Hüseyinim oturmayla drahthaara rekabet mi edilir? puahahhahahaha çok güldüm video izleyince. Neden güldüm dersen otur, bekle komutları çok güzel. Hele hele 5 yaşındaki bir köpeğe bu komutları öğretmeye başlamak dahada güzel. Ama benim güldüğüm nokta oturmayla drahthaara rakip olunsaydı bizim Yalvaçta Çınaraltındaki kahvede Hacı amcalar akşama kadar oturuyorlar. Zorlu rakip olurlar drahthaara
Sekment farkı var. Rakip olabilmesi için önce en az 400-500 metre iz takibi yaptırtıp videolarını çekmelisin.
Zemheride sabahtan akşama kadar ördek avı çekip yayınlamalısın.
Domuz ile kafa kafaya boğuşurken videolarını çekip koymalısın.
Çoban köpeklerine dikilip seni ve diğer köpekleri korumasını çekmelisin.
Sulak ve sazlıkt çatır çatır ördek arattırıp, parlatıp vuruşunu çekmesilin.
Vıyak vıyak tavşanı çevirip sana vurdurtmasını çekmelisin.
Evine bekçilik yapıp evini aileni korumasını çekmelisin.
Ama cesaretle alakalı birçok bölümden daha otur komutunu yaparken tir tir titremesinden kalıyor bence
Diğer konu kilitlendiği için oraya yazamadım. Ben 30, 35 ve 40 derecelerde av yapıcam ve videoya çekicem. Çektimde.
Rüzgara karşı en az 40-50 metrelerden fermaları çekip yayınlıyacam. Onuda yayınlamıştım.
Pointer kadar olmasada kedileme estetik fermaları çekip yayınlıcayacam. Oda olması gerek arşivlerimde.
Sende yukarıdakileri yayınlarsan sekmentimiz tutmuş olur.
Ahmet Çetin abimin dediği gibi birisi ferrari diğeri hummer. pistleri, motorları farklı. Bence dragtörcülerle hiç yarıştımaya kalkmayalım. Zaten arkadaşımıza Edirne kebabının üstüne elindeki köpeklerini ücretsiz vermesi zor gelecek. Fazla deşelemeyelim