Resimler harika anlattığınıza göre köpeğinizde öyle,ama bu tür yazılar beni her zaman çelişkide bırakmıştır ve bırakmaya devam ediyor neden derseniz ben geçen sene bir arkadaş vasıtası ile pointer sahibi oldum imza bölümümümde resimdeki köpek,10 aylık ilk köpeğim ve doğal olarak hiç köpek tecrübem yok,bu tür yazıları okudukça aceba yanlış köpek sahibimi oldum diye çelişkiye,korkuya düşüyorum ve av camiası drahthaarcı,setterci,pointerci olarak bölünmüş durumda kimse başkasının köpeğine anlayışlı davranmıyor,mesela bir drahthaar sahibinin yazısını okuyorum diyorumki ah be biz boşuna pointer sahibi olmuşuz heralde çok yanlış yapmışız diyorum,sonra bir setter sahibinin yazısını okuyorum settermi alsaymışım yoksa diyorum,başka yazıda bir pointerci yazısı okuyorum işte budur dıyorum tam istediim köpeğe sahip oldum bu durum beni üzüyor.
Benim köpeğim şu anda 10 aylık geçtiğimiz sezon çok küçüktü av yapma imkanımız olmadı bir kaç kez keklik ve bıldırcın gösterdim ama söylediğim gibi çok küçük oldugundan hiç birşeyin farkında değildi dolayısıyla köpeğimin nasıl oldugunu görmek bu sezona sarktı sezon açılanakadar köpeğimde 14-15 aylık olacak bu seferde çokmu geç kalınmış olacak bu konuda tereddütlerim var ve ben köpeği zamansızmı aldım aceba diyorum.yani hala kafam karışık...