Gönderen Konu: Drahthaar mı Pointer mi?  (Okunma sayısı 191192 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Birol TURAN

• *
Ynt: Drahthaar mı Pointer mi?
« Yanıtla #200 : 04 Nisan 2012, 09:04:53 »
 Bilal ben direkt gelirim ,
sıkıntı yok ,
Birol TURAN
Gayrimenkul
Remax Kom - Bahçeşehir

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #201 : 04 Nisan 2012, 10:09:35 »
Uğur bey, neredeyse pişman olacağım bu konuyu açtığıma. Nedir buya hani çocuklar kavga ederye benim babam senin babanı döver gibi. Şimdi bunca yıl pointerle avlandıktan sonra mercan av köpeklerinde bir drahthaar enik yazıldım, fakat arkadaşlar başımın etini yedi neden drahthaar alacakmışım. drahthaar şöyleymiş,böyleymiş. Daha dün akşam bir avcı abiyle konuştum. Setercidir kendisi bir ara drahthaar encek görmüştüm arabasında.  "Drahthaar bizim bölgeye uygun değil ,kuzu boğar, oğlak boğar " gibi olumsuz şeyler söyledi. Dedim "abi forumda gördüm ceylan yavrusu ile sarmaş dolaş, koşuyorlar,oynuyorlar " dedim. Yav dedi "biz heralde düzgün kan drahthaar bakamadık" . Acaba konuyu yanlış yeremi açtık ?. Memurlar.nete mi açsayım ? Nedir abi nedir bu.kırıcı konuşmalar büyük harf ile yazmalar. Dostluk,arkadaşlık,muhabbet nerde kaldı ?  :'( :'(

Fatih abim sen bu konuyu açmazsan, başkasıda drahthaar koyun keçi boğar demeseydi, ceylan ve drahthaarın koyun koyuna çekilmiş slaytı ve videoları yayınlanmaz ve dolayısıyla sana drahthaar eşek boğar diyen avcı abinede bu cevabı veremez, hem onu haklı çıkartır hemde kararından çabuk çarkardır. Ama muhalafet edince bu sefer o çarkedip demekki vs. vs. demeye başlamış. Çünkü bizler bu çarkettirmeleri çok yaşattık.
Senin konumunda olan Emette Mustafa Dağlar abim var. Oda kararsızdı. Ben ne kadarda ısrar ettiysem Emetli amcalar ve bazı avcı geçinenler "amannnnnn" diye diye neredeyse vazgeçiriyorlardı. Çünkü bildğin gibi emet pointerin başkenti denilen ve pointerciliğin ilk yayılmaya başlandığı merkezi yerlerden biri ve çok kaliteli kanların olduğu güzel bir memleket. Ama onları değil beni dinledi aldı bir drahthaar. Şimdi kulübe her av sonu gidiyor avları masaya yatırıyor, arabasını bırakmacasına benimle ava gidecek baba varmı diyor tık yok. İyikide almışım diyor. Hatta emetin en güzel pointerlerinden birisi elindeydi ve yüklü meblağa yunanistana sattı.
Yine sen bu konuyu açmasaydın arazide açılan bir drahthaarın seterden daha güzel çulluk avı yaptığını defalarce gördüğümüz halde bunu ispatlama yolunda bir adım adılmış ve sezonda karşılıklı sözler alınmıştır.
Kulüpte yada başka ırk köpeklerle ava giden bir drahthaarcı, ekipteki diğerlerini ve köpeklerini mahcup ettikleri için gruptakiler tarafından ava götürülmediklerinden dolayı gelecek sezon için hodri meydan çekenlere giderek hem av yapma, hem kaynaşma hemde bir şeyler ispatlamaya çalışanları susturma çabasına girerek her yönden olumlu adımlar atılmasına sebep oldun ;D ;D
Yani ne dersen de güzel bir konu abicim. Sen kararını verdiysen izlemeye devam et. Daha çok şeyler öğreneceksiniz Fatih abim buralardan.
Eşek boğan drahthaarın 2-3 günlük civcivlerle fotoğrafını koyayım bi ara onu o abiye gösteriver. Eşek boğduktan sonra çok yorulmuş civcivi boğamamış diye ;D ;D ;D ;D

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
« Yanıtla #202 : 04 Nisan 2012, 10:23:39 »
Ben yarıdan bir fazla kuş bulsun iki köpeği vereceğimi söyledim tık yok:)Ne yarısı ,setterin bulduğundan fazlasını bulur diyen çıkmadı?Yada bende köpeğimi bırakırım diyen?Drahthaar cı arkadaşları çok alaycı ve dalga geçer gibi gördüm başlık açıldığından beri ama biraz da laf olsun torba dolsun galba he?

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
    • http://www.loftyberg.com
« Yanıtla #203 : 04 Nisan 2012, 10:32:03 »
Ben yarıdan bir fazla kuş bulsun iki köpeği vereceğimi söyledim tık yok:)Ne yarısı ,setterin bulduğundan fazlasını bulur diyen çıkmadı?Yada bende köpeğimi bırakırım diyen?Drahthaar cı arkadaşları çok alaycı ve dalga geçer gibi gördüm başlık açıldığından beri ama biraz da laf olsun torba dolsun galba he?
bilal kardeşim ortalığı karıştırmanın bir anlamı yok. anlaşılan senin yaşadığın yerde sataşacak kimseyi bulamıyorsun burada buldun DD cıları sataşıyorsun :) iyi vakit geçirmenin yolunu buldun valla bu konu açıldığından beri. hadi hayırlısı bakalım.
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
« Yanıtla #204 : 04 Nisan 2012, 10:41:01 »
Bunun sataşmakla alakası yok.Yukarıda attığım msjlara bakarsanız kimseye bir sataşma söz konusu olmadığını göreceksiniz.Her köpeğin iyi olduğu diğer ırklardan üstün olduğu alanları-noktaları vardır dedim.Benim anlatmak istediğim de buydu zaten başından beri.Herkes belli bir ırkın o üstün yanını kendince cazip bularak köpek tercihini bu yönde yapıyor.Ama kalkıpta bir köpek ırkının bütün alanlarda diğer bütün köpeklerden üstün olduğu söylenirse buna kimse inanmaz hatta komik bulunur.Hele hele bunun alaycı bir üslupla yapılması hiç hoş değil gerçekten.Misafir olarak davet ediyorum ve bu burada meydan okuma olarak anlaşılıyorsa yada bir köpek yarıştırmaca olarak algılanıyorsa benim daha fazla söylecek bişeyim yok.Amacım tanışmak güzel hatıralar paylaşmaktı.Yanlış anlaşıldıysam da özür dilerim.(Yanlış anlaşıldığımı da düşünmüyorum)Bir köpek yüzünden hiç tanımıyor olsamda başka birisinin kalbini kıracak bir insan değilim.Sağlıcakla kalın.
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2012, 10:44:24 Gönderen: Bilal PAZVANT »

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
« Yanıtla #205 : 04 Nisan 2012, 10:41:16 »
iyi bir setterin yanında drahthaarın işi çoookkk zorrrrr hemde çulluk avında
Tilki ,tavşan, domuz, suda aportta deseniz tamam derimde çullukta işiniz çok zor arkadaşlar .

neden diyeceksiniz

Biliyorsunuz istanbul avcısı dedinizmi çullukla yatar çullukla kalkar siz hiç duydunuzmu istanbulda veya diğer bölgelerde efsane olmuş kaç tane DD vardır..

Setter, pointer deyince yüzlerce efsane köpek sayılır ..Fermalı av köpeğini yeniden kefşetmeye gerek yok arkadaşlar..

Köpek vardır insanı yıllarca sevindirir  .. köpek vardır  bir alırken sevinirsin birde verirken sevinirsin ..karar sizin

Not : Bizim baktığımız köpekler müslüman mahallaesindede tutulur hırıstiyan mahallesindede tutulur, pazarımız çoktur baktığımız köpeklerden korkumuz yoktur ..

« Son Düzenleme: 04 Nisan 2012, 10:46:05 Gönderen: Ulvi ŞAFAK »
Ulvi ŞAFAK
1965-Tekirdağ/Malkara   0545 4510569

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #206 : 04 Nisan 2012, 10:55:52 »
iyi bir setterin yanında drahthaarın işi çoookkk zorrrrr hemde çulluk avında
Tilki ,tavşan, domuz, suda aportta deseniz tamam derimde çullukta işiniz çok zor arkadaşlar .

neden diyeceksiniz

Biliyorsunuz istanbul avcısı dedinizmi çullukla yatar çullukla kalkar siz hiç duydunuzmu istanbulda veya diğer bölgelerde efsane olmuş kaç tane DD vardır..

Setter, pointer deyince yüzlerce efsane köpek sayılır ..Fermalı av köpeğini yeniden kefşetmeye gerek yok arkadaşlar..

Köpek vardır insanı yıllarca sevindirir  .. köpek vardır  bir alırken sevinirsin birde verirken sevinirsin ..karar sizin

Not : Bizim baktığımız köpekler müslüman mahallaesindede tutulur hırıstiyan mahallesindede tutulur, pazarımız çoktur baktığımız köpeklerden korkumuz yoktur ..

Ulvi abi zaten yarışacak olan kişi Ufuk abi. Kendisi İstanbul avcısı. Elindeki drahthaar 4-5 yaşlarında ve 5 aylıktan itibaren kıyıköyde yetişmiş eğitimini almış çullukta kıyıköy ve  istanbulda efsane olmuş bıldırcını daha 2 senedir yapan bir DD'dir. Ben köpeğimi açıkçası çullukta yarıştırmam. Çullukda açılan, yüksek kokulu, yerden çulluğun yürüdkleri yerde iz takibi yapan ve çelginde, yaralıda iz sürüp yerini bulabilecek bir köpek lazım. Oda gururumuz Pars. ;D ;D Görecez bakalım Bilal kardeşimin pointeri kime gidecek ;D ;D ;D

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #207 : 04 Nisan 2012, 10:58:56 »

5000 tl denmiş. Adam ortaya koyacağını koymuş. Bilal kardeşim senin pointerini alsa kime verecek, çevresindeki bütün insanların gözü parstan başka köpek görmüyor. Satsa satsa en fazla 1500 tl'den 3000 tl yapar. Arkadaş ortaya 5000 tl koymuş. Ama bana sorarsan bu yarışmanın sonucunda ava gittik durum bu. Videolarda işte dendiği zaman değil 5000 yada 2 pointer, 50.000 tl yada 50 pointerden daha hoş bir manzara olur ;) O videoları burada keyifle izlemek ve dalgamı  geçmek isterim.

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
« Yanıtla #208 : 04 Nisan 2012, 11:00:55 »
Rıdvan!! ufuk arkadaşımızın köpeğini sen hiç avda seyrettinmi bu kadar iddalı mesajlar atıyorsun ..
Ulvi ŞAFAK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #209 : 04 Nisan 2012, 11:08:30 »
Bunun sataşmakla alakası yok.Yukarıda attığım msjlara bakarsanız kimseye bir sataşma söz konusu olmadığını göreceksiniz.Her köpeğin iyi olduğu diğer ırklardan üstün olduğu alanları-noktaları vardır dedim.Benim anlatmak istediğim de buydu zaten başından beri.Herkes belli bir ırkın o üstün yanını kendince cazip bularak köpek tercihini bu yönde yapıyor.Ama kalkıpta bir köpek ırkının bütün alanlarda diğer bütün köpeklerden üstün olduğu söylenirse buna kimse inanmaz hatta komik bulunur.Hele hele bunun alaycı bir üslupla yapılması hiç hoş değil gerçekten.Misafir olarak davet ediyorum ve bu burada meydan okuma olarak anlaşılıyorsa yada bir köpek yarıştırmaca olarak algılanıyorsa benim daha fazla söylecek bişeyim yok.Amacım tanışmak güzel hatıralar paylaşmaktı.Yanlış anlaşıldıysam da özür dilerim.(Yanlış anlaşıldığımı da düşünmüyorum)Bir köpek yüzünden hiç tanımıyor olsamda başka birisinin kalbini kıracak bir insan değilim.Sağlıcakla kalın.

Bilal kardeşim Uğur abide takılıyor sana sende yanlış anlama. Bizler sadece drahthaarın her alanda mükemmel iş yapabileceğini, hele hele hangi avda ustalaşmışsa o alandaki usta denilen rakiplerini mahcup ettiklerini savunuyoruz. Dedimya getir köpeğini çullukta radentis ile yarıştıralım desen benden alacağın cevap yemez demektir. Ama konu çullukta Kıyıköyde önünde fermasında vurulan çullukların hesabını sahibinin bile bilmediği bir Pars, Ne radentisler ne setterler rakip olmuş bi daha ses seda çıkartmamış bir DD. Ufuk abiyle telefonda konuşurken 27. çulluğu vuramadığını psikolojisinin bozulduğunu avı bırakıp eve gideceğini söylerken, telefonda uzaklardan beeper'in sesinin geldiği ve hala 28. çulluğa ferma veren ve akabinden limitleri doldurtan pars'tan bahsediyoruz. Ekipteki pointer ve settercilerin, ufuk abiye "Ufuk şu tarafa girdinizmi" dedikten  sonra evet cevabından sonra tamam o zaman o tarafa gitmeyelim dedikleri pars'tan bahsediyoruz.
Bu arazide kuş yok diyen setterciler çıktıktan sonra aynı araziden 20 dakikada limiti doldurup çıkan DD'den bahsediyoruz.
Onun için Ufuk abi dalga geçer gibi rahat, heyecansız ve iddialı konuşuyor. Adam artık merada dalga geçe geçe ekiptekileri soğuttuğu için son aylarda köpeği olmayan avcılarla gitmeye ve limitleri tek köpekle doldurmaya başlamıştı. Onun içinde iyi olacak ;D D;

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #210 : 04 Nisan 2012, 11:09:58 »
Rıdvan!! ufuk arkadaşımızın köpeğini sen hiç avda seyrettinmi bu kadar iddalı mesajlar atıyorsun ..

Seyrettim. Avlandık. Avını gördüm hatta telefonda konuşurken bolbolda telefonda beklerken limitlerin doluşuna şahit oldum. Onunla ava giden site üyelerinden kaç kişi var ama konuya müdahil olmuyorlar. Çünkü bir çoğunda pointer ve setter var ;D ;D

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #211 : 04 Nisan 2012, 11:15:11 »
Bilal kardeşim benim bu zamana kadar fermada vurduğum çulluk sayısı 20-25 arasıdır. Oda keklik avı gibi 40-50 metre civarlarından fermalanan kuşlar. Çulluk avı bambaşka bir yetenek. keklik avlayan bir köpekden çullukta extra beklemekte yanlış. Açılması lazım, koordine lazım, 3-5 dakikada bir geri dönüp sahibini kontrol lazım. Benim köpeklerim benden göz temasını kaybetse  hemen geri dönerler. Pıynarlıktan yürüdüğümü görseler önüme gelecek şekilde araziye girerler. Benim köpeklerim keklik, tavşan, bıldırcın, ördek, domuz ve gümede güversin ve üveyik avında ustalar. Çulluk avı dediğin gibi uzak bir av.

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #212 : 04 Nisan 2012, 11:21:44 »
benim bildiğim burası DEUTSCH DRAHTHAAR klubü poiter yada seter değil. bu konuyu açan arkadaş bu klupteki DEUTSCH DRAHTHAAR sahiplerine fikirlerini sormak için açmış. şimdi benim anlamadığım şey DEUTSCH DRAHTHAAR sahipleri bu konuya cevap yazarken elindeki köpekleri DEUTSCH  DRAHTHAAR olmayan arkadaşların hatta bana görede kendilerinin beslemeyi düşünmedikleri bir ırkla ilgili paylaşımda bulunulan bu klupte günlerini geçirmeleri acaba gönüllerinin yavaş yavaş  DEUTSCH  DRAHTHAAR'a kaydığının bir göstergesimidir.
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #213 : 04 Nisan 2012, 11:47:02 »
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #214 : 04 Nisan 2012, 11:48:11 »
Değerli arkadaşlar;
Konunun açılış amacı belli. Konuyu açan arkadaş, Drahtaar mı Pointer mi ? diye bir soru sormuş.

Bana göre burada arkadaşa yardımcı olmak isteyen ve konuya cevap vermek isteyen arkadaş demelidir ki;
Bence Drahtaar ....................................... iyi-kötü yönleri yada avantajları-dezavantajları vardır.
Bence Pointer ................................ iyi-kötü yönleri yada avantajları-dezavantajları  vardır.

Bunları yazarken de kimseyi kırmamaya, incitmemeye özen göstererek...

Unutulmamalıdır ki herkesin köpeği kendine güzeldir. En iyi köpek de sahip olabildiğin köpektir...

Lütfen bizleri konuyu kilitlemek zorunda bırakmayın.
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2012, 22:15:02 Gönderen: Tuncay KANDEMiR »
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
« Yanıtla #215 : 04 Nisan 2012, 12:15:57 »
Bir kaç kişi bu köpekleri ne kadarda çok büyütüyorsunuz arkadaşlar sanki bizler bu köpek ırkını tanımasak bilmesek..
bıldırcın avında aportta koca  agız sert çene kuş  ıslak ..
avda hız yok sürat yok
fermada kısa mesafe
iki erkek köpek yan yana getiremezsin..
sahibinden başkası kafesinden çıkaramaz..
kalaba köpeklerin yanında yemek yediremezsin ..

Beşinci sayfaya kadar DD leri göklere çıkaranlar setter pointerleri tu kaka gösteriliyordu bizlerde setter ve pointerin ne olduğunu arkadaşlarımıza göstermiş olduk ..

Ben kendi şahsıma bir kusurumuz olduysa af ola...
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2012, 15:54:15 Gönderen: Ulvi ŞAFAK »
Ulvi ŞAFAK

Çevrimdışı Fatih KILIÇ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #216 : 04 Nisan 2012, 22:35:54 »
buralarda sıcak ateş var bir dd ci olarak birşeyler yazmak isterdim ama söylenecek hiç birşey kalmamış sevgili abilerim ve kardeşlerim yazmişlar çizmiş saygı değer ahmet abimin fikirlerinden faydalanmayı çok isterdik ama ustam sessiz kalmış:)
Fatih KILIÇ
1982 SALIPAZARI/SAMSUN

Çevrimdışı Gökhan KARABIYIK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #217 : 04 Nisan 2012, 22:44:08 »
bencede bu dıalog sohbet ortamını gecmesın cunku suan o moddayız sonra farkında olmadan bırbırımızın kalbını kırıyoruz sonucta hepımız av ve doga sevgıyle yapıyoruz kopeklerımızde bunun ıcın amac degıl  araclarımızdır herkesın zevkı ,begenılerı farklıdır o nedenle sezon sonu bu tarz dıalogları kırıcı yapmayalım  allah buyuk bıldırcında  sahalarda kapısmaya baslarız :D :D :D seneye  sıte draftar -poınter-seter karısık av  vıdeolarıyla yıkılacak gıbıme gelıyor :D :D :D
Gökhan KARABIYIK/ERZURUM
benım kangalLım...

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #218 : 05 Nisan 2012, 00:39:24 »
DEĞERLİ DOSTLARIM, BURDA DD CİLERİN SAYFASINDA CÜRETKARCA DD YE  ÖN YARGILI YANAŞMANIZ VEYA ONU TARTIŞMANIZ BİLE BİZİM SİZE OLAN SAYGIMIZDAN İLERİ GELİR, AMAÇ PAYLAŞIMSA TÜM IRKLARIN SAYFASI VAR ORALARDA SİZE SÖZ HAKKI TANINIYOR, AMA ARKADAŞ Bİ KONU AÇMIŞ, KONU DOĞRU AMA YANLIŞ YERE AÇMIŞ, BU KONU TARTIŞMA BÖLÜMÜNE AÇILABİLİRDİ, BİLMELİSİNİZKİ DD ÇOK GENİŞ YELPAZESİ OLAN ÜSTÜN BİR IRK, SİZİN HİÇBİR IRKINIZ DD İLE AYNI ANDA FARKLI ALANLARDA YARIŞAMAZ, DD Yİ DİĞER IRKLARDAN AYIRAN EN BELİRGİN ÖZELLİĞİ BU, YANİ BOY ÖLÇÜŞÜRKEN BİRDAHA DÜŞÜNMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM.

BEN DAHA ÖNCE WEİMARENER VE KURZHAAR IRKINA BAKTIM, GESTMOOR DAN HEGE-HAUS KANI GETİRDİM VE YETİŞTİRDİM UYGUN EŞLEŞMELER SONUNDA GÜZEL YAVRULAR ELDE ETTİK VE AVLAKLARDA ŞİMDİ BOY GÖSTERİYORLAR,
BENDE SİZİN GİBİ DD Yİ TANIMADAN ÖNCE AYNI DÜŞÜNCELER İÇERSİNDEYDİM NEZAMAN DD İLE AVLANMAYA BAŞLADIM YILLARIMIN HEBA OLDUĞUNU OZAMAN ANLADIM SİZE O YÜZDEN HAK VERİYORUM VE ANLIYABİLİYORUM.

DD NİN AĞZININ ÇOK SERT OLDUĞUNU AVI EZDİĞİNİ YEDİĞİNİ VE DİĞER IRKLARLA KAVGA ETTİĞİNİ VE KOKU MESAFESİNİN KISA OLDUĞUNU KULAKTAN DOLMA VEYE KÖTÜ KANLARDAN EDİNDİĞİNİZ İZLENİMLERLE VE VARSAYIMLARLA BU TEZLERİ SAVUNUYORSUNUZ BİZDE SİZLERE YOK BÖY ŞEYLER İYİ KANLARDA DİYİP DURUYORUZ, BUNUN BÖYLE OLMADIĞINI BİRKAÇ VİDEOYLA ÖZETLEMEK İSTERSEK.............

DD AĞZI ÇOK SERT  AVI EZER VE YER DİYEN DOSTLARIMA
VTS_01_1

DD UYUMSUZ BİR IRK, YANINDA DİĞER KÖPEKLERLE UYUŞAMAZ DİYEN DOSTLARA
BURDA BİR KONUYA AÇIKLIK GETİRMEK İSTİYORUM, HAVLAYAN KÖPEKLER MİSAFİR OLDUĞUMUZ EV SAHİBİNİN KOPAYLARI.
KJIJ

DD SICAKTA AV YAPAMAZ VE KOKUSU KISA DİYEN DOSTLARA

DD İLE İLGİLİ AKLINDA BAŞKA SORUSU OLAN ARKADAŞIMIZ VARSA LÜTFEN BELİRTSİN BENDE DAHA ÇOK GÖRÜNTÜ VAR HEPSİNE  ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR GÖRÜNTÜLERLE CEVAP VERMEYE ÇALIŞIRIM.

ünyeden saygılar selamlar
              Ömer Faruk GÜNER
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2012, 00:52:21 Gönderen: Ö.Faruk GÜNER »

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #219 : 05 Nisan 2012, 07:08:12 »
DEĞERLİ DOSTLARIM, BURDA DD CİLERİN SAYFASINDA CÜRETKARCA DD YE  ÖN YARGILI YANAŞMANIZ VEYA ONU TARTIŞMANIZ BİLE BİZİM SİZE OLAN SAYGIMIZDAN İLERİ GELİR, AMAÇ PAYLAŞIMSA TÜM IRKLARIN SAYFASI VAR ORALARDA SİZE SÖZ HAKKI TANINIYOR, AMA ARKADAŞ Bİ KONU AÇMIŞ, KONU DOĞRU AMA YANLIŞ YERE AÇMIŞ, BU KONU TARTIŞMA BÖLÜMÜNE AÇILABİLİRDİ, BİLMELİSİNİZKİ DD ÇOK GENİŞ YELPAZESİ OLAN ÜSTÜN BİR IRK, SİZİN HİÇBİR IRKINIZ DD İLE AYNI ANDA FARKLI ALANLARDA YARIŞAMAZ, DD Yİ DİĞER IRKLARDAN AYIRAN EN BELİRGİN ÖZELLİĞİ BU, YANİ BOY ÖLÇÜŞÜRKEN BİRDAHA DÜŞÜNMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM.

ünyeden saygılar selamlar
              Ömer Faruk GÜNER

Ömer kardeşim farketmez konu nerede açılırsa açılsın. Burada açıldı diye müdahale etmeleri yanlış değil. Buna benzer bir konu pointer sayfasında açılsa bende orada müdahalede bulunurdum. Geçmişte pointercilerin web sitesinde açılmıştı, orada tek başıma yazmıştım. ;D Diğer ırk sahiplerini drahthaar sayfasınada bekleriz, drahthaar meralarınada bekleriz. ;D ;D Her zaman başımızın üstünde yerleri var.

Ulvi abinin şu cümlesine birz güldüm kusuruma bakmazsa.
Beşinci sayfaya kadar DD leri göklere çıkaranlar setter pointerleri tu kaka gösteriliyordu bizlerde setter ve pointerin ne olduğunu arkadaşlarımıza göstermiş olduk .
Ulvi abim ırklar tartışması yaparım ama kimsenin köpeğini kötülemem. Ama o videolarlamı biz sustuk ;D ;D ;D Bak abim o videolarda ferma var. Sadece FERMA. Biz ferma verenleri tartışmıyoruz. Eğer fermalarla susturulsaydı ben size 10 tane ferma videomu gönderir sizi sustururdum ;D ;D
Biz drahthaarı göklere çıkarmadık sadece hak ettiği değeri söyledik. Altını pazarda kilosu şu kadara diye bağırmazsın. Tartarsın gramını, fiyatını söylersin. Ustaları yada kuyumcusu kaç ayar olduğunu bilirler. Parası olan alabilir, olmayanda vitrinden bakar. Hatta o kadar altınım olacağına vs. vs. diyerek vitrin önünden geçer giderler. Drahthaarda öyledir. Ayarını sahipleri bilirler. Pazarda bağırarak satılmaz. Herkes anlayamaz, herkeste alamaz. Herkesin yüreği ve kabiliyeti drahthaar bakmaya yetmez. Çünkü söylenenin aksine eğitimi basit olmasın karşın diğer continentaller gibi 4x4 lük itaat içinde değil her zaman içerisinde bir patrona halil beklemektedir isyanlar için. Zaten bu ırkı eğitmesini beceremeyenler yüzünden bizim gülmekten karmızın ağrıdığı bahaneleri söylemektesiniz. Keçi koyun eşek boğması gibi. Bir ingilize söz geçirmesini beceremeyen drahthaarı nasıl eğitsin. Övündüğünüz gurur duyduğunuz, mückenburn alman continental yetiştiricisi değilmiydi? Continental yetiştiren birisi ingilizi komando eder. Bu böyledir. İçimde zerre kadar sevgisi olsaydı alır yetiştirir yarışmalarda ve av meralarında bunu ispatlama çabasına girerdim ama ingiliz sevgisi benden 1992'de gitti. Bir daha Allah muhafaza ;D ;D ;D

Çevrimdışı Salih POLAT

• *
« Yanıtla #220 : 05 Nisan 2012, 08:30:54 »
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2012, 08:31:58 Gönderen: Salih POLAT »
Salih POLAT
 KAYSERİ  0532 7318008
TAM OLAN SUKUT EDER,EKSİK OLAN İSBATA KALKAR...

ZAFER İÇİN ACELE EDEN,YENİLMEYE MAHKUMDUR

Çevrimdışı Birol TURAN

• *
« Yanıtla #221 : 05 Nisan 2012, 08:57:52 »
:):)
Birol TURAN
Gayrimenkul
Remax Kom - Bahçeşehir

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #222 : 05 Nisan 2012, 10:30:41 »
Allah aşkına ne olur bir tane video paylaşın türkiyeden şart degil avrupa da şart degil dünyadan paylaşın... ne bileyim üçbeş dakikalık keklik üçbeş dakikalık çulluk ne bulursanız.... laf çok görüntü yok...ben 4 yıldır birtane dahi dogrudüzgün bir dd videosu izleyemedim... izlersek belki bu ırkı bizde anlayabiliriz......
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #223 : 05 Nisan 2012, 10:32:48 »
fatih gözünü seveyim kilitle şu konuyu kardeşim. alakalı alakasız herkes bişey  yazıyor konu uçtu gitti.
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #224 : 05 Nisan 2012, 10:33:34 »
Değerli arkadaşlar;
Konunun açılış amacı belli. Konuyu açan arkadaş, Drahtaar mı Pointer mi ? diye bir soru sormuş.

Bana göre burada arkadaşa yardımcı olmak isteyen ve konuya cevap vermek isteyen arkadaş demelidir ki;
Bence Drahtaar ....................................... iyi-kötü yönleri yada avantajları-dezavantajları vardır.
Bence Pointer ................................ iyi-kötü yönleri yada avantajları-dezavantajları  vardır.

Bunları yazarken de kimseyi kırmamaya, incitmemeye özen göstererek...

Unutulmamalıdır ki herkesin köpeği kendine güzeldir. En iyi köpek de sahip olabildiğin köpektir...

Lütfen bizleri konuyu kilitlemek zorunda bırakmayın.

SONUNDA KİLİTLENECEK
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA