Gönderen Konu: Drahthaar mı Pointer mi?  (Okunma sayısı 191239 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Ynt: Drahthaar mı Pointer mi?
« Yanıtla #150 : 02 Nisan 2012, 19:06:00 »
Hüseyinim yalnız hatırlarsan Doktor Alinin romanyada drahthaarlara hamal dediği bölümler vardı. Onlarıda ekleyiver. Oradaki borovalının köpeği sülünleri tavşanları art arda fermalarken, kazları tek tek aportlarken o seterler altılı ganyan beygiri gibi koşuyorlardı. O videolarıda çok iyi hatırlıyoruz. ;D ;D

Biraz önce gördüm paylaşım yapmışlar. Daha önce izlemiştim. Güzel video. Çok güzel hareketler bunlar ;D ;D

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Hakan AKSU

• *
« Yanıtla #151 : 02 Nisan 2012, 19:08:20 »
arkadaşlar,engüzel ırk sevdiğiniz ırktır.en güzel köpek size av yapan köpektir.bütün ırkların kendilerine göre eksileri ve artıları olabilir ama netice de sizinle avlan ve verim aldığınız ırk.en güzel ırktır.bence köpeklerimizi sevmek onlarla ilgilenmek en güzel şey.önemli olan hangi ırkı beslersek besleyelim çok iyi bir eğitim vermemizdir.ingiliz ırkları ile alman ırklarının eğitimleri farklı olabilir,ama önemlisi bizim onlara doğru eğitim vermemizdir.çok güzel köpeklerin yanlış eğitimle heder olduklarıda vakidir.ama unutulmamalıdır ki besleyeceğimiz hangi ırk olursa olsun.safkan bir köpek beslememiz en doğrusudur.kötü huylu insanlar olabileceği gibi kötü huylu köpeklerde olabilir.zeki insanlar olabileceği gibi zeki köpeklerde olabilir.yetenekleri üst düzey bir köpek vereceğiniz  iyi ve doğru bir eğitimle bütün avları mükemmel  derece de yapar, onun için önce sevdiğiniz bir ırk ve doğru bir eğitim.
Hakan AKSU
1967  ISPARTA

Çevrimdışı Veysel ALTINDAĞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #152 : 02 Nisan 2012, 19:09:15 »
Açılma olayına katılmıyorum. Sahibi ile koordineli pointer dolu memlekette. Ama sizde haklısınız. Zordur pointere diş geçirmek
Veysel ALTINDAĞ
BURSA 1985
www.avcininyeri.net

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #153 : 02 Nisan 2012, 19:09:31 »
Hüseyinim bu arada bu videoyu silsen iyi olur çünkü açıkcası diğer köpeklerinde avları çok berbat. O seterler bu teknik taktik ve kokularıyla buralarda mahcup olurlar. Keklik avı yapan seterler görmek istersen yine buyur gel Yalvaça. Kralları var buralarda. Ama kaş yapayım derken göz çıkartmışsın. ;D ;D ;D Bumudur yani keklik avı ;D ;D ;D

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #154 : 02 Nisan 2012, 19:19:35 »
Diyorya kadın "En cüzel çay doğus çay" diye. En güzel köpek elinizde güzel av yapan, avını beğendiğiniz köpek.
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2012, 19:24:53 Gönderen: Rıdvan KOCATAŞ »

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #155 : 02 Nisan 2012, 19:25:02 »
Hüseyinim bu arada bu videoyu silsen iyi olur çünkü açıkcası diğer köpeklerinde avları çok berbat. O seterler bu teknik taktik ve kokularıyla buralarda mahcup olurlar. Keklik avı yapan seterler görmek istersen yine buyur gel Yalvaça. Kralları var buralarda. Ama kaş yapayım derken göz çıkartmışsın. ;D ;D ;D Bumudur yani keklik avı ;D ;D ;D

Çok araştırdım diyemicem abi :) Önüme denk geldi yayınladım.Yoksa seterci de değilim ben pointerim var.Benim takıldığım konu ömer borovalı abimizin köpeğinin yarışmalarda da derece aldığını biliyorum.iyi kandan bir drahthaar olduğunu da biliyorum.Ama gel gelelim dağa çıkıyoruz.Ömer borovalı 2 keklik vuruyor birisi seterin fermasından uçuyor.Bir diğeri önünde köpek varken ayağının dibinden kalkıyor  :) :).Benim dikkatimi çeken  konu bu.O kadar kekliğin içinden neden birini bulamıyor bu arkadaş :).Yoksa seterlerin avına felan dikkat etmedim.Kendisi sitemiz üyesi pointer Mehmet arı iyi örnekler verdi takip de ediyoruz.Yayınlarsam böyle birşey paylaşırım :) Seneye bende çekim yapıcam artık :)
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Cem ÇOKDAŞ

• *
« Yanıtla #156 : 02 Nisan 2012, 19:27:03 »
10 GÜN OLDU SİZ HALA BURDAMISINIZZZZZZZZZZZZ >:( >:( >:D >:D >:D BOŞ VERİN USTA drahtaarcılar BOŞ VERİN USTA poınterciler gelin türkişi yeni bir ırk geliştirelim tartışmaya son verelim TÜRKÜN MALI YURDUN MALI DEYİP SAYİP ÇIKALIM O0

Cem ÇOKDAŞ
1974 kütahya

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #157 : 02 Nisan 2012, 19:29:03 »
Hüseyinim bizim grurumuz bodonun el kadar bıldırcın ferması. Buda çok kısa kokulu canım. Olmaz yani bu kadar kısa

bodo vom rosenvehn super ferma drahthaar avkopegi turgayttt

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #158 : 02 Nisan 2012, 19:35:36 »
10 GÜN OLDU SİZ HALA BURDAMISINIZZZZZZZZZZZZ >:( >:( >:D >:D >:D BOŞ VERİN USTA drahtaarcılar BOŞ VERİN USTA poınterciler gelin türkişi yeni bir ırk geliştirelim tartışmaya son verelim TÜRKÜN MALI YURDUN MALI DEYİP SAYİP ÇIKALIM O0

Abi ben ürettim bile. Drahthaar ve pointer kırığı bir ırk ürettim. Bundan sonra pointer drahthaar kavgalarına sonn. Ama biraz fazla kırık galiba ;D ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #159 : 02 Nisan 2012, 19:37:20 »
BEN izlediğim videolarda tamamen tersi bir durum gördüm dr.alinin setterinin 1 fermasının dışında setterler gezinirken uçan kuşlar ömer borovalının vuruşları ve köpeği neronun aportları hatta vurulupta setterlerin bulamadığı kuşları bulup aportladığını anlatması izlediğim şeyler bunlar..... yoksa benmi yanlış görüyorum.....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #160 : 02 Nisan 2012, 19:43:06 »
Konuyu takip ediyorum yazayım mı yazmayayım mı diye terettüt ettim.Çünki bu tarz  konularda çok kalpler kırıyor çok tartışmalar çok kavgalara sebep oluyor.zevkler ve renkler tartışılmazmış.bana sorarsa bir adam ben ingiliz ırkı derim başkası kontinantel  der.herkez zevkine,merasına,ikliminine,avlandığı ava göre tercihte bulunsun.ama günümüz şartlarında avcılık için düşünüyorsanız az av bulunan meralarda çok kuş bulan köpek tercih edersiniz bunun yanında nasıl arabada aksesuar merakı varsa kimilerinde avcılığın yanında stilde istiyorum diyorsan her ırkın değişik stilleri vardır hangini beğeniyor ve heyacan duyuyorsan tercih et.daha çok yazarımda neyse şimdilik bunlar yeter sanırım.hangi ırk olursa olsun ama ırkının en iyisi her kese nasip olsun........selamlar.

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #161 : 02 Nisan 2012, 19:51:22 »
Benim takıldığım konu ömer borovalı abimizin köpeğinin yarışmalarda da derece aldığını biliyorum.iyi kandan bir drahthaar olduğunu da biliyorum.Ama gel gelelim dağa çıkıyoruz.Ömer borovalı 2 keklik vuruyor birisi seterin fermasından uçuyor.Bir diğeri önünde köpek varken ayağının dibinden kalkıyor 
[/url]
sn.özen ilk keklik vurulduğunda setterin ferması nerde ben göremedim,, ikincisinde ise borovalının yanında köpek yok çağırınca aşağıdan geliyor ve çelgin kuşu bulup aportluyor ,, birtek dr.alinin setterinin tek bir ferması var diğer setterinde boş bir ferması ama setterler serseri mayın misali gezinirken alakasız uçan birkaç kuş gördüm ..aynı zamanda setterlerin çelgin kuşu arayıp bulamamasınıda ve bunu borovalının alaya alışını siz vurun benim nerom nasılsa bulur  ben iki kuş vurdum ama çantadaki kuşlar burada çantaya bakmak lazım diye dr. aliye takılışını izledim yoksa yanlışmı gördüm....
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2012, 19:54:09 Gönderen: Hakan AKMAN »
Hakan AKMAN

Çevrimdışı Kadir HASDEMİR

• *
  • avcıkadir
« Yanıtla #162 : 02 Nisan 2012, 23:29:03 »
Sevgili dostlar,
söylediğim gibi. Burada yazmak çook kolay. Ama tüm sır, gizem sezonda çözülecek. Giren ayı saymayın, çıkan ayı saymayın, bişe de kalmadı.

Ama bazı şarlarım var.
-Kimse soğukta av yapsın diye, veya sıcakta av yapsın diye köpeğine vitamin vs. vermeyecek.
-Her ırkın iyi özelliklerindeki köpeklerden bahsedilecek. Kırık mırık veya ırkının yüz karaları olmayacak.
-Herkes sezonda yan yana gelemeyebilir. Gördüklerini, duyduklarını, belgelediklerini burada paylaşacak.
-Köpekler tek bir hareketi veya avı ile değilde sezon geneli ile değerlendirilecek.

Sezon sonunda bakacağız. Kim ne yapmış diye...

Artık yedi sayfamı olur, 70 sayfamı göreceğiz...

Not: Bu olay ülkemizde iyi köpekleride tesbit etmek adına iyi olacaktır. Düşüncesindeyim.
Kadir HASDEMİR
1973 Ünye ORDU

adult image hosting

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #163 : 03 Nisan 2012, 00:22:41 »
abı bende unyeliyim amazon avcı kulubu var termede ordakı arkadaslara sorarmısın  erzuurmdakı polıs gokhanın yanına gıden arkadaslar olmus  kopek deyınce aklınıza ne gelıyor dıye bu seneyavru alıyormusun kopegınden dıye en az 20 kısı aradı :D :D :D

buraya gelen ıstanbuldanda dahıl gelen dostlarımdakı draftarlar domuz kovalamktan keklıge bbakamadı garıplerım :D
Bir kaç kişi bu köpekleri ne kadarda çok büyütüyorsunuz arkadaşlar sanki bizler bu köpek ırkını tanımasak bilmesek..
bıldırcın avında aportta koca  agız sert çene kuş  ıslak ..
avda hız yok sürat yok
fermada kısa mesafe
iki erkek köpek yan yana getiremezsin..
sahibinden başkası kafesinden çıkaramaz..
kalaba köpeklerin yanında yemek yediremezsin ..

bizde derlerki !! Elin tokadını yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış ..güzel köpek seyretmekten zevk alırım inşallah sizinkilerinide seyrederiz

Ah  ah size ne anlatsamda size ne söylesem boş ne diyelimki artık !!sen mutlu, ben mutlu, rezzan mutlu, herkes köpeğinli mutlu olsun..

GÖKHAN BEY ULVİ BEY VE  NURİ BEY GÖRÜYORUMKİ MÜSLÜMAN MAHALLESİNDE SALYANGOZ SATMAKTAN ÇEKİNMİYORSUNUZ, BEN SEVERİM YÜREKLİ İNSANLARI, MEYDAN OKUDUNUZ BENDE DAVET EDİYORUM,
PROĞRAM ŞÖYLE
ARALIK AYININ İLK HAFTASI İKİ GÜNLÜK AV VE KAMERA KAYITLI VE TÜM SONUÇLARI YİNE BU SAYFADA YAYINLANACAK
CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 04 DE BAFRANIN BATAKLIĞINDA KÖPEKLİ ÖRDEK, SAAT 12 SONRASI KARADENİZİN AMAZON ORMANLARINDA ÇULLUK (DOMUZUDA BOLDUR BURALARIN)
PAZAR GÜNÜ EN YAKIN BÖLGEDE KEKLİK, MESELA TOKAT AMASYA NEREYİ İSTERSENİZ.........
SİZ MEYDANI SORDUNUZ BENDE GÖSTERİYORUM, TÜM SAYFA ÜYELERİ ŞAHİT PİLAVDAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN

ünyeden saygılar selamlar
            Ömer Faruk GÜNER

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #164 : 03 Nisan 2012, 00:46:47 »
Rıdvan bu köpek daha çok drahthaar çatalburun a  benziypr :) Sana kırık bi pointer vermişler sanırım . Hem hani bu poimthaar iş,nde ortakdık :D
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Nuri ÖNEL

• Müdavim Üyemiz
    • www.ekomakkazan.com.tr
« Yanıtla #165 : 03 Nisan 2012, 08:53:58 »
Ömer Faruk kardeşim
Öncelikle sana meydan okuyan yok sen kendi kendine o ortamı yaratmışsın
ben hiç bir ırkı kötülemedim kötülememde bu konunun başında  yazdığım gibi herkes iklimine şartlarına ve zevkine göre köpek seçmelidir dedim.
1-)Forum kurallarına göre büyük harfle yazmak kural dışı olduğu gibi siz birde kırmızı ile yazmışsınız. Büyük harf ve Kırmızının hakeret ve kızgınlık olduğunu hatırlatırım.
2-Müslüman mahhallesinde salyangoz satma deyimini lütfen deyimler sözlüğünden bir araştırmanı öneririm. bu konuyla ne alakası varsa
3-Siz daha lise ye gidereken ve Türkiye'de secereli köpek sayısı yok denecek kadar azken 1992 yılında Almanyadan Secereli Kurzhaar ve 1993 yılındada yine almayadan secereli Drahtar getirdim. Gördümkü bir önceki yazdıklarımdan fark görmediğim için Drahtarımı elden çıkardım. Ben Drahtarı farkında isen kötülemedim, Ulvi bey in yazdıkları ile birebir örtüştüğünü gördüm ve onayladım. sendeki drahtar başka olabilir ben bilemem. Her ırkla av yapma ve ırkının kaliteleriyle av yapma şansına eriştim. Bununla ilgili köpeklerimin resimleri Breton kısmında hepsi mevcuttur.
4-)Davet ettiğiniz alanlar dahil Edirne, Amasya, gümüşhane,erzincan,iliç, sivas, ve Van Erciş' te vede yurt dışında avlandım, Tekrar gelir yine av zevkimi istediğim yerde alırım.
5-Tekrar söylüyorum Benim hiç bir ırkla problemim ve ya kötülemem yoktur.Herkes zevkine arazisine ve zevkine göre istediği ırkla avlanır. Hiç kimse zaten hiç bir ırkı direk kötülemiyor herkes yaşadığı tecrübeleri aktarıyor.Zaten dünyada herşeyden bir tane  hayatın zevkide olmazdı. herkes aynı arabaya binerdi.
Eğer forumu incelerseniz güzel bulduğum hemen hemen her ırkın altında beğeni yorumumu görürüsünüz.
Bir büyüğün olarak Yazdıklarımda yanlış varsa söylersin.
Herkesin zevkine göre ağız tadıyla avlanması dileğiyel Herkese RASGELE
Selam ve saygılarımla
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2012, 11:06:35 Gönderen: Nuri ÖNEL »
Nuri ÖNEL
1957 NAZİLLİ

Çevrimdışı Ercüment YÜKSEKÇINAR

• Ercüment YÜKSEKÇINAR
  • Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #166 : 03 Nisan 2012, 09:47:56 »
GÖKHAN BEY ULVİ BEY VE  NURİ BEY GÖRÜYORUMKİ MÜSLÜMAN MAHALLESİNDE SALYANGOZ SATMAKTAN ÇEKİNMİYORSUNUZ, BEN SEVERİM YÜREKLİ İNSANLARI, MEYDAN OKUDUNUZ BENDE DAVET EDİYORUM,
PROĞRAM ŞÖYLE
ARALIK AYININ İLK HAFTASI İKİ GÜNLÜK AV VE KAMERA KAYITLI VE TÜM SONUÇLARI YİNE BU SAYFADA YAYINLANACAK
CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 04 DE BAFRANIN BATAKLIĞINDA KÖPEKLİ ÖRDEK, SAAT 12 SONRASI KARADENİZİN AMAZON ORMANLARINDA ÇULLUK (DOMUZUDA BOLDUR BURALARIN)
PAZAR GÜNÜ EN YAKIN BÖLGEDE KEKLİK, MESELA TOKAT AMASYA NEREYİ İSTERSENİZ.........
SİZ MEYDANI SORDUNUZ BENDE GÖSTERİYORUM, TÜM SAYFA ÜYELERİ ŞAHİT PİLAVDAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN

ünyeden saygılar selamlar
            Ömer Faruk GÜNER
işte oldu çok güzel giden bir konunun restleşmelere dönüşmesi her zaman olduğu gibi, bence gerek yok isteyen istediği yorumu yapsın isteyen katılır istemeyen katılmaz AMA HİÇ GEREK YOK RESTLEŞMEYE VE KIRICI OLMAYA.
Ercüment YÜKSEKÇINAR
A Rh -  1973   ISPARTA
0 544 544 35 32

ISPARTA AVCILIK ATICILIK İHTİSAS DERNEĞİ BAŞKANI

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
« Yanıtla #167 : 03 Nisan 2012, 12:33:54 »
Ben ne boravalının köpeğini  tanırım nede tırnavalı alinin köpeğini  ben elimdeki köpeğimi bilirim sizede tavsiyem
elinizdeki köpekleri gösterin

uzaklardan rest atan arkadaşlarımada işte meydan(site) gösterin iyi kötü köpekleri de herkes köpek görsün

işte ben benim köpeklerim ..abe ben  bu ka sülerim  ;)

Setter ferma..papy/nilo

Setter ferma..papy/nilo

Setter ferma..korsan/nilo

Setter ferma..papy/korsan/nilo

Setter ferma ..papy

Setter ferma..papy

Ulvi ŞAFAK
1965-Tekirdağ/Malkara   0545 4510569

Çevrimdışı Birol TURAN

• *
« Yanıtla #168 : 03 Nisan 2012, 13:13:18 »
 Bence kim hangini beğeniyorsa onu beslesin , Onla avlansın ....

Birol TURAN
Gayrimenkul
Remax Kom - Bahçeşehir

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #169 : 03 Nisan 2012, 13:24:44 »
Ulvi abi kısa koku diyorsun, mesafe diyorsun. Allah aşkına şu videolardan hangisi uzun mesafeli? Ayrıca Ömer Faruk arkadaşım Hodri meydan çekmiş. Gerek yok aslında. Çünkü biz senelerdir çekiyoruz sonuç alamadık. Sizin belki Ispartaya yada Samsuna gitme şansınız yoktur ama Ufuk Durak abimle tanışın. Her haftasonu tekirdağda bıldırcında ve yine her hafta değişik meralarda çullukta. Onunla beraber gidin. Kısa koku görün. Fazla açılmayan drahthaar görün. At, eşek boğan drahthaar görün. Bu kısır tartışma klavye başında bitmez, devam eder durur. Bu tartışmayı burada uzatmadan sezonda Ufuk abimle halledin. Skoru söylemeyin buradan, kendi aranızda halledin. Çünkü skoru Ufuk abi ile odun parsı tanıyanlar biliyor. Ufuk abiyi arayıpta skor nasıl diye sorarsamda namert olayım ;D ;D ;D Köpeğiniz güzel, ferma veriyor, aport yapıyor. Ama extra bir şey göremiyorum. Benimde elimde onlarca video var ama bunlarda ferma aporttan ibaret. Extra bir şey olmadığı için iddialarda bulunup, hodri meydan çekmiyorum. Hüseyin kardeşimin yayınladığı gibi çok uzak mesafeli fermalarımız var. Ama o fermayı çekicem diye kameramı kırdığımın ve o fermadaki kuşlara atış yaptığımızın 4 şahidi var. O videoar bize hayal değil. Güzel video ama o arkadaşın memleketinde siz olsanız elinizde kırıkda olsa ondan daha ala fermalar gösterirsiniz bizlere.

Bu tartışma burada bitmez. Ancak merada belli olur kalite. Bizlerde bu tartışmanın sonucunu, sezonda kendi aranızda halledip anlaşmanıza göre cesaret bulursanız buradan paylaşırsanız görürüz. Bizler hangisi olursa olsun alkışlayalım. Cengiz hemşerime katılıyorum. Her ırkın av kanı, av geni ve tecrübesi olanı diğerinin vasat olanından iyidir. Herkesin köpeği kendince güzel.

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #170 : 03 Nisan 2012, 13:43:04 »
Ulvi abi kısa koku diyorsun, mesafe diyorsun. Allah aşkına şu videolardan hangisi uzun mesafeli? Ayrıca Ömer Faruk arkadaşım Hodri meydan çekmiş. Gerek yok aslında. Çünkü biz senelerdir çekiyoruz sonuç alamadık. Sizin belki Ispartaya yada Samsuna gitme şansınız yoktur ama Ufuk Durak abimle tanışın. Her haftasonu tekirdağda bıldırcında ve yine her hafta değişik meralarda çullukta. Onunla beraber gidin. Kısa koku görün. Fazla açılmayan drahthaar görün. At, eşek boğan drahthaar görün. Bu kısır tartışma klavye başında bitmez, devam eder durur. Bu tartışmayı burada uzatmadan sezonda Ufuk abimle halledin. Skoru söylemeyin buradan, kendi aranızda halledin. Çünkü skoru Ufuk abi ile odun parsı tanıyanlar biliyor. Ufuk abiyi arayıpta skor nasıl diye sorarsamda namert olayım ;D ;D ;D Köpeğiniz güzel, ferma veriyor, aport yapıyor. Ama extra bir şey göremiyorum. Benimde elimde onlarca video var ama bunlarda ferma aporttan ibaret. Extra bir şey olmadığı için iddialarda bulunup, hodri meydan çekmiyorum. Hüseyin kardeşimin yayınladığı gibi çok uzak mesafeli fermalarımız var. Ama o fermayı çekicem diye kameramı kırdığımın ve o fermadaki kuşlara atış yaptığımızın 4 şahidi var. O videoar bize hayal değil. Güzel video ama o arkadaşın memleketinde siz olsanız elinizde kırıkda olsa ondan daha ala fermalar gösterirsiniz bizlere.

Bu tartışma burada bitmez. Ancak merada belli olur kalite. Bizlerde bu tartışmanın sonucunu, sezonda kendi aranızda halledip anlaşmanıza göre cesaret bulursanız buradan paylaşırsanız görürüz. Bizler hangisi olursa olsun alkışlayalım. Cengiz hemşerime katılıyorum. Her ırkın av kanı, av geni ve tecrübesi olanı diğerinin vasat olanından iyidir. Herkesin köpeği kendince güzel.
SEVGİLİ RIDVAN çok doğru tespitler yapmışsın evet bende hodri meydan dedim ancak bölgeler birbirlerine çok uzak senin önerini bende yapmıştım ULVİ BEYE ancak ses çıkmadı hatta UFUK DURAK beyde bizim arşınımız burada halep olduğunu iddia edenlerle ölçüşmeye herzaman hazırım dedi... ancak yine ses yok ,, aslında bizler yanlış yapıyoruz bir SAVAŞ MAKİNASI TANK ile NORMAL BİR ARAZİ ARACINI arazi şartlarında yarıştırmaya çalışıyoruz olmazki canım kardeşim.........katagoriler farklı.....
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2012, 13:45:06 Gönderen: Hakan AKMAN »
Hakan AKMAN

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
    • http://www.loftyberg.com
« Yanıtla #171 : 03 Nisan 2012, 13:48:35 »
fatih bey nasıl bir konu açtıysan içinden kimse çıkamıyor bu gidişlede çıkamayacak :). bence bu konuyu anket gibi yapın millet girsin kutuyu işaretlesin bitsin gitsin. yoksa klavye pehlivanlığınla bir noktaya varılmaz.
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2012, 13:50:53 Gönderen: Uğur CAMUZCU »
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
« Yanıtla #172 : 03 Nisan 2012, 13:52:45 »
Benim adım hıdır değil ama elimdeki köpeklerim budur..

Ulvi ŞAFAK
1965-Tekirdağ/Malkara   0545 4510569

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
« Yanıtla #173 : 03 Nisan 2012, 13:57:10 »
Her şeyi yaptığını iddia eden insan olsun yada hayvan olsun hepsini yarım yapar.Birisinde uzmanlaşması gerek diye düşünüyorum.Çullukta usta olmuş bir setter ile hiçbir drahthaarın yarışamayacağını iddia ediyorum.Aksini iddia eden de varsa herkes hodri meydan diyorum ve önümüzdeki sezonda Edirneye beklerim diyorum misafirim olarak:)Benim köpeğim daha encek usta değil ama bir arkadaşımda usta bir setter var.O setter in bulduğu çullukların yarısı kadar çulluk bulsun elimdeki bir pointer ve bir setteri kendisine hediye edeceğim:):):)Üstüne bir de meşhur Edirne ciğeri ısmarlarım.Böylelikle hatırlandığında yüzlerde tebessüm oluşturan bir anımız ve bu anımızı paylaştığımız dostlar kazanmış oluruz...Allah herkesin köpeğine can pekliği versin.
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2012, 14:01:26 Gönderen: Bilal PAZVANT »

Çevrimdışı Birol TURAN

• *
« Yanıtla #174 : 03 Nisan 2012, 14:01:05 »
 :) 

Birol TURAN
Gayrimenkul
Remax Kom - Bahçeşehir