Gönderen Konu: Huğlu yeni ürünler  (Okunma sayısı 4004 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
Huğlu yeni ürünler
« : 05 Nisan 2012, 12:53:10 »
Huğlu web sayfasında yeni ürünler var.Sitesinde yok denilen s12e konmuş,bir tane kinetik yarı oto var 401b  galiba adı, eagle varyantları var.Benim de shotgunworld den haberim oldu adamlar bizden önce keşfediyorlar yerli sanayi de ne var ne yok :).Dikkatimi çeken şey eagle ve bu yeni s12 kasaları için block receiver yazması oldu,diğer modellerde machined from solid steel yazıyor,bu sanırım döküm kasa demek artısı eksisi nedir bilmiyorum.Kinetik model armsan a benziyor şekil olarak biraz.

http://www.huglu.com.tr/index.php?lid=1&nid=2&gid=1
http://www.huglu.com.tr/index.php?lid=1&nid=2&gid=3

Döküm kasa demişken Ramazan ustayla bir sohbet esnasında kendisi huglu kooperati ürünleri dışındaki hemen çoğu üreticinin kral ata dahil kasaları(çelik olanlar) hassas döküm tekniğiyle yaptıklarını aktarmıştı.Olur mu ya sağlam olmaz yere düşse çatlar kırılır dediğimde hayır istersen 4. kattan at hiçbirşey olmaz demişti,bana gene de frezede dövme demirden işlenmesi en sağlıklı ve olması gereken yöntem gibi geliyor kendisine de düşüncelerimi aktarmıştım.
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2012, 13:49:03 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Ynt: Huğlu yeni ürünler
« Yanıtla #1 : 05 Nisan 2012, 13:49:29 »
Elinize sağlık. Ben şu 312 modelini siteye koymalarını bekliyorum. Fotolar ufacık. Acaba 312 nin başındaki "3" rakamı "S" harfi mi oldu? Yoksa ayrı modeller mi?

Kinetik model için ben Armsan değil de Browning Evolve görünümü diyorum. Bu biçim çok tuttu. Her yer Evolve. Daha önceleri de her yer Beretta 300 modeliydi.

Görünüş olarak yeni modeller hoş. İnşallah en az eski yaptıkları kadar kalitelidirler.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 05 Nisan 2012, 14:47:22 »
her tüfekte bir eksik buluruzya kendimizce, öyle işte,
telefon olayıda böyle kiminin radyosu var kamerası yok, kiminin kamerası var radyosu var çözünürlük düşük
kimi telefon var hepsi mevcut ama şarzı çabuk bitiyor
hadi şarzınında çok gidenini bulduk bu defa internete girmiyor veya her dosyayı desteklemiyor tuşları küçük veya büyük falan filan :)
tüfek güzel arızamı yaptı yolla koskoca huğlu var arkasında yapılana kadar gelmesin,
şimdi bu otomatiğin bantına takıldım bant yüksek başlasaydı gözüme girerdi, bir hatsan suprem max gibi bir stoeger M3000/3500 gibi

selamlar
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Ferhat DAKMA

• *
« Yanıtla #3 : 07 Nisan 2012, 19:24:21 »
kamil bey huglu kooperatifi döküm den kasa yapmaz sizin düşündüğünüz gibi dövme çelikten yapılıyor.
Ferhat DAKMA
1988 konya beyşehir huglu

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #4 : 07 Nisan 2012, 20:05:46 »
kamil bey huglu kooperatifi döküm den kasa yapmaz sizin düşündüğünüz gibi dövme çelikten yapılıyor.
Diğer modeller(103,104 gibi) tamam,zaten dolu malzemeden işleme diye özelliklerinde bahsediyor fakat bu yeni modellerde blok kasa tabiri kullanılmış ki bence bu döküm manasına geliyor olabilir.
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

alipoyraz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 07 Nisan 2012, 21:36:25 »
arkadaşlar bugün fuarda huğlu'nun yeni model döner başlıklı yarı otomatiğini gördüm.üstünde -401- yazıyordu.tüfek bence güzel..haziran ayı gibi satışa başlamayı düşünüyorlarmış,,,