stoeger m 3000 kullanıcısı olarak bu sorunun cevabını bende bekliyorum.fabarmın paternini biliyoruzda benim için önemli olan stoeger kadar penetresi var mı.onuda kullanan arkadaşlar testini yaparlarsa öğreneceğiz.eğer stoegeri geçerse o gün tüfeğimi satıp fabarm almayı düşünüyorum.aklım hep bu cevapta
Bende hangisi pattern ve penetre olarak üstün olur diye 71 namlu ata neo ile 66 namlu 391 urikayı 0 derece de 2 ve 3 nolu şoklarla 37 metrede 5 litrelik hepsi aynı cins ve kalınlıkta zirai ilaç bidonlarında test ettim...
SONUÇ :
4,5,6,no saçmalı rc sipe,rc 32,rc s4 fişeklerinde neo üstünken ( ( heleki 33 gr s 4 ile çok müthişti))
4,5,6 no saçmalı b&P 32,,bp f2 34,,b&p extra,,long range fişeklerinde urika çok üstündü rc comuflage ise iki tüfekte de aynı etki ve sonucu verdi...
şimdi bu sonuca göre değerlendirirsek hem m 3000 in hemde xlr5 in birbirine üstün geleceği fişekler olacaktır...
zaten 391 urika kullanan arkadaşlar b&p fişeklerinden ata neo ve stooger kullanan arkadaşlarda rc s4 fişeklerinden çok memnun...fabarm ında fişeğini fabarm cı arkadaşlar yakında belirtirler...