0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben beretta a300 ile xlr5 arasındayım . maddi durum a300 e daha yakın ama çok kararsızım xlr5 almadığım için pişman olurmuyum
fabarm xlr5 compozite 71 cm bir adet aldım ..GAzlı otomatik kullanmak istememe rağmen ilk izlenimim ve kullanışım neticesi çok iyi...öncelikle namlu kalitesi ve şokları için aldım...her av için yeterli bir silah olduğunu düşünüyorum.
+1Bende bu ay bir adet edindim.avda deneme şansım olmadı.ruhsata kayıt etmeden skeet poligonunda ve uygun bir sahada değişik marka ve gr larda denedim.bana göre mükemmel bir tüfek diyebilirim.parasını sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum.inşallah avıda bahtıda açık olur.seneye ya nasip
Ben de bu ay bir adet xlr 5 satın aldım, bu kararımda sitedeki kullanıcıların yorumları da etkili oldu, silah güzel, avdaki etkisininde güzel olacağını düşünüyorum, seneye deneyeceğiz artık...
yazı bekleyip xlr5 oiled almak daha mantıklı galiba . bu karar aşaması da insanı çok yoruyo . Alanlar çok memnun , aşırı hem de
Al kurtul bizim gibi
Ya abi şu memnuniyet bildiren yorumlar yüzünden fabarm hastalığına yakalandım Kasanın önündeki yeşil nokta işlemeler şokları , namlu tasarımı şokları falan ... İyice psikolojim bozuldu. Maddi durum elverse hiç durmıycam Ruh halimi bozdu ya
Alan arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Benim, hasan başkara abimin ve gökhan kan kardeşimin bu olayda birazcık payları varsa ne mutlu bize.
30 yıllık av 25 yıllık silah tecrübem ile tescil edip onayladım aldım...kafam rahat...belki başka tüfek alacağım ayrı konu ama benim ana av tüfeğim artık fabarm xlr elimdeki diğer tüfekler ile sadece keyfi ava giderim...
rAbi çok iddiali olmuş..böyle giderse sattircaksiniz yerli avrupa ne varsa:))
stoeger m 3000 nimden çok memnunum ama ağırlığı kafama takılıyor.3354 gr.fabarm uçar avı için daha uygun görünüyor..sadece gazlı sistem olması uzak mesafeler için dezavantaj oluşturur mu penetrasyon nasıl olur bu soruların cevabını arıyorum