0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun Leydi kurtulmuş en azından... acil şifalar dilerim...
umutlarla beklenip böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten acı verici. fakat leydi'nin iyiye gitmeside çok sevindirici. geçmiş olsun.
An be an beraberdik.Finali sağlıklı birşekilde yapamadık Sevgili Okan ve LEYDİ.Sizin canınız sağolsun.
geçmiş olsun Leydi en kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah,aynı olay benimdebaşımdan geçmişti ben bir tane yavruyu kurtarabilmiştim,inşallah birdaha böyle üzücü durumlarla karşılaşmayız,tekrardan büyük geçmiş olsun
gecmişolsun allahtan anne kurtulmuş
büyük geçmiş olsun... Allah betirinden saklasın...
geçmiş olsun okan
Okan abi geçmiş olsun çok üzüldüm.İnşallah biran önce eski sağlığına kavuşur
Gelmiş geçmiş olsun, (Çok üzücü bir durum) Allah beterinden saklasın.Anne de tez zamanda sağlığına kavuşur, İnşallah.
geçmiş olsun abiüzücü bir olay yaşamışsın .leydiye birşey olmasın.inşallah tez zamanda iyleşir.
Okan bey geçmiş olsun. Yavruların kaybına üzüldüm ancak kısırlaştırılmasına daha da üzüldüm. Ölen köpeğim Rita'da bende aynı durumu yaşadım ama yavruların hepsi sezeryan sonrasında sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmişlerdi. Kısırlaştırma isteklerini söylediklerinde buna izin vermemiştim. Üniversitelerde sorunlu doğum yapan köpeklerin kısırlaştırılma talebi sanırım bir rituel olmuş.