Gönderen Konu: Drahthaar mı Pointer mi?  (Okunma sayısı 191197 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Ynt: Drahthaar mı Pointer mi?
« Yanıtla #400 : 25 Nisan 2012, 06:03:42 »
arkadaşlar az önce bir video izledim 2DDçulluğun tepesinde fermada 3seter patronede iki sezondur benim bolca gördüğüm enstantenedir bu ama alıp sizlede paylaşmak isterdim ancak beceremedim paylaşmayı,yarın Rıdvan kardeşimden rica ediyim alıp yapıştırsın buraya avı yapanlarda Fransızlar.drahthaar carrie arry becasse yazarsanız heralde  izleme fırsatı bulursunuz.

Ben o videoyu çok eskiden seyretim Ufuk abi. Hatta bir pointerci gönderdi bana onu ama aynen şöyle dedi.
"Rıdvan bak DD iyi diyorsunuz ama setterler ferma vermiş drahthaar önlerine geçmiş. Burnunun dibine ferma vermiş" ;D ;D ;D ;D
Öyle diyince bizde rezil olmuş olduk, ne yapalım ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Açıkçası o ferma verişler görünürde keyifle izlenecek bir ferma değil ama çullukcular bu manzarayı  ".Ne çabalarla sıkıştı o kuş oraya kimbilir?" diye yorumlamışlardı

« Son Düzenleme: 25 Nisan 2012, 06:09:06 Gönderen: Rıdvan KOCATAŞ »

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
« Yanıtla #401 : 25 Nisan 2012, 09:14:20 »
Bilal kardeşim sana parsın yavaş olduğunu kim söyledi?
Yapmayın arkadaşlar hepimiz köpek bakıyoruz, az çok diğer ırkları da tanıyoruz.En hızlı DD vidyo da olsa paylaşırmısınız lütfen

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
« Yanıtla #402 : 25 Nisan 2012, 09:17:04 »
Alaycı tutumlarımız var doğrudur ama biz senelerdir meralarda çok kişilerle alay ettiğimizden hodri meydan çekenleri sezona alıştırmaya çalışıyoruz. ;D ;D Ben drahthaardan daha iyi ferma vericem diyen bir kişiye arkadaşların yazdığı bir çok mesajı ben sildirdim. Ortam dahada kabalaşacak ve kon umecburen kilitlenecekti.

Ayrıca bende dahil herkes için söylüyorum. Bu konu artık kabak tadı vermeey başladı. Ben bu konunun kilitlenmesini istemiyorum. Çünkü bu konu sezonda çok lazım olacak. Burada hodri meydan çekenler sezon gelince kuytulara çekilecekler, bizler bunu çok gördük. Bahaneler çıkacak, hastalar çıkacak, patron izin vermeyecek vs. vs. Eğer kazara bu kişilerden birisi çıkmaya cesaret edersede burada neticeyi bildirecez. Bu konuyu onun için kilitletmek istemiyoruz.
Kolay değil tabi. Sizede hak veriyoruz. Bir tabunun yıkıldığı zamanlardayız. 559 sene olmuş İstanbul fethedileli. Yeni bir çağ açılmış ama hala bunu kabullenemeyen Hz Fatihi yerden yere vurmaya çalışan zihniyet var. Olacaktırda. Dünyanın yapısı böyle.

Rıdvan bu iddialı konuşmalar acaba sezonda Ufuk Abi ile yapacağımız av da aramızda olmayacağından dolayı olabilir mi :)Keşke sende gelseydin de bu iddialı konuşmalarını merada da gösterseydin kardeşim :)
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2012, 09:28:34 Gönderen: Bilal PAZVANT »

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
« Yanıtla #403 : 25 Nisan 2012, 09:23:00 »
Ahh bilal kardeim ahhh. Sen bu işi bilseydin böyle konuşmazdın zaten. Kendi cümlelerin kendini ele veriyor. Kaç defa söylüyorum bilmedikleriniz hakkında böyle konuşmayın diye. Kişi bilmediğinin cahili derler. Yunan hakem işi biliyormuş. Eğer iz takibi yaparken, o komutu aldıktan sonra bir drahthaar zaten ferma verirse tez zamanda elden çıkarmak gerek. İz takibi yapan köpek ferma vermez, direk alır gelir. Eğer iz takibi yapılacaksa merada setterin işi ne ;D ;D ;D ;D  Haa mesafe olarak kıyaslıyayım, DD'cileri mahcup ediverem niyetiyle söylediysende bizim köpeklerimizin iz takibi yaptıkları mesafelere ne sendeki nede başkasındaki setterlerin yada pointerin hayalleri yetmez. ;D ;D ;D ;D İz takibi diyince sen 15-20 metreden bahsediyorun galiba ;D ;D ;D ;D
Biraz önceki mesajımda da dedim. Bu konu sulanmaya başladı. Çünkü bilenlerle tartıştığımı zannediyordum.
Aynı merada değil bunlar Rıdvan :) Ben o paylaşılan vidyo üzerine yazdım o yazıyı.DD iz takibi vidyosu paylaşılmış bende en son Yunanistanda yapılan mera yarışmasında yaşanmış bir olayı anlattım sadece.Benim bilgilerim bu kadar Rıdvan kardeşim kusura bakma.Saygı ve sevgi ile..Allaha emanet olun

Çevrimdışı İsmail TUNCER

• *
« Yanıtla #404 : 25 Nisan 2012, 09:32:35 »
Biz senin yaşındaki avcıları orayı aradınmı burayı boş geçme sıkı ara diye yönlendirip av aramayı öğretiyoruz.Sen kalkmışsın marsa gitmekten bahsediyorsun.toplasan 1o yıllık avcısın.kaç köpek eskittin ki.Sen daha bu işin başındasın.Bana deki şu köpekle 7 yıl avlandım,bu köpekle 9 yıl avlandım.Bunları söylemen için köpeğinle beraber olgunlaş.Ben dışarılara ava gitmeyi pek severim.Toroslara keklik avına davet et gelelim.boşa konuşmaya gerek yok.avcı, köpek merada belli olur gerisi boş.Rıdvan kardeşim.Sonra sen benim ne demek istediğimi gayet iyi anladında işi marsa dünyaya bağlamaya uğraşıyorsun.Sen giderken biz geliyoruz.
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2012, 11:25:05 Gönderen: Tuncer İSMAİL »
ismail tuncer
 (butik)

1952 Biga-Çanakkale-İstanbul

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #405 : 25 Nisan 2012, 09:39:06 »
Siz her iki türün de en iyilerini kıyaslamıyorsunuz ama farkındamısınız?DD diye bahsederken çizginin üzerindeki köpeklerden söz ediyorsunuz fakat Pointere gelince sıra köpekleri kıyasa alıyorsunuz.Ben şöyle demiştim Pars özel bir köpek olabilir ama aynı seviyede aynı özellikte bir Setter kesinlikle çulluk avında öndedir demiştim ve bu iddiamda ısrarcıyım.

bilal bey;
anladığım kadarıyla bir dd olan pars tan korkmaya başladınız, rıdvanın dediği gibi şimdiden kıvırıyorsunuz,
sizin türkülerinize oyun yetiştirmekten biz sıkılmadık,

elinizdeki pointer ve settrelerin sıradan köpekler olduğunumu söylemeye çalışıyorsunuz? bu sıradan köpeklerlemi bizim dd lere meydan okuyorsunuz? puhaahahahahahaha

üzülmeyin bende birtane sıra malı dd var "Q7 PAŞA" sizin dişinize göre
elinizde veya çevrenizde iyi köpekler varsa onlarla gelin meraya benden size avans olarak,
endişe etmeyin ben sonradan sizin gibi sürekli türkü değiştirmem, bükemediğim bileği öpmesini bilirim!!!!!!!!

ünyeden saygılar selamlar
          Ömer Faruk GÜNER

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
« Yanıtla #406 : 25 Nisan 2012, 09:44:45 »
bilal bey;
anladığım kadarıyla bir dd olan pars tan korkmaya başladınız, rıdvanın dediği gibi şimdiden kıvırıyorsunuz,
sizin türkülerinize oyun yetiştirmekten biz sıkılmadık,

elinizdeki pointer ve settrelerin sıradan köpekler olduğunumu söylemeye çalışıyorsunuz? bu sıradan köpeklerlemi bizim dd lere meydan okuyorsunuz? puhaahahahahahaha

üzülmeyin bende birtane sıra malı dd var "Q7 PAŞA" sizin dişinize göre
elinizde veya çevrenizde iyi köpekler varsa onlarla gelin meraya benden size avans olarak,
endişe etmeyin ben sonradan sizin gibi sürekli türkü değiştirmem, bükemediğim bileği öpmesini bilirim!!!!!!!!

ünyeden saygılar selamlar
          Ömer Faruk GÜNER

Benim söylediklerimi herkes anlıyor da bir DD arkadaşlar anlamıyorlar :) Haklısın abi benim köpeklerim sıradan köpekler.Napalım imkanımız bu bunlara bakabiliyoruz.
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2012, 09:47:48 Gönderen: Bilal PAZVANT »

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #407 : 25 Nisan 2012, 10:07:28 »
ya hakan ağabeyim cevabın çok hoşuma gitti yani diyorsun ki önümde gezer okadar ben nereye dd oraya ; :o :o :o
sn.yılmaz mesafe yakın sayılır 230 km buyrun gelin misafirimiz olun henüz bendeki 7.5 aylık ancak babası 3.5 yaşında olan drahthaarımız var birlikte avlanalım babasının nasıl GEZDİĞİNİ,,NE KADAR GEZDİĞİNİ,,NELER YAPTIĞINI,,SABAH EZANINDAN AKŞAM EZANINA KADAR NASIL AV YAPTIĞINI,,avın ilk 1 saatinde  50-100mt içerisine eğer av bulunmassa ,,daha sonraki geçen her zaman diliminde bu mesafeyi 200-300mt mesafelere kadar çıkardığını,,hala bir şey bulunmamış ise 400-500mt mesafelere kadar bile açılıp fermalar verdiğini en az 300-350mt mesafeden benim şahsen fermasına gittiğim köpeklerle sizi tanıştırayımda sizde gözlerinize inanın bizim söylediklerimize değil... bu arada orada bahsetmek istediğim bir drahthaarın sahibi ile ne kadar uyumlu olduğu ve sahibi ne isterse onu yaptığını anlatmak istememmdi yani ben 1000mt ,lik bir alanı aramasını istiyorsam orayı  yok önümden ayrılmasın 100mt,lik bir alanı arasın diyorsamda orayı arar diğer ırklar gibi FARANJİT,,LARANJİT HASTASI YAPMAZ AVCIYI.....SELAMLAR.....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
« Yanıtla #408 : 25 Nisan 2012, 10:10:48 »
Bilal kardeşim Pars ile çulluğa çıktığında hızı ve arama sitili konusunda bilahare yorum yaparsın.ayrıca bunun dışında koşu sürrati ve uzunluğu konusundada ayrıca bir deneme yaparız,bir komşum ben böyle bir koşma ve sürat hayatımda görmedim diye yorumlamıştı ayrıca Pars zayıf bir DD değil kilo ve kas açısından bir hayli ileri buna rağmen hareketli ve seri bir köpek.birde zaman zaman hızını azaltır ve arama şeklini değiştirir işte o anlar diğer ırkların kuşları atlayıp hızına kurban olduğu anlardır,diğerleri koşturup dururken o peşpeşe ferma verir ve biz limit doldururuz.neyse anlatmaya gerek yok birlikte yaşıyacağız inşallah.alaycı tavırlarla yıllarca DD nin üstüne gidilmeye çalışıldı Bilal kardeşim birçok yazıda bunu görmen gerekirdi,tabiki senin gibi ,Hüseyin kardeşim gibi daha örnek vermek gerekirse birçok isim yazmak gerekir derli toplu görüş bildiren yanlış yada doğru olsun bildiğince paylaşımda bulunanlara elbet sözümüz yok ancak bu ırka karşı ben daha çok bulur fermalarım diyenlerede gereği gibi cevap vermek gerekir sende taktir edersinki.video bence gereksiz sezonda birlikte paylaşmak daha gerçekçi olacaktır.önemli olan herzaman karşılıklı anlayış ve paylaşım dostluklardır.sağlıcakla kal kardeşim sezonda muhabbetimizde avımızda olur inşallah.
Başım üstüne abi saygı ve sevgi ile..

Çevrimdışı İdris TEK

• *
  • 05355597890
« Yanıtla #409 : 25 Nisan 2012, 10:13:33 »
hiç dd beslemesem inanacam nerdeyse yapmayın ya hangi dd bir ingiliz ırkı gibi çulluk keklik yapar 3 tane secereli dd besledim bir tanesi ne lavrak nede pointerin yaptığını yapaaamaaaz.bu kadar basit neden dd besleyenler bu kadar israrcı anlamış değilim.Kuş avlarında saf kan bir pointerlen ne koku da nede hızda nede yaptığı av da yarışamaaz.Keklik avını bir pointer gibi imkansızzz yapamaz..Çok uğraştım hem kurzhaar lan hem de drahthaar lan güzel köpek ama iyi bir pointeri tutmaz.
İdris TEK
1981 İSTANBUL

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
    • http://www.loftyberg.com
« Yanıtla #410 : 25 Nisan 2012, 10:37:26 »
hiç dd beslemesem inanacam nerdeyse yapmayın ya hangi dd bir ingiliz ırkı gibi çulluk keklik yapar 3 tane secereli dd besledim bir tanesi ne lavrak nede pointerin yaptığını yapaaamaaaz.bu kadar basit neden dd besleyenler bu kadar israrcı anlamış değilim.Kuş avlarında saf kan bir pointerlen ne koku da nede hızda nede yaptığı av da yarışamaaz.Keklik avını bir pointer gibi imkansızzz yapamaz..Çok uğraştım hem kurzhaar lan hem de drahthaar lan güzel köpek ama iyi bir pointeri tutmaz.
işte bir arkadaşımız daha geldi aramıza hayırlı uğurlu olsun vatana millete  ;D
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

Çevrimdışı Yahya HEKE

• *
« Yanıtla #411 : 25 Nisan 2012, 10:38:31 »
ULAN AMMA GEYİK ÇEVİRDİNİZ BE DOSTLAR YUH 18 SAYFADIR YOK DD YOK POINTER YOK SETER ŞURDA AVCI GİBİ HOŞŞ ANILAR ANLATINDA GÜLELİM BİRAZ KENDİNİZLE DALGA GEÇİNKİ BUYUKLUĞUNUZU GÖRELİM SIKILDIM ULENN SİZ YAKINDA MERADA BİRBİRİNİZE SELAMDA VERMEZSİNİZ YAKIŞMIYO VALLA DERSİNİZKİ YOK ONLARIN KÖPEE DD YOK PUANTER HIHH DEYİP BURUNMU KIVIRICAKSINIZ ... ALLAHTAN BENİM Kİ KEDİ DE TARTIŞMA DIŞI KALIYO :))
Yahya HEKE
1968-İstanbul

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #412 : 25 Nisan 2012, 10:46:02 »
Senin yaşın kaç , senin avcı olabilmen için daha çantacılık devrini tamamlaman lazım.Biz senin yaşındaki avcıları orayı aradınmı burayı boş geçme sıkı ara diye yönlendirip av aramayı öğretiyoruz.Sen kalkmışsın marsa gitmekten bahsediyorsun.toplasan 1o yıllık avcısın.kaç köpek eskittin ki ahkam kesiyorsun.Sen daha bu işin başındasın.Bana deki şu köpekle 7 yıl avlandım,bu köpekle 9 yıl avlandım.Bunları söylemen için köpeğinle beraber olgunlaş.Ben dışarılara ava gitmeyi pek severim.Toroslara keklik avına davet et gelelim.boşa konuşmaya gerek yok.avcı, köpek merada belli olur gerisi boş.Rıdvan kardeşim.Sonra sen benim ne demek istediğimi gayet iyi anladında işi marsa dünyaya bağlamaya uğraşıyorsun.Sen giderken biz geliyoruz.
SN.İSMAİL bende yaş olarak sizden epeyce küçüğüm sizin tabirinizle daha çocuk sayılırım,,yolun başındayım,,avda banada şurayı ara,,burayı gez,,köpeği şöyle yönlendir,,böyle tüfek at diye hocalık yapabilirsiniz,,toroslar kadar olmasada afyonumuzun meralarıda torosları aratmaz ,,henüz sekiz aylık sezon başı 12 aylık ,,keklik başlangıcında ise 13.5 aylık olacak KIYTIRIK BİR DRAHTHAARIM var buyrun gelin misafirimiz olun keklik avlayalım ,,sizin tabirinizle kuş avında yarışalım ( benim av kültürüm içerisinde avda yarışmak olmamasına rağmen) biz bükemeyeceğimiz bilek olursa öpmesini biliriz ,,fakat büktüğümüz bilek bizden yaşça büyüksede onada bileğimizi ÖPTÜRMEYİZ.. bilakis büyüklerimizin elini yinede öperiz .. biz bu tür filmleri çok gördük amma yine görmek ve göstermekten herzaman mutlu olduk yine oluruz ..... KALIN SAĞLICAKLA SELAMLAR.....
Hakan AKMAN

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #413 : 25 Nisan 2012, 10:52:17 »
BU ARADA video ALLAH video denilip duruluyor EMRAH ERDAL BEY sahibi olduğu drahthaarlarla yaptığı keklik avlarının 2010-2011 sezonlarındaki fermalsrını avlarını yayınlamış tabiri caizse <<KÖRÜN GÖZÜNE PARMAĞI SOKMUŞ >>amma halşen daha görmeyenler veya görmek istemeyenler var acaba hakikaten <<KÖRÜN GÖZÜNE PARMAĞI SOKSANDA >> birşey değişmiyor herhalde ATALAR BOŞUNA SÖYLEMEMİŞ DEMEKKİ.. 8) 8) 8) 8) ;) ;) ;) ;)
Hakan AKMAN

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #414 : 25 Nisan 2012, 10:59:34 »
DEĞERLİ DOSTLAR işin içine birazdaha gırgır şamata sokalım dün akşamda bir futbol maçı vardı ŞAMPİYONLAR LİGİ BARCELONA-CHELSEE hatırlatayım istedim BARCELONA rakibini ezdi,,top göstermedi,,sahasından çıkarmadı,,şöyle estetik oynadı,,böyle fantastik hareketler yaptı,,şöyle hızlı top çevirdi,,böyle hızlı koştu.. VS.VS. EEEEEEEEEE...??? sonuçta ne oldu CHELSEE,nin bir amacı vardı o amaca yönelik top oynadı önce savundu sonra boşluğu bulunca gollerini attı hemde 10 kişi ile neocampta 80.000 kişinin içinde turu aldı gitti.....pointer----- DRAHTHAAR farkı gibi bir durumu yine gösterdi.....
Hakan AKMAN

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
« Yanıtla #415 : 25 Nisan 2012, 11:27:06 »
Konunun ısrarla takipçisiyim ama seviyeli olursa ve öyle olmasınıda isterim..

Ben bu konuya çok yazılar yazdım videolar attım şimdi yine bir foto bir ingilizin bir DD gibi sadece bir türlü fermaya bağlı kalmadığı ve avcının göz zevki için kaç çeşit ferma yaptığı göz önündedir ..Bu yazılardan çizilenlerden sonra isteyen kendi zevkine DD besler isteyen ingiliz besler ..

setterde geçeli ferma şekilleri ..

Biz yine kendi köpeklerimizden videolar yükleyelimki bazı dostlarımız kızsalarda sezonun şu boş zamanında göz zevkimiz
giderelim

setter papy

setter papy

setter papy
Ulvi ŞAFAK
1965-Tekirdağ/Malkara   0545 4510569

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #416 : 25 Nisan 2012, 11:46:20 »
sn.şafak ne var şimdi bu videolarda extrem birşey görmedim burnunun dibinde 1-2-3mt mesafelere açık anız ve seyrek kovalık içerisinde ıslak nemli toprakta ve muhtemelen serin bir havada yapılmış av görüntüleri ,,ayrıca diğer boynunda zil takılı setterde olaylardan bi haber patrone bile vermeden aylak aylak dolaşıp duruyor ... sizin ferma güzellikleri dedikleriniz bunlarsa biz almayalım kalsın ,,bizim burnunun dibini fermalayan DD,lerimiz bile bu setterlerin verdiği fermaların 5-10 katı mesafelere ferma verirler ,,,,AYRICA İDDİA EDİYORUM sezon başı bizim kurak ve sıcak meralarımızda diz boyu PATETES,,PANCAR,,YONCA,,FASULYE,,GİBİ YEŞİL İÇİ MERALARDA ,,AYRICA KIRANLIK TABİR ETTİĞİMİZ KURU OT VE YÜKSEK ANIZ KARIŞIK İÇİNDE GEZERKEN UN ÇUVALINA GİRİP ÇIKMIŞ GİBİ TOZA BULANDIĞINIZ MERALARDA O ÖVE ÖVE BİTİREMEDİĞİNİZ SETTERLER,,POİNTERLER DEĞİL FERMA KUŞ BİLE BULUP KALDIRAMAZLAR .... HALEP ORADA İSE ARŞINDA BURADA..... bu kadarda iddialı  konuşuyorum buyrun gelin görelim.....
Hakan AKMAN

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #417 : 25 Nisan 2012, 11:53:12 »
izle ve kendine gel :)) :)) bu hareketi bir pointer yapar birde pointer yapar...... :)) :)) eger bu video daki köpek dd olsaydı vallahi bende dd ci olurdum.......
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2012, 11:56:31 Gönderen: M.Birol DEMİRTAŞ »
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #418 : 25 Nisan 2012, 11:54:56 »
Konunun ısrarla takipçisiyim ama seviyeli olursa ve öyle olmasınıda isterim..

Ben bu konuya çok yazılar yazdım videolar attım şimdi yine bir foto bir ingilizin bir DD gibi sadece bir türlü fermaya bağlı kalmadığı ve avcının göz zevki için kaç çeşit ferma yaptığı göz önündedir ..Bu yazılardan çizilenlerden sonra isteyen kendi zevkine DD besler isteyen ingiliz besler ..

setterde geçeli ferma şekilleri ..

Biz yine kendi köpeklerimizden videolar yükleyelimki bazı dostlarımız kızsalarda sezonun şu boş zamanında göz zevkimiz
giderelim

setter papy

setter papy

setter papy

ulvi videolardan gördüğüm kadarıyla sizinkilerin kokusu bayaaaa uzun maşallah,
videolardan çok etkilendim bende birtane inigiliz edineceğim ertan abimin bana sözü var,
ama ben yanımda sürekli bornoz ve saç kurtma makinası taşıyamamki,
bunlar benim yanımda bir sene de felç olur veya ölürler diye korkuyorum. ;D ;D ;D ;D

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
« Yanıtla #419 : 25 Nisan 2012, 11:58:58 »
Yorumsuz :)

« Son Düzenleme: 25 Nisan 2012, 12:28:59 Gönderen: Bilal PAZVANT »

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #420 : 25 Nisan 2012, 11:59:55 »
ARKADAŞLAR GELİN ŞU SEZON AÇILMADAN ŞU KONUDAKİ İDDALI  ARKADAŞLARIMIZI BİR AVLAKTA TOPLAYIP GÜZEL BİR HAFTA SONU GEÇİRELİM. KONUDA İDDASI OLANLAR ETEKLERİNDEKİ TAŞLARI DÖKMÜŞ OLUR HEMDE BU KONUYA MÜDAHİL OLANLAR EĞLENMİŞ OLUR. BİZDE KİMİN KÖPEĞİ İYİ KİMİNKİ KÖTÜ GÖRELİM YOKSA BURADA YAZIŞARAK ÇIKMAZ AYIN ÇARŞAMBASINA GÜN VEREREK  SEZONU BEKLEYEREK BİR NOKTAYA VARAMAZSINIZ. BİRBİRİNİZİ KIRMAKTAN ÖTEYE GEÇMEZ BU KONUNUN NETİCESİ.
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
« Yanıtla #421 : 25 Nisan 2012, 12:02:47 »
sn.şafak ne var şimdi bu videolarda extrem birşey görmedim burnunun dibinde 1-2-3mt mesafelere açık anız ve seyrek kovalık içerisinde ıslak nemli toprakta ve muhtemelen serin bir havada yapılmış av görüntüleri ,,ayrıca diğer boynunda zil takılı setterde olaylardan bi haber patrone bile vermeden aylak aylak dolaşıp duruyor ... sizin ferma güzellikleri dedikleriniz bunlarsa biz almayalım kalsın ,,bizim burnunun dibini fermalayan DD,lerimiz bile bu setterlerin verdiği fermaların 5-10 katı mesafelere ferma verirler ,,,,AYRICA İDDİA EDİYORUM sezon başı bizim kurak ve sıcak meralarımızda diz boyu PATETES,,PANCAR,,YONCA,,FASULYE,,GİBİ YEŞİL İÇİ MERALARDA ,,AYRICA KIRANLIK TABİR ETTİĞİMİZ KURU OT VE YÜKSEK ANIZ KARIŞIK İÇİNDE GEZERKEN UN ÇUVALINA GİRİP ÇIKMIŞ GİBİ TOZA BULANDIĞINIZ MERALARDA O ÖVE ÖVE BİTİREMEDİĞİNİZ SETTERLER,,POİNTERLER DEĞİL FERMA KUŞ BİLE BULUP KALDIRAMAZLAR .... HALEP ORADA İSE ARŞINDA BURADA..... bu kadarda iddialı  konuşuyorum buyrun gelin görelim.....

Benim adım hıdır değil ama sen beğensende beğenmesende benimki budur ..Bende görmek isterim sizinkini

ikinici olay videoyu bir kez daha seyretmeni tavsiye ederim boynundaki zil olan boş boş gezen köpek setter değildir ..

Ulvi ŞAFAK
1965-Tekirdağ/Malkara   0545 4510569

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #422 : 25 Nisan 2012, 12:14:30 »
izle ve kendine gel :)) :)) bu hareketi bir pointer yapar birde pointer yapar...... :)) :)) eger bu video daki köpek dd olsaydı vallahi bende dd ci olurdum.......

SEVGİLİ BİROL ABİ yapma gözünü seveyim bu köpek pointermi sence,,benim tecrübelerime göre kuurzhaar kanı baskın bir kurzhaar- pointer kırması melezden bahsediyorsun ayrıca YEMİN EDEREK söyleyebilirimki arkasında 14 yıl boyunca avlandığımız DD ARKO isimli köpeğimizle böyle karlı ve rüzgara karşı kokuya gittiği şekildede değil ,, AĞISTOS-EYLÜL sıcaklarında kurak ayçiceği ve anız tarlaların içerisinde defalarca bu tür fermalarıyla yüzlerce çil keklik vurmuşluğum vardır o yıllarda hem çil boldu ,,hem limit yoktu,,ağıstos 15 av açılır şubat 28 av biterdi ... NE GÜNLERDİ HATIRLATMIŞ OLDUN ..... TEŞEKKÜRLER ,,SELAMLAR.....
Hakan AKMAN

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #423 : 25 Nisan 2012, 12:14:48 »
Benim adım hıdır değil ama sen beğensende beğenmesende benimki budur ..Bende görmek isterim sizinkini

ikinici olay videoyu bir kez daha seyretmeni tavsiye ederim boynundaki zil olan boş boş gezen köpek setter değildir ..

ARKADAŞLAR GELİN ŞU SEZON AÇILMADAN ŞU KONUDAKİ İDDALI  ARKADAŞLARIMIZI BİR AVLAKTA TOPLAYIP GÜZEL BİR HAFTA SONU GEÇİRELİM. KONUDA İDDASI OLANLAR ETEKLERİNDEKİ TAŞLARI DÖKMÜŞ OLUR HEMDE BU KONUYA MÜDAHİL OLANLAR EĞLENMİŞ OLUR. BİZDE KİMİN KÖPEĞİ İYİ KİMİNKİ KÖTÜ GÖRELİM YOKSA BURADA YAZIŞARAK ÇIKMAZ AYIN ÇARŞAMBASINA GÜN VEREREK  SEZONU BEKLEYEREK BİR NOKTAYA VARAMAZSINIZ. BİRBİRİNİZİ KIRMAKTAN ÖTEYE GEÇMEZ BU KONUNUN NETİCESİ.

EVET ULVİ BEY BU KADAR YAZIYORSUNUZ VİDEO YÜKLÜYORSUNUZ ISRARLIYIM DİYORSUNUZ BENİM TEKLİFİMİ SİZDE DESTEKLEYİNDE CİDDİYETİNİZİ GÖRELİM.
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2012, 12:21:55 Gönderen: Uğur CAMUZCU »
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #424 : 25 Nisan 2012, 12:29:43 »

SN.ŞAFAK elinizdekilerin bu olduğunu tahmin ettiğim üzere ayrıca yayınladığınız videolardanda görünce hiçte şaşırmıyorum bunlar bizim çok uzun zamanlar önce görüp yaşadığımız,, beklentilerimizi karşılamayan,, bizleri tatmin etmeyen,, beğenimizi kazanmayan,,ırkların bireyleri olduğu için şaşılacak bir durumda yok bizler için ,, ayrıca bahsettiğim köpek birinci videoda ,,setterin biri ferma diğeri patronede iken ortalıkta gezinip duran uzun kuyruklu ,,tüylü paftalı,,muhtemelen IRISH SETTER diye paftalı setterlere verilen isimdeki bir köpeğe benzettiğim için söyledim benim videodan görebildiklerim bunlar yanılşmışta olabilirim başka bir ırka benzetemedim ,,yanıldıysam aydınlatın neydi o köpeğin ırkı??
Hakan AKMAN