0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ülen 83' lüler,şimdilik avda güçlüler , benim yaşıma geldiğinizde görcem ben sizi.yok sudan ördeği alıver, yok ganadı gırık kekleğe buluver, yaralı davşiyi aradıver vs.vs.vs.vs.vs. sürer gider Dip Not: Ben sizin yaşınıza gelemicem belki ama siz S.S kanununa göre benim yaşa gelceksiniz .D
Sende bi de Ferarri olcadı (namı değer körgızı ) O arazilerde sürat yapamazmıyız kendisiylen aceba
Harun abeee harun abeeee.,Bana diyon emme senin gıble çokdan pointere dönmüş ben sene deyveren.Beneğin yaş 3-4 oldumu pointerden başka tanımıcan gibime gelipduru .6 aylıkken ablasına kafa tutmağa başlamış bak.3 yaşını düşün bakam sen bi.100 metreden davşi ferması verirse şaşmıcam .Dediydi dersin bak abem
biz boş bi kan olmuş olsa Harun Emmiye göndermeyiz.... adam gibi adama kaliteli köpek... ne olcek Harun emmi Benek senin köpeeen olsun yawww..... emme 2 yaşından sonra arada kalp doktoruna bi görün ritmine bi baktır kontrollerini yaptır
ahh övek gözlüm ahhh ben bişe demicem muzo altda cevaplamış benim yerime ben güzel olan her şeyi severim buna helga'lar maria'lar elizabet'ler dahil din dil ırk ayrımı yapmam eğerki muzonunda dediği gibi bu hediye olmayaydı ben pointer almazdım aramazdım madem bel altı çalışıyoz duyduma göre sen sağa sola 4-5 drakdör encek aradını sölemişsin hayırlı olsun yeğenim sende yolu doğrulttun desene
sağolasın en güçcük efem bende bunu bildiğim için vede ısrarcı oldunuz için aldım yeminle İTİN HATRI YOKSA SAHİBİNİN HATRI VARDIR itin it gada değeri.dostun canımız gada değeri vardır bizde hediyeniz hiç av yapmasaydı bile bir ömür boyu bakmak boynumun borcuydu çok şükür hem av yaptı hemde ekmek yedi emme benek hayatıma girince metobolizmamda değişiklikle olmadı değil evela sigarayı bırakdım bırakmak zorundaydım sona bademcik burun kemiği ve sünizit ameliyatı geçirdim son trendimse bi koşu bantı aldım günde 6-8 km koşuyom bunla benek hayatıma girdikden sona olan şeyle yani olayın özeti evela koşabilmek için sigarayı hayatımdan çıkarttım sona rahat nefes alabilmek için ameliaytları oldum şimdide kilo vermek için koşuyom ama drakdör vaken bunla sorun değildi bee bilader haa davşana 100 metreden ferma vecek köpek daha anasından doğmamışdır doğal yaşamda avladığımız davşanlar geni itibariyle yatakcıdır gezinmez onun için koku salmaz rüzgarı sevmez kuytuda saklanır (bi rüzgar hariç o rüzgardada köpek bile dayanamaz) yani anlıyacan en fazla benim beladan gördüm ferma 35-40 adımdı :)metre demiyom adım ne gelirse işte ama bi kekleğe epey apuldanını gördüm guş işiyle davşan bir değil yani 3 yaşına girdi köpeğim çok fermasında av vurdum ama böle fermayı sadece 2 defa gördüm oda ayrı ayrı senelerde Allaha emanetol gadeşim öptüm gözlerinden efelere selam söle bakam
Pointer adamı sağlığına gavuşturur .Aman desem kalp doktoruna d gözük fazlı yağlı şeyler yime bidahaki sene gördüğün fermalarda kalbin sıkışmasın .Öyle fermayı daha 2 cik görmüşün her avda iki kere görüsün benekle.Yav inan sen bu gardaşına.Hele hele guş ferması oldu mu gari 2 tepe geçersin fermada .Gelecekde birgün gelecek
Yaaaa öylemi . Ben baktım rakipsiz avlanıyom burlarda dedim eşde dostta draktör olsun bakalım nasıl olcak .O encekler benim değil yakın arkadaşlarım istiyolar.Neden mi onlarda avlağa giriyorlar.Hepsi Rıdvan kocataş yüzünden . Abimde acayip reklam ve pazarlama yeteneği var.Adamlar daha görmeden okuduklarına ikna oldular .Yoksa gıbleyi şaşırmadım daha abem
ilahi üsen'im sen beni güldürdün Rabbimde seni güldürsün emi benim sağ elimin vurduğu avı sol elim görmüyo aslanım sağ gözümün gördünüde sol gözüm görmüyo bu hastalıkdan değil toklukdan toklukdan öhöööm öhööömm unumu eledim eleğimi asdım bacak bacak üsdüne attım bide ciara sardım inanmazsan avatara bak yeğen açtırma kutuyu bak 500,000 çıkar hayal kırıklığına uğrarsın ben gırmızı adamım vesselam ülen kerkinez daha eveli yıl abey abey ''benim tommikis nerdeyse davşinin üsdüne basanderidi oralı bile olmadı '' diyen benmiydim şimdi iki depe öteden ferma ettiriyon ufak at üsenim ufak ben recimdeyim hatta layt olsun
aaahhh Hüseyin kardeşim lökeşe diyon Draktör diyon damarıma basıyon ben bıkmışım lökeşe vurmaktan 2 sezondur önceki sezon bi doğuya gittim benim danayla kınalıya doydum ama geçtiğimiz sene hep aksi gitti kınalıya kaçamadım .bi gittim eskişeğire misafir merası gezdim döndüm eskişeğirde .ama diyosan şunları bi kapıştıralım önümüzdeki sezona ben seni lökeşenin bolluğunda trakyaya davet edeyim bi orda kapıştıralım şunları sende beni kınalıya davet etki bide kınalıda kapıştıralım ortam bi şenlensin .kameraman da götürelimki notere gerek kalmasın ne dersin .