Şimdi nerden başlıyacağımı bilemiyorum ancak bu yazılanları okuyunca inanın çok üzüldüm ve ne diyeceğimi bilemiyorum.
Oysaki cumartesi günü beni İzmirde iken aramış ve konuşmuştunuz, akşam ben sizi tekrar aradım ve olmasını istemediğim bu üzücü durumdan sizin gibi bir dost kazandığım için mutlu olduğumu, hem size hemde Tamer e ve İsmail abiye hemde Aykut beye söyledim.hatta dün bir arkadaşım adına tüfeklerinizin birine talip oldum, sizin dürüstlüğünüzden kişiliğinizden bir an olsun kuşku duymadım vede duymadık bunu böyle bilmenizi isterim.
Biz bu ilanlar için 3 gün yazıştık biliyorsunuz, Mehmet bey ve siz ısrarla bunu açıklamıyacağınızı, sizin aldığınız kararlara saygı duyarak ilanları kaldırabileceğimizi ama ne olursa olsun tüfek sahiplerinin adlarını veremiyeceğinizi söyleyerek ilanların kalması için bile bizimle dahi paylaşmadınız.şimdide görüyorumki ÖKÜZ ALTINDA BUZAĞI ARANMIŞTIR. diyorsunuz.
toparlıyım şahsım başta olmak üzere ilk andan itibaren sizin Elit ve Saygın bir kişi olduğunuzu her alanda belirterek saygı çerçevesinde sizinle yazıştık konuştuk hala da bu saygıyı koruyarak yazmış olduğunuz şu cümleyi kabul etmek mümkün değil
silahların sahibi müşterilerle benim muhatab olmamı istemiş fakat neticede herhangi bir satın alma durumunda zaten alıcının doğal olarak silahın gerçek sahibi ila muhatab olacağıda unutulmuş tabiri caiz ise ÖKÜZ ALTINDA BUZAĞI ARANMIŞTIR.
Demişsiniz
ben bunu size söylemiştim zaten,aşağıdaki mesajda görüldüğü gibi 12 nisan günü, bakın kişiliğinize olan saygımdan,kayıtlı mesajların tamamını aramızda özel olması nedeni ile yayınlamıyorum Mehmet bey ama benim size söylediğim bir sözü söylememiş vede kendiniz düşünmüş gibi yazmanız etik değil.
Mehmet bey
İlanların kaldırılıp yada kaldırılmaması a gelince yönetimdeki arkadaşlarımla paylaştım bu konuyu sonucunu sizede bildiricez
Aldığınız kişiye söz vermişinizdir sözünüze saygım var ancak bu söz gereği sattığınız arkadaş lar bu tüfeklerin sizin değilde adı geçmesini istemeyen arkadaşın olduğunu zaten öğrenmiyeceklermi ? sonuçta bu böyledir.
Somut olarak yukarıda yazdıklarım bilgilendirme amaçlıdır,konunun burada kapanmasını istiyoruz beni vede sizi , yönetimdeki tüm arkadaşlarımı bu konu çok üzmüştür , konu bizim tarafımızdan tatlıya bağlanmış,vede kapanmıştır, ruhsat sahibi sorunu çözüldüğü için ilanlarınız yeniden verebilirsiniz. Mehmet bey Saygılarımla