Gönderen Konu: yeni sarsılmazlar çok güzel  (Okunma sayısı 19753 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alipoyraz

• Ziyaretçi
yeni sarsılmazlar çok güzel
« : 18 Nisan 2012, 15:24:45 »
arkadaşlar sarsılmaz tüfeklerine makyaz yapmış. çok da güzel olmuşlar.
sa-w 700 L modelinden almaya karar verdim; ama önce daha yepyeni olan huğlu koop. çiftemi satmam lazım. üstünde çizik bile yok, garantisi bile bitmedi daha; ama hastalık işte bendeki...
aşağıdaki linkte yeni ürün kataloğu var. buyrun bi bakın siz de.

http://www.sarsilmaz.com.tr/Content/katalog.pdf

belki de benim daha yeni haberim oldu:)

enis kıran

• Ziyaretçi
Ynt: yeni sarsılmazlar çok güzel
« Yanıtla #1 : 18 Nisan 2012, 15:35:32 »
bende sarsılmazın new avrasya modali var pozesi kısa namlu.Yedek namlu yaptırmak istedim ama gel gelelimyedek parçaları çok pahallı.Bi namlu geçen sene nerdeyse bi tüfek parasına denk geliyordu.O yüzden ben size tavsiye etmem sarsılmazı  ve facebokktan o kadarda yazı yazdım kendilerine ne bi ilgilenen oldu nede bi alakadar olan oldu.Yani hizmet sıfır sadece satıncaya kadar işler anlayacağınız.Kaç kere yazılar yazdım ilgilenecez dediler ama bi türlü geri dönen olmadı ve beni en sonunda engellemişler galiba :)benden söylemesi hiç bulaşmayın daha iyi :) başka markalara bakın derim size.

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 18 Nisan 2012, 18:29:57 »
Hani bir söz vardır dışı seni yakar içi beni diye. Dışını deyil içini deyiştirsinler...
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

alipoyraz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 20 Nisan 2012, 21:54:06 »
Hani bir söz vardır dışı seni yakar içi beni diye. Dışını deyil içini deyiştirsinler...

bilader ben bi sarsılmaz alayım diye düşünüyordum. caymak üzereyim stoeger e doğru..
rica etsem biraz daha açabilir msin konuyu?
teşekkürler

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 21 Nisan 2012, 01:19:50 »
Ali kardeşim almak istedıgın tufek otomatık se birşey demiyorum. fakat poze ise durum farklı yerli tektetik enjektörlü tüfeklerde sorun cıkıyor çif patlatma enjektorde doluyu da atıyor boşuda bazen hiç atmıyor kullandım ordan bılıyorum 4 sefer gitti geldi fabrıkaya sonuc gene aynı. otomatık için bişi diyemiycem. ama tavsiyem kinetik sistem bir tüfek olur.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 21 Nisan 2012, 02:15:28 »
yazmayayım dedim,yine yapamadım..durum aynen bu..parçaları pahalı..bir adet uzatma şokunu düşürdüm,3 sene önce,şokun fiyatını duynca şoklama oldum..Allahtan bigadan bayi abimiz az kullanılmış bir tane ayarladı..tabanca işine girdi gireli tüfekte sarsılmazın tadı kaçtı..Stoeger fikrin de fena değil,ben 2007 de almıştım,kostik boyalı idi..yağmurlu bir havada boyası gitti..stoegere veda busesi yaptım..al bir Akkar,dene..müşteri hizmetini doya doya yaşa..selamlar
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

enis kıran

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 21 Nisan 2012, 09:54:52 »
Ahmet abide açıklama yapmış zaten.Ben sadece namluyu sordum bana namlu fiyatını 400 tl dediler.Onu geçtik i el kundağının içinde bi vida kesti onu dedim değiştireyim el kundağını sadece bana dedikleri 180 tl bu ne dedim.O zaman dedim el kundağındaki sadece vidanın tuttuğu demiri değiştireyim dedim 90 tl mi ne yalan olmasın ama o kadar fiyat biçtiler.Toplasan zaten yeni bi tüfek parası yapıyor dedim.Bende o kadar faceden yazdım çizdim tamam ilgilenecez dediler ama hiç bir soruma yanıt gelmedi.Yani müşteri memnumiyeti sıfır.O yüzden sarsılmazı tavsiye etmem kimseye.

Çevrimdışı Bülent PEKPAK

• *
« Yanıtla #7 : 21 Nisan 2012, 10:33:05 »
Sarsılmaz tüfekler güzel işler yapıyor,fakat arıza durmunda yada parçakonusunda çok phalı tüfeğe yedek namlu yaptırayım dedim tüfek parası istediler.
Bülent PEKPAK
1978 KÜTAHYA

Çevrimdışı Bünyamin KÖK

• *
  • DAĞLAR AŞILMAZ DEĞİL YETERKİ AV OLSUN!
    • av avlak avcı
« Yanıtla #8 : 21 Nisan 2012, 10:57:42 »
Akkar veya Ata alacaksın keyfine bakacaksın hizmetse hizmet kaliteyse kalite.
Bünyamin KÖK
1983 KAYSERİ
Elektrik Elektronik
Metal İşleri Teknisyeni

alipoyraz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 21 Nisan 2012, 11:34:37 »
benim de sarsılmazı istememin tek sebebi; uzatma şoklu namlu yapmasıdır..
stoeger almayı da ertelememin tek sebebi içten şoklu namluya sahip olmasıdır.. içten şoklulara kesinlikle kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen; ama dıştan şoklular daha güzel dağılım sağlıyor diye düşünüyorum ve daha etkili oluyor gibi...
kararsız kaldım iyice. zaten bi av bayiisi de stoeger vereyim demişti. halbuki elinde sarsılmaz da vardı...

Çevrimdışı Bünyamin KÖK

• *
  • DAĞLAR AŞILMAZ DEĞİL YETERKİ AV OLSUN!
    • av avlak avcı
« Yanıtla #10 : 21 Nisan 2012, 11:38:39 »
stoeger almayı da ertelememin tek sebebi içten şoklu namluya sahip olmasıdır.. içten şoklulara kesinlikle kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen; ama dıştan şoklular daha güzel dağılım sağlıyor diye düşünüyorum ve daha etkili oluyor gibi...
kararsız kaldım iyice. zaten bi av bayiisi de stoeger vereyim demişti. halbuki elinde sarsılmaz da vardı...
Ali bey uzatma şok Ata dada var.Sitesine bakın.http://www.ataarms.com/urunler.php?catid=9
Bünyamin KÖK
1983 KAYSERİ
Elektrik Elektronik
Metal İşleri Teknisyeni

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 21 Nisan 2012, 14:44:48 »
stoeger almayı da ertelememin tek sebebi içten şoklu namluya sahip olmasıdır.. içten şoklulara kesinlikle kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen; ama dıştan şoklular daha güzel dağılım sağlıyor di.ye düşünüyorum ve daha etkili oluyor gibi...

BENDE TAM TERSİ DİYORUM ALİ.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #12 : 21 Nisan 2012, 15:55:52 »
Uzatma şok size göre nasıl geliyor bilmiyoruz. İyi de olabilir belki. Uca takılan parçanın uzunluğu arttıkça öne ağırlaşır. Bu tüfeğin dengesinin değişmesi demek. Hem iyi hem kötü. İyi yanı, uzağa atarken uzun namlu iyi ama dengesi değiştiğinden hedefi yakalaması zorlaşır. Az veya çok ama muhakkak. Size göre hangisi daha önemliyse ona göre karar verirsiniz. Bu uzatmalarla ilgili bir ilave de, namlu ile doğrultusu OK gibi olmalı. Hem dıştan, hem namlu içinden... Namlu uzantısı arttıkça bu iş zorlaşabilir ama düzgün de yapılabilir. Düzgün yapanlardan almak seçmek gerek.

Ne dersek diyelim, kimsenin beğendiğinden gönlünü geçirmek istemem. Gönüldür, her şeye konar ve ciddiyim, saygı duyarım. İstemeye istemeye en güzelini bile kimse almasın. Eğer satmak veya başka maksat yoksa yani.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 21 Nisan 2012, 20:51:45 »
resim yokmu.....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı İbrahim EBİL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 21 Nisan 2012, 21:43:02 »
Ben de aldım pastan kurtulamadım avda eli le toz beziyle dolaşırsın
İbrahim EBİL
1969-İstanbul

alipoyraz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 22 Nisan 2012, 11:33:48 »
Ali bey uzatma şok Ata dada var.Sitesine bakın.http://www.ataarms.com/urunler.php?catid=9

aslında anlatmak istediğim namlu ucuna uzatma şok eklenmesiydi. yani namluyu uzatıp içine tekrar bir şok takarak kullanmak değildi.. eski frankiler gibi yani, hem namlu uzatılmış oluyor hem de şok eklenmiş oluyor. yani uzatma şokla namlu fix şoklu namlular gibi oluyor..

Çevrimdışı Mustafa AYDIN 54

• Müdavim Üyemiz
  • avcılık özgürlüktür.
« Yanıtla #16 : 31 Mayıs 2012, 17:38:59 »
Benimde sarsılmaz nev avrasya süper pozem var. Aldığımdan bir kaç ay sonra imalat hatası olduğunu tespit ettik. Alt göz iğnesin yeri yanlış delinmiş ve kapsülün kenarına vuruyordu, Fabrikaya bildirdik ve gönderdik. Tüfeği yağlayıp iğneyi değiştirip geri gönderdiler, fakat sorunu çözmediler. bazen patlatıp bazende patlatmıyordu. Bir usta buldum ve yüklü bir ücret ödeyerek yaptırdım. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum.
  • Franchi Affinity y.oto. 71
  • carizma y.oto. 61-71
  • D. D. Panda
Mustafa AYDIN  1973 SAKARYA

Çevrimdışı Abdullah SERİN

• *
« Yanıtla #17 : 31 Mayıs 2012, 20:23:27 »
Abdullah SERİN
1956-İstanbul

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #18 : 31 Mayıs 2012, 20:27:32 »
 >:(birisi sarsılmazmı dedi, :( en son kullanacağım tüfek  tercihim sarsılmazdır,sarsılmaz frankilerin mekanizmalarına bir bakın anlarsınız ne demek istediğimi,kromu bile çok görmüşler :-\
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2012, 20:29:31 Gönderen: Ramazan HAK »
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı Abdullah GÜLTEPE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #19 : 31 Mayıs 2012, 21:07:54 »
ben sarsılmaz kullanmadım ama paslanma konusunda sarsılmaz ve stoeger ikiside insanı canından bezdirir bende satoeger pompalı var hala sorunu çözülemeyen tüfeği dağa çıkmadan yağlıyorum en ufak bir su temasında yağmur damlasında hemen paslanma yapıyor birde göl avları için yapılmış tüfek olduğunu düşünüsürsek su bulunan göllerde kullanmamak lazım hatta yağlayıp rafa kaldır sanızda diğer sezona kadar her hafta kontrol etmeniz lazım. ben baikalı çok paslanıyor diyordum stoeger ondan çok çok daha fazlaz pas yapıyor.
  • baikal mp 153 0tomatik
  • yıldız p71 otomatik
  • turkuaz sn12 otomatik
  • akdaş ah 212
Abdullah GÜLTEPE 1984 KARABÜK-İSKENDERUN/HATAY
 Tel: 05354083156

Çevrimdışı Ahmet ARIKAN

• Müdavim Üyemiz
  • Burdurlu
    • ahmet arıkan
« Yanıtla #20 : 31 Mayıs 2012, 21:33:49 »
sarsılmazın pas sorunu malesef senelerdir bi türlü çözülemeyen bir problem. kendim hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarımın çoğu aynı dertten muzdarip. kısacası hani, kalıbının adımı değil derler ya. sarsılmazda kalıbının tüfeği değil gibi.
  • Yıldız Elegant A3 TME
  • Akkar Churchill 812
  • Retay Masai Mara Bronze Pure
  • Çifsan ÇSP 555
Ahmet ARIKAN
1987-Burdur / Yeşilova

Çevrimdışı Ahmet OĞUL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #21 : 02 Haziran 2012, 00:04:52 »
BENDE DE SARSILMAZ VAR  ANCAK SÖYLENDİĞİ GİBİ Bİ PAS SORUNUM ASLA OLMADI VE KALİTESİ DE YERİNDE. POZEMİN YANINAN YENİ SEZONA BİR DE OTOMATİK ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM. SARSILMAZ SAW 700 S MODELİNİ DÜŞÜNMÜŞTÜM. ACABA KULANAN ARKADAŞLAR VAR MI NASILDIR.
1988-İZMİR

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #22 : 02 Haziran 2012, 00:13:10 »
Benim diğer tüfeklerimden huğlu süperpozem var tek tetilk 22 yıldır bir fiil kullanıyorum çok memnunum şimdiye kadar çift patlatma yaşamadım.  Yerli sanayi olarak çifte ve s.poze de çok iyiyiz. Tabi kalitede öncü olanları tercih edin derim size.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Bilal KAHVECİ

• *
« Yanıtla #23 : 10 Kasım 2014, 12:40:20 »
2 hafta önce pazar günü avda yağmur çiseledi akşam eve gelene kadar tüfek nasıl olduysa her yeri paslanmış.emniyet düğmesine varıncaya kadar ki bir kerede paslanmadan dolayı tamire gidip geldi bu tüfek.böyle şeyler oldukça tüfekten soğutuyorlar adamı.tüfeğim sarsılmaz franchi vurması yıkıcılığı çok iyi gel gelelim paslanma sorununa adamı kanser ediyor.hayırlı forumlar herkese
Bilal KAHVECİ
1984 KARABÜK
Sarsılmaz SP 303
Sarsılmaz Franchi
Franchi Affinity

Çevrimdışı Şeref DAĞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #24 : 14 Kasım 2014, 15:50:38 »
arkadaslar cumleten selamun aleyküm..bu sıteye yeni uye oldum siz degerlı avcı arkadaslarla paylaşmak istedıgım bı konum olacak...gecen hafta  göle ördek avına gıttım kullandıgım sılah sarsılmaz concord francı namlu...30 gr 7 numara rc:ve 32 gr 7 numara rc sıpe kullandım ve göl avcılıgının kara avcılıgı gıbı olmadıgını gordum..10 cm uzatma namlu ıle 20:25 metre uzaklıgındakı ordeklere attıgım zaman ördeklerın umrunda bıle olmuyo attıgım saçmalar...tabı bende düşünüyorum adamlar 40:50 metreden soluksuz dusuruyo ordeklerı...bu tufegıu yıllardır kullanıyorum ama sorunuma bı çözum bulamadım..sorunun 10 cm taktıgım şokta oldugunu tahmın ettım ve sarsılmazı aradım ve uzatma namlu sıparısı verdım 5cm ve 10 cm orjınal uzatma namlu ıstedım....siz degerli arkadaslar bu konuda yardımcı olabılırmısınız...gıramajı mı az sıkıyorum uzatma şokundamı bı sıkıntı var anlamadım gıttı..
1986 antalya/serik