Gönderen Konu: AV İKİ GÜN OLSUN DİYENLERE ÖNERİM P.TESİ-PERŞEMBE!...  (Okunma sayısı 9617 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bekir SALDIROĞLU

• *
Ynt: AV İKİ GÜN OLSUN DİYENLERE ÖNERİM P.TESİ-PERŞEMBE!...
« Yanıtla #25 : 21 Mayıs 2012, 19:33:44 »
 degerli arkadaslar ben ozbekistandaki av mevzuatini bildireyim kisaca yorumlariniza ins av sezonu acilinca av cilik mrkzi veya subelerinden  makbuz aliyorsunuz  aldiginiz gunden tarihi 5 gun gecerli haftanin icinde ve cok cuzi bir odeme yapiyorsunuz 3-5$ sadece sulun icin ayrica lisans ucreti oduyorsunuz oda 3-5$   ama inanin ben turkiyede sulunleri sadece resimlerden gorurdum taskentte doyasiya sulun avlamak nasip oldu ozbek avci dostlarla  okadar sulun popilasyonu varki is yerim taskentte 40 km ciflikte un yem fab isletiyorduk isyermize 500 mt mesafede  ulasiyorduk sulunlre  ve daglar keklik cil sazliklar sulun kayniyor mubarek bizdede boyle olsa haftnin bes gunu aldiginiz makbuz tarrihine gore avlansaniz ne dersiniz?
Bekir SALDIROĞLU
1966 taskent/ozbekistan

Çevrimdışı Özgür HAS

• *
« Yanıtla #26 : 31 Temmuz 2012, 16:08:34 »
Av 7 gün açık olsun. Av özel avlaklarda 7 gün açık olsun. Parasını veren avlasın. Gaddar bir yaklaşım gibi başladım ama 10 yıllık avcılık hayatımda limitim kadar avlanayım diyen bir avcı çıkmadı diyebilirim. Doğadan aldığının karşılığını vermek isteyen yok. Tüfeği sırtına alan dağda avlanıyor. Devlet işi gücü bırakıp dağda avcı peşinde koşamaz. Avı sadece avlaklar düzenleyerek yönetebilirsin. Yoksa köydekiler bütün gün avlanır, seni dağdan kovar, öbürü bulduğunun hepsini avlamak ister. Bu işi uzatmamız çok saçma geliyor bana...
Özgür HAS
1974-Manisa

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #27 : 31 Temmuz 2012, 17:42:57 »
Bende avın 7 gün olması taraftarıyım ama inanın 7 gün olursa bohçacılık denen şey alır başını yürür.
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Fatin ÇATIKKAŞ

• *
« Yanıtla #28 : 01 Ağustos 2012, 17:43:06 »
görünen o ki avın hergün serbes olması gerektiğini düşünenen avcı sayısı fazla.
Fatin ÇATIKKAŞ
1977 MANİSA

Çevrimdışı Ahmet GÜÇLÜ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 01 Ağustos 2012, 17:58:44 »
Bende avın 7 gün olması taraftarıyım ama inanın 7 gün olursa bohçacılık denen şey alır başını yürür.
Ahmet GÜCLÜ
1980 DENIZLI
[email protected]

Çevrimdışı Fatin ÇATIKKAŞ

• *
« Yanıtla #30 : 02 Ağustos 2012, 10:42:06 »
7 gün olsun diyenlerde bohçacılığın alıp başını yürüyeceği görüşü hakim.şuankinden kötü olmayacağı kesin.
Fatin ÇATIKKAŞ
1977 MANİSA

Çevrimdışı Coşkun AKBULUT

• *
  • kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar
« Yanıtla #31 : 26 Ocak 2013, 13:43:13 »
 bencede av 7 gün olmalı benim ve benimgbi vardiyalı calısanlar ne zorluklarla ava gdiyoruz hafta tatilim pazartesi salı birdahaki hafta birgün ileri gdiyor ee neyapcaz cumartesi pazar 2 ayda bir geliyor bunuda degerlendirsin görevli merciler
Coşkun AKBULUT
1970 izmit/derince     kargalar sürüyle...kartallar tek uçar

Çevrimiçi Fatih S.M.YAPAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #32 : 26 Ocak 2013, 15:02:19 »
bencede av 7 gün olmalı benim ve benimgbi vardiyalı calısanlar ne zorluklarla ava gdiyoruz hafta tatilim pazartesi salı birdahaki hafta birgün ileri gdiyor ee neyapcaz cumartesi pazar 2 ayda bir geliyor bunuda degerlendirsin görevli merciler

katılıyorum bende aynı durumdayım
  • Benelli Bellmonte 1 12 çap 71 cm namlu
  • Mossberg 500A pompalı 12 çap 71 namlu
  • Kral Cara Cara süperpoze 12 çap 71 cm namlu
  • Özhuğlu Alesta çifte 36 çap 71 namlu
  • İngiliz Seter; Şanslı
Tarsus Avcılar Kulübü
Fatih S.M.YAPAR
1976 Tarsus/Mersin

Çevrimdışı İdris TEK

• *
  • 05355597890
« Yanıtla #33 : 26 Ocak 2013, 15:11:41 »
Böyle yasaklar nereye kadar.Av her gün serbest olmalı ama denetimi düzgün yapılmalı.2 günlük av mı olur.ben 1450 km yol yapacam günü birlik içınmi bence saçmalık bohçacı zaten her gün avlanıyor.Bu kanun tamamen değişmeli avcılar artık 2 gün mü 3 günmü diye taştışmaya başladık yazık çok yazık
İdris TEK
1981 İSTANBUL

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #34 : 26 Ocak 2013, 15:36:38 »
Benim gibi kamu görevlilerinin ava gidememesi için güzel bir uygulama olur. Teşekkürler  :)

Arkadaşlar lütfen olmuyacak şeyleri gündeme getirip birazdaha kısıtlanmamıza sebep olmayın

Sevgili Serkanın da dediği gibi şu anki uygulama gayet güzel aslında av yedi gün açık olmalıdır

Zaten bir avcının maddi vede manevi şartlarda zaten hergün ava gidebilmesi mümkün değildir

Bencede hergün açık olması lazım madem demokrasi bir bir ulkede yasiyorsak avin hergün açık olup

Hava durumuna göre gidilmesi gerekmektedir mesela Aydın iki gündür sağanak yağışlı hava açtı gitmek lazım

Yada lodos var ama av günü değil o yüzden lütfen gün belirlemesi ve iki gün değilde hergün açık olması konusunda gayret gössterelim.
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France