Arkadaşlar,devlet bizlerden aldığı paranın yarısı ile avlaklara kuş salımı yapsa,4 te 1 i ilede karlı havalarda yem dağıtsa kesinlikle kuş popülasyonu sorunu olmaz.Biz avcılar şimdiye kadar hep, bunu kesinlikle yapamazlar dediğimiz karalar uygulanmadı mı? Devamlı forumlarda isyan ettik ne değişti.Amcalar sadece yayınla değil,birebir ilşkilerle de istediklerini alıyor.Arkadaşlarımızda onları gördükleri yerde yalvararak,onlarla resim çektirmek için adeta yarışıyorlar.Demek ki herkes halinden memnun.Halil,demişsinki biz heryerde avlanırız.Birkaç ay önce bölgemizde çulluk avcılarınca çok ünlü olan beldemiz avcıları ile sohbet ederken bana, buraya avcı sokmayacağız.Burada biz avlanacağız dediler.Karar aldık buradaki bahçeler bizim biz istemezsek kimse kanunen benim bahçemde izin almadan avlanamaz,amcalar böyle dedi dediler.Zaten çoğu avlaklarda hangi köylünün belgesi var(belgesi olupta avlanan köylü kardeşlerimizi ayrı tutuyorum,alınmasınlar).Haftanın 7 günü avlanmıyorlar mı? Ne diyeyim.Allah sonomuzu hayır etsin.