0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Brawo Hüseyin olay budur işte.Eğitim şart Okulun bahçesine girmişken,Hazır da ilköğretim yaşı 5 e inmişken okula yazdırsan olacak senin delioğolanı Maaşallah.
kımdemış poınter egıtılmez dıye emegıne saglık hüseyın
Bence de
övek gözlü üsenim elde ne drakdörle vaa yasdık altı alaman mavzeri gibi adını yanlış telaffuz etselede üç-beş sene evelide tanımış olsalada sen bilipdurusun onları alabilcek ne para vaa nede hatır o yüzden otur oğlum tomy otur bu sene yolunu düşür bakam bu yanna drakdörnen acık sene çift sürdürem Allaha emanetol sevgiler yeğenim
Emrin başım üstüne abem.Az buçuk kövlü çocuğuyuz bizde anarız çiftten çıbıkdan .Ama bilirin senin draktör belayı ben.Her babayiğit duramaz onun ardında.Sen gibi süremeyiz abem biz onu
övek gözlüm acık safdır benim drakdör Bela bene görmedimiydi av yapbemez herkese sen gayıragoma o yüzden bende pulluğun ardında olcem için ben tavların sen avlarsın olmamı tasalanagoma yakında sende gıbleyi bu yanna çevirisin köpeğin nolursa olsun yüreğinden avsevgin avmuhabbetin eksik olmasın bizimkisi latife bilipdurun hade baken Allaha emanetol övek gözlü üsen'im
ah üsenim ahhh yapımadık sene bi türlü draktörcü bu sene ben gittim , sen gördün harun abenle ikicik sıkı yaktık, davşiden tesbih yaptık bene bak bi iş garışmazsa gidelim beraberde sende görüver çifti çubuğu, iki uzun gulağı ponpon guyruğu gardeşim benim öptüm övek gözlerinden free picture hostingupload images
Hüseyin kardeşim,Harun bey ve adaşım Ufuk beyin çalışmalarına bakılırsa pek yakında senide aramızda Draktör cü olarak görücez gibi gelmeye başladı.Gerçi seninde ne kadar belli etmemeye çalışsanda baya bi meylin var gibi.bırak naz etmeyi geliver yanımıza yolun sonunu genç yaşta bul, avların bol keyifli olsun muhabetlerin en gıcırndan kahkahaların şen olsun kardeşim.
Ufuk abicim Harun abi ve ufuk abim ana baba ayrı öz abilerimdir.İkiside drahthaarcı malum .Ben onları ve onların yaptıkları avları yıllardır biliyorum onun için drahthaara laf atacak son ingilizci benim .Bu sir lerden biraz daha hevesim var ondan sonra beslersem kesin hans besleyecem bende.Nasip kısmet.Saygılar abi
Abem şafak sayar gibi saycen.Bu sene oraya gelcen . Bak aydının en böyük efesi beraber gidem deyipduru.La bi insanın başına bundan daha gözel bişey gelebilirmi bu dünyada .Mıhabbete bak sen mıhabbete .Sezon açılsın gari de biz bi an önce F1 mi yapcez tarla mı sürcez gıbleyimi şaşırcaz Zaman gelsin geçiversin bir an eveli
Helgada olabilir fena değillerdir
Sekment farkı var. Rakip olabilmesi için önce en az 400-500 metre iz takibi yaptırtıp videolarını çekmelisin.Zemheride sabahtan akşama kadar ördek avı çekip yayınlamalısın.Domuz ile kafa kafaya boğuşurken videolarını çekip koymalısın.Çoban köpeklerine dikilip seni ve diğer köpekleri korumasını çekmelisin.Sulak ve sazlıkt çatır çatır ördek arattırıp, parlatıp vuruşunu çekmesilin.Vıyak vıyak tavşanı çevirip sana vurdurtmasını çekmelisin.Evine bekçilik yapıp evini aileni korumasını çekmelisin.Ama cesaretle alakalı birçok bölümden daha otur komutunu yaparken tir tir titremesinden kalıyor bence
övek gözlü üsenim tabikide gelcen hep ne diyoz yaa nasip işalla bu sene nasip olur artıkın tarla sürceksen sorun yok ama bahçe belliceksen beli'ni küreğini alda geell arazi aracımız tek ama bellencek arazimiz çok
Helga mı aman abim helga sakat mahallenin serserileriylen uğraşmayalım sonra
Ulvi ustam bak peşin alırdım 100 puanı ama şıkladan biri eksik ustam f:kontinental yörük gızı gibi becerekli elinden her iş gelir şıkkı yani
BU HELGALAR BAŞKA HELGA kendi ırkından olmayan mahallenin serserilerine pabuç bırakmaz cinsinden NAMUSLU VE İFFETLİ HELGA bunlar tam osmanlı ,,o biçiminden yani ,, bence mahallenin SİRRR lerinin düşünmesi lazım.....
hee körün gızı dersen o zaman başka ;image hosting adultferması,kokusu,al geli apayrı mı apayrı :image hosthele hele yiğidi öldür hakkını yime, kekleğe düşkünlüğü fazla ;adult image hostingama bu gerçekten özel bi pointer.bilmiyom ya iki gözü olsa neler yapardı neler..fermalarında kilomun yarısı gadar sıkı atmışımdır o ayrı mevzu.çünkü canciğer gardeşimin köpeğe.haksızlık edersem Allah beni daş edee.ama düz yolda nasıl ki her araç gidesee, unutmaki dağ/rampa/çakıl/çamur 4x4 daha iyi gidee