Gönderen Konu: Drahthaar mı Pointer mi?  (Okunma sayısı 191151 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
Ynt: Drahthaar mı Pointer mi?
« Yanıtla #475 : 26 Nisan 2012, 15:41:20 »
bizler aynı tavanın yemeğiyiz, herkez birbirini tamamlıyor

Brawo Ömer Faruk Bey, budur olay.........  ;)
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #476 : 26 Nisan 2012, 17:09:50 »
arkadaşlar şu davet olayı yaş iş dogrusu... söyleyecek sözü kalmayanlar gel buraya köpek yarıştıralım diyor... neye göre kime göre hakem kim olacak hangi merada köpek ler yarışacak, vurulan ava göremi ferma sayısına göremi köpeklerin sahibiyle uyumunamı yoksa hepsine bakılıptamı degerlindirme yapılacak.... fcı hakemlerini bile iş bilmezlikle suçlayabilen bir ırkın ahvadıyız biz....  lütfen kimse kimseyi meraya davet etmesin... hele beni hiç davet etmeyin çünkü şuan köpegim yani pointerim yok :)) :)) :)) rastgelsin.....
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2012, 17:11:00 Gönderen: M.Birol DEMİRTAŞ »
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #477 : 26 Nisan 2012, 18:41:57 »
SİZİDE BEKLERİM  RIDVAN BEY, hem misafirim,olun hem avlanalım...
alim özgörü beye itafen:
valla arkadaşlar ben gayet iii hatırlıorum eyhaf yarışması idi selçukta yapılan ilk yarışma... bir cift kabin araç vardı siyah renkli sahibi kim bilmiom... bagajda 2-3 DD vardı hepsinin boynunda şok tasması, köpekler bagajda birbirini yiyor adam ver şoku ver şoku hatta bir ara bagaj kapağını açıyor köpeklerin kafasına çarpıodu... c tesi gece sabah oldu ama köpekler yediler birbirlerini... pazar sabah oldu bu sefer recep ilgin in baron isimli köpeğini kahvaltıda  çerez niyetine yiyorlardı zor kurtardık,ki sırtında 7-8 diş deliği ile kurtuldu zavallım.... daha sonra  kendi sahibini ısırdılar ben bunu kendi gözlerimle gördüm bana mabal okumayın... DD serttir , neymiş değilmiş...bakın bu köpeklerin sahibi tr de gerçekten ii eğitim veren de  bir abimizdir, o bile o ortamda üstesinden gelemiosa bu köpekler serttir... bu köpeklerin ırk özelliğidir...

Burak kardeşim hatırlarsan o siyah yada koyu lacivert renkli çift kabinin içinde bende vardım ;D ;D ;D Ama ben baştan bu yana söylüyorum aslını astarını bilmediğiniz konular hakkında konuşursanız mahcup olabilirsiniz diye. ;D ;D ;D

1. İsim vermesende hemen hemen herkes hele hele drahthaar sayfasındaki herkes Turgay abiyi işaret ettiğini gayet anladı. Ispartadan Eyhafa kadar ve dönüşte  yine selçuktan Ispartaya kadar o şok tasmaları 1 defa bile çalışmadı, kullanılmadı. Sadece o köpekler şok tasmasının ne işe yaradığını bildikleri için adımlarını biraz daha temkinli atsınlar diye boyunlarında duruyordu. Sonuçta bunlar drahthaar. Zekası ile övündüğümüz ırklar

2. Recep İlgin abimin Baronunun önce ağacın altında kendi halinde bağlı şekilde bekleyen Tanka gelip sataştığını tankın elinden zar zor aldıktan sonra bu seferde o zamanlar 10-11 aylık olan bodoya yiğitlik yaptığını, onunda elinden 6-7 diş deliği ile kurtardığımızı ve hemen akabinden 5-6 metre ilerideki rahmetli oskarıma sataşarak geri kalan 3-5 deliği ona açtırdığını sen çok iyi biliyorsun. Sende oradaydın ilk yardımı sen yaptın ;D ;D Bunun hemen akabinden fethiye avcılarından bir abimin bizim yanımıza gelip bu barondan bizim köpeklerimiz neler çekiyor, önüne geleni boğuğ boğuşturuyor, açıkçası çok iyi oldu dediğini biliyormuydun?

3. Yarışma yerinde saha kenarında arabanın yanında kendi hallerinde bekleyen bodo ve tankın yanına başka köpeğin (İng. point) gelipte kavga çıkarmasından dolayı Turgay abinin o köpeği tankın elinden kurtarma niyetiyle tankı kucakladığını ve bodonunda tankın Turgay abiye saldırdığını düşünerek Tanka saldırığını ve saldırı esnasında arada kaldığından elinden yaralandığını diyorsun sanırım. Bu olay bence muhteşem bir olay.

4. Bir drahthaar asla sahibine saldırmaz. Ama ben sana bir şey söyliyeyim. Sertlik saldırganlık muhabbeti diyorsunuz ya. Ben sana senin yakınlarında olan, Türkiyeye muhteşem pointerler ve setterler kazandırmış, FCI üretim izni olan değerli bir abimin ismini özelden göndereyim. Yanına ziyarete git ve elindeki ingilizlerden birisinin (ismi hatırımda değil) ağzına kemik ver. Ve o kemiği sahibide dahil tekrar ağzından alabilirseniz ben yerime vekaleten   burada Şrek'in eşeğini anıttırayım ;D ;D ;D  ;) Sertlik ayrı, psikopatlık ve saldırganlık ayrı. Çünkü ben sahibini ısıran ve tekrar tekrar ısırmak için saldıran bir köpek onda gördüm.

Benim yaşım 32 benden küçük yada benden büyük çok avcı buraya bu konuya yorum yazmış....
bazı arkadaşlar da kırgınlık olur demiş...
Köpek bu ya ...
köpekten ötürü kırgınlık olmaz olamaz...köpek bugün var yarın yok en kral köpek 10 yıl yaşar ama bir insan 70 yıl yaşar. (ortalama)
tartışma olur, restleşme olur,KIRGINLIK asla olmamalı...

Katılıyorum

arkadaşlar şu davet olayı yaş iş dogrusu... söyleyecek sözü kalmayanlar gel buraya köpek yarıştıralım diyor... neye göre kime göre hakem kim olacak hangi merada köpek ler yarışacak, vurulan ava göremi ferma sayısına göremi köpeklerin sahibiyle uyumunamı yoksa hepsine bakılıptamı degerlindirme yapılacak.... fcı hakemlerini bile iş bilmezlikle suçlayabilen bir ırkın ahvadıyız biz....  lütfen kimse kimseyi meraya davet etmesin... hele beni hiç davet etmeyin çünkü şuan köpegim yani pointerim yok :)) :)) :)) rastgelsin.....

Birol abi seni kameraman yapıcaz. Senin avların rast gitmedi bu sene. Hem çekim yaparsın hemde avcı köpek görmüş olur gözün gönlün ;D ;D ;D

Bu arada yarıştırma olayında öncede söyledim FCI kuralları bile bir drahthaar ile pointeri aynı kefeye koymayıp sınava tabi tutmazken biz yarış yaptırıcaz. Bunda yanlışız ama aynı merada aynı ekipte hangi köpek çok ferma verip kuş kaldırtacak. Çulluktaki yarış bu anlamda olacak zannedersem.
Ama baştan söyliyeyim oradaki drahthaarın videosunuda setter kırması diye yayınlamak yok ona göre ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2012, 18:44:40 Gönderen: Rıdvan KOCATAŞ »

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #478 : 26 Nisan 2012, 18:50:12 »
Ufuk abi geçen sene 15.000 tl civarlarındaki setterini takas etmek iddiasıyla  hodri meydan çeken ve o avda 27 fermalı kuşa karşı 2 fermalı 4 kuş ile yarışın alasını gören av bayiisi arkadaş pars için ne dedi dün ;D ;D ;D ;D ;D Yinede aferin onlara. Kabullenmekte güzel erdem.

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #479 : 26 Nisan 2012, 18:56:47 »
Seneye misafrilerin isimlerini yayınlayarak konumu kapatıyorum

Yalvaç misafirleri
Tuncer İsmail
Burak Kallem

Uşak Misafirleri
Hüseyin Özen
Rıdvan Kocataş

İstanbul Misafirleri
Tuncer İsmail
Bilal PAzvant
Birol Demirtaş
Av bayii
Yahya Çavuş ;D ;D

Edirne, Tekirdağ misafirleri

Ufuk Durak

Aydın misafirleri
Burak Kallem

Hadi bakam yeni dostluklara yeni arkadaş ve muhabbetlere diyelim.

Sonuçlar silinmezse hem yeni başlık hemde bu konu altında alıntılarla yayınlanacaktır.

Arkadaşlar ben 5 seneden fazladır bu sitedeyim. Her sene 2-3 kadar yeni avcının kafasına takılan ve hep açılıp sorulan bir sorundur bu ırk olayları. Bu konu kilitlenmesin ve silinmesinki yeni üyeler görsün bu muhabbetleri. Bi daha böyle konu açılmasın. Bence sabit kalmalı bu konu. Konuşmalar saygısızlık boyutuna geçmemeli bence. İyi akşamlar herkese.
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2012, 18:58:16 Gönderen: Rıdvan KOCATAŞ »

Çevrimdışı İdris TEK

• *
  • 05355597890
« Yanıtla #480 : 26 Nisan 2012, 19:04:44 »
Bu dd ler ne köpekmiş amma abartınız.Hiç bir dd bir pointerin avını nede seterin yaptığı çulluk avını yapamaz.Niye kabullennilmek istenilmiyor.Çulluk zamanı sabahtan akşama kadar dd çulluk yapmaz.Çünkü ya domuzun izine gider ya da başka ize gider.Koku da bile zayıf kalır.Pointerin yaptığı keklik avını imkansız yapaamaaz.
İdris TEK
1981 İSTANBUL

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #481 : 26 Nisan 2012, 19:29:05 »

Bu konunun varacağı yer tecrübeyle sabit diye yazmıştık.
Konuyu kilitledik diye bazı arkadaşlar bizi eleştirmişti bile.

Bu konuya yorum yazan çok sevdiğimiz arkadaşlarımız, kardeşlerimiz ve abilerimiz var.

Tekrar ediyorum, bu konunun sonunda dargınlıklar ve kırgınlıklar olacak,
Kaldı ki biz,bir arkadaşımızın bile kalbinin kırılmasını istemiyoruz..........

Yorumlarımızda daha hassas olalım lütfen............

ramazan bey olaylar kişisselleşmeye başladı
geçici bir süreliğine konuyu kitlediğinizde bende size katılmamıştım
lakin şimdi size hak veriyorum!!!!!!!!!!!!!!!!

değerli dostlarım
köpek tüfek, bizim şahsiyetimizden ve birbirimize olan saygımızdan daha kıymetli değil
emin olun buna hiç gerek yok
tatlı rekabet olduğu zaman herşey daha güzel oluyor, bizimde yakın dostlarımız var ingiliz besleyen bizlerde birbirimize takılıyoruz zaman zaman
inceden iğneler yaparız saygı çerçevesinde
fakat klavyede yazarkan duygular ve mimikler tam ifade edilemediğinden
yanlış anlaşılmalara ve tatsızlıklara neden olabiliyor
biribirimizi ve yönetimdeki arkadaşları zorda bırakmamak adına
olayları kişiselleştirmeden yorumlamanızı temenni ediyorum,
bir mıhın önemini sizlere anlatmaya gerek yok herkes bilir bu öyküyü,
selametle kalın allaha emanet olun.

ünyeden saygılar selamlar
         Ömer Faruk GÜNER

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

Çevrimdışı Bünyamin KÖK

• *
  • DAĞLAR AŞILMAZ DEĞİL YETERKİ AV OLSUN!
    • av avlak avcı
« Yanıtla #482 : 26 Nisan 2012, 19:38:06 »
ramazan bey olaylar kişisselleşmeye başladı
geçici bir süreliğine konuyu kitlediğinizde bende size katılmamıştım
lakin şimdi size hak veriyorum!!!!!!!!!!!!!!!!

değerli dostlarım
köpek tüfek, bizim şahsiyetimizden ve birbirimize olan saygımızdan daha kıymetli değil
emin olun buna hiç gerek yok
tatlı rekabet olduğu zaman herşey daha güzel oluyor, bizimde yakın dostlarımız var ingiliz besleyen bizlerde birbirimize takılıyoruz zaman zaman
inceden iğneler yaparız saygı çerçevesinde
fakat klavyede yazarkan duygular ve mimikler tam ifade edilemediğinden
yanlış anlaşılmalara ve tatsızlıklara neden olabiliyor
biribirimizi ve yönetimdeki arkadaşları zorda bırakmamak adına
olayları kişiselleştirmeden yorumlamanızı temenni ediyorum,
bir mıhın önemini sizlere anlatmaya gerek yok herkes bilir bu öyküyü,
selametle kalın allaha emanet olun.

ünyeden saygılar selamlar
         Ömer Faruk GÜNER
Bünyamin KÖK
1983 KAYSERİ
Elektrik Elektronik
Metal İşleri Teknisyeni

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
« Yanıtla #483 : 26 Nisan 2012, 19:46:54 »
Bu dd ler ne köpekmiş amma abartınız.Hiç bir dd bir pointerin avını nede seterin yaptığı çulluk avını yapamaz.Niye kabullennilmek istenilmiyor.Çulluk zamanı sabahtan akşama kadar dd çulluk yapmaz.Çünkü ya domuzun izine gider ya da başka ize gider.Koku da bile zayıf kalır.Pointerin yaptığı keklik avını imkansız yapaamaaz.

İdris bey sizde de aynı yaklaşım var. Sizi de Rıdvan'ın yukarıda paylaştığı gruba dahil edelim. Rıdvanım sen beni de o gruba dahil et. Bakarsın imkanımız olur çıkar bizde gideriz. Köpeğim her ne kadar çulluk profesörü olmasada hiç olmazsa öğretmiş oluruz çulluğuda. :)
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Gökhan TÜRK

• *
  • "TÜRKÇE GİDERSE TÜRKİYE GİDER ! "
    • www.drahthaar.azbuz.com
« Yanıtla #484 : 26 Nisan 2012, 21:13:33 »
gökhan bey selamlar... siz aydın dasınız ben muğlada . siz de bende yaşıtız...a
siz DD ci ben  SETTER ci.. sizle  burda ava gitmek isterim sizi çulluk zamanı bekliorum.. ama bir şartım var..
sizin DD benim köpeğime yada bana saldırırsa karışmam ...
av sonrası köpeğinizi av meramda bırakıp gitmek yok, yarından sonra  başımıza bela olur...
bahane kabul etmem, oydu buydu arazi çok sertti diken çoktu bilmem...
10 kuş ben bulurum sen şansın yaver giderse 1-2 ancak baştanda skoru söyleyeyim...
:)

aha ışığı gören geliyor
bir de biz DD'cılara alaycı dediler ama bu yazı acaba kimin
drahthaarcıların mı ingilizcilerin mi?

konuya hoşgeldiniz burak bey
bir setter eksikti o da tamam oldu teşekkürler
öncelikle yaşıt olmamıza rağmen bana karşı bu alaycı ilginç üslubunuzu kullanamazsınız bunu belirteyim
sen de bizi klavye avcısı sananlardansın galiba
beni osman tanır ona sorabilirsin
neyse gelelim sadede

biz demirden korksak tüfek tutmazdık 
öyle diken miken bize sökmez biz efe torunuyuz pinarlık dikenlik alanlardan korkacak da değiliz ona göre
istediğin merada istediğin avda yarıştırırız köpekleri sorun yok

ancak "kargadan başka kuş tanımam" misali siz ingilizcilerin çulluk da çulluk demelerii de ilginç
başka av bilmez misiniz acaba
bizim köpeklerimiz çok amaçlı ve biz de çok yönlü avcılarız
çulluktan başka kuşları da kürklüleri de avlarız evelallah
tek çulluk bizi kesmez

gerçi sen kendi meşrebince skoru düşünmüşsün ama bir kenara yaz unutma
tuncer ismail beye yaptığım teklifi gördün mü bilmem görmediysen fotolarla videolarla da bizim avımızı tanıttım
fotoları ve videoları incele  meramızı gör her şey ortada
sana bir günde 4 mevsim yaşatayım

en pinarlık alandan başlayacağız
önce keklik-çulluk-tavşan
sonra dikenler acıtır dersen meşelik alana geçer çulluk avlarız
sonra bir yemek çay molası var yorulursan
ve ardından ovaya taşkına ineriz
eksi derecelerde 1 metre suyun içinde keklik arar gibi ördek avlar kaşaklara da çulluğa bakarız
yok yorulmadım üşümedim diyebilirsen  ve müthiş setterin donmadan hayatta kalırsa su basmamış tarlalara bıldırcın bakarak döneriz

bu arada malum veterinersin daha iyi bilirsin
yabandaki setterci ustalarınız gibi köpeğin için gerekecek havlu bornoz takımını gümüş taraklarınızı da unutma
unutursan karışmam

ayrıca bu avda 2 kamera olacak
biri setteri biri drahthaarımı çekecek
burada paylaşacağız
nasıl? olur mu dersin?
cevabını bekliyorum
Gökhan TÜRK
0 Rh+ 1981  AYDIN              www.drahthaar.azbuz.com

"Son suyu kirlettiğinizde, son agacı kestiğinizde ve son balıgı tuttugunuzda paranın yenmeyecegini anlayacaksınız. Jeronimo "

Çevrimdışı Gökhan TÜRK

• *
  • "TÜRKÇE GİDERSE TÜRKİYE GİDER ! "
    • www.drahthaar.azbuz.com
« Yanıtla #485 : 26 Nisan 2012, 21:19:46 »
gökhan bey selamlar... siz aydın dasınız ben muğlada . siz de bende yaşıtız...
siz DD ci ben  SETTER ci.. sizle  burda ava gitmek isterim sizi çulluk zamanı bekliorum.. ama bir şartım var..
sizin DD benim köpeğime yada bana saldırırsa karışmam ...
av sonrası köpeğinizi av meramda bırakıp gitmek yok, yarından sonra  başımıza bela olur...
bahane kabul etmem, oydu buydu arazi çok sertti diken çoktu bilmem...
10 kuş ben bulurum sen şansın yaver giderse 1-2 ancak baştanda skoru söyleyeyim...
:)

burak bey benim köpeklerimin sertliği konusunda hiçbir şey demiyorum
rahat ol sen onlar yeterince mama yiyorlar zaten

bak bu da benim 10 yaşındaki yeğenim Allah bağışlarsa
erkek olan da Turgay abinin oğlan Adahan

fotolara bak videosunu da atıyorum
bu çocuklar kadar olamayacaksan hiç ava çıkmayalım
sorun yok dersen ava çıkarız

bu da aynı konunun linki : http://www.avlakforum.com/forum/index.php/topic,151197.0.html

drahthaar bodo vom rosenvehn tank von hasenpfad itaat
Gökhan TÜRK
0 Rh+ 1981  AYDIN              www.drahthaar.azbuz.com

"Son suyu kirlettiğinizde, son agacı kestiğinizde ve son balıgı tuttugunuzda paranın yenmeyecegini anlayacaksınız. Jeronimo "

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #486 : 26 Nisan 2012, 22:39:28 »

bu görüşe aynen katılıyorum....... çullukta seter keklikte pointerin üzerine köpek yoktur..bıldırcını köpek için avdan saymıyorum.. ... vasat bir seter bile çullukta daha çok kuş vurdurur,vasat bir pointer bile daha çok keklik vurdurur....... diger avlar için iddiada bulunamam......
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #487 : 26 Nisan 2012, 23:16:54 »
olurmu hiç öyle şey Hüseyin kardeşim hangi köpek daha fazla bulacak fermalıyacak icabında çelginde iz takibini yapıp çelgini merada bırakmıyacak.iyi bir hakim heyetide oluşturup gerçekten tarafsız kişilerce sonuç elde edilecek,meradada aynı şey geçerli çulluk avı için :) :).yoksa biriniz bana vuramazssın vuramıcan inşallah vuramazssın dedimmi benim işim biter kafadan mağlubiyet olur ona yokum biline ;) ;) biz köpekleri konuşuyoruz kendimizi değil aman diyim yanlış anlaşılmasın ;) ;).bizim Yahya direk yarışma anında arar iğneyi batırır vurama diye >:( >:( >:( ondan sora komediyi seyret :-\ :-\ :-\ :-[ :-[ :-[.ben bi kelama 28 fermada 4 kuşu zor vurabildim hemde yelveler şapkamı alıyodu nerdeyse :-\ :-\ :-\ :-[ :-[ :-[ :-[.şimdi aklıma geldikçe gülüyorum ama ogünki tepinmemi Parsın dönüp dönüp yüzüme bakmalarını görsen sende kahkahayla gülersin ;D ;D ;D ;D ;D.ülen Yahya akşamdan totem yaptım dedin vuramıcan dedin yetmedi bide ogün işin var gelemiyon sabahın köründe kalkıp telefonda niye vuramıcan vuramazssın hatim indirdim vuramıcan dersin alem adamsın ya :-\ :-\ :-\ >:( >:( >:(.Köpekler kapışır usta, ;) ;) ;) ;D ;D ;D avcılar değil okeyyyy ;D ;D ;D ;) ;) ;D ;D.

Abi ben varım.Çelgine bişey diyemiyeceğim.Çünkü av ekibim içinde avcılığı çok üst düzeyde olan bir kurzhaar var.Çelginde iz takibinde hakikatten bunlar ingilizlerden daha üstünler.Eğri oturmak doğru konuşmak lazım.Ama kuşu bulma hızı ve aynı merada kuşu daha çok bulma dedin mi o konuda ingilizler daha iyiler abi :).Ha benim tüfeğim yaralı bırakmıyor Allahtan :D :D :D
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Kadir HASDEMİR

• *
  • avcıkadir
« Yanıtla #488 : 27 Nisan 2012, 01:42:10 »
            Sevgili avcı dostlarım,

Gerçekten güzel bir konu oldu. Sanki, havanda su dövülüyormuş gibi olsa da 22. sayfaya kilitlenmeden ulaşmak bana göre büyük başarı. Ayrıca sezonda insanlar bir birini davet eder oldu. Umuyorum ki meralarda buluşacağız. Bu konu daha da uzayacak. Aslını sorarsanız yıllardır süre gelen bir muhabbet. Sonucu hala bulunamadı. Bulunamayacakta.

Tüm avcı dostlarımdan ricam, saygı sınırlarını aşmadan, dostluk bağlarını koparmadan hep beraber olalım. Kavga çıkacak diye paylaşımda bulunmayanlarda buraya gelsin. Herkes, doğru yada yanlış bildiğini ortaya koysun. İllaki her yazılan, söylenen sözden bir ata sözü çıkacak değil. Çala çala bir türkü tutturucaz.

Avcı isek hepimiz iddalıyız, hırslıyız. Lütfen sözlerimiz, enazından ava nişan aldığımız kadar titiz olsun.
Kadir HASDEMİR
1973 Ünye ORDU

adult image hosting

Çevrimdışı Gökhan KARABIYIK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #489 : 27 Nisan 2012, 09:56:58 »

burak bey benim köpeklerimin sertliği konusunda hiçbir şey demiyorum
rahat ol sen onlar yeterince mama yiyorlar zaten

bak bu da benim 10 yaşındaki yeğenim Allah bağışlarsa
erkek olan da Turgay abinin oğlan Adahan

fotolara bak videosunu da atıyorum
bu çocuklar kadar olamayacaksan hiç ava çıkmayalım
sorun yok dersen ava çıkarız

bu da aynı konunun linki : http://www.avlakforum.com/forum/index.php/topic,151197.0.html

drahthaar bodo vom rosenvehn tank von hasenpfad itaat
masallah kopegınız  guzel ve uysalmıs  bende bu sene muglaya tayın  gelıyorum av sezonunda ordayım olmadı bır seter bır drahtar bırde benım kangalları alır ava gıderız hem vıdeo cekımı yapar hemde avlanmıs oluruz sonucta kopek ısı zevk ısı ve her kopegın ayrı kendıne has mezıyetlerı var umarım yenı sezonda gorusuruz
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2012, 09:58:44 Gönderen: Gökhan KARABIYIK »
Gökhan KARABIYIK/ERZURUM
benım kangalLım...

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #490 : 27 Nisan 2012, 10:18:02 »
masallah kopegınız  guzel ve uysalmıs  bende bu sene muglaya tayın  gelıyorum av sezonunda ordayım olmadı bır seter bır drahtar bırde benım kangalları alır ava gıderız hem vıdeo cekımı yapar hemde avlanmıs oluruz sonucta kopek ısı zevk ısı ve her kopegın ayrı kendıne has mezıyetlerı var umarım yenı sezonda gorusuruz

Vala abicim ben Keçiborludayken tavşana ferma veren kangal görmüştüm. Yerli malı herşey var maşallah ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı Gökhan KARABIYIK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #491 : 27 Nisan 2012, 10:30:23 »
hocam bende domuz avında kangalların kullanıldıgını gordum gayet basarılılar :D :D :D :D
bende ıkıtane poınter var tekı secerelı tekı seceresız eskı avcı abılerımden suleyman kırmanı abının kopeklerınden gelme bana seceresı yok sole bole  diye ıthamda bulunan arkadaslarımı yormamak adına kopeklerıme kangalarım dıyorum ama seceresız kopegımın avına asıgım o nedenle kangallarımla yazmıstım :D :D
Gökhan KARABIYIK/ERZURUM
benım kangalLım...

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
« Yanıtla #492 : 27 Nisan 2012, 11:10:15 »
Bu nedir yaaa  :o Nasıl bir hayvansın sen ki gözünle bile ferma veriyorsun  :-X

« Son Düzenleme: 27 Nisan 2012, 11:13:41 Gönderen: Bilal PAZVANT »

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
« Yanıtla #493 : 27 Nisan 2012, 11:12:37 »
Yok yok yeterince estetik değil,kuyruk inik çünkü  ;D
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2012, 11:14:34 Gönderen: Bilal PAZVANT »

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #494 : 27 Nisan 2012, 11:22:41 »
bu görüşe aynen katılıyorum....... çullukta seter keklikte pointerin üzerine köpek yoktur..bıldırcını köpek için avdan saymıyorum.. ... vasat bir seter bile çullukta daha çok kuş vurdurur,vasat bir pointer bile daha çok keklik vurdurur....... diger avlar için iddiada bulunamam......
SEVGİLİ BİROL ABİ yine kışkırtmaya devam ediyorsunuz ALLAH aşkına söyleyin drahthaar hakkında bu kadar ön yargılı olabilecek ,,şukadar süre ,,şukadar drahthaar ile avlandım ve gördüğüm olumsuzluklar bunlar diyebiliyormusunuz .... görmeden,,bilmeden,, bu ırkı tanımadan ve bu ırkla avlanmadan ,,niye bu ön yargılar anlam veremiyorum... bakın biz diyoruzki bu güne kadar pointer,,setter dahil bir sürü ırk ile avlandık ,,ayrıca ülkemizde çok yaygın olması nedeniyle yüzlerce ,,binlerce pointeri ve avını görme şansımız oldu ,,hepsini tecrübe ettik ve YOLUN SONUNA GELDİK,, AV KÖPEĞİ ALEMİNDE EĞER BEN AV YAPACAĞIM ARKADAŞ VE HERTÜRLÜ AVI YAPACAĞIM,,AYNI ZAMANDA AVIN HER BOYUTUNUDA TEK KÖPEKLE YAPACAĞIM,,kuş ise kuş,,ferma ise ferma,,yüksek koku ise yüksek koku,,iz sürme ise iz sürme,, çelğin ve yaralı avı bulma ise bulma,,yerine göre bekçilik,,yerine göre koruma,,yerine göre dövüş köpeği,,yerine göre uysal bir kedi ,,ne istersek var bu ırkta GELİN ŞU ÖN YARGILARINIZDAN KURTULUN BU IRKIN HAKKINI TESLİM EDİN... sonrasında ister pointer ile avlanın ister setter ile isterse x başka bir ırkla kimsenin size karıştığı yok biz drahthaarı tip ve av stili olarak beğenmiyoruz deyin bunu takdir edelim ama bu ırka çamur atıp durmakta olmuyor SEZARIN HAKKI SEZARA siz beğendiğiniz ırklarla,, bizde beğendiğimiz ırklarla avlanmaya devam edelim....BİZLER YOLUN SONUNU BULMUŞ MUTLU VE HUZURLUYUZ ,,,umarım birgün sizlerde bulursunuz... KALIN SAĞLICAKLA ,,, SELAMLAR.....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #495 : 27 Nisan 2012, 11:26:43 »
Bu nedir yaaa  :o Nasıl bir hayvansın sen ki gözünle bile ferma veriyorsun  :-X

SN.PAZVANT sakın yanlış anlamayın vallahi ferma gözü ile değilde,,başka bir yeri ile olmuş çok güldüm çookkkkk...siz çok yaşayın.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
« Yanıtla #496 : 27 Nisan 2012, 11:51:11 »
SN.PAZVANT sakın yanlış anlamayın vallahi ferma gözü ile değilde,,başka bir yeri ile olmuş çok güldüm çookkkkk...siz çok yaşayın.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Biraz gülün diye paylaştım zaten :) Hep gülüyorsunuz zaten , Allah neşenizi arttırsın.Yoksa böyle orasıyla burasıyla ferma veren köpekleri nereden göreceksiniz,paylaşıyoruz da fotoğraflardan bile olsa görüyorsunuz işte :) Kalın sağlıcakla

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
« Yanıtla #497 : 27 Nisan 2012, 11:54:59 »
Bu vidyo da da orasını burasını toplayamıyo köpek ferma dururken :)

Çevrimdışı Serkan ÇİMEN

• Müdavim Üyemiz
  • Bazıları sürat sever....
    • izmirchoketube
« Yanıtla #498 : 27 Nisan 2012, 11:55:32 »
Yavru olarak bende varım yarışa 3 aylık dd Su olan varsa beklerim 7 sinde neyse 70 inde de odur :)))
Küçükken ders verelimde :)))
Sarsılmaz SAR-9 9x19
Sarsılmaz K2-45 45 Acp
Ata Turqua 308 win
Browning A500
Breton Çakır

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #499 : 27 Nisan 2012, 12:20:59 »
Yavru olarak bende varım yarışa 3 aylık dd Su olan varsa beklerim 7 sinde neyse 70 inde de odur :)))
Küçükken ders verelimde :)))

bilal bey bu benim tam dişime göre rakip, acemidir de şimdi bu,
ustalarından korkar olduk, okadar sıktılarki bende inanmaya başladım
belki bununla baş edebilirim,
bunun ferma verme haricinde başka özelliği yok değildir inşaallah
yoksa baş olmaz bu podyum güzelleriyle........

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53