Gönderen Konu: Drahthaar mı Pointer mi?  (Okunma sayısı 191161 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
Ynt: Drahthaar mı Pointer mi?
« Yanıtla #225 : 05 Nisan 2012, 11:15:58 »
Herkese saygı sevgi çerçevesinde olursa konun kilitlenmesine hiç gerek yoktur arkadaşlar
zaten hepimiz yazacağımızı yazdık çizeceğimizi çizdik kararı artık köpek bakacak dostlar verecek

şunuda söylemek istiyorum bu bölüme DD cilerden başka kimsenin yazı yazmasını istemiyorsunuz bizlerde artık DD bölümene yazmayız gider  İNGİLİZ CUMHURİYETİNE yazarız ..

bu fotolarda bizimde azcık DD gördğümüzün belgeleridir

Ulvi ŞAFAK
1965-Tekirdağ/Malkara   0545 4510569

Çevrimdışı Fatih KARACA

• *
  • Geleceğin çiçekleri,geçmişin kökleriyle beslenir.
« Yanıtla #226 : 05 Nisan 2012, 11:42:40 »
Uğur abi Alkan beyin dediği gibi drahthaarın ve pointerin eksileri, artıları, avantajları, dezavantajları anlatılır. Sezonun kapalı olduğu şu gunlerde böyle konuların bizlere birşeyler kattıgına samimiyetle inaniyorum. Biz avcilar meralardada birbirimize takılırız ama bu saygı çerçevesinde olur,olmalıdırda. Konuyu kilitmek problem değil. Aslında avcı olsun olmasın bizi takip eden herkese hayvan sevgisiyle,doğa sevgisiyle,muhabbetimizle,sohbetimizle,dostluğumuzla parmak ısttırmalıyız diye düşünüyorum..
Fatih KARACA
1976 Sarıköy/ Gönen/BALIKESİR

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #227 : 05 Nisan 2012, 12:52:29 »
son zamanlarda bu sitede sadece bu konuyu takip eder oldum.gayet de eğlenceli devam ediyor.böyle bir konu neden kapatılsınki Arkadaşlar ingiliz ırkını beğenmiyorlar buna benzer açıklamalar yapıyorlar benim hiç zoruma gitmiyor. Aynı anlayışı dd besleyen arkadaşlarda göstermeli bence.sezon açılıncaya kadar tartışalım bence bu konuyu.Bende ingiliz ırkıyla ilgili bir söz söylemek isterim nacizane kötü ingiliz yoktur ingilizden anlamayan avcı vardır :)
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Ercüment YÜKSEKÇINAR

• Ercüment YÜKSEKÇINAR
  • Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #228 : 05 Nisan 2012, 13:04:42 »
sorunun cevabı budur bence..

darhthaarImda olmasına rağmen işte budur
Ercüment YÜKSEKÇINAR
A Rh -  1973   ISPARTA
0 544 544 35 32

ISPARTA AVCILIK ATICILIK İHTİSAS DERNEĞİ BAŞKANI

Çevrimdışı Alim ÖZGÖRÜ

• *
« Yanıtla #229 : 05 Nisan 2012, 13:51:41 »
ben drahthaarda besliyorum pointerde. ikiside yerine göre süper ırklar. favorim drahthaarda Turgay SULU Bodo, pointerde Mehmet ARI Bor.
Alim ÖZGÖRÜ

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #230 : 05 Nisan 2012, 15:43:45 »
Allah aşkına ne olur bir tane video paylaşın türkiyeden şart degil avrupa da şart degil dünyadan paylaşın... ne bileyim üçbeş dakikalık keklik üçbeş dakikalık çulluk ne bulursanız.... laf çok görüntü yok...ben 4 yıldır birtane dahi dogrudüzgün bir dd videosu izleyemedim... izlersek belki bu ırkı bizde anlayabiliriz......

Birol abi konuya direk 10. sayfadan lodoslama dalmayın. Önceki sayfalarada bakın derim. Bu arada "lodoslama" diyince aklıma bodo geldi. Allahtan içimizde video çekmesini becerebilen bi drahthaarcı abim varda susturuyo. Birde hepimiz çeksek acaba gıkınız çıkabilecekmi ;D ;D ;D İzledikden sonra yorumları alayım ;D ;D ;D ;D

bodo vom rosenvehn super ferma drahthaar avkopegi turgayttt
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2012, 16:14:22 Gönderen: Rıdvan KOCATAŞ »

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #231 : 05 Nisan 2012, 15:54:25 »
Birol abi kameraman bulmakda zorlanıyoruz. Sizde İstanbuldasınız. Şu Ufuk abinin restleşmesine çulluk sezonunda sizde katılsanızda hem hakem olarak avı yerinde görseniz hemde ağzınızın açık kalmasından fırsat bulursanız kameraya çekim yapsanız ;D ;D ;D ;D Nede olsa yerinde görmek youtubede görmekden daha hoş oluyor. Biz sanaldan değilde gerçekten görmeye alışığız, sanaldaki videolarada pek inanmam ben. Çünkü hilesi hurdası çok. Tavsiyem sizlerde video ve resimlere pek inanmayın. Yerinde görmüş olurdunuz. Av bayiisi bir abi vardı büyükçekmece, küçükçekmece taraflarında. İstanbulluların %90'nının tanıdığı biri.. Oda bi ara rest çekiyordu parsa ama beraber çulluğa gittiler. Sonuç; aynı merada pars 27, iddia edilen köpek 3 ferma ;D ;D ;D ;D Şimdi yazarken bile keyfimden 4 köşeyim. Ah çulluk sezonu ah. Hiç işim olmazdı ama bu sene çulluk sezonunu 4 gözle bekliyorum.
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2012, 16:14:36 Gönderen: Rıdvan KOCATAŞ »

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #232 : 05 Nisan 2012, 15:59:39 »
Bide bu video var. Eyhafda köpekler kuş ararken bodo yarışmaya girmeden kupayı vermişler göndermişler. ;D ;D ;D ;D Hatta bi arada Turgay abiye "sizin gelmenize gerek yok. Adresi söyleyin kupaları gönderelim. Yormayalım sizleri buraya kadar" demişler galiba dermişim ;D ;D ;D ;D

bodo eyhaf saha disindan ferma

« Son Düzenleme: 05 Nisan 2012, 16:01:35 Gönderen: Rıdvan KOCATAŞ »

Çevrimdışı Ercüment YÜKSEKÇINAR

• Ercüment YÜKSEKÇINAR
  • Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #233 : 05 Nisan 2012, 16:05:11 »
her ırkın diğer ırklardan kendine göre artı ve eksileri illaki var kiminin ferması kiminin aportu bir diğerinden farklıdır TÜM AVCI ARKADAŞLARIM AVLANDIKLARI KÖPEKLERLE SAĞLIK SIHHAT İÇİNDE AVLANMASINI TEMENNİ EDERİM
Ercüment YÜKSEKÇINAR
A Rh -  1973   ISPARTA
0 544 544 35 32

ISPARTA AVCILIK ATICILIK İHTİSAS DERNEĞİ BAŞKANI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #234 : 05 Nisan 2012, 16:16:06 »
Neyse Birol abinin yorumundan sonra tartışma ortamından çıkıyorum ve drahthaarın güzellikleri ve artıları konusundaki bilgilenme amaçlı açılan konuya devam etme kararını oy birliği ile almış bulunuyorum. Sabri Reyiz bile gol attı daha ne istiyemki ;D ;D Sezonu bekliyeyim bundan sonra

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #235 : 05 Nisan 2012, 16:32:03 »
ingiliz setterle ilgili güzel videolar

Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #236 : 05 Nisan 2012, 17:08:43 »
drahtaar la ilgili güzel bir video

Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
« Yanıtla #237 : 05 Nisan 2012, 17:16:52 »
maşallah maşallah ne güzel videolar geliyor gözümüz şenleniyor

Ben baktım sitelerde parsın özel avlakta yapılan avda videoları vardı bulamadım ufuk arkadaşımız yeniden burada yayınlarsa uzak yerlerdeki arkadaşlarımızda parsı tanımış olurlar
Ulvi ŞAFAK

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #238 : 05 Nisan 2012, 17:19:20 »
yani arkadaşlar bu videoları şunun için paylaştım herkesin köpeği kendine güzel ister eğitim deyin ister kalıtsal genlerden falan deyin ne olursa olsun köpeğin içinde olacak. bence her ırkın iyisi ve kötüsü var  bakın setter sudan kaz aportu yapıyor. drahtaarda keklik avı yapıyor. ne güzel ve sahipleri mutlu.
inatlaşmak bize yakışmaz . bana göre hepsi güzel defalarca da yazdım. zevkler ve renkler tartışılmaz.
aha dd keklik avı yapıyor ahanda setter sudan aport yapıyor. amaç ırkın en iyisini beslemek, yoksa en iyi köpek beslemek değil yanılıyor muyum
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
« Yanıtla #239 : 05 Nisan 2012, 17:40:36 »
Biz Türkiyeden örnekler veriyoruz varsa böyle DD lerini besleyebilecek arkadaş görmek isteriz ..

Ulvi ŞAFAK

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #240 : 05 Nisan 2012, 17:45:18 »
ah bu 60 kuşağı ağabeylerim sizleri seviyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Aydın ÖZDEMİR

• *
    • Personal Page
« Yanıtla #241 : 05 Nisan 2012, 17:45:49 »
artıkın bir mera yarışması yapmak vacip olmuş :) ama öyle ırklar kendi arası değil bir fiil bu konuya dair tüm ırklar birbirleriyle yarışsın bizde görelim :)
zaten yarışmaları da kendi aralarında ve karışık da yapacaksın ki bu tür çekişmeler tatlıya bağlansın.
hodri meydan :)
Aydın ÖZDEMİR
1975 Gönen BALIKESİR

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #242 : 05 Nisan 2012, 17:47:12 »
ah bu 60 kuşağı ağabeylerim sizleri seviyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
üleeee beee yaaaaaaa......
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
« Yanıtla #243 : 05 Nisan 2012, 18:17:07 »
SON BOMBAYI PATLATIYORUM  ;D ;D ;D ;D

ilk önce şunu dele getireyim yanlış anlaşılma olmasın üstte yemek yiyen köpekler benim değildir ..

Bakalım bu fotoya rıdvan arkadaşımın yorumu ne olacaktır ..Bu köpek kimin acaba !!!!

ufuk allah uzun ömür verirse inşallah bu sezon hep beraber avlanırız ..rastgele
Ulvi ŞAFAK

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
« Yanıtla #244 : 05 Nisan 2012, 18:19:05 »
DD bakan eninde sonunda böyle olaya maruz kalır ..
Ulvi ŞAFAK

Çevrimdışı Ahmet ÇETİN

• Müdavim Üyemiz
  • DÜNYA AHİRETİN KAZANILDIĞI İMTİHAN YERİDİR.
« Yanıtla #245 : 05 Nisan 2012, 19:00:33 »
ÖNCELİKLE TÜM DOSTLAR SELAMÜN ALEYKÜM.
KONU NEYDİ DRAHTHAARMI, POİNTERMİ.
POİNTER ,İYİSİ HIZLI , KOKULU, SİTİLLİ VE ESTETİK.
YAŞAM  ALANI ILIMAN  İKLİM.
AVLANDIĞI MERALAR DAHA COK  TEMİZ VE KURU ARAZİLER.
AVLADIĞI AVLAR,KEKLİK,BİLDIRCIN,CULLUK,TAVŞAN,SÜLÜN........VB
SEVİLMİYEN  YÖNLERİ,GENELDE  ACIK  GEZEN,SOĞUK ALANLARDA  DURDUĞU ZAMAN ÜŞÜYEN,AYNI  GÜN  İÇİNDE  AVLAK DEĞİŞMEK  İÇİN ARACA BİNDİKTEN  SONRA İKİNCİ  MERADA CALIŞMASININ DÜŞMESİ,TİKENLİ  SAHALARDA   YIRTILMASI,VE TİKENTEN SOĞUMASI.......

DRAHTHAAR,İYİSİ,HIZLI,KOKULU,İTAATKAR,EĞİTİME CEVAP  VEREN,APORTU MÜKEMMEL,VURULMUŞ AVI  EN  KISA SÜREDE BULAN.
YAŞAM ALANI,DAHA COK SOĞUK VE ILIK
AVLANDIGI MERALAR.HER TÜR  ARAZİ.HATTA DOMUZUN BİLE GEZMEDİĞİ PİS  ARAZİLER,-10 DERECEYE KADAR HAREKET HALİNDE SU  APORTU.
AVLADIĞI AVLAR.AV OLACAK TÜM AVLAR.KÜRKLÜ VE KANATLI FARKETMEZ.
DRAHTHAAR  AV  SAHASINDA SAHİBİ İCİN  AVLANAN,BİTMEK  BİLMEYEN BİR  GÜCE SAHİPDİR
SEVİLMİYEN YÖNLERİ,İYİ EĞİTİLMEDİĞİ ZAMAN VEYA  SOSYELLEŞMESSE  SERTLESEN VE İTAATİ  ZOR  0LAN BİR IRKDIR.ÖZELLİKLE  KÜMES  HAYVANLARINA KARŞI.
NOT.YİNEDE YAŞADIĞINIZ BÖLGE VE AVLIYACAĞINIZ AV  ÖNEMLİDİR.
YOKSA HATALARIMIZIN OLMASI MUHAAKKAKDIR.
ŞAHSİ FİKRİM HER AVI YAPAN AVCI ARKADAŞ İÇİN SEÇİMİM DRAHTHAARDIR SELAMLAR
NOT. BÜYÜK HARF YAZDIM ÖZÜR DİLERİM MONİTÖRDE ANCAK SEÇEBİLİYORUM :) YAŞLILIK.
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2012, 09:44:41 Gönderen: Ahmet ÇETİN »
Ahmet ÇETİN
1967 terme-samsun

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #246 : 05 Nisan 2012, 19:18:22 »
Teşekkürler Ahmet abi,
Gayet net, tarafsız ve bilgilendirici bir yorum olmuş.
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #247 : 05 Nisan 2012, 19:21:51 »
SON BOMBAYI PATLATIYORUM  ;D ;D ;D ;D

ilk önce şunu dele getireyim yanlış anlaşılma olmasın üstte yemek yiyen köpekler benim değildir ..

Bakalım bu fotoya rıdvan arkadaşımın yorumu ne olacaktır ..Bu köpek kimin acaba !!!!

ufuk allah uzun ömür verirse inşallah bu sezon hep beraber avlanırız ..rastgele

Vayy benim rahmetli oskarım. Öbürküde piknik yapanlar. Drahthaara bakış açılarının bu sitedeki ingilizcilerden farklı olduğunu sanmıyorum ;D ;D ;D Birde drahthaara sert diyorsunuz. Dikkatli bakın resime sertlik kimde ;D ;D ;D ;D
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2012, 19:50:10 Gönderen: Rıdvan KOCATAŞ »

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #248 : 05 Nisan 2012, 20:12:00 »
Avlak yöneticilerinden konuyla ilgili bir yarışma tertip etmesini önemle rica ediyorum bir DD ci olarak ve site üyesi olarak.yarışmada hakemliği site üyesi tarafsız yaşça ve ustalıkça önümüzde olan abi,lerimizin yapmasını ve iyi bir organizasyonla kalabalık bir katılım olması için de süreyi yeterli tutmalarını.çulluk (özellikle çulluk)avındada sezonda bir yarışma tertiplenmesini rica ediyorum,ben ve Pars ırkı temsil etmek adınada DDci arkadaşlardan izinlerini rica ediyorum.ortaya ister ödül konulsun (heyecan ve katılım açısından)ister  kaynaşma amaçlı olsun ricam böyle bir organizasyonun yapılması.klavyede elbet paylaşalım onunda keyfi başka,ancak hodri meydanlar merada daha bi keyifli.sonuçlarada hiçbirimiz darılmıyalım dostluk kazansın.Ne dersiniz?

UFUK KARDEŞİM; GÖRÜŞLERİNE AYNEN KATILIYORUM PARS VEYA BAŞKA DD HEPSİNE YETER, BİZDE ZEVKLE İZLERİZ,
BENİM GÖNLÜM İKİ GÜNLÜK BİR ORGANİZASYON VE KARMA AVLARDAN YANA BU DAHA HEYECANLI OLUR, KALİTELİ BURNUN YANINDA TECRÜBE YETENEK HIRS VE DAYANIKLILIK YAPILARINIDA GÖZLEMLEME FIRSATI BULMUŞ OLURUZ.

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

Çevrimdışı Cem ÇOKDAŞ

• *
« Yanıtla #249 : 05 Nisan 2012, 20:28:21 »
ÖNCELİKLE TÜM DOSTLAR SELAMÜN ALEYKÜM.
KONU NEYDİ DRAHTHAARMI POİNTERMİ.
POİNTER ,İYİSİ HIZLI , KOKULU, SİTİLLİ VE ESTETİK.
YAŞAM  ALANI ILIMAN  İKLİM.
AVLANDIĞI MERALAR DAHA COK  TEMİZ VE KURU ARAZİLER.
AVLADIĞI AVLAR,KEKLİK,BİLDIRCIN,CULLUK,TAVŞAN,SÜLÜN........VB
SEVİLMİYEN  YÖNLERİ,GENELDE  ACIK  GEZEN,SOĞUK ALANLARDA  DURDUĞU ZAMAN ÜŞÜYEN,AYNI  GÜN  İÇİNDE  AVLAK DEĞİŞMEK  İÇİN ARACA BİNDİKTEN  SONRA İKİNCİ  MERADA CALIŞMASININ DÜŞMESİ,TİKENLİ  SAHALARDA   YIRTILMASI,VE TİKENTEN SOĞUMASI.......
DRAHTHAAR,İYİSİ,HIZLI,KOKULU,İTAATKAR,EĞİTİME CEVAP  VEREN,APORTU MÜKEMMEL,VURULMUŞ AVI  EN  KISA SÜREDE BULAN.
YAŞAM ALANI,DAHA COK SOĞUK VE ILIK
AVLANDIGI MERALAR.HER TÜR  ARAZİ.HATTA DOMUZUN BİLE GEZMEDİĞİ PİS  ARAZİLER,-10 DERECEYE KADAR HAREKET HALİNDE SU  APORTU.
AVLADIĞI AVLAR.AV OLACAK TÜM AVLAR.KÜRKLÜ VE KANATLI FARKETMEZ.
DRAHTHAAR  AV  SAHASINDA SAHİBİ İCİN  AVLANAN,BİTMEK  BİLMEYEN BİR  GÜCE SAHİPDİR
SEVİLMİYEN YÖNLERİ,İYİ EĞİTİLMEDİĞİ ZAMAN VEYA  SOSYELLEŞMESSE  SERTLESEN VE İTAATİ  ZOR  0LAN BİR IRKDIR.ÖZELLİKLE  KÜMES  HAYVANLARINA KARŞI.
NOT.YİNEDE YAŞADIĞINIZ BÖLGE VE AVLIYACAĞINIZ AV  ÖNEMLİDİR.
YOKSA HATALARIMIZIN OLMASI MUHAAKKAKDIR.
ŞAHSİ FİKRİM HER AVI YAPAN AVCI ARKADAŞ İÇİN SEÇİMİM DRAHTHAARDIR SELAMLAR
NOT. BÜYÜK HARF YAZDIM ÖZÜR DİLERİM MONİTÖRDE ANCAK SEÇEBİLİYORUM :) YAŞLILIK.
hay eline sağlık kısaçası birisi contınantel(çokamaçlı ırk) diğeri fermaçı kuş köpeği mera müsabakalarında dahi karşı karşıya gelmi yorlar siz neyini yarıştırıyorsunuz yeter yaaa DD forum bölümünü meşgul ediyorsunuz bakın  övdünüz DD nin VJP gençlik sınavı yapıldı almanyanın en üst düzey hakemleri geldi  yani ilimle meş gul olun bilgi anlatın paylaşalım SENİNKİ BÜYÜK BENİMKİ BÜYÜK BENİM BABAM DÖVER SENİN BABAN DÖVER  sonu bulunmazzzzz!!!!

Cem ÇOKDAŞ
1974 kütahya