Mustafa abim hırs iyidir. Yapamazsın edemezsin beceremezsin gibi yapılan eleştiriler insanda doping diğer tabirle gaz etkisi yapıyor. Bende 4 yaşında bir drahthaar var. Bu drahthaar daha 3-5 aylıkken bana ingiliz pointerde buradaki birçokların şakşak çaldığı, ustasın dediği bazı kimseler drahthaar keçi yer, drahthaar eşek yer, drahthaar kısa kokuludur, drahthaar çoluk çocuk komşuları yer, sen drahthaar eğitemezsin, ayinesidir kişinin iştir lafa bakılmaz, sen şusun busun vs. derlerken hırs yaptırdılar ve bu köpeğimin elimdeki en iyi köpeklerden birisi olmasına sebep oldular.
Keçi yer dediler koyun kuzu ve civcivlerle yan yana fotoğraflarını çektim
kısa kokuludur dediler 100 metre üzeri ferma videosunu yayınladım
çoluk çocuk yer dediler mahallenin çocukları kulübesinde oyun oynarlarken resimler koydum
eğitilmez dediler birçok mer ayarışmalarda dereceler ve drahthaar sınavlarından 4. lük aldım
Çok çirkin dediler seninde katıldığın Antalya ırk standartları yarışmasında Antalyalı kızlar resim çekinmek için sıraya girdiler, birçok köpek sahiplerininde gıpta ile baktığını hissetmedimde dedil.
Ben daha ne yapayım. iyiki o zamanalar dengesiz dengesiz konuşmuşlarda köpeklerimi bu günlere getirmek nasip oldu. Alın gözünüze sokunmu diyeyim yoksa teşekkürmü edeyim bende bilemedim.