Gönderen Konu: KAŞEKSİ HASTALIĞI YARDIM LÜTFEN.  (Okunma sayısı 2232 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
KAŞEKSİ HASTALIĞI YARDIM LÜTFEN.
« : 24 Mart 2012, 00:30:43 »
Herkese selam.
benim 25 aylık bir pointerim var erkek bu köpeğim annesini sonuna kadar emdi ve üstüne üslük 8 ay aralıksız ROYAL CANIN MAXİ JUNYOR MAMA ile baktım ayrıyetten kemık kaynattım günluk 3 ekmekle karısştırıp verdım bunun yanında multi witamın bebe surubu takvıyesı de yap ve yapıyorum hala malesef köpek sankı hıc bakılmıyor gıbı  ölecek zayıflıktan aynı SOMALİLER GİBİ yedıgının hakkını vermıyor bır turlu. aşıları parazıt ilacları vaktın de yapıyorum  boy olara yükesek bir köpek  kemıklıde yavru ıken gelışimi bozulmasın dıye 1 yaşına gelene kadara  sadece 7 aylıkken 3 sefer götürdum bıldırcın avına okadar.
ben kilo yapsın diye ugrasıyorum ama nafıle malum kısın hava soguk oldumu köpekler kilo kaybeder ama bu artık kemiklerı sayılıyor vazıyette diger kopeklerıme gunluk 350gr mama verıyorum heopsı topac gıbı annesı de dahıl ama adama daha cok verıyorum gene zayıf.onune 10 kılo tavuk haşa 4 ekmek koy karıustır yemem demez öle de iştahı var.
uzatmayayım  2 gün öne masafir av cı abılerım geldı dedıler bo kopek hastamı dedım yok yiyor yiyor böle dedii KÖPEYİ TUT AGZINI AC DİLİNİ KALDIR BAKALIM ALTI BEYAZMI DEDII NEYSE ACTIK BAKTIK DİLİNİN ALTI BEMBEYAZ DEDİ NE YAPARSAN YAP BU KOPEK KİLO ALMAZ DEDİLER NİYE DEDIM DİLİNİN ALTINDA BALIK KILCINA BENZER BİR KEMIK MI KIKIRDAK MI NE VARMIŞ ONDAN SEBEP DEDILER O ALINMASI LAZIM ORDAN DEDILER VE KÖPEK HEMEN BAŞLAR KİLO ALMAYA SEN BILE TANIYAMAZSIN DEDILER 15 GUN DE HATALIGIN İSMİ ( KAŞEĞSİ ) İMİŞ VETERINE SORDUM  evet öle bısı bende duydum dedıı araştırayım dedıı beklıyorum şimdık.
uzman tv de aynı hastalık adından bahsedıldıgını gördüm. bilgisi olan var mı acaba bu ameliyatı kım yapar. eski avcılar bunu jıletle kesıp kemıgı ordan cıkarıp tuz basıp bırakıyorlar mış. ben buna yanaşmadım. veteriner yapsın istıyorum.
« Son Düzenleme: 24 Mart 2012, 01:12:34 Gönderen: Gökhan KAN »
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
Ynt: KAŞEĞSİ HASTALIĞI YARDIM LÜTFEN.
« Yanıtla #1 : 24 Mart 2012, 00:56:31 »
Gökhan kardeşim aşağıda linkini verdiğim şemayı incelemeni tavsiye ederim belki sana yardımcı olur.
Geçmiş olsun inşallah kısa sürede eski sağlılığına kavuşur

KAYNAK:

http://www.veterinerhekim.net/siteDosya/editor/pdf/anoreksiya.pdf

http://www.veterinerhekim.net/yazi.asp?SID=921
« Son Düzenleme: 24 Mart 2012, 01:03:36 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #2 : 24 Mart 2012, 00:59:57 »
Ben bunu yemek yememe ve iştahsızlık olarak duymuştum ama sizinki maşallah 2 köpeğin yemeğini yiyormuş !!!
sonucunu paylaşmanız dileği ile teşekkürler..
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 24 Mart 2012, 01:12:16 »
teşekkür ederim.
özhan abı ben onları ınceledım biraz önce hatta başka bir sayfada DAHA KAPSAMLI ANLATIYOR HASTALIGI. okudum da. bakalım bir tahlıl yaptıracam kan ve ıdrar tahlılı. bakalım ne cıkacak. DAHA kesin bir tanı yok hastalıkla alakalı. selamlar.
« Son Düzenleme: 24 Mart 2012, 01:14:52 Gönderen: Gökhan KAN »
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------