0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sınav nerde yapılıyor, başarılar..
Maşallah. Sakalsız bıyıksız da olsa güzel bir drahthaar. Başarılar dilerim.
Teşekkürler Uğur abi inşallah hayırlısıyla geçeriz biliyosun bu sınav öyle ÖSYM 'nin sınavlarına benzemez hele Alman hakemler geliyorki bakalım ne yapacagız .Önemli olan orada degerli drahthaar severlerle bir araya gelip tanışmak paylaşımda bulunmak.Allah Drahthaarlarımıza zihin açıklığı versin:)
Şimdiden başarılar Kenan,inşallah güzel dereceler kazanırsınız.Katılacak herkeze Allah kolaylık versin.
amin hepimizinkilere inşallah. ben şeker ve pirinç işini hallettim sizin getirmenize gerek yok
Başarılar dilerim, şansınız açık olsun selamlar.
Kenan köpeğin heyeceanlı görünüyor sınavda başarılar inşallah orada tanışma fırsatıda bulmuş olacağız
size ve diğer katılacak arkadaşlarada şimdiden başarılar dilerim yolunuz açık olsunselamlarımla
VJP hazırlık kursu veren dershaneler açılmış , Başbakanımız da dershanelerini kaldıracağını söylüyor bakalm hayırlısı Güzel köpek maşşllah . İnşallah güzel dereceler i le geçersiniz sınavı da
Rıdvan Bey ; başbakanımız destekliyorsa demekki imam hatip lisesi açıyorsunuz . Tebrik ederim Besmeleyle ava başlayan DD ler yetiştirirsiniz inşallah
Kenan kardeşim Allah kolaylık versin, inşallah yüznün akıyla hakettiğin başarını alırsın. Allahtan mani olmazsa bende gelmeyi düşünüyorum. Görüşürüz inş.Rıdvan abi iyi dileklerin için teşekkürler emeklerimizin karşılığını güzel bir şekilde aldık ilk tecrübe için 67 puan
kenan bey, başarılı olacağınız Atthaus un kendinden emin duruşundan belli,şimididen başarılarınızı kutlarım......