suat hocam vede sevgili avlak com ailesi selamlar okudugum butun yorumlarda rus baikalların vede 18.4 iç caplı yivsiz av tüfeklerinin kalın saçma vede agır gramaj 32 gram dan sonrasını sevmediklerini vede bu gramajlarda ve agır dolu magnum fişeklerde saçmaları dagınık vede istikrarlı penetrasyon oluşturamadıkları anlatılmış söylenmiş denenmiş vede bütün avcılar tarafından tasdik vede kabul edilmiş
hocam sormak istedigim önceligimiz vede konumuz '' BAİKALL ''yivsiz av tüfekleri olmak üzere '' MADEM Kİ BU BAİKAL AV TÜFEKLERİ YÜKSEK GRAMAJ MAGNUM FİŞEK VEDE KALIN SAÇMA SEVMİYORSA FABRİKA NEDEN BUNLARI 89 MM SUPER MAGNUM VEDE 76 MM MAGNUM OLARAK ÜRETİP SATIYOR
'' zira kendileri bunu bilmiyormu ki sattıkları otomotiklerde 89 mm olarak agır dolu hafif dolu olarak gaz tahliye sistemi koyuyorlar acıkcası ben bu konuya bir türlü anlam veremedim Acaba pazarlama taktigimi diye geciyor içimden hocam Bende 89 mm mp 153 otomatigi cok az kullandım yine aynı şekilde 76 mm 27 em 1 c süper pozesi var sıfır kullanmadım işim geregi uzun zamandır avlanamıyorum elimde degişik gramajlarda mevcut magnum agır magnum agır gramaj fişeklerimde var fiyasada zaten hepinizin bildigi magnum vede süper magnum olmak üzere 40 gram dan tutunda 66 grama kadar süper magnum fişekler var sizden vede ustalardan ricam bu mantıgın işi nedir acaba bu soruyu bir türlü kafamdan silemedim eger gercekten bu baikal tüfegimle bu magnum fişekleri atmayacaksak (güzel bir penetrasyon yakalayamacaksak) açıkcası zamanında adetli aldıgım elimde bulunan magnum vede süper magnum fişekleri satmak ve cok az kullandıgım ve zamanında cok zor sartlarda aldıgım mp 153 89 mm süper magnum tüfegimi satmayı gercekten düşünüyorum eger usatalar beni bu konuda aydınlatırsalar sevinirim biraz uzun oldu kusura bakmayın herkeze saglıklı vede hayırlı ramazan lar dilerim SAYGILAR...