Gönderen Konu: www.fevzi.com  (Okunma sayısı 3435 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Togay YURTSEVER

• *
www.fevzi.com
« : 16 Nisan 2012, 17:16:50 »
Değerli arkadaşlar ve saygıdeğer abilerim.
Az önce başlıkta geçen siteyi inceleme fırsatım oldu.Eminim hemen hepiniz bu siteden haberdarsınız dir.belki daha önce bu mevzu konuşulmuş bile olabilir ama olmadıysa da ben sessiz kalamadım ve biraz isyan etmek istedim.
Avcılık hep zengin sporu bilindi diye de bu kadar insafsızlık olmaz ki demek istedim huzurunuzda.Tüm av camiasına hizmet eden kuruluşların ortak sözü olan "avcının yanındayiz" sözünü hatırlatmak,biliyorlarsada uygulamak gerektiğini söylüyorum onlara.
Benim şahsi görüşüm ürünler inanılmaz pahalı bence.bizlerden yani bilinçli kesimden alış veriş yapan varmı bilmiyorum ama sitemizde cabelas tan alışveriş için ayrıntılı mükemmel bir açıklama varken burdan alışveriş yapmayı uygun bulmuyorum kendi adıma.
Geçenlerde (en fazla 2 hafta önce)    cabelas ta yalıtımsiz bir av botu begendim fiyatı 55 dolar.Hadi kargo 40 dolar olsun gelişi 170 tl ye mal olan birebir ayni ürün burada 510 tl.
Yuh demekten başka birşey diyemedim.
Tamam serbest piyasadir herkes istediği fiyata alır satar ama bu kadarı olmaz.belki birileri almadan engel olurum düşüncesi ile açtım bu başlığı.
Yanlışım varsa ya da bilmediğim birşey varsa lütfen düzeltin.
Sizlerinde değerli yorumlarınızi bekliyorum.
Saygılar.
Togay YURTSEVER
1981 Mersin

"Sıkmasını bileceksin,vurmayan tüfek olmaz,vurmasını bileceksin;düşmeyen kuş olmaz"

Çevrimdışı İsa TOKATLI

• Müdavim Üyemiz
Ynt: www.fevzi.com
« Yanıtla #1 : 16 Nisan 2012, 17:42:34 »
Aynen katılıyorum.
İsa TOKATLI
1981 ÇAL/DENİZLİ İKAMET AFYONKARAHİSAR

Çevrimdışı Fatih YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Beypazarı/ANKARA 1979 0533 394 71 93
« Yanıtla #2 : 16 Nisan 2012, 17:52:29 »
Fatih YILMAZ 1979
BEYPAZARI- ANKARA 0533 394 71 93

Çevrimdışı Togay YURTSEVER

• *
« Yanıtla #3 : 16 Nisan 2012, 18:13:36 »
Az önce yine karşılaştırdım forumumuzda cabelas ürünlerini satan bir kaç abimizin ürünleri bu sitede nerdeyse 3 katı fiyata satılıyor.
Bu abilerim de sonuçta kâr ediyor elbette edecekte kimse amme hizmeti yapmıyor mutlaka ama fevzi ne yapıyor anlamış değilim.
Her halde thy ile busines class koltukta tek başlarına geliyor ürünler amerikadan buraya.başka açıklaması yok. :)
Togay YURTSEVER
1981 Mersin

"Sıkmasını bileceksin,vurmayan tüfek olmaz,vurmasını bileceksin;düşmeyen kuş olmaz"

Çevrimdışı Hasan BAŞKARA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 25 Nisan 2012, 15:06:42 »
http://www.unleyen.com/?urun-2931-COK-SOGUK-HAVALAR-GORE-TEX-iCiN-GUCLU-KAR-KAMUFULAJI-KABANI.html

Bu ürünü fuarda Fevzi beyden aldım.bir başka reyonda arkadaşın biri gördü fevziden mi aldın kumaşını ben verdim dedi :( bu ürünler çakma cabelas.....orda olay çıkracaktım ama arkadaşlarım engelledi yola çıktık geldik.en azından 140 tl ye yerli ürün fiyatına aldık Allah muhafaza liste fiyatından alsak cinayet çıkardı :(
  • Fabarm AXIS 71cm ,Remington 1187 Premier
  • 12ga Beretta urika 2, 20ga Beratta urika 2

Çevrimdışı Mehmet AKKUŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 25 Nisan 2012, 15:28:04 »
bencede ürünler çakma gibime geliyor
  • Webley Scott (AKUS) SxS 20/66
  • Akus SxS 12/66
  • Özkanlar FX017 12/66
Mehmet AKKUŞ
1973 Kemaliye-ERZİNCAN

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 25 Nisan 2012, 17:00:26 »
bizzat yerinden bir defa alışveriş yaptım bir daha yapmamak üzere ayrıldım,
panço almıştım, mağazada bana açıp bakmama izin vermedi açıldımı bozuluyor muhabbeti yaptı,
cabelasın malı kaliteli bir üründür dedi, bende lazımdı aldım, eve geldim açtımki ne göreyim çapıt gibi mal,
kullanabileceğim bir panço değildi geri gidip iade almasını istedim iade almadı, başka ürünle değişmek zorunda kaldım, verip yerine fişek aldım.
ve üzerinde made in china yazıyor, cabelas malları cinde üretiyormuş, buyrun cabelas.
25 liraya armer 'den taş gibi panço aldım 3 yıldır kullanıyorum, selamlar
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #7 : 25 Nisan 2012, 21:52:46 »
arkadaşlar konuyu yeni gördüm,
cabelastan bireysel olarak aldığımız ürünlere biz vergi vermiyoruz, ticari olarak getirenler ( Av bayiileri v.s ) üstüne mecburen ödedikleri vergiyide ekliyorlar,
bu nedenle fiyatlar biraz daha yükseliyor,
ayrıca cabelas sitesinde ürünlerde MADE IN USA yazmıyorsa o ürün büyük ihtimalle çin yada taiwan gibi ülkelerde üretilmiştir,
Bunları fevzi.com u savunmak için yazmıyorum, genel bilgi olmasını istiyorum.

bunun dışında ürünlerde sorun yaşıyorsanız çözüm yeri tüketici hakem heyetleridir ve her ilçede vardır buralara şikayet ederek yasal hakkınızı arayabilirsiniz.
fevzi.com sitemize üye olmadığından konu kilitlenmiştir...
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara