0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya bu otomatikler milletin güvenini kazanmak için bir sürü denemelerden geçiyor,avcı arkadaşlar çifte ve süperpozeden şaşmayın,temizliği kolay avı güzel otomatiğe göre daha vurucu,
Çok güzel paylaşım . Bunun gibi bir çok test var .Herkes bu başlık altında paylaşşırsa çok güzel bir arşiv olu r. Ellerinize sağlık Bünyamin Bey ;
bence tüfek testlerinin av üzerindeki etkileri karşılaştırılmalı.bu tür testleri firmalar kendileri yapıyor zaten.önemli olan ördek kaz ve domuz avlarında aynı fişekle ne kadar etkili oluyorlar ona bakmak gerek.örnek olarak benim yanımda armsan ile remington marka kurşunla 20 metreden yaklaşık 100 kg lık domuza arkadaş attı.domuzun sağ kaburga arasından giren kurşun sol ön bacağının yanından çıkmış.domuz yaklaşık olarak 200 m sonra düştü.düştüğü yere kadarda hiç aralıksız kan dökülerek gitmiş.biraz daha uzaktan benim vurduğum domuz çenesinin üzerine düştü ve kaldı.fişek aynıydı fakat tüfek sarsılmaz sp idi.ben bunu gördükten sonra o otomatiği bedava verseler alıp domuza gitmem dedim.bence tüfeğin yakıcılığı da göz önünde bulundurulmalı.suya girdi çıktı yine atıyor diye tüfek alanlar sezon sonunda sitelerde satmak için çok uğraşıyor.