0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cıragın ogrenmeye nıyetı varsa usta da cıragını severse kısa zamanda cırak usta olur benım gorusum bu esref kardesım ben 18 ayda atolye kurdum cıragımda uc senede suntanın kalınlıgını ogrenemedı bu kadarı yeterlı
Yorumsuz kalıyorum
maşallah gayet düzgün ve güzel
MAŞŞŞŞALLAH TOSUNUMA...KOCAMAN ADAM OLDU...
Maşallah Eşrefim giderek dahada güzelleşiyor,uzun yıllar güzel avlar yapmanı dilerim..
EE ARTIK BU KÖPEĞİN SHOW YAPMA ZAMANI GELDİ ARTIK (KAPAK)LARI BUN LA YAPACAN ,BAŞKA YOLU YOK.DAMARININ SON ÖRNEĞİ MAŞALLAH.
Öncelikle pointer tutkunu arkadaşım eşref böle nadir avcı arkadaşlarımızı nasip olacak kaliteli bir köpeğin olduğun için seni tebrik ederim. Şu anda görüntü itibarıyla gelişimini tamamlama aşamasında olan köpeğin fizik ve eşgal bakımından çok çok güzel bir durumda. Bundan sonraki av eğitiminden zaten hiç şüphe duymayacağım senin gibi pointer ve av tutkusu olan bir arkadaşımınızın elinde bu bizim avlak ailemizin güzel pointeri zeus efendi zaten on numara köpek olacağından hiç şüphe duymuyurum. Ve tekrar tekrar seni TEBRİK ediyorum her avcıya böle şahane köpek nasip olmaz diyor saygı ve sevgilerimle bütün okurlarımızı SELAMLIYORUM......
Maşallah güzel insanın güzel köpeği olur . Mal sahibine çekmezse harammış . Avı kanlı ömrü uzun olsun . Artık Dişiler kızınca yanındayız
Maşallah kardeşim zeus 10 numara bi avcı oldu.ömrü uzun avı bol olur inşallah.selamlar.
Maşallah Asi den sonra Zeuss senin isteklerini tatmin eder ins çokda güzel kerata
Manşallah çok güzel görünüyor avı bol olsun sana uzun zaman avlarında dostluk yapacağı belli şimdiden.selamlar.
Allah can pekliği versin eşref abiiiiiiiiiiiiim Uzun yıllar avlanmanız dileğiyle...
BENİM ANLAMADIĞIM BİR KÖPEK SENDEMI VAR BE BILADER VALLA BIR SIRALARSAM RESIMLERI AZIN ACIK KALIR BAK BUNUDA CÖPE ATARSIN ATACAK OLDUNMUDA HABER VER BALIKESİR TARAFLARINA AT YAZIK HAYVANA BEN ALIR BAKARIM
maşallah maşallah eşref dostum harika bir pointer zeus...tüyü kadar hayırını görürüsün inşallah..
mehmetten nunoyu araklıyamadık ama zeus u gelınce araklıcam
Ne söylim nereden başliim bilemedim şimdi ama bildigim üstüne çok düştügün ve çok emek sarfettigin! Maşallah oda gelişimini güzel tamamlamış artık onun bize hünerlerini göstermesi kaldı bizede izlemesi . Gerisi zaten teferruatlardan ibaret...!
eşref bu tam bi kırık ... sen bu kıyma cektir tarık abinin ritaya yedirelim... ordan bi yavru al tarık abi seni sonra arar gel paranın 50 tl geri alder...