Gönderen Konu: *** MODİFİYE YAPILMIŞ ''ATA SÜPER POZE'' TÜFEKLERİ *** (2 ad.)  (Okunma sayısı 21178 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mehmet TATLI

• Free Üye
  • *
    • www.tatligravur.net.tc
Değerli avcı dostlarım sizlerle  modifiye çalışması yaptığım  2 adet  '' ATA  '' marka pozenin resimlerini paylaşmak istiyorum...
Tüfeklerde yaptığımız çalışmalardan kısaca bahsedeyim...
*Dipcik ve Elkundağı kibarlaştırılıp, ölçüleri kullanıcıya göre ayarlanmış, fitil yapılmış ve vernik yapılmıştır.
*Kasa üzerindeki işlemeler silinip yeni full kabartma gravür yapılmıştır...
*Tüfeğin birine bağımsız çakmak takılmış ve kasa ile birlikte SARILI gravür işlenmiştir...
*Özel tüfek modellerimizin bir çoğunda kullandığımız METAL DİPCİK TABANI  takılmıştır...
*Kabzeye  dairesel sarı  İSİMLİK takılmış ve müşterilerin istediği ÇULLUK/ POİNTER  portresi işlenmiştir...
*Tüfeklerin açma koluna  3 boyutlu ÖRDEK , tüfeğin birinin alt kısmına kabartma KEKLİK işlenmiştir..
* Tüfeğin dış görünümündeki bütün kısımları komple Mekanik sisteme zarar vermeyecek şekilde hafifletilmiş, bakım  yapılmış ve  krom yapılmıştır...
Tüfeklere numara vererek resimlerini paylaşıyor ve değerli yorumlarınızı bekliyorum...

Tüfeğin orjinal durumu...

1 - ENGİN YAVUZ    (tüfek sahibi)

2 -BÜNYAMİN KÖK   (tüfek sahibi)

''Her marka ve model tüfekleriniz ellerimizde değerine değer katsın''

« Son Düzenleme: 10 Nisan 2012, 21:43:29 Gönderen: Mehmet TATLI »
Mehmet TATLI / TÜFEK USTASI
1970-KONYA-HUĞLU
[email protected] / 05363392715
www.tatligravur.net.tc

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
fevkaladenin fevkinde olmuşlar,ellerine sağlık..Bursa fuarına gelirsen sırf seni görmeye geleceğim..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Mehmet TATLI

• Free Üye
  • *
    • www.tatligravur.net.tc
Ahmet bey nasip olursa inşallah Bursada olacağım. Haberleşirsek buluşabiliriz..05363392715   SELAMLAR...
1970-KONYA-HUĞLU
www.tatligravur.net.tc

Çevrimdışı Faruk AKÇINAR

• *
Üstadım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.
  • Beretta S56 20 Cal.
  • Beretta 391 Urika 20 Cal
  • Akus Elite Lux 20 Cal Çifte
  • Stoeger M3000 Peregrine 12 Cal
  • English Setter
Faruk AKÇINAR

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
Mehmet bey ellerinize sağlık gayet emek isteyen güzel çalışmalar,özellikle birinci tüfeği benim zevkime daha çok hitap ettiğinden daha çok beğendim.

Sadece biraz konu dışı olmakla beraber merak ettiğim bir konuyu sormak isterim.Bu tüfeklerle yakından çalıştığınıza göre ve eğer dışardan anlaşılabilir bir şeyse bu kasalar çelik mi ve de eğer çelikse döküm mü yoksa tornada dolu malzemeden işleme mi,ata tüfeklerin kasalarının döküm olduğunu diğer bir usta(Ramazan Aknarçay)iddia etmişti ondan soruyorum.
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı Ahmet VURAL

• Müdavim Üyemiz
Ellerinize sağlık ikiside şahane olmuş. Paylaşım için teşekkürler.
Ahmet VURAL
1954 Ankara

Çevrimdışı Mehmet TATLI

• Free Üye
  • *
    • www.tatligravur.net.tc
Mehmet bey ellerinize sağlık gayet emek isteyen güzel çalışmalar,özellikle birinci tüfeği benim zevkime daha çok hitap ettiğinden daha çok beğendim.

Sadece biraz konu dışı olmakla beraber merak ettiğim bir konuyu sormak isterim.Bu tüfeklerle yakından çalıştığınıza göre ve eğer dışardan anlaşılabilir bir şeyse bu kasalar çelik mi ve de eğer çelikse döküm mü yoksa tornada dolu malzemeden işleme mi,ata tüfeklerin kasalarının döküm olduğunu diğer bir usta(Ramazan Aknarçay)iddia etmişti ondan soruyorum.

Kamil bey ilginize teşekkür ederim... Kasa konusunda ben de döküm olduğu kanaatindeyim..
1970-KONYA-HUĞLU
www.tatligravur.net.tc

Çevrimdışı Ali DAL

• Müdavim Üyemiz
ustam ellerine sağlık  her ikiside süper olmuş
ayrıca paylaşım için çok teşekürler
Ali DAL    1976
Serinhisar / DENİZLİ
05373669437

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
Mehmet bey cevabınıza teşekkürler.
Netice de döküm de geçerliliği olan bir teknik tabi ki, Ramazan usta sağlamlık konusunda kefil olduğunu ve tornada işleme yönteminden kullanımda bir farkı olmadığını da söylediğine göre.Yalnız bana, sadece hislerime dayanarak söylüyorum öbür yöntem nedense daha makbul gibi geliyor.

Ayrıca çalışmalarınızda başarılar dilerim.
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı Mehmet TATLI

• Free Üye
  • *
    • www.tatligravur.net.tc
Kamil bey dökümde  blok çelik gibi düzgün ve temiz işleme  ve görüntü olmaz...Blok çelikten yapılan ürünler çok daha kalitelidir...
1970-KONYA-HUĞLU
www.tatligravur.net.tc

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Yapılan işten sonra Ata daha gösterişli olmuş o kesin. Tabi dıştan bakınca sırf gravür falan görüyoruz ama gözle farkedilmeyecek büyük değişlikler geçirmişler. Hafifletirken dengesini muhafaza etmesi ayrı bir iş. Bunu resimden göremeyiz. Onun için büyük iş. Tebrik ederim. Kullananlara evladiyelik olmasını dilerim.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Ünal SAYGILI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
ellerinize saglık ustam mükemmel işçilik her şeyden önemlisi el emegi göz nuru dantel gibi işlemişiniz maşallah
1974-Marmaris
muğla
angaralı

selçukkaygısız

• Ziyaretçi
abi sen işin ustasısın yaparsın da olmaz mı muhteşem olmuşlar,size bir sorum olacak sentetik yarı otomatiğe ahşap kundak ve dipçik yapabilir misiniz,gövdesine gravür işlenir mi saygılar

Çevrimdışı Mehmet TATLI

• Free Üye
  • *
    • www.tatligravur.net.tc
abi sen işin ustasısın yaparsın da olmaz mı muhteşem olmuşlar,size bir sorum olacak sentetik yarı otomatiğe ahşap kundak ve dipçik yapabilir misiniz,gövdesine gravür işlenir mi saygılar

Selçuk bey Ceviz ağacından olmak kaydı ile otomatik tüfeğinize elkundağı ve dipcik yapılır...Beğendiğiniz herhangi bir model gravürü bize belirtirseniz tüfeğinize işleriz...
1970-KONYA-HUĞLU
www.tatligravur.net.tc

selçukkaygısız

• Ziyaretçi
ABİ BEN YAZA DOĞRU SENLE TEMASA GEÇERİM,MADDİ AÇIDAN ŞU AN SIKIŞIĞIM,TEL BİLGİLERİNİ GÜNCELLERSEN HABERİMİZ OLSUN,HAYIRLI İŞLER

Çevrimdışı Mehmet TATLI

• Free Üye
  • *
    • www.tatligravur.net.tc
Benimle irtibata geçmek isteyen dostlar için  telefonum 24 saat açıktır...05363392715
1970-KONYA-HUĞLU
www.tatligravur.net.tc

Çevrimdışı Bünyamin KÖK

• *
  • DAĞLAR AŞILMAZ DEĞİL YETERKİ AV OLSUN!
    • av avlak avcı
Yapılan işten sonra Ata daha gösterişli olmuş o kesin. Tabi dıştan bakınca sırf gravür falan görüyoruz ama gözle farkedilmeyecek büyük değişlikler geçirmişler. Hafifletirken dengesini muhafaza etmesi ayrı bir iş. Bunu resimden göremeyiz. Onun için büyük iş. Tebrik ederim. Kullananlara evladiyelik olmasını dilerim.
Teşekkür ederim volkan bey tüfek resimde göründüğünden daha güzel inanın işçilik tartışılmaz prüzsüz olmuş.
Bünyamin KÖK
1983 KAYSERİ
Elektrik Elektronik
Metal İşleri Teknisyeni

Çevrimdışı M.Kemal ATEŞSAL

• *
Değerli Mehmet Ustam,  Bildiğimiz kadarıyla Ata Av Tüfeklerinde bir ''çelik kasa olanlar'' bir de ''aliminyum alaşımlı olanlar'' var. Bu işlem hangisine yapıldı. Yaptırmak istersek kaça mal olur  (Burda yazmanızda mahsur varsa ileti gönderirseniz memnu olurum). Ellerinize sağlık,  gerçekten tüfeklere olağanüstü bir değer katmışsınız. 
  • Beretta urika 2 71 namlu
  • Franci Oto 67 namlu
M.K. ATEŞSAL   1951 ANKARA
0 RH (+)

Çevrimdışı Bünyamin KÖK

• *
  • DAĞLAR AŞILMAZ DEĞİL YETERKİ AV OLSUN!
    • av avlak avcı
Benim tüfek çelik kasadır.Diğerini bilmem.Bildiğim kadarıyla aliminyum olanlara sarı işlemeler olmuyor ve tavsiye edilmiyor.Fiyat için Mehmet beyi arayın İsteğe göre değişiyor.
Bünyamin KÖK
1983 KAYSERİ
Elektrik Elektronik
Metal İşleri Teknisyeni

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
Maşallah

El emeği göz nuru dedikleri bu olsa gerek...Elinize sağlık güzel emek verilmiş..Kullanan arkadaşlarada keyifli avlar dilerim...
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
fiyat isteğe göre değişir tabikide ama yaklaşık bir şey söylenebilir.mesela bünyamin bey in tüfeğinin maliyeti kaç paradır mesela  ? Biraz da fiyatlatı  yazarsanız yaptıracak veya yaptırmayı düşünenler için iyi olur kanaatimce.
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
neyse boşver gitsin.
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Faruk ÖSTLÜER

• Müdavim Üyemiz
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
Ellerine saglık Mehmet usta işin erbebısın ellerine saglık..
Faruk ÖSTLÜER MANİSA 1980 0535 563 09 87

image hosting

Çevrimdışı Mehmet TATLI

• Free Üye
  • *
    • www.tatligravur.net.tc
Değerli Mehmet Ustam,  Bildiğimiz kadarıyla Ata Av Tüfeklerinde bir ''çelik kasa olanlar'' bir de ''aliminyum alaşımlı olanlar'' var. Bu işlem hangisine yapıldı. Yaptırmak istersek kaça mal olur  (Burda yazmanızda mahsur varsa ileti gönderirseniz memnu olurum). Ellerinize sağlık,  gerçekten tüfeklere olağanüstü bir değer katmışsınız. 

M.Kemal bey özel sorularınızı özel mesaj bölümünden yanıtlıyorum..Ayrıca tüfek sahibi arkadaşların güzel istekleri karşısında bizler de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz...Teşekkür ederim...
1970-KONYA-HUĞLU
www.tatligravur.net.tc

Çevrimdışı M.Kemal ATEŞSAL

• *
İlgi ve bilgileriniz için teşekkürler. Ata pozeler ilk çıktığında almıştım fakat bazı sorunlar yaşadım ( tüfek kapatıldığında patlatma gibi). Fabrika,  sağolsunlar çok ilgi gösterdi ve tamiratı yapıldı, buna rağmen içime sinmedi ve tüfeği elden çıkardım. Geçtiğimiz hafta İstanbul'daki fuara gitmek kısmet oldu, Ata Tüfeklerini inceleme  fırsatı bulduk,  sorunsuz tüfek çıkarmaya başladıklarını beyan ettiler. Şimdilik düşünüyorum, kısmet olursa tekrar görüşmek ümidiyle hayırlı işler dilerim.   
  • Beretta urika 2 71 namlu
  • Franci Oto 67 namlu
M.K. ATEŞSAL   1951 ANKARA
0 RH (+)