Gönderen Konu: 2012 VJP - Atthaus vom TİRİKONES - ilk tecrübe 67 puan :)  (Okunma sayısı 21254 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: 2012 VJP - Atthaus vom TİRİKONES - ilk tecrübe 67 puan :)
« Yanıtla #25 : 03 Nisan 2012, 12:53:58 »
2012 VJP sınavından Drahthaarım Atthaus ile 67 puan ve edindiğim bilgiler ve tecrübeler ile döndüm.
1300 km yol ve sınav yorgunluğunun ardından ancak bugun yazabildim :)

3 gün gibi kısa bir sürede Drahthaar ilminde tecrübe yapmış kitap yazma seviyesine gelmiş bir çok ustadan bilgiler edindim.

Alman hakem ekibi ve özellikle bas hakem LUDWİG MİTTRUP'dan altın değerinde bilgiler edindim.
Bu derece kaliteli ve elit bir organizasyon yapmayı başaran ve Almanların üretim sorumlusu hakemleri ülkemize getiren ve bizim onlardan bir şey öğrenmemize katkı saglayan Drahthaar Derneği yönetim heyetine teşekkür ederim.

Organizasyon ve sınavlar boyunca kıymetli tecrübelerini benden esirgemeyen Cem ÇOKDAŞ ve Emre ÜRE abilere teşekkür ederim.

Sınavlara katılmadığı halde Aydın ilinden Uşak'a kadar gelip bizlere arkadaşlık eden Gökhan TÜRK hocama ve arkadaşlarına teşekkür ederim.

Drahthaarım Atthaus'un kardeşi Akila ile 76 puanla birincilige ulaşan Emre ÜRE abiyi tebrik ederim.
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı N.Emre ŞİMŞEK

• *
« Yanıtla #26 : 03 Nisan 2012, 17:18:53 »
Kenan Hocam Aydın grubu olarak seninle tanışmak güzeldi. Sınavda da belirttiğim gibi çok güzel bir dd'ye sahipsin. Aldığın dereceyide sonuna kadar köpeğinle beraber hakettin. Ayrıca ilk köpeğinle bu sınava katılman ve aldığın dereceden dolayı seni tebrik eder, HZP de başarılar dilerim

Ödemişten selamlar... 
Nurettin Emre ŞİMŞEK
1976 Ödemiş/İzmir
05057052062

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 03 Nisan 2012, 18:50:58 »
Kenan Hocam Aydın grubu olarak seninle tanışmak güzeldi. Sınavda da belirttiğim gibi çok güzel bir dd'ye sahipsin. Aldığın dereceyide sonuna kadar köpeğinle beraber hakettin. Ayrıca ilk köpeğinle bu sınava katılman ve aldığın dereceden dolayı seni tebrik eder, HZP de başarılar dilerim

Ödemişten selamlar... 

Emre Hocam iyi dileklerin ve sınav günlerindeki pozitif yaklaşımın için teşekkürler . Sınava girmediginiz halde Aydın'dan Uşak'a kadar gelmeniz beni etkiledi. İnşallah yine konuşma ve sohbet etme fırsatı buluruz.
Nevşehirden selamlar..
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
    • http://www.loftyberg.com
« Yanıtla #28 : 03 Nisan 2012, 20:45:09 »
Kenan bende seni tebrik ederim sınavdaki başarın için. Inşallah hzp ye daha güzel hazırlanır ve başarını devam ettirirsin.
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 03 Nisan 2012, 21:43:23 »
kenan kardeş merhabalar maşşallah yavrun çok güzel olmuş anasının kopyası ben sınavlara gelmeyi çok istiyırdum gelemedim  atthaus un  kardeşi annita  birinci olup kupayı almış emre kardeşimden ögrendigime göre kardeşim sana atthaus la bol avlar ALLAH nazardan  saklasın

Cemil abi sınavda görenlerde Caja'ya benzettiler omuz yüksekligi olarakda baya iyi durumda şuan 62cm oldu duyduguma göre Caja'da baya boyluymuş. İnşalah HZP ye katılma fırsatı bulur bu güzel ortamın havasını tekrar solurum. Güzel düşüncelerin için teşekkürler.

Kenan bende seni tebrik ederim sınavdaki başarın için. Inşallah hzp ye daha güzel hazırlanır ve başarını devam ettirirsin.
teşekkürler Uğur abi inşallah HZP de görüşme fırsatı buluruz.
Nevşehirden selamlar, saygılar.
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Haluk ÇETİNTAŞ

• *
« Yanıtla #30 : 03 Nisan 2012, 23:20:47 »
Valla Kenan senin köpeğini ne kadar sevdiğin her halinden belli oluyordu.Hepimiz bir şeyler öğrendik bu sınavda bakalım üretim sınavında nasıl olacaklar.Orada görüşmek nasip olur inşallah.
Haluk ÇETİNTAŞ
1970 eskişehir

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #31 : 03 Nisan 2012, 23:21:09 »
Tebrkler Kenan , Başalarının devamnı dileriz . Hzp de kolay gelsn
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #32 : 04 Nisan 2012, 07:35:25 »
Valla Kenan senin köpeğini ne kadar sevdiğin her halinden belli oluyordu.Hepimiz bir şeyler öğrendik bu sınavda bakalım üretim sınavında nasıl olacaklar.Orada görüşmek nasip olur inşallah.

Abi benim ilk beslediğim canlı bu drahthaar bizde çoluk çocukda yok sevgimi drahthaarıma verdim  , sınav günleri boyunca hiç yanımdan ayırmamamdan belli oluyor sanırım. :)
İnsallah HZP ye katılma fırsatı buluruz . selamlar.

Tebrkler Kenan , Başalarının devamnı dileriz . Hzp de kolay gelsn

Teşekkürler Ersin iyi dileklerin için teşekkür ederim
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Cem ÇOKDAŞ

• *
« Yanıtla #33 : 04 Nisan 2012, 12:59:19 »
değerli kardeşim kenan alman hakemler köpeğide çalıştırıçıyıda çözmüz VJP de köpeğin doğal yeteneklerini değerlendirdiler HZP farklı olay orda hatayı affetmezler sendekitabı eylülden sonraya sakla ordada öğreneçeğin çokşey var  :) seninle tanışmak güzeldi başarılar
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2012, 13:00:55 Gönderen: Cem ÇOKDAŞ »

Cem ÇOKDAŞ
1974 kütahya

Çevrimdışı N.Emre ŞİMŞEK

• *
« Yanıtla #34 : 04 Nisan 2012, 16:14:59 »
İnşallah Kenan Hocam, ilerleyen zamanlarda tekrar görüşürüz. Seni ve köpeğini HZP de görmek isterim. Şimdi den çalışmaya başlamak lazım. Umarım Mata'nın göz problemi çözülmüştür. Tekrar görüşmek dileğiyle. Ödemişten selamlar
Nurettin Emre ŞİMŞEK
1976 Ödemiş/İzmir
05057052062

Çevrimdışı Emre ÜRE

• *
« Yanıtla #35 : 04 Nisan 2012, 16:16:37 »
kenan cım öncelikle merhaba ilkkez bir sınava katıldın hemde hiç tecrüben olmadan herşeyden önce ben seni bu medeni cesaretinden ötürü cani gönülden tebrik ederim köpeğin gerçekten de çok iyi bir puan aldı belki daha iyiside olacaktı ama senin ilkkez böyle bir organizasyondaki ilk etkinliğin olmasından dolayı doğan heyecanından olsa gerek diye düşünüyorum ve seni tekrar tebrik ediyorum başarılarınında devamını diliyorum kardeşim.
Emre ÜRE
1973 İZMİR
0 532 485 00 08

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #36 : 04 Nisan 2012, 18:27:30 »
değerli kardeşim kenan alman hakemler köpeğide çalıştırıçıyıda çözmüz VJP de köpeğin doğal yeteneklerini değerlendirdiler HZP farklı olay orda hatayı affetmezler sendekitabı eylülden sonraya sakla ordada öğreneçeğin çokşey var  :) seninle tanışmak güzeldi başarılar

Ben mesajı aldım Cem abi HZP dedigin gibi çok ciddi bir olay şakası yok. Bakalım bekleyip görecegiz nasip olursa o ortamda da bulunmak isterim ya sınava ya türübüne patlak mısırda varmış . Sen ben Rıdvan abi muhabbetin gözüne vururuz ben dürbünleri getiririm :)
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #37 : 04 Nisan 2012, 18:33:45 »
İnşallah Kenan Hocam, ilerleyen zamanlarda tekrar görüşürüz. Seni ve köpeğini HZP de görmek isterim. Şimdi den çalışmaya başlamak lazım. Umarım Mata'nın göz problemi çözülmüştür. Tekrar görüşmek dileğiyle. Ödemişten selamlar

Hocam inşallah kısmetse görürüşürüz. Göz için veteriner Genta damla verdi kızarıklık geçti şimdi daha iyi.
Nevşehirden selamlar

kenan cım öncelikle merhaba ilkkez bir sınava katıldın hemde hiç tecrüben olmadan herşeyden önce ben seni bu medeni cesaretinden ötürü cani gönülden tebrik ederim köpeğin gerçekten de çok iyi bir puan aldı belki daha iyiside olacaktı ama senin ilkkez böyle bir organizasyondaki ilk etkinliğin olmasından dolayı doğan heyecanından olsa gerek diye düşünüyorum ve seni tekrar tebrik ediyorum başarılarınında devamını diliyorum kardeşim.

güzel düşüncelerin teşekkürler Emre abi tecrübe bu sınavlarda çok önemli bir faktör. Birde Alman hakem heyeti Türkçe konussaydı bende sıralamayı karıştırmazdım drahthaarıma yanlış komut vermezdim :) Kupayı alırken seni adına çok sevindim HZP de başarılarının devamını dilerim
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Cem ÇOKDAŞ

• *
« Yanıtla #38 : 04 Nisan 2012, 20:40:33 »
Ben mesajı aldım Cem abi HZP dedigin gibi çok ciddi bir olay şakası yok. Bakalım bekleyip görecegiz nasip olursa o ortamda da bulunmak isterim ya sınava ya türübüne patlak mısırda varmış . Sen ben Rıdvan abi muhabbetin gözüne vururuz ben dürbünleri getiririm :)
olmazzzz tiribünde sana yer yok sana HZP girmek yakışır ne olursa olsun benim bile dişi kuşu eksik giresim var tecrübe teçrübedir valla geçenseneki snavın kitapçığını okudum sıkıntı bastı yok 350 metreden tavşan getircek yok gölün karşısına geçip sazlığı yardırcak ördeği arayıp bulacak yok komutla bekleyip ölü ördeği suya attıktansonra suya göndercen o esnada suda yanı başına silahatılcak kormıyacak yok ölü ördegi sazlıkta görmeden arayıp bulaçak aporetcek yok ölü ördeği 150 metreden iz takibi yapıp  getirçek yok kuşa fema yapçak ezmeyeçek yakalarsa amaaan bide bunları 12 üzerinden puanlıyacaklar ördeği getirip silkininmeden sudan karşıdan getirirse oturup verirse tam puan tavşanı mazeretsis takılmadan düşmeden yere bırakırsa  yarıyolda elenir avı ezerse elenir suda silah atıldığında korkup bırakırsa ördeği elenir  ferma vermezse elenir agresiflik yaparsa elenir amaan besle ingilizi geç zor zaneat drahtaar devlet işine girsen daha kolay sen kps daha kolay geçmişsindir
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2012, 21:05:14 Gönderen: Cem ÇOKDAŞ »

Cem ÇOKDAŞ
1974 kütahya

Çevrimdışı Cemil TİRİKON

• *
  • http://imageshack.us/photo/my-images/863/scannedat
« Yanıtla #39 : 04 Nisan 2012, 22:07:50 »
 kenan kardeşim  başarılarını devamını dilerim   benim içinde gurur verici birşey   yavruların sınavları cok gğzel delrecelerle tamamladıklarını duymak anita asko attahaus  yalnız cem  kardeşime üzüldüm hoşcakal
Cemil TİRİKON
1968 izmir

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #40 : 04 Nisan 2012, 22:14:07 »
olmazzzz tiribünde sana yer yok sana HZP girmek yakışır ne olursa olsun benim bile dişi kuşu eksik giresim var tecrübe teçrübedir valla geçenseneki snavın kitapçığını okudum sıkıntı bastı yok 350 metreden tavşan getircek yok gölün karşısına geçip sazlığı yardırcak ördeği arayıp bulacak yok komutla bekleyip ölü ördeği suya attıktansonra suya göndercen o esnada suda yanı başına silahatılcak kormıyacak yok ölü ördegi sazlıkta görmeden arayıp bulaçak aporetcek yok ölü ördeği 150 metreden iz takibi yapıp  getirçek yok kuşa fema yapçak ezmeyeçek yakalarsa amaaan bide bunları 12 üzerinden puanlıyacaklar ördeği getirip silkininmeden sudan karşıdan getirirse oturup verirse tam puan tavşanı mazeretsis takılmadan düşmeden yere bırakırsa  yarıyolda elenir avı ezerse elenir suda silah atıldığında korkup bırakırsa ördeği elenir  ferma vermezse elenir agresiflik yaparsa elenir amaan besle ingilizi geç zor zaneat drahtaar devlet işine girsen daha kolay sen kps daha kolay geçmişsindir

Gaza geldim bende giricem ;D ;D ;D ;D ;D Tribünden iniyom arkadaş.

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Veysel AÇARI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #41 : 04 Nisan 2012, 22:18:02 »
tebrıkler kenan
Veysel AÇARI
1982  AKHİSAR MANİSA
0505 89 92 112

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #42 : 04 Nisan 2012, 23:00:31 »

Cem abi düşündükçe uykum kaçıyor stres sahibi oldum . ben örekleri nereden bulacağım? ava yasak alanda sezon dışında gidip orada çalışma yapsam tüfekatsam olmaz . yaz günü yine tavşanla ugraş koksun eline koluna yapıssın tüyler. Çıkar drahthaarını atla bisiklete pedalla pedalla. Suya alıştırmak için kendin işin yoka gölete dereye gir. evin balkonunda bıldırcın , keklik, sülün envayi çeşit kanatlı besle . Eşin bu ne böyle hayvanat bahçesine döndü ev desin . KPSS bunun yanında neki abi KPSS de mis gibi temiz pak oturup çalışıyorduk VJP-HZP öylemi ya donar tir tir titrersin ya yanarsın damla damla terlersin :)
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #43 : 04 Nisan 2012, 23:02:59 »
kenan kardeşim  başarılarını devamını dilerim   benim içinde gurur verici birşey   yavruların sınavları cok gğzel delrecelerle tamamladıklarını duymak anita asko attahaus  yalnız cem  kardeşime üzüldüm hoşcakal

Teşekürler Cemil abi 4 yavrunda güzel puanlar aldı hayırlı evlat bunlar :)

tebrıkler kenan
sagolasın Veysel teşekkürler.
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #44 : 04 Nisan 2012, 23:05:06 »
Gaza geldim bende giricem ;D ;D ;D ;D ;D Tribünden iniyom arkadaş.
Play-off gibi olur Rıdvan abi sen yarışırsan  . Yarış yeniden başlar. ;)
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2012, 23:26:26 Gönderen: Kenan TEKİN »
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #45 : 05 Nisan 2012, 07:54:50 »
Play-off gibi olur Rıdvan abi sen yarışırsan  . Yarış yeniden başlar. ;)

Köpek bulamazsam bi kırık bulup geleyim bari ;D ;D ;D ;D

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #46 : 05 Nisan 2012, 11:54:10 »

Abi chip teknolojisini çözersen neden olmasın . Almanlar yazılı yoklama yapıyorlar adamlar bu işin mütehasısı olmuş baştan sona kontrol :)
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Cem ÇOKDAŞ

• *
« Yanıtla #47 : 05 Nisan 2012, 19:27:27 »
ne köpeği arıyorsun SEYHANIN köpeği sınava sen sokmıyaçakmısın?

Cem ÇOKDAŞ
1974 kütahya

Çevrimdışı Cem ÇOKDAŞ

• *
« Yanıtla #48 : 05 Nisan 2012, 19:29:20 »
Cem abi düşündükçe uykum kaçıyor stres sahibi oldum . ben örekleri nereden bulacağım? ava yasak alanda sezon dışında gidip orada çalışma yapsam tüfekatsam olmaz . yaz günü yine tavşanla ugraş koksun eline koluna yapıssın tüyler. Çıkar drahthaarını atla bisiklete pedalla pedalla. Suya alıştırmak için kendin işin yoka gölete dereye gir. evin balkonunda bıldırcın , keklik, sülün envayi çeşit kanatlı besle . Eşin bu ne böyle hayvanat bahçesine döndü ev desin . KPSS bunun yanında neki abi KPSS de mis gibi temiz pak oturup çalışıyorduk VJP-HZP öylemi ya donar tir tir titrersin ya yanarsın damla damla terlersin :)
KÖYLERDEN YEŞİL BAŞ BULURSUN GEÇEN SENE 15 TL Dİ

Cem ÇOKDAŞ
1974 kütahya

Çevrimdışı Cem ÇOKDAŞ

• *
« Yanıtla #49 : 05 Nisan 2012, 19:39:08 »
CEMMİLCİĞİM bencede üzül annesi sende kenanın köpeğin göz kapağı sarkma sorunu devam ederse oda HZP ye katılamıyacak bunlar genetik sorun dişini ben çekmedim kenanın köpeğininde gözünü kenan yapmadı ama sen bu seferki batımdan birer tane hediye edersinde üzgünlüğümüzü allırsın ;) ;) hem annadanmı babadanmı anlarız!!!! VETERİNER AHMET beyin köpeğindede göz kapağı sorunu var bunlar tesadüf olamaz
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2012, 20:06:32 Gönderen: Cem ÇOKDAŞ »

Cem ÇOKDAŞ
1974 kütahya