allah akıl fikir versin
aklı sıra bizi rencide edecek
onlar hayvan severde bi ne severiz bizim köpekler hayvan sınıfına girmiyormu ,bizimkiler canavarmı?
biz avcılar olarak milyonlarca kopek besliyoruz siz hayvan sever olarak kaç tane köpek besliyorsunuz?
biz avcılar olarak ekonomiye sektöre milyonlarca lira ve iş imkanı alanı yaradıyoruz ,,siz hayvansever olarak ne kadar kattkıda bulunuyorsunuz?
bizler avcı olmadık ,,avcı olarak doğduk ,,yüce yaradan c.c allahım bile bizi avcı olarak yaratmış ,,öyle olmasaydı yaradılıştan etobur değil otobur olurduk ,,ve etobur olduğum için gurur duyuyorum,
hiç düşündünüzmü benim gözlerim neden önde yan yana yaradılmış diye,,ben söyleyim çünkü doğada avcının gözü önde olarak ,,avın gözüde yanlarda olarak yaradılmıştır,,avcı avını daha iyi görmesi avında avcısını daha iyi görmesi için,dengeler eşitlenmiş,
kekliğin ,güvercinin,çulluğun gözü yandadır av olduğu için,,ama şahinin ,atmacanın ,baykuşun ,gözü öndedir niye avcı oldukları için,
ceylanın ,karacanın, koyun ,keçinin ,ineğin ,domuzun,zebranın,gözü yandadır,av olduğu için,tilkinin,kedidinin,yılanın,çakalın,sırtlanın,aslanın,insanın,daha saymadığım avcı hayvanların ,gözü ondedir avcı olduğu için,
insan oğlu yaradılışından bu günlere avcılığı sayesinde gelmiştir,avcılık olmasaydı,insan oğluda olmazdı,eski çağlardan bu günlere nasıl gelmişiz araştırın bakalım,her satırında avcılık vardır,,
avcılık her insana yüce yaradan tarafından verilmiş bir yetenektir,ve her insanın damarlarında dolaşan kanda vardır,nasılki kurt yavrusunda besleseniz dahi kan kokusunda özü ne dönüp avına saldırdığı gibi,
daha vs,vs,vs,
yukarıda yazdıklarım tamamen benim düşüncemdir.