri süratli fermada sabah bırak akşama al sabırlı neticede her cins av köpeğidir fazla söze gerek yok
Soner KEÇECİ
1970 DÜZCE - 0 532 204 10 77

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Hayırlısı olsun.

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Nuri ÖNEL

• Müdavim Üyemiz
    • www.ekomakkazan.com.tr
Her yiğidin gönlünde bir aslan yatar
herkesin aslanı kendine göredir.
Renkler ve zevkler meselesi.
Her çeşit ırk'ada gönülverenlere RASGELE
Nuri ÖNEL
1957 NAZİLLİ

Çevrimdışı Ayhan TAŞDEMİR

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2013, 23:31:12 Gönderen: Ayhan TAŞDEMİR »
  • remington 1187 premier lc
  • remington 870
  • labrador
Ayhan TAŞDEMİR
1966-Samsun

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
bretoncular uyuyormu........
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
Dogrudur beyler
Yaz mevsimi geldi
Ne elma ne armut
Varsa yoksa çengel köy hıyarı  >:D >:D >:D >:D
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2012, 06:27:05 Gönderen: Ö.Faruk GÜNER »

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

Çevrimdışı Olcay AYTAÇER

• *
Dogrudur beyler
Yaz mevsimi geldi
Ne elma ne armut
Varsa yoksa çengel köy hıyarı >:D :' >:D >:D >:D

E hali ile av kapalı  olunca  bu tıp konusmalar hep olur
)))  Önemli olan dostluklar oluşsun tatlı rekabetler  olsun....Bunu yapabilmemiz çok önemli bence... Bu arada puanterciler yakışıklı fermalardan bahserderler ya hep  isterlerse  kurzhaar kulubu altındakı kurzahar fermalarına bır baksınlar derim.......
Olcay AYTAÇER

gif image hosting

Çevrimdışı Faruk ÖSTLÜER

• Müdavim Üyemiz
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
Meyve sebze hali gibi olmuş ortalık sezona az kaldı bırakalım fermalar konuşsun :)))
Faruk ÖSTLÜER MANİSA 1980 0535 563 09 87

image hosting

Çevrimdışı Dinçer ULUBAY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
kırıcı olmadan tatlı tatlı yorum yapmak çok güzel. bana dikenli olan kirpi yavrusu annesine kadifedir.sevgiler,selamlar
1950-Elazığ

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
daha öncede bu konuya benzer konular açılmıştı hiç birine yorum yapmamıştım bunu görünce dayanamadım ,yapılan bazı yorumların maksadını aştığını düşünüyorum,herkesin beğendiği sevdiği ırka saygı durmak lazım ,ırkları aşağılamak yerine eksilerini artılarını tartışalım,bence bütün ırkların birbirlerine eksileri artıları var ,bende yıllardır pointer le avlanıyorum ve zevk duyoyorum ,,,pointerle avlanmak anlatılmaz yaşanır,,,(((puanterciler yakışıklı fermalardan bahserderler ya hep  isterlerse  kurzhaar kulubu altındakı kurzahar fermalarına bır baksınlar derim.......))))olcay bey dediğiniz gibi kurzharr fermalarına baktım ama hiç bir tat almadım   ,,dediğim gibi ben pointer sevdalısıyım ,sizde kurzahar olabilir buna saygı duyuyorum,bu yüzden bırakalım herkes kendi sevdiği ırkla avlansın,,teşekür ederim
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2012, 09:57:28 Gönderen: Ramazan HAK »
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı H.İbrahim ŞİMŞEK

• *
benim düşüncem arazi, iklim ve yapacagınız av şartlarına göre köpek beslemek. araziler: daglık ,düz ova, çalılık, ormanlık oluyor besliceginiz ırkın bulundugunuz bölgenin yapısına uygun olmalı avda sizi yarı yolda bırakmayıp tam performans saglamalıdır. saygılarımla..
H.İbrahim ŞİMŞEK
1983 NEVŞEHİR

Çevrimdışı Olcay AYTAÇER

• *
benim düşüncem arazi, iklim ve yapacagınız av şartlarına göre köpek beslemek. araziler: daglık ,düz ova, çalılık, ormanlık oluyor besliceginiz ırkın bulundugunuz bölgenin yapısına uygun olmalı avda sizi yarı yolda bırakmayıp tam performans saglamalıdır. saygılarımla..

Ramazan bey; amacımız zaten sohbet  yorumunuz için  teşşekürler en azından KURZAHAR fermalarına bakmanız bile kafi....Yinede içinizde birazcık begenme olmuştur diye düşünüyorum..............Bu arada ege bölgesi avcılarında köpeinizle motorla ava gitmeniz çok hoşuma gitmişti bunuda belirtmeden geçemeyecegim.....
Olcay AYTAÇER

gif image hosting

Çevrimdışı Kadir HASDEMİR

• *
  • avcıkadir
İster pointer, istersede setter olsun hatta istersede kurzhaar olsun farketmez.

Sevgili dostlar, bir drahthaar var, birde diğerleri.

Farkı ne mi? Çoooook farkı var. Tabi ki bu avdan ve köpekten ne beklediğiniz ile alakalı.

Bu arada Ahmet beye katılıyorum; ''bir çok kurzhaar var ama kurzhaar değil'' ve genişleterek bende ekleme yapmak istiyorum. Birçok, pointer,setter, kurzhaar vs... var ama sadece rengi benziyor.

Tüccarlara bir sürü paralar veriliyor. Sonrada buralarda paylaşımda tartışılıyor. Şu köpek mi daha iyi? Yoksa bu mu? Ama bana göre, ilk önce avcılar olarak  elimizdeki köpekin ırkının güzel bir örneğimidir diye bakmalı, ondan sonra köpeğe ve ırkına not vermeliyiz.
Kadir HASDEMİR
1973 Ünye ORDU

adult image hosting

Çevrimdışı Erdal ERGUN

• Müdavim Üyemiz
herkesin sevdiği ve gönül verdiği bir ırk vardır buşekilde daha önceleride bir çok konu açıldı kavga ve gürültü ve küslükler oldu ben seter severim fakat çok iyi bir kurzağar ve ya pointer görsem hoşuma gider
Erdal ERGÜN
0 541 499 79 79       BURDUR 1971

Çevrimdışı Alim ÖZGÖRÜ

• *

Arı kovanına çomak sokmuyorum bünyamin bey;sadece Başka ırk yokmu gibi davrandıklarını bu iki ırk ilk iki sıradamış gibi gösterilmiş sanki...Kısacası KURZAHAR'ı sanki unutmuşlar gibi gedi olay bundan ibaret.Birde kalp kırmaya gerek yok.MAksat beyin fırtınası yaşamak.Sezarın hakkı sezara KURZAHAR varken iki kere düşünmek lazım bence...
[/quote
konu başlığına bakıp karar vermişsiniz. konuyu açan açıklamasında köpek almayı düşündüğünü iki ırk arasında kaldığını ve hangisini alması gerektiğini yazmış. fikir edinmek adına açılan bir konu. ben dd sevdalısıyım ama siyah üzerine bol beyaz puanlı bir dk ye hayır demem. mercan avdaki 4 nolu Katya vom Mercan gibi. sağlıcakla kalın.
Alim ÖZGÖRÜ