Bilal kardeşim yazmayacaktım kendime yakıştıramadım, ancak bu işlerde emeği geçen başta Serhat bey olmak üzere arkadaşlarımıza haksızlık yapıldığını düşündüğüm için yazmam gerektiğini düşündüm, aslında senin şahsın bahanesi ile genel bir serzeniş bu
Vallahi bilal kardeşim tavrını anlamakta güçlük çekiyorum
Önce alkışladın şimdide rezalet diyorsun !!!
değişen sadece 3 saniyelik görüntümü
yoksa başka şeylermi var merak ettim
Serhat bey size telefonda durumu izah etmiş, samimiyetimizle bu işlerden hiç bir menfaatimiz olmadığını amatörce bu işi yaptığımızı ( ki kanalda profesyonel değildir ) ifade etmişiz ama size yakışmayan bu rezil uslubu duymak sadece bizim şevkimizi geçici olarak kırar,
Serhat beyi şahsen tanımam sizide şahsen tanımam, ancak Serhat beyden böyle bir öneri gelince elimiziden geleni yapmamız gerektiğine inandım. Sizinde bu yöndeki arzunuzu görünce mutlu olmuştum...
eleştiri olur elbette ve haklılık yanı olmasa dahi akıllı insanlar bundan nasibini alır, ama güzeli ve doğruyu bulmak için eleştiri belkerken olana bakın,
Forumdanda biliyorum ki insanlarla uğraşmak ve herkesi mutlu etmek çok zor
Yani bu bahane ile bende biraz bu foruma dert yanayım
Hep fırsatta eleştirenler okusun
bizde ne hikmetse herkes her şeyi çok iyi bilir ama tık icraat olmaz olanında içine ederiz...
herkes eleştirmen olur herkes isteğim yerine gelsin ister, olmayıncada küser kötülemeye başlar
yani pire için yorgan yakmak deyimi bu olsa gerek, yoksa bu videoları gönderdiğin için birisi sana kızdımı anlamadım arayacaktım telefonda konuşacaktım ama bu ikinci mesajınıda görünce değmeyeceğini düşündüm....
sticker yapalım deriz kırk kafadan kırk ses çıkar kimse beğenmez ama bir allahın kuluda çıkıp işte benim ÇÖZÜMÜM demez herkes eleştirir eleştirir BEĞENMEZ ama beğenilecek bir İŞ yapmak içinde hiç gayret etmez, elini bir işin altına koymaz...
Buluşma yapalım deriz o gün karımın günü var başka gün olsun diyecek durumda eleştirisi olanlarmı dersin
ilanlar deriz herkes tüccarların sitesi der sağda solda ama bakarsın bu tüccarların sitesi diyen adamlar gizlice burada ilan verirler, ilanlarda gece gündüz emek veren moderatörler sürekli eleştirilir, kimseye beğendiremeyiz...
Günlerce bu site üzerinden dertlerini anlatmalarına izin verdiğimiz insanlar, menfaatleri bitince herkese avlakforum.com la artık işimiz yok girmeyin diye arkadan vurular, genç çocukları kandırıp üstümüze salarlar sonrada pişkince kenara çekilir gülerler.
adı sanı duyulmamış adamlar bu site sayesinde isim yaparlar sonra bizi beğenmezler,,,
Yıllardır millete köpek satarak kamını emen ama etrafındaki adamlara bundan başka faydası olmayan adamların iftiralarına aldanıp bize sataşan adamlarla uğraşırız.
Sıfat ve etiketleri ile avcıları istedikleri gibi yöneteceklerine inanan insanlara set gibi dururuz ama bu adamların lafları ile bizleri kötüleyenlere destek verenlerle uğraşırız... v.s v.s
Bilal kardeşim kanaatimce biz akıntıya kürek çekiyoruz, bence bizde var sıkıntı çünkü hala iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışacak kadar safız....
Şimdi birileride çıkıp bu kadarCIK eleştiriye böylemi cevap yazılır, Bakın YABAN TV ye bile neler yazılıyor derler... YABANTV ye bugüne kadar benim eleştirim olmadı çünkü onlarıda dinlesek eminim neler anlatırlar...
işin hukuki yönünü bilmeden kurumların yaşadıkları sorunları bilmeden bencilce yazılan bu yazılar nedeni ile birşeyler yapmak isteyen insanlar yıldırılıyor.
Bizlere yapılan her şeyi ve belkide daha fazlasını hak ettiğimizi düşünüyorum zaman zaman ...30 Ekim 2010 gününde kelimenin tam anlamıyla Curnata yaşadığımız Mustafa Kerimoğlu, İsmail Bostan, Fevzi Berber, Murat Atabay, ve Adem Kurtoğlu katıldığı avda 43 bıldırcın vuruldu. Kara kafa 3 ingiliz puanterinin birbirinden güzel fermalarıyla dolu bu 3 bölümlük av filimimiz ancak bu kadar rezil bir montajla sunulabilirdi. Yok hendek geçiyoruz, yok hendekten düşüyoruz, yok bıldırcın yok, yok çulluk yok sahneleriyle "Bıldırcın Sökünü (Curnatası)" diye adlandırıldığım filim -Bıldırcın Rezaleti- olarak Altaş TV'de az önce yayınlandı.
Orjinaller halleriyle ilgili konu:
http://www.avlakforum.com/forum/index.php/topic,140974