Gönderen Konu: Huğlu Koop. tüfeğime yeni namlu yapamayağını söyledi  (Okunma sayısı 22029 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Halil KARADENİZ

• Free Üye
  • *
Ynt: Huğlu Koop. tüfeğime yeni namlu yapamayağını söyledi
« Yanıtla #25 : 12 Nisan 2012, 14:55:55 »
Teşekkürler Mustafa konuyla ilgili hassasiyet ve çözüm üretmiş olman bizleri mutlu etti buradan bir kez daha anlıyoruz ki Huğlu da çözülmüyecek yasal bir iş yoktur.
Halil KARADENİZ 1982-ORDU

resim

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #26 : 12 Nisan 2012, 14:59:31 »
Halil bey HUĞLU AV TÜFEKLERİ KOOPERATİFİ  ''dede'den toruna miras' politikası ile yarım asırdır ürünlerinin arkasında devamlı durmaktadır. Kooperatif yetkilisi olarak Mustaf bey'in nezaretinde  kendisine yakışanı yapmıştır ve yapacaktır...Kimseyi etmediği gibi , sizi de madur etmeyecektir...Bundan emin olabilirisiniz...Konu aydınlığa kavuştuğuna göre kurumumuz hakkında yanlış düşüncelerin oluşmaması açısından konu başlığını düzeltmenizi rica ediyorum...
SELAMLAR...

Çok haklısınız başlık konusunda mağduriyet giderildi bu konu ile ilgilenen ve emeği geçen herkese teşekkürler

resim

Çevrimdışı Tolga GÜVENDİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 12 Nisan 2012, 15:15:33 »
Mustafa bey ve Mehmet bey selamlar Muğla dan...
bu gb  sorunları  Huğlu dan sık sık duymaya başladık ve birçok dedikodular kulağımıza geliyor. bunların doğruluk payları ise tartışılır...
Benimde başıma böyle bir sıkıntı geldi, DEDEDEN TORUNA diyorsunuz ama ;
2000 yılı üretimi Huğlu Kooperatif yapımı 210 AE model çifte sahibiyim ve bu silahım 71 cm mobil şoklu namluya sahip.Bende 61 cm mobil şoklu bir namlu yaptırmak istedim 3-5 ay önce dolayısı ile de kooperatifi aradım.. aldığım cvp şu: silahıma namlu yapamayacakları oldu...
sebebini sordum aldığım cevap gine şu: silahım ejektörlüymüş ondan....
Şimdi sayın yetkililer ,Huğlu firmasının ürettiği bu silaha namlu yapamaması ne demek...
ben bu silahı nie aldım, 12 sene önce kooperatifte yapıla bilen bu siahın namlusu şimdi yapılamıor...sebebi de şu ejektörlü!!!!!
el gidiyor mersine biz gidioz tersine..
teknoloji ilerleyeceği yerde gerilior nasıl oluyor bu ...
ne yapmalıyız?
arkadaşım ejektörlü bir poze almak istedi, dedim ki ''5 sene sonra ne olacağı belli değil burda dikkat et''...

Ejektörlü namlu yapmak onlar için çocuk oyuncağı..telefona çıkan arkadaşın neden öyle dediğini gerçekten merak ediyorum
Tolga GÜVENDİK
1990 / MANİSA
ImgLand.net image

Çevrimdışı Kadir TOPÇU

• *
« Yanıtla #28 : 12 Nisan 2012, 21:24:04 »
yukardakı önceden yazmıştım yapılan yorumlardanda anladıgım kadarıyla mustafa beyınde fısek yatagı kullanırız dediginden cıkarttıgım anlam huglu eskı tüfeklere yedek namlu yapamıyor burak beyde aynı sorunu yaşamış.

şuan benıde bır korku saldı bendede huglunun 76 namlu bır ciftesi var ve bu yaz 71 mobıl sok bır namlu yaptıracaktım ınsallah yapa bilriler eger yapamazlarsa huglu dededen toruna laflarını degiştirmelerı lazım . mazalalh namlumuz patladımı tufegı kaldırıp atmak lazım gerekır eger ydek namlu yaptıramazsak
Kadir TOPÇU
1984-ADANAlıyık

Çevrimdışı Burak KALLEM

• *
« Yanıtla #29 : 13 Nisan 2012, 08:09:18 »
arkadaşlar malumunuz  huğlu kooperatif çatısı  altında 210 AE (2000 yılı) modlinden sonra ejektörlü cifte üretimi söz konusu değilmiş, o sebepten  beni büyük huğlu ya yönlendirdi ordaki usta... allah aşkına böyle bir anlayıs söz konusu olamaz başka hiçbir kurumda... düşünsenize  ford araban var servise gidiosun biz yapamayız opel e götür diolar  :)
benim tüfeğim huğlu kooperatif ve bu sebepten  ben silahımı kusura bakmayın  büyük huğlu ya yollllaaaaammmmmmaaaaammmm....
Vet.Hek.Burak KALLEM
Muğla/Merkez

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #30 : 14 Nisan 2012, 00:01:36 »
arkadaşlar malumunuz  huğlu kooperatif çatısı  altında 210 AE (2000 yılı) modlinden sonra ejektörlü cifte üretimi söz konusu değilmiş, o sebepten  beni büyük huğlu ya yönlendirdi ordaki usta... allah aşkına böyle bir anlayıs söz konusu olamaz başka hiçbir kurumda... düşünsenize  ford araban var servise gidiosun biz yapamayız opel e götür diolar  :)
benim tüfeğim huğlu kooperatif ve bu sebepten  ben silahımı kusura bakmayın  büyük huğlu ya yollllaaaaammmmmmaaaaammmm....
Büyük huğlu da Mürsel usta var,yollada namlu gör..tepkinde haklısın,sana katılıyorum..ancak büyük huğlu her zaman koop.ten iyidir..en azından arge si var..
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2012, 00:47:47 Gönderen: Ahmet ÖZTÜRK »
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Kadir TOPÇU

• *
« Yanıtla #31 : 14 Nisan 2012, 00:46:26 »
ozaman bız hemen bır tane yedek namlu yaptırak neysekı allahtan benım cıfte enjektörsuz yaparlar ınsallah 2002 de üretımı oda .

demekkı deden toruna kalmıyormus huglu ömur boyu garantide hıkayeymiş  namluya bırsey oldumu senı yarı yolda bırakıyormuş duyan duymayan arkadaşlara duyrulkur el altından usta bulursanız namlu yaptıra bılınıyormus fabrıka malına sahıp cıkmıyor yukardan ben bunu anladım
Kadir TOPÇU
1984-ADANAlıyık

Çevrimdışı Mustafa BAĞCI

• *
« Yanıtla #32 : 20 Nisan 2012, 12:23:46 »
Mustafa bey ve Mehmet bey selamlar Muğla dan...
bu gb  sorunları  Huğlu dan sık sık duymaya başladık ve birçok dedikodular kulağımıza geliyor. bunların doğruluk payları ise tartışılır...
Benimde başıma böyle bir sıkıntı geldi, DEDEDEN TORUNA diyorsunuz ama ;
2000 yılı üretimi Huğlu Kooperatif yapımı 210 AE model çifte sahibiyim ve bu silahım 71 cm mobil şoklu namluya sahip.Bende 61 cm mobil şoklu bir namlu yaptırmak istedim 3-5 ay önce dolayısı ile de kooperatifi aradım.. aldığım cvp şu: silahıma namlu yapamayacakları oldu...
sebebini sordum aldığım cevap gine şu: silahım ejektörlüymüş ondan....
Şimdi sayın yetkililer ,Huğlu firmasının ürettiği bu silaha namlu yapamaması ne demek...
ben bu silahı nie aldım, 12 sene önce kooperatifte yapıla bilen bu siahın namlusu şimdi yapılamıor...sebebi de şu ejektörlü!!!!!
el gidiyor mersine biz gidioz tersine..
teknoloji ilerleyeceği yerde gerilior nasıl oluyor bu ...
ne yapmalıyız?
arkadaşım ejektörlü bir poze almak istedi, dedim ki ''5 sene sonra ne olacağı belli değil burda dikkat et''...

Değerli Avcı Arkadaşlarım

Konunun tamamını ve yorumları okudum, konunun saptırılması hususunda üzüntülerimi de ilk olarak dile getirmek isterim. Bildiğiniz üzere Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi olarak en geniş ürün ve seçenek yelpazesi ile siz avcı dostlarımıza hizmet etmekteyiz. Bu geniş ürün ve seçenek yelpazesinin sınırlarının belirlenmesinde siz avcı dostlarımızın çok belirleyici olduğunu hepimiz biliyoruz. 2000 yılından önce seri üretimimiz içerisinde bulunan ejektörlü çifte kırma modelimiz malesef siz avcı dostlarımız tarafından ilerleyen yıllarda gerekli ilgi ve talebi görmediği için üretim kalemlerimizden çıkartılmıştır. O yıldan sonra ejektörlü çifte kırma üretilmemiştir. Bunun doğrultusunda bu kalem için ayrılan makine ve ekipman diğer üretim kalemlerinin ayar ve hizmetine sunulmuştur. Burak Bey'in çifte kırma ejektörlü yedek namlu talebine şu an cevap verebilmemiz için seri üretimimiz içerisindeki bir kısım makine ve ekipmanın üretimini durdurmak, ayarlarını değiştirmek gerekmektedir. Şu an için arkadaşımızın ejektörlü çiftesine yedek namlu hizmeti veremememizin esas sebebi budur. Bu Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi bünyesinde ejektörlü çifte kırma yapılmaz, yapılamaz anlamına gelmez.

Siz Değerli Avcı dostlarımızdan aldığımız ilgi ve talep doğrultusunda tekrar ejektörlü çifte kırma üretimimiz başlayabilir. Belirleyici olanların sizler olduğunu lütfen unutmayalım.

Saygılarımla
Mustafa BAĞCI
1980 Konya Huğlu K.D.M.

Çevrimdışı Burak KALLEM

• *
« Yanıtla #33 : 23 Nisan 2012, 11:00:57 »
Değerli Avcı Arkadaşlarım

Konunun tamamını ve yorumları okudum, konunun saptırılması hususunda üzüntülerimi de ilk olarak dile getirmek isterim. Bildiğiniz üzere Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi olarak en geniş ürün ve seçenek yelpazesi ile siz avcı dostlarımıza hizmet etmekteyiz. Bu geniş ürün ve seçenek yelpazesinin sınırlarının belirlenmesinde siz avcı dostlarımızın çok belirleyici olduğunu hepimiz biliyoruz. 2000 yılından önce seri üretimimiz içerisinde bulunan ejektörlü çifte kırma modelimiz malesef siz avcı dostlarımız tarafından ilerleyen yıllarda gerekli ilgi ve talebi görmediği için üretim kalemlerimizden çıkartılmıştır. O yıldan sonra ejektörlü çifte kırma üretilmemiştir. Bunun doğrultusunda bu kalem için ayrılan makine ve ekipman diğer üretim kalemlerinin ayar ve hizmetine sunulmuştur. Burak Bey'in çifte kırma ejektörlü yedek namlu talebine şu an cevap verebilmemiz için seri üretimimiz içerisindeki bir kısım makine ve ekipmanın üretimini durdurmak, ayarlarını değiştirmek gerekmektedir. Şu an için arkadaşımızın ejektörlü çiftesine yedek namlu hizmeti veremememizin esas sebebi budur. Bu Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi bünyesinde ejektörlü çifte kırma yapılmaz, yapılamaz anlamına gelmez.

Siz Değerli Avcı dostlarımızdan aldığımız ilgi ve talep doğrultusunda tekrar ejektörlü çifte kırma üretimimiz başlayabilir. Belirleyici olanların sizler olduğunu lütfen unutmayalım.

Saygılarımla

mustafa bey selamlar...
şimdi sıkıntı benim silahıma namlu yaptırmak isteyip sizi firmayı aramam ve benim büyük huğlu ya yönlendirilmeye çalışılmam...
ben sizlere güvendim ve bu silahı edindim, peki siz diosunuz ki avcılar talep etmedi ben üretimi durdurdum...ya arkadaşım sen bu silahı zamanında  ürettin ama, 1 tane bile üretimi yapılmış silah olsa üzerinde huğlu kooperatif yazıorsa bence bu silah sizin sorumluluğunuz altında...
makineler bilmem ne olmuş ben onu bilmem...mesela beretta firması  s55 modelini hala üretiomu? hayırr... emin olunki silahı fabrikaya göndersen bu 40 yıl evvel yapıldı makinelerin ayarı değişti demezler :)...
Vet.Hek.Burak KALLEM
Muğla/Merkez

Çevrimdışı Kadir TOPÇU

• *
« Yanıtla #34 : 23 Nisan 2012, 16:58:03 »
bende onu dıyorum işte burak bey ömür boyu garantı dıyorlar deden toruna dıyorlar ama sonra bunun uretımı yok bız üretemeyiz diyorlar yedek ğparca destegı sunulmuyor ınsallah tufegimizebırsey olmaz
Kadir TOPÇU
1984-ADANAlıyık

Çevrimdışı İlhan BULUT

• *
« Yanıtla #35 : 24 Nisan 2012, 11:02:57 »
Çok enteresan, inanın Mustafa bey in verdiği cavap beni çok şaşırttı.  Halen "siz gönderin biz namluyu yaparız" demiyor :) 
Neticede bu bir CNC tezgahı değilmi ?  Başka bir firmaya yönlendirmek çok yanlış. Enazından tüfeği al başka yere namlu yaptıracaksan sen yaptır. Namın yürüsün :) 

"Seri numarasıyla oynanmış, prensip olarak risk gördük yapmayız ı" bir şekilde anlarım ama.  10 - 15 senelik silahlara hizmet vermemek bu olacak şey değil.
  • Akus SuperPoze
  • Huğlu Renova
İlhan BULUT
1972 KOCAELİ

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #36 : 25 Nisan 2012, 00:45:55 »
Akkar namlulu winchester tüfeğime 76 trap namlu yaptırmak istedim,elimizde o yıllara ait namlu başlığı mevcut,tüfeği ve 350 lirada para gönderin dediler.gönderdim ve süper bir namlu sahibi oldum..sadece 1 ay bekledim..ellerinde namlu başlığı olmasaymış bir parti tüfek üretimin sonunda başlık cnc nin  birinin ayarlarını değiştirip bir miktar daha üretim yapacaklarmış,çünkü benim gibi talep edenler varmış..Huğluda aynı şekilde ayar çekmesi lazım ama mevcut seri üretimide durdurmak sıkıntılı iş bence..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #37 : 05 Mayıs 2012, 21:07:06 »
Buradan modelitör sayın emin vural ve huğlu kooperatif yetkilisi sayın mustafa bağcı beye teşekkür ediyorum tüfeğimin problemini çözdükleri için herkese teşekkürler

resim