Gönderen Konu: Drahthaar mı Pointer mi?  (Okunma sayısı 191227 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Birol TURAN

• *
Ynt: Drahthaar mı Pointer mi?
« Yanıtla #175 : 03 Nisan 2012, 14:02:12 »
Hela olsun  Bilal bey ;)
Birol TURAN
Gayrimenkul
Remax Kom - Bahçeşehir

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #176 : 03 Nisan 2012, 15:57:18 »
Her şeyi yaptığını iddia eden insan olsun yada hayvan olsun hepsini yarım yapar.Birisinde uzmanlaşması gerek diye düşünüyorum.Çullukta usta olmuş bir setter ile hiçbir drahthaarın yarışamayacağını iddia ediyorum.Aksini iddia eden de varsa herkes hodri meydan diyorum ve önümüzdeki sezonda Edirneye beklerim diyorum misafirim olarak:)Benim köpeğim daha encek usta değil ama bir arkadaşımda usta bir setter var.O setter in bulduğu çullukların yarısı kadar çulluk bulsun elimdeki bir pointer ve bir setteri kendisine hediye edeceğim:):):)Üstüne bir de meşhur Edirne ciğeri ısmarlarım.Böylelikle hatırlandığında yüzlerde tebessüm oluşturan bir anımız ve bu anımızı paylaştığımız dostlar kazanmış oluruz...Allah herkesin köpeğine can pekliği versin.

Unutma Bilal kardeşim. Bu mesajını alıntı yaptım. İnşallah bu konu  hakaret boyutuna varmazda moderatörler tarafından silinmez. Tarih bu mesajı unutmayacak. ;D ;D Ufuk abim sende kaydet. Pointer deyip geçme verirsin oralarda estetikten hoşlanan birilerine. Yada buralardan 300-500 yada ederi neyse satar mama alırsın ;D ;D  Bana milyarlar versen pointeri almam ama çullukta köpeklerim iddialı değil. Eğer iddialı köpeklerim olsaydı sırf Edirne ciğeri için gene gelirdim. Ufuk abi Edirne ciğerine benide çağır ;D ;D ;D 

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #177 : 03 Nisan 2012, 16:07:57 »
bende varım o yarışa kazanırsam anı olur kaybedersem ciğerleri ben ısmarlıyayım :)
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Uğur CAMUZCU

• Müdavim Üyemiz
    • http://www.loftyberg.com
« Yanıtla #178 : 03 Nisan 2012, 16:24:26 »
Unutma Bilal kardeşim. Bu mesajını alıntı yaptım. İnşallah bu konu  hakaret boyutuna varmazda moderatörler tarafından silinmez. Tarih bu mesajı unutmayacak. ;D ;D Ufuk abim sende kaydet. Pointer deyip geçme verirsin oralarda estetikten hoşlanan birilerine. Yada buralardan 300-500 yada ederi neyse satar mama alırsın ;D ;D  Bana milyarlar versen pointeri almam ama çullukta köpeklerim iddialı değil. Eğer iddialı köpeklerim olsaydı sırf Edirne ciğeri için gene gelirdim. Ufuk abi Edirne ciğerine benide çağır ;D ;D ;D 
alırım anahtarlarınızı mayklar :)
Uğur CAMUZCU
1970  BURSA

Çevrimdışı Birol TURAN

• *
« Yanıtla #179 : 03 Nisan 2012, 16:49:34 »
  Valla ustalardan birşeyler öğrenmeye bende Gelirim
Birol TURAN
Gayrimenkul
Remax Kom - Bahçeşehir

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
« Yanıtla #180 : 03 Nisan 2012, 16:59:40 »
Yok artık daha neler ne hakaret boyutu yahu.İşimiz muhabbet.Bu arada bendeki setter Radentis.Pointerden daha çok para yapar Rıdvan kardeşim her zaman buyrun gelin Edirneye beklerim köpekler bahane :)
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2012, 17:02:02 Gönderen: Bilal PAZVANT »

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #181 : 03 Nisan 2012, 17:25:27 »
önümüzdeki sezon çok çekişmeli olacak gibime geliyor :)
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Kadir GONAYDIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #182 : 03 Nisan 2012, 17:52:12 »
Her şeyi yaptığını iddia eden insan olsun yada hayvan olsun hepsini yarım yapar.Birisinde uzmanlaşması gerek diye düşünüyorum.Çullukta usta olmuş bir setter ile hiçbir drahthaarın yarışamayacağını iddia ediyorum.Aksini iddia eden de varsa herkes hodri meydan diyorum ve önümüzdeki sezonda Edirneye beklerim diyorum misafirim olarak:)Benim köpeğim daha encek usta değil ama bir arkadaşımda usta bir setter var.O setter in bulduğu çullukların yarısı kadar çulluk bulsun elimdeki bir pointer ve bir setteri kendisine hediye edeceğim:):):)Üstüne bir de meşhur Edirne ciğeri ısmarlarım.Böylelikle hatırlandığında yüzlerde tebessüm oluşturan bir anımız ve bu anımızı paylaştığımız dostlar kazanmış oluruz...Allah herkesin köpeğine can pekliği versin.

Ufuk abi Edirne' ye gidersen şu hodrimeydana bir uğrayıver. Hatta yanında ben de geleyim çünkü sen kısa sürede limitlerin  dolduğu avları pek sevmiyorsun senden sonra parsla ben devam ederim :) iddia olayı gerçekten çok iddialı olmuş  ama bu iddia senin bana bir köpek hediye etme sözün olsun :) yok yok vazgeçtim nediyim pointeri setteri.... olacaksa drahthaar olsun.
Kadir GONAYDIN-1978 İstanbul - Beylikdüzü

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #183 : 03 Nisan 2012, 17:56:10 »
İyi bir organizasyon bende gelirim edirneye seneye . İlk sezonu olan orka ile gelirim . Drahthaar Vs Pointer
fightttttttttttttttttt
:D
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
« Yanıtla #184 : 03 Nisan 2012, 18:44:09 »
Ben sözümü söyledim, Allah ömür versin sağlık versin yeter ki :)Biz ev sahipliğimizi yaparız :)

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #185 : 03 Nisan 2012, 18:44:55 »
Yok artık daha neler ne hakaret boyutu yahu.İşimiz muhabbet.Bu arada bendeki setter Radentis.Pointerden daha çok para yapar Rıdvan kardeşim her zaman buyrun gelin Edirneye beklerim köpekler bahane :)

Eski bir drahthaarcı abim var. Hatta drahthaarı Ömer Faruk kardeşimde. Şuanda da elinde Radentis seterlerin belkide en güzellerinden birisi var. Ve kendiside güzel bir insan olmasının yanında güzel bir avcı ve eğitmen. Radentis hakkındaki yorumlarını burada yazarsa, daha doğrusu farkları yazarsa avlakforum.com'a giremezsiniz bi daha ;D ;D Ben avlak'a üye bulmaya çalışırken sizleri kaybetmek istemem. Üstelik tamda beleşten bir pointer gelecekken ;D ;D ;D

alırım anahtarlarınızı mayklar :)

Abi aslında bir drahthaarın rakibi yine başka bir drahthaardır ama avcılar arasındaki görüşleri yıkıcaz. Çulluk'ta drahthaar'ı fazla açılmadığı için zayıf görürler. Parsı görürlerse Tuncay hocamdan rica edicem bir günlüğüne avlakforum.com ismi itiraf.com olacak. Yada bölüm açsın itiraflar bölümü diye  ;D ;D

İyi bir organizasyon bende gelirim edirneye seneye . İlk sezonu olan orka ile gelirim . Drahthaar Vs Pointer
fightttttttttttttttttt
:D

Ben gelmem Ersinim. Sonucu belli olan bir kapışma şike gibi geliyor bana. Sonra Aziz başkan ve cübbeli hocayla aynı koğuşa alırlar beni, sen bunu nerden biliyodun diye ;D ;D ;D
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2012, 18:50:50 Gönderen: Rıdvan KOCATAŞ »

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #186 : 03 Nisan 2012, 18:46:29 »
Ben sözümü söyledim, Allah ömür versin sağlık versin yeter ki :)Biz ev sahipliğimizi yaparız :)

Bilal kardeşim bak pointerden cayarsan bile Edirne kebabından vazgeçmek yok ;D ;D ;D Gelirsem sadece kebap için gelirim.  ;D ;D ;D

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #187 : 03 Nisan 2012, 18:48:56 »
Yok artık daha neler ne hakaret boyutu yahu.İşimiz muhabbet.

Bilal kardeşim bizler sizler şuanda muhabbet güzel seviyeli ama bir fanatik dalarsa olaya işler kızışıyor, moderatörlerde görevi icabı konuyu kilitliyorlar. Dolayısıyla 3-5 ay güncellenmediği içinde silinip gidiyor. Sözüm meclisten dışarı yani

Çevrimdışı Gökhan KARABIYIK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #188 : 03 Nisan 2012, 18:51:48 »
GÖKHAN BEY ULVİ BEY VE  NURİ BEY GÖRÜYORUMKİ MÜSLÜMAN MAHALLESİNDE SALYANGOZ SATMAKTAN ÇEKİNMİYORSUNUZ, BEN SEVERİM YÜREKLİ İNSANLARI, MEYDAN OKUDUNUZ BENDE DAVET EDİYORUM,
PROĞRAM ŞÖYLE
ARALIK AYININ İLK HAFTASI İKİ GÜNLÜK AV VE KAMERA KAYITLI VE TÜM SONUÇLARI YİNE BU SAYFADA YAYINLANACAK
CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 04 DE BAFRANIN BATAKLIĞINDA KÖPEKLİ ÖRDEK, SAAT 12 SONRASI KARADENİZİN AMAZON ORMANLARINDA ÇULLUK (DOMUZUDA BOLDUR BURALARIN)
PAZAR GÜNÜ EN YAKIN BÖLGEDE KEKLİK, MESELA TOKAT AMASYA NEREYİ İSTERSENİZ.........
SİZ MEYDANI SORDUNUZ BENDE GÖSTERİYORUM, TÜM SAYFA ÜYELERİ ŞAHİT PİLAVDAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN

ünyeden saygılar selamlar
            Ömer Faruk GÜNER
bu hıtap tarzı ne ben bunu cozemedım burası bağrısma tartısma yerı degıl eger bır proplem varsa herturlu cozulur ben zaten ordek ve batakda drahtarın cok ustun bır kopek oldugunu yazdım sadece sert olması benım acımdan handı kap dedım ustekı mesajların tamamını okursanız ıyı gorursunuz ve kopek ısı zevk ısıdır sen onu beslersın ben bunu kımı de daha farklı ıdaları bız burada ıkı ırkın hosumuza gıden yada gıtmeyen yonlerını sohbet edıyoruz ama ılla avda goruselım dıyosan keklıge beklerım buyur gel mısafırım ol termedekı arkadaslar  her sene gelıyor yanlarında sanada yer ayarlarım
Gökhan KARABIYIK/ERZURUM
benım kangalLım...

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
« Yanıtla #189 : 03 Nisan 2012, 19:26:54 »

Rıdvanım geçerken benide alırsın değil mi? ;D
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #190 : 03 Nisan 2012, 19:54:45 »
Oy oy oy oyyyyy..'

Konu nereden nereye gelmiş. Sanmış ki birileri ben av sahasına ava değilde çatışmaya çağırıyorum. Sanmışlar ki köpekler av yapmayacak biz güreş tutacağız. Lütfen konuyu kişisel algılamayalım. Konu Drahthaar ve drahthaar mahallesinde pointerci arkadaşımızın sorduğu soru.

Yahu köpekler av yapacak. Kimi uçuracak kimi kaçıracak.

BİZLER GÜLÜP KEYFİNİ YAPACAĞIZ, AMA İNCE KALIN İĞNE DE YAPMAK MECBUR.

AMAÇ AV ZEVKİ DEĞİL Mİ ? DOSTLUK DEĞİL Mİ?

Avcı iddalı olur. Ama dostluk ve saygı sınırları aşmadan. Ben bürokrat değilim arkadaşlar.
Öyle büyük yazı, yok kırmızı, olmadı mavi anlamam. Eğer hakaret etmek isteseydim harflerin renklerine takılmazdım.
Kimse hakaret olarak almasın. O amaç ile yazılmış değil. Klavye başı kahramanlar, kalitesiz tüccarlar bol.

Amaç siz değerli avcı dostlarımı av sahasında görmek, değerlendirmeler yapmak. Bu site gibi paylaşımlarda bulunup. Tanışıp kaynaşmak. Drahthaar gerçeğini görmek.

Arkadaşlar yine söylütorum. Sezon gelecek ve av sahasında ekrandaki yazıların cevabı verilecek.

SEZON ÇOK KEYİFLİ GEÇECEK. ÇOOOOOOOOOK...

ünyeden saygılar selamlar
                  Ömer Faruk GÜNER

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #191 : 03 Nisan 2012, 20:24:55 »
Rıdvanım geçerken benide alırsın değil mi? ;D

Abi desene hepten zarar vericez ;D ;D ;D Seni beni 3 porsiyon kesmez ;D ;D
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2012, 20:26:36 Gönderen: Rıdvan KOCATAŞ »

Çevrimdışı Fatih KARACA

• *
  • Geleceğin çiçekleri,geçmişin kökleriyle beslenir.
« Yanıtla #192 : 03 Nisan 2012, 21:04:24 »
fatih bey nasıl bir konu açtıysan içinden kimse çıkamıyor bu gidişlede çıkamayacak :). bence bu konuyu anket gibi yapın millet girsin kutuyu işaretlesin bitsin gitsin. yoksa klavye pehlivanlığınla bir noktaya varılmaz.

Uğur bey, neredeyse pişman olacağım bu konuyu açtığıma. Nedir buya hani çocuklar kavga ederye benim babam senin babanı döver gibi. Şimdi bunca yıl pointerle avlandıktan sonra mercan av köpeklerinde bir drahthaar enik yazıldım, fakat arkadaşlar başımın etini yedi neden drahthaar alacakmışım. drahthaar şöyleymiş,böyleymiş. Daha dün akşam bir avcı abiyle konuştum. Setercidir kendisi bir ara drahthaar encek görmüştüm arabasında.  "Drahthaar bizim bölgeye uygun değil ,kuzu boğar, oğlak boğar " gibi olumsuz şeyler söyledi. Dedim "abi forumda gördüm ceylan yavrusu ile sarmaş dolaş, koşuyorlar,oynuyorlar " dedim. Yav dedi "biz heralde düzgün kan drahthaar bakamadık" . Acaba konuyu yanlış yeremi açtık ?. Memurlar.nete mi açsayım ? Nedir abi nedir bu.kırıcı konuşmalar büyük harf ile yazmalar. Dostluk,arkadaşlık,muhabbet nerde kaldı ?  :'( :'(
Fatih KARACA
1976 Sarıköy/ Gönen/BALIKESİR

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #193 : 03 Nisan 2012, 21:11:24 »
öyle ciddi bir atışma yada bir tartışma göremedim ben . Arkadaş ava davet ediyor resmen , hodri meydan dan kasstı gidip dövüşmüveksiniz. :D pointerler ve drahthaar lardan kurulu bir ekip av yapar .
  gayet güzel gidiyor bence bu konu sayesinde seneye bir organizasyon olsa .Köpekler ile gitsek fena mı olur . Dostluk arkadaşlık avcılık bu demek dğeil mi . Köpekleri görsek kayıt etsek yayınlasak az mı eğlenceli olur ?
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #194 : 03 Nisan 2012, 21:14:30 »
 O0 Fatih kardeşim senin bir suçun yok ki. O yüzden üzülmene gerek yok.  :D  Sen sadece  el bombasının pimini çektin o kadarcık  ;)
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #195 : 03 Nisan 2012, 21:32:12 »
O0 Fatih kardeşim senin bir suçun yok ki. O yüzden üzülmene gerek yok.  :D  Sen sadece  el bombasının pimini çektin o kadarcık  ;)
abla dun senın kulagını cınlattık arkadaslarla karakolda yaban tv yı acmıstım arkadaslar senınle cekılen ozel bır bolume denk geldıler orada fırında bıldırcın yapıyodun  onu ızlerken hepımızın canı cektı  erzurum merkezde zar zor  bıldırcın buldum 12 kısı ıcın 50 bıldırcını yol temızle baya ugrastım sanırım artık bızımkıler devamlı bu tarz program cıkar dıye yabanı ızlerler :D:D:D
Gökhan KARABIYIK/ERZURUM
benım kangalLım...

Çevrimdışı Rüştü PEHLİVAN

• *
« Yanıtla #196 : 03 Nisan 2012, 21:55:35 »
bence köpeğin iyisi kötüsü olmaz avcının iyisi kötüsü olur ..... safkan olsun birde iyi bir avcının eline düşsün ondan sonrası yalan her ırk çatır çatır avlar .... takım tutarcasına ırk tutmaya gerek yok ...hepsi birbirinden güzel hayvanlar
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2012, 21:57:44 Gönderen: Rüştü PEHLİVAN »
Rüştü PEHLİVAN
1987-Antalya

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #197 : 03 Nisan 2012, 22:55:52 »
sezon kapandı  ıstersenız bızım  arkadaslarla beykozda offrad oyunlarımız olcak buyrun gelın tanısalım hem sohbet eder hem eglenırız  14-15 nısanda ıstanbul beykoz hepınızı beklerım
http://www.offroadcuyuz.com/haberler-ve-duyurular-news-announcements/2347-4-beykoz-off-road-oyunlari-basliyor/
Gökhan KARABIYIK/ERZURUM
benım kangalLım...

Çevrimdışı Kadir GONAYDIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #198 : 04 Nisan 2012, 00:02:00 »
Ufuk abi ne olur ne olmaz sen bu restten parsa sakın sakın bahsetme.   bir bakmışsın kuyruğunu dikmiş gidiyor istikamet edirne.  artık orda ciğermi yer setermi yer bilemem ama avda anti drahthaarcı biri görse ya saçını başını yolar ya da kafayı yer.

Sitede drahthaarın tarkya bölge temsilcisi haline gelen pars hatasız bir örnek mi derseniz  ??? ??? ....... değil tabi  (pointer ve setter fanatiklerine tüyo vereyim)  Pars ne limit takıyor ne sezon dinliyor salık bıraksan doğada uçar kaçar bir AV HAYVANI  bırakmaz ;D ;D ;D eğitime falanda hiç tahammülü yokmuş hatta 4+4+4 uygulasak o bile kar etmez diyorlar çünkü 4x4 kriterlerine göre yetiştirilmiş miş ( 4 mevsim 4 nala av performansı).

Aman siz siz olun pointere settere devam edin yoksa inanın bu drahthaarlar yüzünden milli parklar ekolojik sebeplerle avlanmayı yasak edecek birgün  >:D >:D

Kadir GONAYDIN-1978 İstanbul - Beylikdüzü

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
« Yanıtla #199 : 04 Nisan 2012, 00:18:19 »
Ben söyleyeceğimi söyledim.Konuşmalar farklı yere gitmeye başladı.Konuyu daha fazla uzatmayalım.Her zaman beklerim Edirne ye..gezmeye de av yapmaya da ...Başım üstüne.