Dupont barutu şekil olarak şu anda bilmiyorum. Winchester sitesinden gördüğüm bazı bilgilere dayanarak Hodgdon veya IMR olabilirler. Daha önceleri Alliant idi yanlışım yoksa. Bunun Alliant olmadığını anladım; hatta Hodgdon da değildir, onlar küresel galiba. Geriye IMR kalıyor. Amerikan barutları çok kaliteli ama öylesine de pahalı. Zaten de buralarda anca fişeğin içinde görürüz.
Ali Bey kardeşim, başlarda tüfeğe alışamamaktan veya başka nedenlerle isabetsiz atışlar olur. Ama bir de tüfeğin kullanana uymamasından veya tüfeğin bir şeyinden dolayı da ıskalar olabilir. Bunu daha fazla saçma telafi edebilir belki ama belki başka çare yolu da vardır. Yani işte, uğraşacak vaktim var dersen sonuca vardığında daha mesut edebilir. Ya da, canım böyle fişek atmak istiyor dersen ona sözümüz yoktur. Ve de, şimdi aklıma geldi; sendeki tüfeklerin dipçik içine tepme azaltıcı amortisör gibi bir şey de takılabiliyor sanıyorum. Biraz ağırmış galiba ama en azından daha konforlu atış yapılabilir. Stoeger sitesinde varlardı, hala vardır herhalde.