Arkadaşlar ben bu kafa kamerası olayın hem çok emek hemde para harcadım ilk önce samsung mini hd kamera aldım ona aparat yapıp kafama taktım ve çekimler yaptım daha sonra araştırırken gopro hero 2 yi buldu türkiyede 850 tl amerikada amcamın oglu yaşıyor ona söyledim gelirken getirdi çok harika bir kamera hiç boşuna uğraşmayın benim tavsiyem gopro hero 2 yi alın daha arkanıza bakmayın.
GoPro HD Hero 2 Outdoor Edition
Yeni nesil GoPro HD Kamera...
Bende yapmaya çalıştığım hobiler arasında; bilgisayar hızaşırtma (overclocking), avcılık ve fotoğrafçılık/video kamera işlerinde; ne kadar ucuz, ne kadar el yapımı ürünler yapmaya çalıştıysam hep "öbürleri pahalı ama" dediğim ürünlerden daha pahalıya geldi. Hiçbirşey kalite bir fabrikasyon ürünün yerini tutmadı.
Hiç kimsenin ekonomisini zarara sokmasını istemem, sonuçta hepimiz sınırlı bütçelerle meraklarımız olan hobilerimize para ayırıyoruz. Ama ucuz ürünlere yönelmek hep daha pahalıya mal oldu benim yaşamımda. Örnekle açıklamam gerekirse; Birçok arkadaşım iPhone4 veya muadili milyarlık cep telefonlarına sahipler onların kameraları ile övünüyorlar. Oysa ki benim cep telefonum Nokia 2330; 150Lira ve kameram Canon HG10; 340dolar. Onların harcadığı paradan daha az para harcayarak daha kapsamlı videolar çekebiliyorum. Tabi onların amacı iPhone4'leri ile hava atmak
benim böyle bir hava atmaya ihtiyacım yok. "Bir statü belirteci olarak cep telefonu: Yurdum topraklarında yaşayan insanların, bülbül kadar olan maaşlarının yarısını, taksidini ödemeye yatırdıkları ama çoğu teknik özelliğinden bihaber oldukları yada kullanmadıkları cihazlardır..."
uludagsozluk.com'daki bu tanımda çok komik
Bu kadar gevezelik yeter diyorum ve son olarak; Amaca yönelik ürün almanın bilinçli bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum.