0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
saçma dağılımını test eden tek firma YILDIZ.geri kalan firmaların tüfeklerinin saçma dağılımları benim için hurafeden öte gitmez.
Ferhat Bey kafamı karıştırmayı bırakın allak bullak eden yorum ve fikirler için teşekkürler.Sizin tecrübeleriniz ve yönlendirmeleriniz benim için önemli..Bu konuda sizi rahatsız edeceğim tel nonuz silinmeyen tek özel msjımda kayıtlı
ama atanının dönerbaşlıklı otomatiğinden uzak durun bence.Memnun olana çevremde rastlamadım...
Otomatiği de satamayacağız anlaşıldı Ahmet Bey hangi havade kaç no kaç gr attınız ördeğe..ince saçması güzel icra yayı sert magazin cut off yapsalar satmayı düşünmem Limbertayı...Pozede hiç aklımda yokken sarsılmazı omuzlamamızla iyi tav a geldim Bunlar güzel şeyler av bahane..Köpeğimizle nasıl bütün oluyorsak tüfeğimizlede bütün olmalıyız..Bindiğim arabada bile ben bunu arıyorum.sevemedim mi kanım ısınmadımı dünyanın en pahalı arabası olsun bendeki değeri araç
Büyük huğlu conkuest lüx:hava sıfırın üstünde iken ME-CA(32/4VEYA 5),İMPERİAL(32/4VEYA 5),ROTWEİLL(SAHTE VEYA ORJİNAL FARKETMİYOR 32/4 VEYA 5) HAVA SIFIRIN ALTINDA İSE 33 GRAM 4 NUMARA B&P HAVA ILIMAN VEYA HAFİF SOĞUK İSE 30 GRAM 5 NUMARA İMPERİAL,30 GR. 4 NOSUDA GÜZEL İŞ ÇIKARIYOR AMA ZOR BULUNUYOR.ÜVEYİKTE 28/8 ME-CA,SELAMLAR
Birde şu var,kullandığınız tüfeklerde kundak boyu ve açıları size uygun mu?Namlu vurmaz kundak vurdurur..