affınız sığınarak bugün gelinen noktaya bakıyorumda,
konu lafta kalmış
baştaki çobanlar ''acaba ben bu sürüyü ,nasıl kafalarını yerden kaldırtmadan güderim'' peşine düşmüş ve hem vallahi hem billahi icraatlarıylada tıpış tıpış yaptırtıyorlar şu günümüzde helal size kafasını kuma gömenler helal
yaram yok ama kendi adıma bir şey yapamamaktan utanç duyuyorum, iki şık var bana göre,
1/ 2015-2016 sezona ya bu işler yoluna girer, avcıdan yanada adım atar sürü başları.
2/ yada bu millet enayi değil bakar başının çaresine, bohçacılığa kıranmı girmişki.
artık ayhakmı mayhakmı yhkmı khkmı vs. düşünsün yapılacak kıyımı onlar bu reddedeki yetkili köprü kuran merciler sivil toplum örgütlerinin basiretsizliklerini sonraki nesiller umarım kötü sonuçlarını yaşamazda düzene girer bu çarpık toblolaşmalar.
yetkisi olanlar lütfen iyi yönde kullansın yetkilerini bir düzene girelim artık, ben dağları ovaları seviyor ve koruyorken neden beni uzaklaştırıyor arkadaşlarımdan ayırıyorsunuz sorarım size neden, bırakın çoban ile kıral aynı sofrada otursun , pis ellerinizi çekin üzerimizden , ben hertürlü fedakarlığa hazırım ve benim gibilerde,..
hep söylemişimdir, allah olmayana vicdan versin,..