Gönderen Konu: Drahthaar Kulübü Dediler Geldik ** CAŽADORA MİA **  (Okunma sayısı 33606 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Ynt: Drahthaar Kulübü Dediler Geldik ** CAŽADORA MİA **
« Yanıtla #50 : 18 Nisan 2012, 17:54:09 »
41 kere Maşallah Burak kardeşim. Hem tipi, hem de avıyla köpeğin kendini ispat etmiş.  Allah (cc) acısını göstermesin, nice avlarını görürsün inşallah...Burak kardeşimin de dediği gibi, ben Kurzhaarımdan memnumum Emin kardeşim. Tina şimdilik bana fazla bile geliyor. Darısı senin başına inşallah...

Teşekkür ederim Alkan hocam..
Sadece emEin abimi drahthaarcı yapacağız anlaşıldı.. :) Sen bulmuşsun Tina'nı.. üstüne para versek vazgeçiremeyiz.. :)

maşallah Kardeşim köpeğinle uzun yıllar,  bol avlı , mutlu yaşa
bu DD ler koptu gidiyor herkes çok memnun bu gidişle kurzhaar ın yanına bide drahthaar uyduracağım valla

Wallahi bir drahthaar yakışır Muhammet abi... ;) Bir de onun zevkini tat derim..
İyi dileklerin için teşekkür ederim..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #51 : 18 Nisan 2012, 17:58:41 »
Burak kardeşim avların ve bahtın bol olsun. Mia ile uzun seneler beraber avlar yaparsınız inş. Daha dur dişi köpek 1.5 yaşından sonra otomatikman değişiyor. Bildiğin köpek gidiyor yerine usta, kailiyetli ve muhteşem bi yaratık çıkıyor. Bu sene o zevki bambaşka yaşayacaksın. Aşağıdaki foto gerçekten muhteşem. Usta olmayan köpek oralarda gezip ördek aramaz.

İyi dileklerin için teşekkür ederim Rıdvan abim..
Dediğin gibi önümüzdeki sezon için bende umutluyum...Bakalım nasip.. :)
Ama sizden öğrenecek daha çok şey var...Heyecan ile bazı şeyleri atlıyorum hatalarımın farkındayım...
İnşallah bu çirkin kızın yavrularında daha dikkatli olacağım.. ;)

Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #52 : 18 Nisan 2012, 18:03:18 »
Resimler harika anlattığınıza göre köpeğinizde öyle,ama bu tür yazılar beni her zaman çelişkide bırakmıştır ve bırakmaya devam ediyor neden derseniz ben geçen sene bir arkadaş vasıtası ile pointer sahibi oldum imza bölümümümde resimdeki köpek,10 aylık  ilk köpeğim ve doğal olarak hiç köpek tecrübem yok,bu tür yazıları okudukça aceba  yanlış köpek sahibimi oldum diye çelişkiye,korkuya düşüyorum ve av camiası drahthaarcı,setterci,pointerci olarak bölünmüş durumda kimse başkasının köpeğine anlayışlı davranmıyor,mesela bir drahthaar sahibinin yazısını okuyorum diyorumki ah be biz boşuna pointer sahibi olmuşuz heralde çok yanlış yapmışız diyorum,sonra bir setter sahibinin yazısını okuyorum settermi alsaymışım yoksa diyorum,başka yazıda bir pointerci yazısı okuyorum işte budur dıyorum tam istediim köpeğe sahip oldum bu durum beni üzüyor.

Benim köpeğim şu anda 10 aylık geçtiğimiz sezon çok küçüktü av yapma imkanımız olmadı bir kaç kez keklik ve bıldırcın gösterdim ama söylediğim gibi çok küçük oldugundan hiç birşeyin farkında değildi dolayısıyla köpeğimin nasıl oldugunu görmek bu sezona sarktı sezon açılanakadar köpeğimde 14-15 aylık olacak bu seferde çokmu geç kalınmış olacak bu konuda tereddütlerim var ve ben köpeği zamansızmı aldım aceba diyorum.yani hala kafam karışık...

Osman kardeşim kafanda soru işareti kalmasın.  Bizler kuru kuruya köpek fanatikliği değil, avlandığın av türleri, iklim ve mera şartlarına göre köpek seçimini şiddetle savunuyoruz. Sadece bıldırcın ve keklik avlayacaksan pointer güzel bir tercih. Ama av menün genişse iklimin ve arazin sert ise DD ve kurzhaar iyi tercihtir.

Rıdvan abi olayı çok iyi özetlemiş..Teşekkürler..
Osman bey..
Drahthaar bakmadan önce pointer ırkıyla ilgileniyordum..İyi kötü pointerlerim oldu..Bıldırcın ve keklik avları için diğer ırklara göre bir adım daha önde..Fakat ağırlıklı ördek avları yaptığım için ve Karadeniz bölgesinin coğrafi ve iklim şartlarından dolayı drahthaar tercihinde bulundum..
Keşke daha önce tanışsaydım..
Nevşehir bölgesi için pointer bir adım daha önce olabilir ama bölge şartlarını tam olarak bilmediğim için emin olamıyorum..
Umarım sizde pointeriniz ile birlikte bol fermalı bereketli avlar yaparsınız..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #53 : 18 Nisan 2012, 18:05:57 »
burak tüyü kadar avı olsun çirkinin maşallah boy pos yerinde,
bende senin gibi kararsız bir şekilde rıdvan kardeşimin tavsiyesiyle bir çirkin edindim şu an 1 yaşında sezonda çok güzel avlar yaptırdı ve kafamdaki bütün soru işaretlerini sildi iyiki bi drahthaar edinmişim 

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Deniz bey..Rıdvan abiye gvenmekle en iyisini yapmışsınız..
Yeni sezonda DD'nız ile bol berekeli avlar dilerim...

BURAK kardeşim.maaşallah.Av  makinası.nice avlara.selamlar

Teşekkür ederim Ramazan ustam..
Biz daha buraların yenisiyiz..Sizden öğreneceğimiz çok şey var.. ;)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #54 : 18 Nisan 2012, 18:17:33 »
Drahthaar farkı bu, şaşırmamak gerek o bir av makinası drahthaarpıller
4 büyük ırkta tek geçerim drahthaarı, helede böyle her yönüyle bir muayyer adayı ise
burak köpeğin gerçekten çirkin güzeli, maşallah,
ben gördüğüm köpeği unutmam bu köpeği bir karavanın önünde bağlı görmüştüm, demek seninmiş :)
gözlerinden anlamıştım zaten bir cevher var demiştim bu köpekte :) doğruymuş.
Allah bağışlasın avının tadını versin kardeşim
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #55 : 18 Nisan 2012, 19:55:37 »
Drahthaar farkı bu, şaşırmamak gerek o bir av makinası drahthaarpıller
4 büyük ırkta tek geçerim drahthaarı, helede böyle her yönüyle bir muayyer adayı ise
burak köpeğin gerçekten çirkin güzeli, maşallah,
ben gördüğüm köpeği unutmam bu köpeği bir karavanın önünde bağlı görmüştüm, demek seninmiş :)
gözlerinden anlamıştım zaten bir cevher var demiştim bu köpekte :) doğruymuş.
Allah bağışlasın avının tadını versin kardeşim

Sağolasın Hasan abi..
Evet karavanın önünde gördüğün zilli bu...Yalnız karavanın yanından geçtin de niye uğramadın abi..
Her zaman beklerim yolu biliyorsun zaten.. ;)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Cem ÇOKDAŞ

• *
« Yanıtla #56 : 18 Nisan 2012, 20:31:11 »
iyiki acaba deyip vazgeçmemişsin güzel bir drahtaar resimlerden bakınca emekte verdiğin görülüyor ömrü avı bololsun

Cem ÇOKDAŞ
1974 kütahya

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
  • POİNTER HERZAMAN :)
« Yanıtla #57 : 18 Nisan 2012, 20:34:15 »
herkes yazar bız susarızz herkes susar bız yazarızz poınterııı bıraksammı ne yapsam fotolarr hoss :D :D :D
gardasımm sen ne ayaksın ıcındekı poınterın atesıı hıc sonmedıkı senın bana solee sen bu askıı yazarr cızersın ama poınter askını bılırım
pısss poıntercıı senıı
ESREF YILDIZ SAMSUN CARSAMBA 1987

resim yülke

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #58 : 18 Nisan 2012, 20:38:06 »
herkes yazar bız susarızz herkes susar bız yazarızz poınterııı bıraksammı ne yapsam fotolarr hoss :D :D :D
gardasımm sen ne ayaksın ıcındekı poınterın atesıı hıc sonmedıkı senın bana solee sen bu askıı yazarr cızersın ama poınter askını bılırım
pısss poıntercıı senıı

Hahaha pointer her zaman cepte gardaşım merak etme sen ;)
Pointere geri dönmem için bir arkadaşın Zeus yavrusu hediye etmesi lazım..Anca o zaman dönerim :) :)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #59 : 18 Nisan 2012, 22:47:13 »
iyiki acaba deyip vazgeçmemişsin güzel bir drahtaar resimlerden bakınca emekte verdiğin görülüyor ömrü avı bololsun

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Cem bey...
Kütahya'ya selamlar..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #60 : 18 Nisan 2012, 23:30:29 »

Teşekkür ederim Emin abi..
Wallahi bir siz kaldınız.. :) Alkan abiyi kurzhaardan vazgeçirmek biraz zor olacak ama senin bu işte gönlün var gibi.. :)
İlk yavrularından göndereyim sana da ;)

:) bu teklifi bir düşiniyim bir el atmadığım drahthaar var başımı döndürecek bir yavru olursa belki olur ama Alkan abininda alması şartı ile. :D :D :D :D
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #61 : 18 Nisan 2012, 23:33:03 »
41 kere Maşallah Burak kardeşim. Hem tipi, hem de avıyla köpeğin kendini ispat etmiş.  Allah (cc) acısını göstermesin, nice avlarını görürsün inşallah...Burak kardeşimin de dediği gibi, ben Kurzhaarımdan memnumum Emin kardeşim. Tina şimdilik bana fazla bile geliyor. Darısı senin başına inşallah...

Abi tabi kümeslerin var konuşuyorsun ben ingilizler gibi ata binip 20 köpekle ava gidesim geliyor buralarda av yok yoktan var etsin diye 3 5 köpek besliyorum. ;)    :D :D :D :D :D :D
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #62 : 19 Nisan 2012, 10:07:02 »

Burak kardeşim her şeyden evvel bu fotoğrafların çekimini kimler yaptıysa tebrik ederim. Zevkle baktım.  Sanki iki arkadaş gibi sofrada oturuyorsunuz :)  Bu gidişle eşime bir yavru drahthaar alıp hediye edeceğim galiba ;) Zaten benim putik eşimin vurduğu avı sadece bana getiriyor. :) Bu yüzden eşim rahatsız oluyor. :) Bol sakallı ve bıyıklı sizin drahthaarları çok beğeniyorum. Zaten eşimde kurzhaar ve drahthaar hastası. Onun daha önceden olan kurzhaarı öldüğünden. Bir de drahthaar alacam diye söylenip duruyordu. Bakalım ya nasip.
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2012, 10:08:03 Gönderen: N.Yıldız SÜKAN »
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı N.Emre ŞİMŞEK

• *
« Yanıtla #63 : 19 Nisan 2012, 10:08:46 »
Çok güzel bir çirkinmiş bu kız doğru tercih yapmışsın, bu köpeklere ne öğretildiyse o konuda profesyonel oluyorlar. Ben neredeyse sadece keklik avı yapıyorum drahthaarım bana göre 10 numara keklik avcısı. Avınız bol köpeğinizin ömrü uzun olsun...
Nurettin Emre ŞİMŞEK
1976 Ödemiş/İzmir
05057052062

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #64 : 19 Nisan 2012, 10:58:28 »
:) bu teklifi bir düşiniyim bir el atmadığım drahthaar var başımı döndürecek bir yavru olursa belki olur ama Alkan abininda alması şartı ile. :D :D :D :D

Alkan abinin Tina'sından vazgeçmesi zor ama sen yine de düşün Emin abi... :)
Bir telefonla yavrun kapıda ;)

Abi tabi kümeslerin var konuşuyorsun ben ingilizler gibi ata binip 20 köpekle ava gidesim geliyor buralarda av yok yoktan var etsin diye 3 5 köpek besliyorum. ;)    :D :D :D :D :D :D

Üç beş köpeğe gerek yok Emin abi..:) Bir tane drahthaar besleyeceksin.. ;)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #65 : 19 Nisan 2012, 11:03:08 »

Burak kardeşim her şeyden evvel bu fotoğrafların çekimini kimler yaptıysa tebrik ederim. Zevkle baktım.  Sanki iki arkadaş gibi sofrada oturuyorsunuz :)  Bu gidişle eşime bir yavru drahthaar alıp hediye edeceğim galiba ;) Zaten benim putik eşimin vurduğu avı sadece bana getiriyor. :) Bu yüzden eşim rahatsız oluyor. :) Bol sakallı ve bıyıklı sizin drahthaarları çok beğeniyorum. Zaten eşimde kurzhaar ve drahthaar hastası. Onun daha önceden olan kurzhaarı öldüğünden. Bir de drahthaar alacam diye söylenip duruyordu. Bakalım ya nasip.

Teşekkür ederim Yıldız abla..
Putik ile aranıza eşiniz dahi giremiyor anlaşılan..Levent beye güzel bir drahthaar yakışır.. ;)

Çok güzel bir çirkinmiş bu kız doğru tercih yapmışsın, bu köpeklere ne öğretildiyse o konuda profesyonel oluyorlar. Ben neredeyse sadece keklik avı yapıyorum drahthaarım bana göre 10 numara keklik avcısı. Avınız bol köpeğinizin ömrü uzun olsun...

Teşekkür ederim Emre bey..
Sizlere de bol bereketli avlar dilerim..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #66 : 19 Nisan 2012, 12:54:11 »
Ve sıra geldi bir sonraki sezona :D :D

Rabbim bu çirkin köpekle yeni sezonda sırasıyla kazasız belasız bol ve keyifli avların devamını nasip etsin.

Karadenize selamlar...
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #67 : 19 Nisan 2012, 12:58:38 »

Sağolasın Hasan abi..
Evet karavanın önünde gördüğün zilli bu...Yalnız karavanın yanından geçtin de niye uğramadın abi..
Her zaman beklerim yolu biliyorsun zaten.. ;)

eyvallah burak, uğramanın lafı bile olmaz kardeşim bakındım ama kimse yoktu :) 
ama bi yerde karşılaşacaz seninle,
bu ara buralarda bi etkinlik organizasyon falan yokmu, kurşun atışları ne oldu?
hafta sonu çarşambada olacağım, bir hafta gitmesem benim kaynana nerdesin olm nezamandır gelmiyosun diyo :)
turnaya bismillah bi kaşık sallayacam.
« Son Düzenleme: 19 Nisan 2012, 13:22:01 Gönderen: Hasan AKSU »
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
    • Sulusaray Kasabası Resmi Web Sitesi
« Yanıtla #68 : 19 Nisan 2012, 13:33:11 »

Osman bey..
Drahthaar bakmadan önce pointer ırkıyla ilgileniyordum..İyi kötü pointerlerim oldu..Bıldırcın ve keklik avları için diğer ırklara göre bir adım daha önde..Fakat ağırlıklı ördek avları yaptığım için ve Karadeniz bölgesinin coğrafi ve iklim şartlarından dolayı drahthaar tercihinde bulundum..
Keşke daha önce tanışsaydım..
Nevşehir bölgesi için pointer bir adım daha önce olabilir ama bölge şartlarını tam olarak bilmediğim için emin olamıyorum..
Umarım sizde pointeriniz ile birlikte bol fermalı bereketli avlar yaparsınız..

Burak bey genelde oldugu gibi ilk köpek sahibi olan kişi o hevesle ne ilklim şartını göz önünde bulunduruyor,ne hangi avda kullanacağını göz önünde bulunduruyor nede coğrafi bölgeyi ilk köpek sahibi olacak kişi köpeğim olacak sevinciyle ne bulursa onunla büyük haller kuruyor ve köpeğinden beklentisi büyük oluyor bu inkar edilimemez gerçek.iş te bu tür yazılarıda okuyunca sanki insan köpeğinden soğuyor bende böyle bir his oluştu. o nedenle bütün köpek sahibi arkadaşlardan bir ricam var setterci olsun,drahthaarcı olsıun,pointerci olsun kendi köpeğinden bahsederken  lütfen diğer köpekler kötülenmesin çünkü benim gibi köpek konusunda tecrübesiz avcıların kafası karışıyor ve yanlış tercih yaptığını düşünüyor üzülüyor. ben sadece keklik ve bıldırcın avı yapmayacam tabiki. bıldırcın avı yapan bir avcı mutlaka üveyik avıda yapar,keklik avına giden avcı kesinlikle tavşan avıda yapar.
nevşehirde bıldırcın avı popüler bir av,tavşan avımızda bir okadar popüler,keklik avlarımızı daha çok il dışında yapıyoruz ancak kızılırmak sınırı olması nedeniyle ördek avımızda fazlaca yapılan avlardandır,çok sık olmasada çulluk avıda yapıyoruz  ancak ben ördek avında köpek kullanmak istemiyorum çünkü ördek avı bek ve pusu olarak yapıldığı için köpeğin avı bozacağına inananlardanım. sonuç olarak bıldırcın,keklik,çulluk,tavşan avlarını göz onunde bulundurursak sizce pointer nasıl bir tercih?

« Son Düzenleme: 19 Nisan 2012, 13:38:46 Gönderen: Osman KORUKÇU »
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #69 : 19 Nisan 2012, 16:05:23 »
Ve sıra geldi bir sonraki sezona :D :D

Rabbim bu çirkin köpekle yeni sezonda sırasıyla kazasız belasız bol ve keyifli avların devamını nasip etsin.

Karadenize selamlar...

Aynen öyle Ahmet abi darısı yeni sezona...
İyi dileklerin için teşekkür ederim..
Kayserili dostlara selamlar..

eyvallah burak, uğramanın lafı bile olmaz kardeşim bakındım ama kimse yoktu :) 
ama bi yerde karşılaşacaz seninle,
bu ara buralarda bi etkinlik organizasyon falan yokmu, kurşun atışları ne oldu?
hafta sonu çarşambada olacağım, bir hafta gitmesem benim kaynana nerdesin olm nezamandır gelmiyosun diyo :)
turnaya bismillah bi kaşık sallayacam.

Samsun küçük..Hele de Çarşamba'dan kız aldıysan kesin karşıaşırız :)
Şaka bi yana herzaman beklerim..
Çarşamba'da kaşık sezonu yeni yeni başladı ama tat yok...Havaların biraz daha ısınması lazım..Şimdi bol bol sazan var ;)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #70 : 19 Nisan 2012, 16:09:12 »
Burak bey genelde oldugu gibi ilk köpek sahibi olan kişi o hevesle ne ilklim şartını göz önünde bulunduruyor,ne hangi avda kullanacağını göz önünde bulunduruyor nede coğrafi bölgeyi ilk köpek sahibi olacak kişi köpeğim olacak sevinciyle ne bulursa onunla büyük haller kuruyor ve köpeğinden beklentisi büyük oluyor bu inkar edilimemez gerçek.iş te bu tür yazılarıda okuyunca sanki insan köpeğinden soğuyor bende böyle bir his oluştu. o nedenle bütün köpek sahibi arkadaşlardan bir ricam var setterci olsun,drahthaarcı olsıun,pointerci olsun kendi köpeğinden bahsederken  lütfen diğer köpekler kötülenmesin çünkü benim gibi köpek konusunda tecrübesiz avcıların kafası karışıyor ve yanlış tercih yaptığını düşünüyor üzülüyor. ben sadece keklik ve bıldırcın avı yapmayacam tabiki. bıldırcın avı yapan bir avcı mutlaka üveyik avıda yapar,keklik avına giden avcı kesinlikle tavşan avıda yapar.
nevşehirde bıldırcın avı popüler bir av,tavşan avımızda bir okadar popüler,keklik avlarımızı daha çok il dışında yapıyoruz ancak kızılırmak sınırı olması nedeniyle ördek avımızda fazlaca yapılan avlardandır,çok sık olmasada çulluk avıda yapıyoruz  ancak ben ördek avında köpek kullanmak istemiyorum çünkü ördek avı bek ve pusu olarak yapıldığı için köpeğin avı bozacağına inananlardanım. sonuç olarak bıldırcın,keklik,çulluk,tavşan avlarını göz onunde bulundurursak sizce pointer nasıl bir tercih?

Osman bey yanlış anlaşılmasın hiçbir ırkı kötülediğim yok böyle birşey de yazmadım zaten...
Sadece drahthaar hakkındaki ön yargıların anlamsız olduğunu ifade ediyorum..
Daha önce de dediğim gibi keklik bıldırcın gibi avlarda, meranın geniş olduğu bölgelerde pointer diğer ırklara göre bir adım daha önce..
Söylediğiniz avlar için de pointer uygun görünüyor..Ama iş köpeği yetiştirmekte bitiyor..Hangi ırk olursa olsun bu böyle..
Umarın siz de pointeriniz ile birlikte bol bereketli avlar yaparsınız..
Rasgele..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Kadir HASDEMİR

• *
  • avcıkadir
« Yanıtla #71 : 19 Nisan 2012, 18:03:42 »
Burak kardeşim, Sakallı, bıyıklı bayanlardan nefret ederim. Ama konu drahthaar a gelince iş başka...

Bu arada, at sahibine göre kişnermiş... Drahthaarda adamına göre av yapar.

Köpeğin güzel. Nice kazasız belasız bol avlara...
Kadir HASDEMİR
1973 Ünye ORDU

adult image hosting

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #72 : 19 Nisan 2012, 18:29:35 »
Emin ben karıştırma :D :) :D ;)
Ben daha Drahtaar besleyecek kadar cesur değilim...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #73 : 19 Nisan 2012, 20:09:16 »
Burak kardeşim, Sakallı, bıyıklı bayanlardan nefret ederim. Ama konu drahthaar a gelince iş başka...

Bu arada, at sahibine göre kişnermiş... Drahthaarda adamına göre av yapar.

Köpeğin güzel. Nice kazasız belasız bol avlara...

O yüzden az sakallısından aldın tabi sende drahthaarı.. :)
Teşekkür ederim Kadir abim...
Önümüzdeki sezon çulluk ve ördek avlarında yeniden buluşmak dileğiyle.. :)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #74 : 19 Nisan 2012, 20:10:42 »
Emin ben karıştırma :D :) :D ;)
Ben daha Drahtaar besleyecek kadar cesur değilim...

Alkan abi ne dermiş sana drahthaar yaw.. :) Muma çevirirsin sen onu merak etme.. ;)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN