Gönderen Konu: Beagle Yardım!!  (Okunma sayısı 3322 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İsmail ÇINAR 10

• *
Beagle Yardım!!
« : 18 Nisan 2012, 23:11:24 »
Tüm Avcılara Selam,  bir abimiz  yaklaşık bir yaşında beagle (erkek) hediye etti,   bu kopay cinsi köpeklerde tavşan için diğer kupaylar gibi usta köpek yanında mı eğitilecek, yoksa başka bir yöntemi varmı( ev tavşanı ile bir eğitim olurmu ?) yani önünde vursak olur mu?.
Köpeğin huyu : bahçede bakılmış, biraz şımarık ve hareketli  ne yapacağımı bilmiyorum? ayrıca 5 aylık bir kurzaar eniğim var. 
İsmail ÇINAR
1976 BALIKESİR
EY ÖLÜMSÜZ TÜRK ULUSU! KENDİNE DÖN! SU GİBİ AKITTIĞIN KANINA, DAĞLAR GİBİ YIĞDIĞIN KEMİKLERİNE LAYIK OL!

• *
Ynt: Beagle Yardım!!
« Yanıtla #1 : 22 Nisan 2012, 23:32:57 »
Lütfen bu köpek cinsi ile ilgili bilgisi olan yazsın
İsmail ÇINAR
1976 BALIKESİR
EY ÖLÜMSÜZ TÜRK ULUSU! KENDİNE DÖN! SU GİBİ AKITTIĞIN KANINA, DAĞLAR GİBİ YIĞDIĞIN KEMİKLERİNE LAYIK OL!

Çevrimdışı Zafer TAVUSBAY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 23 Nisan 2012, 09:52:05 »
S
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2012, 09:49:05 Gönderen: Zafer TAVUSBAY »
24.08.1974
İstanbul-Çorlu

• *
« Yanıtla #3 : 23 Nisan 2012, 22:13:27 »
Teşekürler zafer bey, bende tam senin yaptığın  gibi yapacağım, boz bir tavşan salacağım baya bir gezsin bayırda sonra efeyi salarım, çıkarınca önünde vurrarak olayı çözerim .... herhalde  :)
İsmail ÇINAR
1976 BALIKESİR

Çevrimdışı İlker ERKAL

• *
« Yanıtla #4 : 27 Nisan 2012, 01:53:38 »
slm ismail kardeşim bende beagle ile avcılık yapıyorum bunlar okadar akıllı köpeklerki zamanla görüceksin şu an sezon kapalı olması senın en büyük kaybın sezon açılınca sadece ava götürmen yeterli senin suan vericehin egitim sadece cahırdıhın zaman gelmesi saygılar.
İlker ERKAL
1973 KIRKLARELİ - VİZE

• *
« Yanıtla #5 : 27 Nisan 2012, 22:11:31 »
sağ olasın İlker bey sabırsızlıkla sezonu bekleyeceğim, ...... saygılar bizden
İsmail ÇINAR
1976 BALIKESİR

Çevrimdışı Şahin SEVİNÇ

• *
  • konyalı
« Yanıtla #6 : 29 Nisan 2012, 23:59:33 »
ismail bey beagle  la bı ara bende çok ilgilendim bir abimizden aldım  oda 1 yaşındaydı ava götürdüm ama enıkten alısmadıgı için insanı takıp etmıyordu çok uzaklaşıyor ama gerçekten çok akıllı köpek üstüne düşersen alışır av mevsımı kapandıgı ıcın su an yapacagın sılah sesıne alıstır ara sırada gezme amaçlı daga gotur yavas yavas alısacaktır sezon başladığında iki kez önunde tavsan vur canavar olur o içinde var zzaten birde ona sözünü dinletmeye çalış görürsün
Şahin SEVİNÇ
1979-Konya

Çevrimdışı Şahin SEVİNÇ

• *
  • konyalı
« Yanıtla #7 : 30 Nisan 2012, 00:10:08 »
[/img]
ismail bey beagle  la bı ara bende çok ilgilendim bir abimizden aldım  oda 1 yaşındaydı ava götürdüm ama enıkten alısmadıgı için insanı takıp etmıyordu çok uzaklaşıyor ama gerçekten çok akıllı köpek üstüne düşersen alışır av mevsımı kapandıgı ıcın su an yapacagın sılah sesıne alıstır ara sırada gezme amaçlı daga gotur yavas yavas alısacaktır sezon başladığında iki kez önunde tavsan vur canavar olur o içinde var zzaten birde ona sözünü dinletmeye çalış görürsün
Şahin SEVİNÇ
1979-Konya

• *
« Yanıtla #8 : 03 Mayıs 2012, 22:25:21 »
Eyvallah Sevinç bey,  uyarılarınızı dikkate alacağım, tüm  herkeze teşekürler,,,,
İsmail ÇINAR
1976 BALIKESİR