Gönderen Konu: KAFA KAMERASI  (Okunma sayısı 20194 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Ynt: KAFA KAMERASI
« Yanıtla #25 : 17 Nisan 2012, 15:55:50 »
Bunlardan anlamam ama kamera yürürken falan kıpırdadıkça görüntü de kıpırdamasın diye veya azaltsın diye bir teknolojisi olan kamera reklamı görmüştüm. Adı ne bilmiyorum. Bence bu özellik aranmalı.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Mehmet MEHMETOĞLU

• *
« Yanıtla #26 : 17 Nisan 2012, 16:29:54 »
Ben köpeğe takmayı düşünüyorum kamerayı bakalım ormanda ne halt ediyor arıyor mu yoksa bir gölgede yatıp geliyormu kovuyormu kovar ise ne kovuyor  ;D
Mehmet MEHMETOĞLU
1973 istanbul

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #27 : 17 Nisan 2012, 21:57:33 »
Ben köpeğe takmayı düşünüyorum kamerayı bakalım ormanda ne halt ediyor arıyor mu yoksa bir gölgede yatıp geliyormu kovuyormu kovar ise ne kovuyor  ;D
:D :D Bunu tuttum işte.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 17 Nisan 2012, 22:43:30 »
Ramazan Bey ; Bahsettiğiniz video kamerayı kullanmadım fakat kaliteli video çekeceği belli . Ancak biraz daha para verip  CANON D10 gibi bir makina alırsanız her türlü ihtiyacıınızı karşılayacaktır diye düşünüyorum . Sadece Av için değil tüm fotoğraf ve video ihtiyaçlarnzo rahatlıkla karşılar .Ayrıca Canon kalitesi ve garantisi de size sıkıntı yaratmayacaktır.Bahsettiğiiniz ürünün en ufak bir arızasında yada sorununda sizi çok uğraştıracaktır diye düşünüyorum .Canon d 10 sadece bu outdoor modellerden birisi .Hemen hemen her ürünün bir outdoor( Suya toza darbeye dayanıklı ) modeli vardır .

Sanırım fiyatı da 600 civarı idi
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2012, 22:44:35 Gönderen: Ersin TETİK »
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Bilal ARABACI

• Müdavim Üyemiz
  • Önce Emniyet Sonra Hareket
    • Av, Atış, Güvercinler Hakkında Videolar
« Yanıtla #29 : 17 Nisan 2012, 22:53:10 »

GoPro HD'yi köpeklere takmışlar bu videoda:
Bilal ARABACI, 1984 İstanbul, Bahçelievler, Yenibosna
www.youtube.com/bilalarabaci
www.bilalarabaci.com
Av, Atış, Güvercin Yarışları Hakkında Videolar
[img width=100 height=100]http://i190.photobucket.com/albums/z270/bilalarabaci/KArisik/bilalarabaciCOM/bilal-arabaci-com-100x100-imza-resim_zps1e033b

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #30 : 17 Nisan 2012, 22:56:33 »
Köpeklerin negggoydunn la kafana bakışlarına bayıldım :) Güzel paylaşım Bilal Bey Teşekkrler
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #31 : 18 Nisan 2012, 12:15:54 »
Gopro HD HERO 2 Outdoor Edition  bu iş için ideal ama, pahalı. Hesaplı bir yer bilen varsa makbule geçer arkadaşlar.
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #32 : 18 Nisan 2012, 12:26:14 »
Gopro HD HERO 2 Outdoor Edition  bu iş için ideal ama, pahalı. Hesaplı bir yer bilen varsa makbule geçer arkadaşlar.
http://gopro.com/cameras/hd-hero-960-camera/ HD HERO 2 DEĞİL ANCAK BU KAMERADA YETERLİ GÖRÜNÜYOR SN.KİLLİ bir inceleyin isterseniz fiyatta absürt değil 149$
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #33 : 18 Nisan 2012, 13:40:21 »
Teşekkür ederim Hakan Bey. Değerlendirilmesi gereken bir seçenek gibi duruyor.
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 

TURGAY YILMAZ

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : 18 Nisan 2012, 13:59:50 »
Ben de Canon ixus 220 kamera var. Şapkanın kep kısmına makineyi monte edeceğim bir vida alıp taktım ve makineyi de oraya monte ettim. Böylece kafa kameram olmuş oldu. Çekimde yaptım hiç fena değil. Tek sıkıntı makine 1080p video kalitesinde maksimum 9 dakika kayıt yapıyor sonra duruyor.Onun sebebi de SD hafıza kartların dosya formatının FAT32 olmasından maksimum 4GB'a kadar depolama izni vermesi. Anlayacağınız günlük hayatta kullandığım fotoğraf makinem aynı zamanda av kameram oldu.

Çevrimdışı Hamdi KUMOVA

• Müdavim Üyemiz
  • AKHİSAR DAN HERKEZE SELAMLAR
« Yanıtla #35 : 18 Nisan 2012, 18:58:50 »
ramazan bey drift hd 170'i iki senedir kullanıyorum ve memnunum diyerlerine göre avantajı kumandasınında olması ve kafanıza taktığınızda alnınızın ortasında deyil başın yantarafında göz hizasında durması tavsiye ederim fakat fiyat konusunu bazı arkadaşlar karıştırdı herhalde çünki ben aldığımda türkiyeye gelmesi 700tl yi geçmişti.

Çevrimdışı Mustafa ÖZKOL

• Müdavim Üyemiz
  • Mustafa ÖZKOL 07.07.1977 KAYSERİ 532 776 89 56
« Yanıtla #36 : 18 Nisan 2012, 19:16:23 »
ramazan bey drift hd 170'i iki senedir kullanıyorum ve memnunum diyerlerine göre avantajı kumandasınında olması ve kafanıza taktığınızda alnınızın ortasında deyil başın yantarafında göz hizasında durması tavsiye ederim fakat fiyat konusunu bazı arkadaşlar karıştırdı herhalde çünki ben aldığımda türkiyeye gelmesi 700tl yi geçmişti.

hamdi bey av çekiminiz var ise bizlerle paylaşırmısınız

sitelerinde en kaliteli videolar paylaşılıyor biz kullanıcıların çekmiş olduğu videolar daha gerçekçi sonuçları yansıtacaktır

teşekkürler
  • Akus 20 ga çifte
  • Beretta 686 silver pigeon 12 ga
  • Benelli s90 12 ga
  • Radentis Queen Setter 6 yaşında

Çevrimdışı Bülent HAZIR

• *
« Yanıtla #37 : 18 Nisan 2012, 19:50:25 »
go pro hero bence çok pahalı. yurt dısında daha ucuz
Bülent HAZIR
1981 DENİZLİ şuan eğirdir

free image hosting

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #38 : 18 Nisan 2012, 20:58:47 »
Drift HD 170 bende meraklıyım. Bu sene kaçan fermalara hayıflanmamam gerek ;D ;D ;D

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Fatih COŞKUNÇAY

• Müdavim Üyemiz
  • Dirilerin Başında Koşmayan Ölülerin Peşinde Yürür.
    • Avcıların buluştuğu nokta
« Yanıtla #39 : 18 Nisan 2012, 22:54:54 »
Midland 300 çok güzel bir kamera 350 modelide var kamuflajlı ama Türkiye'de yok ne yazık ki. Aslına bakarsanız site olarak midland ın distribütörüyle irtibata geçip site üyelerine indirim yapmalarını talep etsek eminim ki onlarca alacak kişi var başta ben.
  • Ata Neo Modern Gold 3 oto 12 cal.
  • Genç Huğlu Custom Shop SxS 12 cal.
  • Huğlu 701 gb oto 20 cal.
  • Remington 11-87 Premier 12 cal
  • Franchi 20-12 cal. U/A
  • Deutsch Drahthaar(Üstün Alman Mühendisliği Harikası)
M.Fatih COŞKUNÇAY
1983 KAYSERİ

Çevrimdışı Bilal ARABACI

• Müdavim Üyemiz
  • Önce Emniyet Sonra Hareket
    • Av, Atış, Güvercinler Hakkında Videolar
« Yanıtla #40 : 19 Nisan 2012, 11:52:20 »
Arkadaşlar ben bu kafa kamerası olayın hem çok emek hemde para harcadım ilk önce samsung mini hd kamera aldım ona aparat yapıp kafama taktım ve çekimler yaptım daha sonra araştırırken gopro hero 2 yi buldu türkiyede 850 tl amerikada amcamın oglu yaşıyor ona söyledim gelirken getirdi çok harika bir kamera hiç boşuna uğraşmayın benim tavsiyem gopro hero 2 yi alın daha arkanıza bakmayın.

GoPro HD Hero 2 Outdoor Edition
Yeni nesil GoPro HD Kamera...

Bende yapmaya çalıştığım hobiler arasında; bilgisayar hızaşırtma (overclocking), avcılık ve fotoğrafçılık/video kamera işlerinde; ne kadar ucuz, ne kadar el yapımı ürünler yapmaya çalıştıysam hep "öbürleri pahalı ama" dediğim ürünlerden daha pahalıya geldi. Hiçbirşey kalite bir fabrikasyon ürünün yerini tutmadı.

Hiç kimsenin ekonomisini zarara sokmasını istemem, sonuçta hepimiz sınırlı bütçelerle meraklarımız olan hobilerimize para ayırıyoruz. Ama ucuz ürünlere yönelmek hep daha pahalıya mal oldu benim yaşamımda.  Örnekle açıklamam gerekirse; Birçok arkadaşım iPhone4 veya muadili milyarlık cep telefonlarına sahipler onların kameraları ile övünüyorlar. Oysa ki benim cep telefonum Nokia 2330; 150Lira ve kameram Canon HG10; 340dolar. Onların harcadığı paradan daha az para harcayarak daha kapsamlı videolar çekebiliyorum. Tabi onların amacı iPhone4'leri ile hava atmak :) benim böyle bir hava atmaya ihtiyacım yok. "Bir statü belirteci olarak cep telefonu: Yurdum topraklarında yaşayan insanların, bülbül kadar olan maaşlarının yarısını, taksidini ödemeye yatırdıkları ama çoğu teknik özelliğinden bihaber oldukları yada kullanmadıkları cihazlardır..." :)  uludagsozluk.com'daki bu tanımda çok komik :)

Bu kadar gevezelik yeter diyorum ve son olarak; Amaca yönelik ürün almanın bilinçli bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum.   
Bilal ARABACI, 1984 İstanbul, Bahçelievler, Yenibosna
www.youtube.com/bilalarabaci
www.bilalarabaci.com
Av, Atış, Güvercin Yarışları Hakkında Videolar
[img width=100 height=100]http://i190.photobucket.com/albums/z270/bilalarabaci/KArisik/bilalarabaciCOM/bilal-arabaci-com-100x100-imza-resim_zps1e033b

Çevrimdışı Mustafa ÖZKOL

• Müdavim Üyemiz
  • Mustafa ÖZKOL 07.07.1977 KAYSERİ 532 776 89 56
« Yanıtla #41 : 05 Mayıs 2012, 12:48:16 »

bu avcı arkadaşın  videolarını izlemenizi tavsiye ederim  çok yardımcı olacağına eminin .....
  • Akus 20 ga çifte
  • Beretta 686 silver pigeon 12 ga
  • Benelli s90 12 ga
  • Radentis Queen Setter 6 yaşında

Çevrimdışı Hüseyin ANIK

• *
« Yanıtla #42 : 10 Mayıs 2012, 19:19:19 »
Bence gayet uygun düşünen arkadaşlar kaçırmasın bence

http://www.goproturkiye.com/index.php?route=product/product&path=59&product_id=54