Gönderen Konu: mehmet pilgir' in kaldırılan ilanları hakkında bilgilendirme.  (Okunma sayısı 2140 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mehmet PİLGİR

• Expert Üye
geçen hafta tarafımdan konulan ve silahların sahibinin kimliğinin gizli kalması talebini gereği, koyduğum ilanlar benim dışında olduğum tartışmalar sonucu yayından kaldırılmıştır.

bugün saat 18:00 itibarı ile silahların sahibi olan (kendi adına ruhsatına kayıtlı olan) MUSTAFA KEMAL TOKEL,ben mehmet pilgir'in ŞAİBE altında kalmasına üzülerek kimliğimin açıklanmasına ve isteniyorsa ruhsat fotokopisinin tebliğini kabul ediyorum demiştir.kendisi silah alım satımı uğraşan bir kişidir.

esas problem,benim kontrolum dışında gelişen olaylar sonucunda ,benim ilanların kaldırılması ve hiç menfeati olmayan ben mehmet pilgir'in şaibe altında kalmasıdır.önceden söylenildiği gibi,silahların fiyatları PAZARLIKSIZ VE SON FİYAT olduğu için ,silahların sahibi müşterilerle benim muhatab olmamı istemiş fakat neticede herhangi bir satın alma durumunda zaten alıcının doğal olarak silahın gerçek sahibi ila muhatab olacağıda unutulmuş tabiri caiz ise  ÖKÜZ ALTINDA BUZAĞI ARANMIŞTIR.

durum bundan ibaret olup,son gelişmeler gereği ilanların tekrar yayınlanmasını eğer yayınlanamıyacaksa itibarımın iadesini içeren bir açıklamayı ve üyelğimin kaldırılmasını site yönetiminden talep etmekteyim.

saygılar.

• 12 kalibre 2 patlar superpose
  • 12 kalibre 2 patlar klasik çifte
  • 20 kalibre 2 patlar superpose
  • 12 kalibre çok patlar
  • setter ve pointer
Mehmet PİLGİR
1966-İstanbul  ( ASLEN İZMİR KARŞIYAKA)

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
Mehmet bey sizi şahsen tanımasamda, tanıyan arkadaşlarımızın ve yaklaşık 15 yıldır internet ortamındaki yazışmalarınızdan bildiğim;
itibarı iadesi bize kalmayan düzgün bir kişiliğiniz var, ayrıca kimseye itibar dağıtma, yada azaltma gibi haddi aşan yetkiyi kendimizde görmüyoruz.

sanal ortamda bazı yazışmalar maksadını aşan ve suçlayan noktalara ulaşıyor, siz nasıl rahatsız olmuşsanız, site yönetimindeki her arkadaşımız aynı rahatsızlığı hissetmiştir.
Sitedeki pek çok kural zaman içinde değiştirilerek demokratik bir şekilde üyelerin talepleri ile oluşmuştur.
sizin rahatsız olduğunuz bu kuralımızda bunlardan birisiydi, bu konuda açılan bir anketimiz var olup bunun sonuçlarına göre yine kurallarımız şekillenecek.

Öküz altında Buzağı aramak gibi cümlelerle kişiselleşmek yerine genel ortamı tartışmak ve uygun uslub kullanarak çözüme ortak olmak hepimiz adına yakışan tutumdur.

Konuyu fazla uzatmak istemiyorum ve bu tip konulardan hoşnutda olmuyorum, biz elimizden geleni yapma gayreti içindeyiz.
ve önceliklerimiz dostluk dürüstlük ve forumun huzurundan yanadır,
top tüfek köpek yüzünden bozulan arkadaşlıklara, parçalanan avcı camiasına üzülerek bakıyoruz.
Bu nedenle anketimiz sonuçlanınca yeni kriterlere göre Ticari üye olduktan sonra sitemizde istediğiniz sayıda ilan verebilirsiniz,
sonuç olarak bu site sadece yöneticilerin değil hepimizin sitesi üye silmekten zevk almıyoruz.
yazdıklarımız sizi tatmin etmediyse üyeliğinizin silinmesini Profil alanınızdaki Bu Hesabı Sil linkine tıklayarak talep edebilirsiniz.
teşekkürler...
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
anlamadıgım olay mehmet bey bu ilanları yayınlayınca ilanlarmı yoksa kendisimi rahatsızlık vermiş.....sanki bu konuda fazlaca hassas davranılmış gibi..... bir esnafla verdigi ilan nedeni ile tartışmıştık... 71 cm namlusu olmayan bir model tüfege 71 cm namlu yazmıştı.... bende orjinalleri 61cm dir namlu üzerindeki yazı ve mühürleri gösteren resim paylaşın yazmıştım...
satıcı bu yorumdan sonra bu ilanı 71cm orjinal namlulu başka bir tüfek bilgisi ve resimlerini koyarak degiştirmiş.. benim ve bazı arkadaşların yorumları  kelalaka kalmıştı....
bu durumu modlara bildirdigimde o sizin özel meseleniz denmişti :)) :))... o günden sonra tüfekler bölümünden uzak durmaya başladım.....
satılıklar bölümü  bir köpek bir tüfekle  sınırlandırılmalıdır....... sıfır hiçbir ürünün satışına izin verilmemelidir.... buranın kirasız dükkan kiralık çiftlik olarak kullanılmasına müsade edilmemelidir..........
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
Şimdi nerden başlıyacağımı bilemiyorum ancak bu yazılanları okuyunca inanın çok üzüldüm ve ne diyeceğimi bilemiyorum.
   Oysaki cumartesi günü beni İzmirde iken aramış ve konuşmuştunuz, akşam ben sizi tekrar aradım ve olmasını istemediğim bu üzücü durumdan sizin gibi bir dost kazandığım için mutlu olduğumu, hem size hemde Tamer e ve İsmail abiye hemde Aykut beye söyledim.hatta dün bir arkadaşım adına tüfeklerinizin birine talip oldum, sizin dürüstlüğünüzden kişiliğinizden bir an olsun kuşku duymadım vede duymadık bunu böyle bilmenizi isterim.

Biz bu ilanlar için 3 gün yazıştık biliyorsunuz, Mehmet bey ve siz ısrarla bunu açıklamıyacağınızı, sizin aldığınız kararlara saygı duyarak ilanları kaldırabileceğimizi ama ne olursa olsun tüfek sahiplerinin adlarını veremiyeceğinizi söyleyerek ilanların kalması için bile bizimle dahi paylaşmadınız.şimdide görüyorumki     ÖKÜZ ALTINDA BUZAĞI ARANMIŞTIR.  diyorsunuz.

toparlıyım şahsım başta olmak üzere ilk andan itibaren sizin Elit ve Saygın bir kişi olduğunuzu her alanda belirterek saygı çerçevesinde sizinle yazıştık konuştuk hala da bu saygıyı koruyarak yazmış olduğunuz şu cümleyi kabul etmek mümkün değil

silahların sahibi müşterilerle benim muhatab olmamı istemiş fakat neticede herhangi bir satın alma durumunda zaten alıcının doğal olarak silahın gerçek sahibi ila muhatab olacağıda unutulmuş tabiri caiz ise  ÖKÜZ ALTINDA BUZAĞI ARANMIŞTIR.

Demişsiniz

ben bunu size söylemiştim zaten,aşağıdaki mesajda görüldüğü gibi 12 nisan günü, bakın kişiliğinize olan saygımdan,kayıtlı mesajların tamamını aramızda özel olması nedeni ile yayınlamıyorum Mehmet bey ama benim size söylediğim bir sözü söylememiş vede kendiniz düşünmüş gibi yazmanız etik değil.

Mehmet bey
İlanların kaldırılıp yada kaldırılmaması a gelince  yönetimdeki  arkadaşlarımla paylaştım bu konuyu sonucunu sizede bildiricez

Aldığınız kişiye söz vermişinizdir sözünüze saygım var ancak bu söz gereği sattığınız arkadaş lar bu tüfeklerin sizin değilde adı geçmesini istemeyen arkadaşın olduğunu zaten öğrenmiyeceklermi ? sonuçta bu böyledir.

Somut olarak yukarıda yazdıklarım bilgilendirme amaçlıdır,konunun burada kapanmasını istiyoruz beni vede sizi , yönetimdeki tüm arkadaşlarımı bu konu çok üzmüştür , konu bizim tarafımızdan tatlıya bağlanmış,vede kapanmıştır, ruhsat sahibi sorunu çözüldüğü için ilanlarınız yeniden verebilirsiniz. Mehmet bey Saygılarımla
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
Konuda daha fazla yoruma gerek olmadığından silinmek üzere kilitlenmiştir teşekkürler...
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara