Gönderen Konu: Havlama tasması için tecrübeleriniz  (Okunma sayısı 7243 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emrah TATAR

• Müdavim Üyemiz
Havlama tasması için tecrübeleriniz
« : 03 Nisan 2012, 17:37:36 »
Arkadaşlar Benim köpeklerimden biri 18 aylık daha doğdu doğalı hiç yalnız kalmadı.Onu bir türlü yalnız kulübesinde bırakamıyorum yedi mahalleyi ayağa kaldırıyor,kafesleri ayrı ama birbirlerini görüyorlar,zaman eğitim zamanı yavruyla uğraşmam lazım iki köpek beraber eğitilmez,zamanında gerekli ihtimamı göstermediğim için çaresiz pekte tasvip etmediğim havlama tasması araştırmasına girdim.Fiyatı 15-90 arasında değişen sadece sese duyarlı ses vererek yani şartlı refleksle köpeğin havlamasını önleyen tasmalar var bunlardan kullanan çözüm alan varmı;amaç sadece havlama köpek açılması kontrolü gibi bir sıkıntım yok,bu ürünlerde kedi gördüğünde yada korktuğunda işe yaramayabilir gibi uyarılarda var zaten sorun köpek yalnız kalıp telaşlandığında yada onunda gelmek istemesinden kaynaklanıyor.Ne dersiniz var mı deneyen bu ucuz ürünleri,yoksa 300-500  bayılıp kontrol tasması mı almalıyım :(yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Emrah TATAR
1973 - MANİSA

Çevrimdışı İsa TOKATLI

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Havlama tasması için tecrübeleriniz
« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2012, 17:49:21 »
Emrah Bey kesinlikle kullanın köpeği bozma gibi zararı gibi hiç bir sorunu yok.sesli olanlardan sakın almayın hiçbir faydasını görmezsiniz.paranız varsa canicom.elite tek,cabelasın ürünlerini alın ama paranız yoksa ucuz olandan alabilirsiniz bende ikiside var ikiside iş görüyor,tavsiyem şarjlı olanından alın yoksa bi tasma parası pil harcarsınız.
İsa TOKATLI
1981 ÇAL/DENİZLİ İKAMET AFYONKARAHİSAR

Çevrimdışı Emrah TATAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 03 Nisan 2012, 18:02:05 »
Emrah Bey kesinlikle kullanın köpeği bozma gibi zararı gibi hiç bir sorunu yok.sesli olanlardan sakın almayın hiçbir faydasını görmezsiniz.paranız varsa canicom.elite tek,cabelasın ürünlerini alın ama paranız yoksa ucuz olandan alabilirsiniz bende ikiside var ikiside iş görüyor,tavsiyem şarjlı olanından alın yoksa bi tasma parası pil harcarsınız.
Teşekkür ederim İsa kardeşim,ucuzu bir deneyeyim o zaman
Emrah TATAR
1973 - MANİSA

Çevrimdışı Zafer YOLDAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 03 Nisan 2012, 18:11:20 »
Hocam  ucuzunu deneyecekseniz ben 35 tl ye almıştım çokta işe yaramadı isterseniz size kargoyla yollayayım.. ama pili bitmişti... para istemiyorum sadece gelen kargoyu ödersiniz....  işiniz bittiğinde gönderirsiniz belki birine daha lazım olur..
A Rh+ Zafer YOLDAŞ 
SARIGÖL/MANİSA

Çevrimdışı Emrah TATAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 03 Nisan 2012, 18:15:38 »
Hocam  ucuzunu deneyecekseniz ben 35 tl ye almıştım çokta işe yaramadı isterseniz size kargoyla yollayayım.. ama pili bitmişti... para istemiyorum sadece gelen kargoyu ödersiniz....  işiniz bittiğinde gönderirsiniz belki birine daha lazım olur..
Saolasın Zafer kardeşim,neden işe yaramadı havlamayı mı kesmedi..
Emrah TATAR
1973 - MANİSA

Çevrimdışı Zafer YOLDAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 03 Nisan 2012, 18:54:45 »
benim ki uluyordu birazda eşleşme zamanıydı sadece azaldı tamamen kesmedi...
A Rh+ Zafer YOLDAŞ 
SARIGÖL/MANİSA

Çevrimdışı Emrah TATAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 04 Nisan 2012, 08:47:41 »
benim ki uluyordu birazda eşleşme zamanıydı sadece azaldı tamamen kesmedi...
Teşekkür ederim Zafer kardeşim,bana da sanırım faydası olmaz.Benim köpekte çıldırıyor yalnız kaldığında,saolasın
Emrah TATAR
1973 - MANİSA

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 29 Ekim 2013, 09:50:48 »
benim kopeginde huyu degistu formdaki yazilanlari okudum kafam karisti hic yapmazdi bu ara havlamaya basladi bu tasmadan elinde olan varmi bi kullanmak isterim geri veriyim yada para neise veriyim sitedeyim bi kac kisi ariza yapti yardimci olursaniz sevinirim
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Hasan EĞİNLİ

• *
« Yanıtla #8 : 01 Kasım 2013, 14:13:34 »
emrah bey gittigidiyordan 50 tl ye aldım pilli boynunda takılı olduğu sürece kuzu gibi oluyor ses seda yok pili bittiğinde ufak ufak havlamaya devam.....yani ben memnun kaldım.denemenizde fayda var...

Hasan EĞİNLİ
1970 burhaniye

Çevrimdışı Akif ARSLAN

• *
« Yanıtla #9 : 01 Kasım 2013, 17:18:49 »
bu kurzhaarların en büyük sıkıntısı. sırf bu yüzden soğudum bu köpeklerden. havlamasını kessen ağlaması bitmez. ben de son çare olarak kullandım.kaliteli bişeydi. işe yarıyor. ama aleti çalıştırmayan bir ses düzeyini bulup onda ağlamaya devam ediyordu :) ucuzunu denemekte fayda var. fakat bu bir çözüm değil.yalnızlıktan falan değil ömrü boyunca canı sıkıldıkça havlar bir kurzhaarı bol bol gezdiremiyorsan. hergün kullanmak zorunda kaldım.  yara yaptı boğazını uçları. etrafta konu komşu varsa bence bakılcak köpek değil kurzhaarlar.
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2013, 17:20:00 Gönderen: Akif ARSLAN »
Akif ARSLAN
1980 KARAMAN