Gönderen Konu: ANTALYA KUMSALINDA İNGİLİZ ESİNTİSİ  (Okunma sayısı 5982 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa ARSLAN

• *
ANTALYA KUMSALINDA İNGİLİZ ESİNTİSİ
« : 21 Mart 2012, 16:27:46 »
J CAC=1 J BOB=1 BOB=1 BOG=2 J BIS=1 sevgili arkadaşlarım ve dostlarım köpeğim pars antalya ırk standarları yarışmasında 9 aylık olmasına rağmen bu ünvanları kazanmıştır.dostlarımla resimlerimi ve sevincimi paylaşmak istedim.öncelikle bu yavruyu bana kazandıran filkonun sahibi alpaslan aslan abime ve herzaman yanımda yıkıcı deyil yapıcı olduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum. ve bu yavrumun taki ilk günden son güne kadar gerek beslenmesinde gerek tüm eğitiminde mera antrenmanları olsun köpek yürütme köpek sergileme vsgibi tüm bilgi ve tecrubelerini benden esirgemeyen ve bu köpeği hazırlayan can dostum EMRAH YILMAZ a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.birde buradan isim vermeden bağzı arkadaşlara  cevabım olucak zamanında filkonun yavrusu alınırmı filkodan sadece belirli dişi ve dişilerden güzel yavru çıkar diyenlere bu köpeğin kuyruğu uzun deyip dalga geçenlere somak kısa diyenlere çamur atmak istiyenlere buradan kendilerine çok teşekkür ediyorum ediyorum ki bana bu hırsı ve azmi yarattıkları için.ve bu köpek koşmaz meralarda iş yapmaz diyen arkadaşlar zamanı gelince sizlerede bi teşekkür edicem merak etmeyin.ve birde çok bilen abilerim mustafa gitme bu yarışmalara sen yenisin sana orda ekmek yok bu pasta belirli kişiler arasında bölünmüş sen her zman havanı alırsın sana yedirmezler diyen abilerim sizlerede teşekkür ederim demekki neymiş doğru kanla doğru ve bilinçli çalışan kazanıyormuş...TÜM CAMİAYA SAYGILARIMLA

« Son Düzenleme: 21 Mart 2012, 17:30:43 Gönderen: Mustafa ARSLAN »
Mustafa ARSLAN
1972 İZMİR
TEL:0532 602 76 11

Çevrimdışı A.Rıza AYDEMİR

• *
Ynt: ANTALYA KUMSALINDA İNGİLİZ ESİNTİSİ
« Yanıtla #1 : 21 Mart 2012, 16:59:12 »
Öncelikle kendini emin ellere Emrah Yılmaz'a teslim ettiğin için bu başarının kapısını zaten aralamış oldun.Geriye kalan çalışmaların azmin sebaat etmen ve tabiki pars ın kan genlerindeki üstün başarısı.öncelikle bu kanı sana kazandıran Alpaslan abiye teşekkür ederim.Bizlerinde göz zevkimizi ve inancımızı yarıda bırakmadığın için sana da ayrıca teşekkür ederim Mustafa.Başarıların devamını dilerim.Umarım bundan sonra bu sevinçleri bizlere tekrar yaşatırsın.Sevgiyle kal dostum....
Ali Rıza AYDEMİR
İZMİR - 1980
İzmir - 05546538378

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #2 : 21 Mart 2012, 17:30:08 »
Mustafa abim hırs iyidir. Yapamazsın edemezsin beceremezsin gibi yapılan eleştiriler insanda doping diğer tabirle gaz etkisi yapıyor. Bende 4 yaşında bir drahthaar var. Bu drahthaar daha 3-5 aylıkken bana ingiliz pointerde  buradaki birçokların şakşak çaldığı, ustasın dediği bazı kimseler drahthaar keçi yer, drahthaar eşek yer, drahthaar kısa kokuludur, drahthaar çoluk çocuk komşuları yer, sen drahthaar eğitemezsin, ayinesidir kişinin iştir lafa bakılmaz, sen şusun busun vs. derlerken hırs yaptırdılar ve bu köpeğimin elimdeki en iyi köpeklerden birisi olmasına sebep oldular.
Keçi yer dediler koyun kuzu ve civcivlerle yan yana fotoğraflarını çektim
kısa kokuludur dediler 100 metre üzeri ferma videosunu yayınladım
çoluk çocuk yer dediler mahallenin çocukları kulübesinde oyun oynarlarken resimler koydum
eğitilmez dediler birçok mer ayarışmalarda dereceler ve drahthaar sınavlarından 4. lük aldım
Çok çirkin dediler seninde katıldığın Antalya ırk standartları yarışmasında Antalyalı kızlar resim çekinmek için sıraya girdiler, birçok köpek sahiplerininde gıpta ile baktığını hissetmedimde dedil.  ;D ;D ;D
Ben daha ne yapayım. iyiki o zamanalar dengesiz dengesiz konuşmuşlarda köpeklerimi bu günlere getirmek nasip oldu. Alın gözünüze sokunmu diyeyim yoksa teşekkürmü edeyim bende bilemedim.
« Son Düzenleme: 21 Mart 2012, 17:33:39 Gönderen: Rıdvan KOCATAŞ »

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Hüseyin PİŞKİN

• DOZER
  • *
  • "Taş kırılır, tunç erir; ama Türklük ebedidir"
    • [url=http://2.imgland.net/Nrpt86.jpg][img]http://2.imgland.net/Nrpt86.jpg[/img][/url]
« Yanıtla #3 : 21 Mart 2012, 17:43:09 »
 mustafa kardeşim seni ve parsı birkez daha tebrik ediyorum  başarılarının devamını diliyorum sana bu konuda yardımcı olan ALP VE EMRAH KARDEŞİME TEŞEKKÜR EDİYORUM  bu kardeşlerimiz gerçek bir dost hiçbirşey emek vermeden kazanılmaz senin bu yavruyu almaya kaç sefer geldiğini ben biliyorum  filkonun ne kadar iyi bir damızlık olduğunu ve daha evel mera yarışmasında 3 yavrusununda aynı gün derece yaptığını ben gördüm bizim camiamızda çok güzel insanlar olduğu gibi çekemeyen insanlarda var sen bu kişilere güzel bir ders vermiş oldun   başarılarının devamını diliyorum kardeşim

Çevrimdışı Özcan SAVRAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 21 Mart 2012, 17:51:04 »
Tebrikler Mustafa Bey, emeklerinizin boşa gitmemesi, böyle mutlu sonlar insanın hevesini biraz daha kabartıyor. Başarılarınızın devamını diliyorum...
Özcan SAVRAN
1983 AYDIN
<İSTANBUL>

Çevrimdışı Veli DANA

• *
« Yanıtla #5 : 21 Mart 2012, 19:24:22 »
MUSTAFA KARDEŞİM ÖNCELİKLE SENİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM İNŞALLAH BAŞARILARIN DAİM OLUR PARSI EĞİTTİĞİN SÜRECE ŞAHİT BİRİ OLARAK EMRAH KARDEŞİMİN VE SENİN EMEĞİNİZİ TAKDİRE ŞAYAN GÖRÜYORUM İNŞALLAH DAHA SONRAKİ YARIŞMALARDADA GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIRSIN UNUTMADAN ALPARSLAN ASLAN ABİMİNDE PASTADA BÜYÜK PAYI VAR SANA PARSI KAZANDIRDIĞI İÇİN BENDE BURADAN ONA TEBRİKLERİMİ SUNUYORUM TÜM POİNTER CAMİYASINA  HAYIRLI OLSUN 14 IRKIN İÇİNDEN BIS-1 YAPAN BİR POİNTERİMİZ VAR...:)     
Veli DANA
1981 İzmir/Bornova
"Gerçek Dostlar Çok Vücutlu, Tek Kalpli Varlıklardır."

Çevrimdışı Mehmet KUYUCU

• *
  • denizkızı pet shop
« Yanıtla #6 : 21 Mart 2012, 20:33:46 »
köpeğiniz fiziki yapısını cok iyi tamamlamış..gercekten hakettiğinizi düşünüyorum..insallah daha basarılı günelere.. selamlar
Mehmet KUYUCU-denizkızı pet shop 1980  UŞAK

Çevrimdışı İlyas GÜRBÜZ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 21 Mart 2012, 20:37:41 »
tebrıkler  başarılarının devamını diliyorum
İlyas GÜRBÜZ
1971 Dinar İkamet BURDUR 05462460303

Çevrimdışı Alpaslan ASLAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 21 Mart 2012, 21:14:28 »
DEGERLİ KARDEŞİM MUSTAFA SENİ CANİ GÖNÜLDEN KUTLARIM.. VE DAHA NİCE BAŞARILARA GEREK MERA GEREK IRK SITANDARDI YARIŞMALARINDA GEREK AVDA SENİ DAHA ÖNCEKİ İSMİNİ SAYAMICAGIM KADAR AYNI ANNELERDEN OLMASADA KARDEŞLERİ GİBİ SENİNDE VE BENİMDE YÜZÜMÜZÜ UTANDIRMIYACAGINI BİLİYORUM KARDEŞİM..ÇÜNKÜ ELİNDEKİ KAN ÇOK DÜZGÜN Bİ KAN KARDEŞİM SENİNDE KALBİN ÇOK DÜZGÜN Bİ ARKADAŞIN BUNU İÇTENLİKLE SÖYLÜYORUM .AYRICA SANA HER KONUDA YARDIMCI OLAN (EMRAH YILMAZA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM).ŞUNA GELELİM BO... K ATMA KONUSUNA HER ZAMAN MERAK ETMİŞİMDİR ACABA B...K ATANLARIN ELLERİNE BU GÜNE KADAR BÖLE BİR POİNTER GEÇMİŞMİDİR.YOK AV YAPMIYOMUŞ YOK KUYRUK UZUNMUŞ YOK BİLMEM NEMİŞ.KÖPEGİN BOY ORANI 68. 69 SANTİM.KUYRUK ARKA DİZİNİN ÜSTÜNDE BUNU CANLI GÖRENLER ANLAR ÖLE UZAKTAN GÖRMEYLE ANLAŞILMAZ .KARDEŞİM ŞUNU SÖYLEYİM UZUN LAFIN KISASI BU CANİYADA DOSTUN OLDUGU KADAR FAZLASI DÜŞMANINDA OLDU NEDENMİ KÖPEGİN GÜZEL OLDUGU İÇİN ŞİMDİ KENDİLERİNİN İÇİNİ YİYEN İÇİ BÜSSÜRÜ FETNA BÜSSÜRÜ KALBİ..S...İNSANLAR VAR ONDAN KARDEŞİM ŞİMDİ Bİ KULAGIN DUYCAK Bİ KULAGIN DUYMUCAK HERKEZE KULAK ASARSAN YANDIN.ŞUNUDA SÖYLEYİM TABİKİ KAN TUTMASI ÖNEMLİ AMA (FİLKODAN BU GÜNE KADAR KOLAY KOLAY BOZUK HAYVAN ÇIKMAMIŞTIR TABİKİ BAKIM ÇOK ÖNEMLİ SEN AL KÖPEGİ YATIR YATIR HAYVANI GÜZEK KAN NEDE OLSA AV YAPAR OLUR BE KARDEŞİM BU NEYMİŞ  HAYVANA VER KURU EKMEGİ BİZDE BİTABİR VARDIR KÜFLÜ REYAL KANİN DERLER ONDAN SONRA OLMADI SEN YE BAKALIM NE OLCAK YA SEN KISA LAFIN ÖZÜ KARDEŞİM.SEN BAK YOLUNA ELLERİNDE VARSA DAHA İYİLRİ B... ATANLAR GETİRSİN GÖRELİM HERKEZE SELAMLAR............BİZ POİNTERE GÖNÜL VERMİŞİZ  HASTASIYIZ DEDE.. :D :D :D
« Son Düzenleme: 22 Mart 2012, 20:36:10 Gönderen: Alpaslan ASLAN »
Alpaslan ASLAN
1974 izmir-Buca 0535 275 23 14

Çevrimdışı Nuri ÖNEL

• Müdavim Üyemiz
    • www.ekomakkazan.com.tr
« Yanıtla #9 : 21 Mart 2012, 21:42:15 »
Tebrikler Mustafa bey başarılarınızın devamı dileğiyle
RASGELE
Nuri ÖNEL
1957 NAZİLLİ

Çevrimdışı Mesut TURHAN

• *
« Yanıtla #10 : 21 Mart 2012, 22:24:43 »
cani gönülden tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.
Mesut TURHAN
1980-Balıkesir / Altınoluk

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 21 Mart 2012, 22:24:48 »
Doğrusu sizin önünüze ne kadar engel konmuşsa yada koyullmaya çalışılmışsa öyle güzel cevağp vermişlsiniz ki hem siz hemde köpeğiniz . Emeklerinizin karşılığını almışsınız . Çok gurur vericei bir olay . Tebrk ederim gerçekten
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #12 : 21 Mart 2012, 22:34:06 »
Tebrikler Mustafa Bey. Bundan iyisi can sağlığı.  Başarılarınızın devamını diliyorum.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Hasan BACAKSIZ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 22 Mart 2012, 10:18:26 »
tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim
Hasan BACAKSIZ
1985 ANTALYA KUMLUCA

KAHPEDEN DOSTUN OLACAĞINA DELİ KANLIDAN DÜŞMANIN OLSUNNNNNN

Çevrimdışı Eser ŞENGÜL

• *
  • A REAL DREAM KURZHAAR
« Yanıtla #14 : 22 Mart 2012, 11:21:16 »
41 kere Maşallah pars'a ,
Tebrik ederim mustafa abi gerçekten çalıştın emek verdin ve kazandın doğru kanlarla doğru insanlarla bir aradaydın ve sonuçta olması gerektiği gibi oldu, "BAŞARI",
Sitemlerindede çok haklısın malesef çevremizdeki dost görünümlü çirkin kalpliler karalama kampanyalarına herzaman olduğu gibi devam edecekler,
Bizzat kendimde yaşadım çünkü benimde kurzharım Aron vom Bumerang 10 aylıkken bu başarılarıları aldığında hormonlu olmasında tutda daha bir sürü dedikoduya maruz kaldım Ama ALLAH herkesin kalbine göre verir ve sonuçları ile geldiğimiz nokta ortada,
Allah yolunu açık etsin inşallah başarılarınız daim olsun,
selamlar...
Eser SENGUL
İZMİR /Bornova 1980
[email protected]

image hosting png

• *
« Yanıtla #15 : 22 Mart 2012, 16:27:45 »
hepinize destek ve güzel yorumlarınız için tek tek teşekkür ederim sağolun...
Mustafa ARSLAN
1972 İZMİR

Çevrimdışı Mahir İNCİ

• *
« Yanıtla #16 : 22 Mart 2012, 19:09:07 »
tebrikler güzel köpek
Mahir İNCİ
1965 TAVŞANLI
KIF POİNTER IRK DERNEĞİ KÜTAHYA ŞUBE BAŞKANI
05308844198-05456215112

Çevrimdışı Murat AKGÜN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #17 : 22 Mart 2012, 21:13:14 »
morfoljik olarak muhteşem bir pointeriniz var, her başarıyı  hak etti bu yarışmada ,avı tavı sizi ilgilendirir, benim gördügüm güzel bir morfoji ve haklı ödüller aldı başarılarınızın devamını dilerim,
Murat AKGÜN
1981-ısparta/Yalvaç cep: 0 533 212 42 22     

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #18 : 22 Mart 2012, 21:34:28 »
Mustafa kardeşim gösterdiğin medeni cesaret için öncelikle teşekkür ederim,sen söylenenlere aldırma,FİLKO içinde çok şeyler söylenmişti ama FİLKO kendini her alanda ispatladı,şimdi sıra FİLKO'nun çocuklarında onlarda gerek merada gerekse IRK STANDART'larında derece yapacaklardır.
Başarılarının devamını dilerim
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Ramazan KODAL

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #19 : 23 Mart 2012, 00:37:39 »
güzel bir pointer önünde çok yıllar var nice başarılara imzasını atacağına eminim başarılarınızın devamını dilerim teprikler.
Ramazan KODAL
www.fermaavkopekleri.com
1972 Yalvaç ISPARTA
0537 555 77 62

• *
« Yanıtla #20 : 23 Mart 2012, 15:21:15 »
hepinize deyerli yorumlarının için ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım çok sağolun...
Mustafa ARSLAN
1972 İZMİR

Çevrimdışı A.Okan ÇETİN

• *
« Yanıtla #21 : 23 Mart 2012, 19:20:27 »
parsın önü acık basarılarınızın devamını dilerim...
A.OKAN ÇETİN
1984-İZMİR
05432432317

Çevrimdışı Hüseyin SERTÇETİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #22 : 26 Mart 2012, 11:08:18 »
Tebrik ederim Mustafa abi. Köpeğinin güzelliği aşikar. Dünyanın en iyi kanlarını eşlesen dahi hiç bir zaman yavruların hepsi mükemmel olmaz. Filko gerçekten çok iyi yavrular verdi. Mutlaka iyi olmayan yavrularda vermiştir, ben inanıyorumki bunda onu yetiştirenlerinde payı vardır. İşte böyle kötü denilen bir yavru çıktığında hemen ana baba lekeleniyor. Fakat böyle durumlarda en güzeli genele bakmaktır. Ben Filko yavrularının hem meralarda hem podyumlarda şov yaptığına defalarca şahit oldum. Eveli senenin eyhaf geçler şampiyonu ve 2. sinin Filko yavrusu olmasıda aşikardır..
Hüseyin SERTÇETİN 1978 AKHİSAR 0542 5328869

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #23 : 26 Mart 2012, 13:28:41 »
başarılarınızın devamını dilerim

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

Çevrimdışı Nihat GÜNGÖRMÜŞ

• *