[
color=purple]haluk bey inşallah asya vjp de olduğu gibi hzp sınavındada yüzünüzü güldürür. sizlerle tanışmak ta beni çok sevindirdi. görüşmek dileğiyle.
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2012, 00:14:10 Gönderen: Uğur CAMUZCU »[/color]
Uğur bey bende sizi tanımaktan çok mutlu oldum.Görüşmek dileği ile kendinize iyi bakın.
Asya güzel bir köpekti haluk abi çalışmalarına ara verme hzp de seni bekliyoruz asya inşallah sonuna kadar bu işi götürecek güzel bir köpek
Teşekkür ederim Bülent kardeşim.HZP sınavında görüşmek üzere.
[
color=purple]haluk bey tebrik ederim güzel puan HZP dede aynı başarıyı göstermen dileğiyle snavla ilgili çoğu arkadaş çalışmadan geldiğini itda etti köpekleri HZPde çok merak ediyorum orası farklı olcak köpekler VJP deki kırıterlerden hariç 10 farklı testten geçeçek iyiçalış tiribünde olcağım başarılar[/color]
Valla CEM seyretmekle olmaz şurdan şurası gelip yardım edeceksin de sınavı geçelim.Ayrıca bu dernekte seni herkes çok seviyor bundan çok mutlu olman gerekir.
Haluk abi tebrik ederim. İnşallah HZP'de dahada iyi puanlar alırsın. Başarılarının devamı dilerim. Hele şükür birisi resimleri paylaştı.
Teşekkür ederim Rıdvan kardeş senide orada görmeyi umut etmiştim ama olmadı .hayırlısı.
Haluk Bey tebrik ederim sizi. Bodo yavrusuyla iyi bir puan aldınız. Köpeğinizi imtihanda görme şansımız oldu. Bodo'ya benzerliği ile dikkatimizi çekti. Umarım HZP'de iyi bir puan alırsınız şimdiden başarılar dilerim. Selamlar
Teşekkürler Emre Bakalım Bodo kadar güzel olabilecek mi hep beraber göreceğiz.
merhaba haluk abicim asya gerçekten de çok iyi bir vjp sınavı nı başarayla tamamladı seni ve asya yı tanımaktan dolayı ayrı bir mutluk yaşıyorum asyanın aldığı puanda gerçekten çok iyi bir puan inşallah hzp sınavında yine birlikte oluruz hoş sohpet ve muhabbetle o sınavıda diğer katılımcı arkadaşlarla birlikte atlatırız başarılarının devamını temenni ederim sevgiler saygılar.
Çok teşekkür ederim sizleri tanımak çok güzeldi.Senin sınavını gerçekten çok severek izledim hakikaten çok güzel iz sürüşü vardı bize görsel şov yaptı maşşallah.İnşallah devamı da gelir.