0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cihan abim allah tamamına erdirsin diyorum ayrıca bize böyle DK ırkına kattığınızdan dolayıda sizi tebrik eder , başarıların devamını dilerim saygılarımla...
abi gözün aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı sıhatli olurlar
Sevgili Emin VURAL kardeşim, İlgi ve alakan için çok teşekkür ederim. Allahıma sonsuz şükürler olsun. Kaçak köçek bir iş yapmıyorum ki utanayım. Sonuçta köpeklerimin atalarıda, kendileride, yavrularıda ortada. Sevgi ve Saygılarımla,
Hayırlısı olsun diyelim usta
avları daim olsun hayırlı kişilere gitsin yavrular
Abi yeni fark ettimSevgili Abim hani bazen laf maksadını aştı derler ya benim yorumumda ona benzemiş,amacım yavruların sağ salim doğsun herşey gönlünce olsun aradığını bul manasında yazmak istemiştim krıcı olduysam özür dilerim. Yavrular inşallah sağ salim büyür herşey gönlünce olsun Samsun'a Selamlar.
Hayırlısı olsun Arif abi sağ salim büyür iyi ellerde yetişirler inşallah,selamlar...
Hayırlısı olsun saglıcakla buyusun ıyı bırer avcı olsunlar
Sevgili cihan abim çok sevindim senin adına inşallah sağ salim buyurler senı tekrar tebrık ediyorum tum D.K cılar adına sevgi ve saygılarımla görüşmek üzere abim.
Masallah her ikiside etiket gibi duruyor. Renk tip secere vede kayıtlı eşleşme, brawo emeğine sağlık arif abim. Türkiyemize hayırlı olsun inşallah kıymetini bilen kardeşlerimize nasib olurda; memleketimizden izleri silinmez.
Yavruların sağlıklı, uzun ömürlü, iyi avlarda iyi avcılara nasip olurlar, İnşallah. Şimdiden Maşallah...
ömürleri uzun avları bololsun.fotolarını görmek dileğiğle. selamlar.
Gerçekten çok güzel bir eşleşme olmuş böyle güzel iki kurzhaarın eşleşmesinden olan yavrulardan birine sahip olmayı bende çok isterdim