Gönderen Konu: ÖNEMLİİİ  (Okunma sayısı 21042 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Can SANİBEY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
ÖNEMLİİİ
« : 14 Mart 2012, 23:29:01 »

Konuda bahsedilen uyarı gerçektir. Avcıları gaza getirmek için açılmamıştır. Yaşanan olaylar vardır. Ramazan KİLLİ

SEVGİLİ ARKADAŞLAR FACE BOOKDA KENDİSİNİ HAYVAN SEVER OLARAK TANITAN VE HAYTAP FEDERASYON BAŞKANI OLARAK TANITAN EGE SAKİNhttp://www.facebook.com/#!/egesakinbitikli İSİMLİ BİR KADIN VE ARKADAŞLARI RESMEN AVCILARA SAVAŞ AÇMIŞ DURUMDA VE KENDİ SAYFASINDA VE BİR ÇOK BLODGA ÜSTELİK KENDİ TELEFON NUMARASINI DAHİ VEREREK FACEBOOKDAN BİR  ÇOK AVCI ARKADAŞIMIZIN RESİMLERİNİ VE VİDEOLARINI ALARAK ORMAN BAKANLIĞI VE ÇEŞİTLİ KURULUŞLARA ŞİKAYET DİLEKÇESİ İL BİR ÇOK AVCI ARKADAŞIMIZIN CEZA ALMASINI SAĞLIYORLAR BUNUNLA KALMAYIP ÇOK İĞRENÇ HAKARETLERE VARAN SÖZLERLE AVCI TOPLUMUNA AĞIR İTAMLARDA BULUNUYOR HATTA BU SÖZLERDEN BİR KAÇI

YORUM 1ALIN SİZE BİR PİPİSİZ DAHA...

KADINLAR .. KADINLAR... AH KADINLAR.. BÜTÜN b..LUK ASLINDA SİZİN BAŞINIZIN ALTINDAN ÇIKIYOR.. BUNLARI DOĞURAN SİZSİNİZ, BUNLARI ERKEK DİYE EVİNİZE YATAĞINIZA ALAN SİZSİNİZ ... SİZ BU PİPİSİZ BEYİNSİZLERİ DOĞURMASANIZ, BİR ŞEKİLDE DOĞURULMUŞ OLAN BU ÜRETİM HATALARINI ''ERKEK'' SAYIP BUNLARDAN EŞ , BABA , KARDEŞ VS YAPMASANIZ BU b.. YİYENLER ÜREYEMEYECEK BARINAMAYACA...

YORUM 2:KIYIKÖYDE TÜM YABAN HAYATI TEHDİT ALTINDA.. ORMANA ZEHİR ATILDIĞI İDDİASI.. ÖLÜ KÖPEK SAYISI 5 OLDU... AMA TEK DELİL YOK... GEBERESİ ''AVCI '' DENİLE...N Ç.KÜSZ YARATIKLAR ORMADA ÖLEN KÖPKELELRİNİN CESETLERİNİ BİLE GETİRME ZAHMETİNDE BULUNMAMIŞLAR.. BIRAKIP GELMİŞ p......LER VE ŞİMDİ CESETLER BULUNAMIYOR.. TEK DELİL YOK ELİMDE.. BİR HALT YAPAMIYORUM...DELİRMİŞ DURUMDAYIM... AT ÖLMÜŞ KURTULMUŞ.. DARISI BAŞIMA ... TEZ ZAMANDA DARISI BAŞIMA ...DARISI BAŞIMA..

YORUM 3:YİYECEK BİR YUDUM BİR ŞEY BULMAK İÇİN ŞEHRE GELEN YABAN HAYVANLARINI MAHALLE ORTASINDA VURAN Ç.KSÜZLER VARDI HANİ.. KARAKOLA ÇEKİLDİLER İFADELERİ ALINDI VE CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA SEVKEDİLDİLER..

GELEN YANITI DİLEKÇENİN ÜST KISMINA KOYDUM..

YOLLAYAN HEREKSİN ELLERİNE SAĞLIK..

YORUM 4 :HAYTAP YABAN HAYAT GRUBU UYARIYOR.... LÜTFEN AVCILARA KARŞI ''TETİK''TE ! OLUN...

YORUM 5 :
Hayvan Hakları Gündemi: Kaçak Avcılıkla Mücadele Edin
•   YORUM 4: HAYTAP TÜM AVCILARI SEVGİ İLE KUCAKLAR :))

AVCILARI SEVİYORUZ, ÖYLE TATLI ŞEYLER Kİ ONLAR ''KUCAĞIMIZA OTURTUP '' SEVESİMİZ GELİYOR ONLARI. :D

« Son Düzenleme: 08 Haziran 2012, 13:28:17 Gönderen: Ramazan KİLLİ »
1978
ANKARA

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
Ynt: ÖNEMLİİİ
« Yanıtla #1 : 15 Mart 2012, 01:01:33 »
Haytap işin maytapına kaçmış..ne güzel hiç değilse bir sevenimiz varmış bir yerlerde :)
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #2 : 15 Mart 2012, 01:31:16 »
Bir sıkıntısı var ama gerçekten avcılarla mı ilgili acaba?!

Madem avcıları şikayet ediyor, eh yasa dışı avcılıksa ben bilakis memnun olurum. Bu arada bazı yazdıkları kendinin de başını yakabilir, hem de cidden. Fakat akli dengesi yerin de midir? Cezai ehliyeti var mıdır?

Arkadaşlar bence ciddiye almayın. Hatta böyle konuları buralara taşıyıp, şu güzelim forum üyelerine rahatszlık vermeyin bence. Bırakın kendi haline.  Kendinizi de üzmeyin. İyi geceler
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 15 Mart 2012, 01:36:47 »
bende abes bişi goremedım.gayet güzel kimsenız köpeklerle ılgılenıyor.avcılarla ılgılı bir yazıda göremeedım.
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #4 : 15 Mart 2012, 07:08:43 »
 Burda bu konularda site yönetimine büyük görevler düşüyor. Bu tür kişi,kişilere veya kuruluşlara karşı bir kampanya yürütülmeli.  Avcıları birbirine düşürtecek şekilde ARTI veya EKSİ uygulamalar ile,  çekememezlik, kıskançlık, kin ve nefret duygularını kabartarak  ikiye bölerek olmaz.  Çeşitli platformlarda oturumlar düzenliyerek kendimizi TEK YUMRUK OLARAK  anlatmamız şarttır.
« Son Düzenleme: 15 Mart 2012, 11:57:29 Gönderen: N.Yıldız SÜKAN »
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Suat KOÇ

• *
« Yanıtla #5 : 15 Mart 2012, 09:05:21 »
bunların amacı uygunsuz kaçak avlanmayla mücadele siteyi iyi araştırın  bohçacıları fişliyorlar daha ne olsun mutlaka  aralarında abuk subuk laflar eden vardır.ama isnistalar kaideyi bozmaz.
Suat KOÇ
1978 ANKARA

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #6 : 15 Mart 2012, 09:29:25 »
Avcılarla ilgili birşey görmedim diyen arkadaşalar yazıyı tam olarak okumadı sanırım..
Bunları yazan herkimse sağlıklı düşünemediği yada cezai ehliyetinin olmadığı kesin..
Ama böyle insanları ciddiye almaya değmez.Fazla takılmamak gerekir..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 15 Mart 2012, 10:00:02 »
öncelikle can sanibey kimdir, siteye üye olmuş ilk mesajıyla bu şekilde giriş yapmış,
asıl niyeti nedir safını bilmiyorum, bizdenmi, onlardanmı?
ayrıca, face book gibi sitelerde yaptığın avları BİLİNÇSİZCE yayınlarsan peşine bir sürü adam takarsın.
face book kullanmıyorum ama arkadaşın hesabından girip şu dengesiz konuşanlara bir bakacağım,
onları inanın hiç kale almam, birşey yapamazlar,
avcının peşine boşuna düşüyorlar, biz vergi ödeyen para getiren bir çoğunluğuz,
kimsesiz hayvanların, işkence gören hayvanların, çevre ve doğa katliyamı yapanların peşine düşsünler, akıllarını kullansınlar bize bulaşmasınlar.
1981 / Samsun / Malatya

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 15 Mart 2012, 10:03:12 »
arkaşlar üzmeyin kendinizi,, bütün avcılar hayvanseverdir.. kimi tavada tavşan sever kimi güveçde bıldırcın bense ızgarada keklik severim... hepimiz hayvan severiz...evcileden ziyadesiyle yaban hayvanı severiz... :D

Çevrimdışı Zafer ATASOY

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
    • C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\329CANON\IMG_2885.JPG
« Yanıtla #9 : 15 Mart 2012, 10:10:16 »
avcılara  ne demeliydi  daha   merak ettim dengesiz dengesiz  yazmış seviyesine  inmeden gerekli cvp verilmeli ki sapla samanı  karıştırmasın
Zafer ATASOY
TRABZON 1983

Çevrimdışı Hasan ERKOÇ

• *
« Yanıtla #10 : 15 Mart 2012, 10:29:09 »

Madem avcıları şikayet ediyor, eh yasa dışı avcılıksa ben bilakis memnun olurum. Bu arada bazı yazdıkları kendinin de başını yakabilir, hem de cidden. Fakat akli dengesi yerin de midir? Cezai ehliyeti var mıdır?

Arkadaşlar bence ciddiye almayın. Hatta böyle konuları buralara taşıyıp, şu güzelim forum üyelerine rahatszlık vermeyin bence. Bırakın kendi haline.  Kendinizi de üzmeyin. İyi geceler
YASA DIŞI AVLANMAKSA ÜREME DÖNEMİ GECE AVLANANLAR HAYVANLARA EZİYET EDENLER VB. BUNLARLA İLGİLİ İSE ZATEN ONLAR AVCI OLMADIĞI İÇİN BU TÜR ŞİKAYET VE YORUMLAR OLABİLİR OLMALIDA ZATEN ASLINDA BİZİMDE KURALLARA UYMAMIZ UYMAYANLARI UYARMAMIZ YADA YETKİLİLERE BİLDİRMEMİZ AYRICA YETKİLİLERİ GÖREVLERİNİ YAPMASI KONUSUNDA TEŞVİK ETMEMİZ GEREKİR ZATEN
Hasan ERKOÇ
1976 ANAMUR

tolgaozhan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 15 Mart 2012, 11:38:20 »
Bilmeden atıp tutmuşlar işte. Kebapları, köfteleri ve balıkları yerken acaba yediklerinin de hayvan olup olmadığının ayrımına varacak kadar sağlıklı insanlar mı merak ettim doğrusu?
Şimdi sormak lazım ey avcılara sataşan sözde hayvan severler;
Hayatınızda kaç defa, hafta tatilinizde, sıcacık yatağınızdan kalkıp ta yaban hayatına yem bırakmaya gittiniz.?
Hayatınızda kaç ağaç dikip te yaban hayatına yaşam alanı verdiniz;
Yer üstü sularımız HES diye adlandırılan aldatmacıya satılırken sesinizi bu perdeden kullandınız mı?
Sahip olduğunuz köpeklere kazak giydirip, doğal yaşam alanından koparıp maskaraya çevirirken neler hissettiniz?
Hayatınızda kaç yaralı can çekişen yaban hayvanını tedavi edip doğal ortamına bıraktınız?
Doğanın dengesi ve beslenme zinciri konusunda evcilleştirilmiş hayvanların canını can saymamak temel kriteriniz mi?
Benim vurduğum keklik can taşıyor da sofranızdan eksik etmediğiniz balık ne taşıyor?
Yeryüzünde konuşulan dillerin temeli avcılığa ve toplayıcılığa dayanıyor bilmiyor musunuz?
İnsanlığın varlığının ve devamının avcılık dürtüsü sayesinde olduğunu düşünmek mi istemiyorsunuz?
Ya da daha basit bir soru sorayım;
Hayatınızda toplam kaç saat kaç dakika toprağa temas ettiniz de kıymetini bizden çok biliyorsunuz?
Acilen yazılı ve görsel medyada avcının ve avcılığın ne olduğu anlatılmalı ve böyle düşünmeden konuşanlara gerekli ders verilmeli.
Saygılarımla

Çevrimdışı Latif SERTER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 15 Mart 2012, 11:41:27 »

Latif SERTER
1976 İSTANBUL
Arh -

image hosting jpg

Çevrimdışı Mustafa AYDIN 54

• Müdavim Üyemiz
  • avcılık özgürlüktür.
« Yanıtla #13 : 15 Mart 2012, 12:13:56 »
Akıl sağlığı yerinde olmadığını düşündüğüm ve bende avcılardan çok erkeklerle sorunları olan biri gibi geldi. Ortaya koyduğu bir düşünce veya eleştiride yok. Sadece saldırmış. İlgi çekmek isteyen biri. Dikkate almaya gerek yok diye düşünüyorum. Selamlar.
  • Franchi Affinity y.oto. 71
  • carizma y.oto. 61-71
  • D. D. Panda
Mustafa AYDIN  1973 SAKARYA

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #14 : 15 Mart 2012, 12:24:33 »
Bilmeden atıp tutmuşlar işte. Kebapları, köfteleri ve balıkları yerken acaba yediklerinin de hayvan olup olmadığının ayrımına varacak kadar sağlıklı insanlar mı merak ettim doğrusu?
Şimdi sormak lazım ey avcılara sataşan sözde hayvan severler;
Hayatınızda kaç defa, hafta tatilinizde, sıcacık yatağınızdan kalkıp ta yaban hayatına yem bırakmaya gittiniz.?
Hayatınızda kaç ağaç dikip te yaban hayatına yaşam alanı verdiniz;
Yer üstü sularımız HES diye adlandırılan aldatmacıya satılırken sesinizi bu perdeden kullandınız mı?
Sahip olduğunuz köpeklere kazak giydirip, doğal yaşam alanından koparıp maskaraya çevirirken neler hissettiniz?
Hayatınızda kaç yaralı can çekişen yaban hayvanını tedavi edip doğal ortamına bıraktınız?
Doğanın dengesi ve beslenme zinciri konusunda evcilleştirilmiş hayvanların canını can saymamak temel kriteriniz mi?
Benim vurduğum keklik can taşıyor da sofranızdan eksik etmediğiniz balık ne taşıyor?
Yeryüzünde konuşulan dillerin temeli avcılığa ve toplayıcılığa dayanıyor bilmiyor musunuz?
İnsanlığın varlığının ve devamının avcılık dürtüsü sayesinde olduğunu düşünmek mi istemiyorsunuz?
Ya da daha basit bir soru sorayım;
Hayatınızda toplam kaç saat kaç dakika toprağa temas ettiniz de kıymetini bizden çok biliyorsunuz?
Acilen yazılı ve görsel medyada avcının ve avcılığın ne olduğu anlatılmalı ve böyle düşünmeden konuşanlara gerekli ders verilmeli.
Saygılarımla

Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Ünal SAYGILI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #15 : 15 Mart 2012, 13:54:19 »
bu avcılara atıp tutan insan bozmaları bu avcıların sayesinde türkiyede kaç milyon kişi ekmek yiyiyor biliyorlarmı acaba bütün bu av bayileri silah fabrikalarında av üzerine kıyafet fişek falan filan  bunların aileleriyle beraber onlar mı bakacakmış bir kısım hayvan sever diye tabir edilen insan bozmaları sırf gösteriş olsun diye hayvan sever gibi davranıyor bütün hayvanlar sokaktaki köpekler ve kedilerden ibaret sanıyor
1974-Marmaris
muğla
angaralı

Çevrimdışı Zafer YOLDAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 15 Mart 2012, 14:19:11 »
öncelikle can sanibey kimdir, siteye üye olmuş ilk mesajıyla bu şekilde giriş yapmış,
asıl niyeti nedir safını bilmiyorum, bizdenmi, onlardanmı?
ayrıca, face book gibi sitelerde yaptığın avları BİLİNÇSİZCE yayınlarsan peşine bir sürü adam takarsın.
face book kullanmıyorum ama arkadaşın hesabından girip şu dengesiz konuşanlara bir bakacağım,
onları inanın hiç kale almam, birşey yapamazlar,
avcının peşine boşuna düşüyorlar, biz vergi ödeyen para getiren bir çoğunluğuz,
kimsesiz hayvanların, işkence gören hayvanların, çevre ve doğa katliyamı yapanların peşine düşsünler, akıllarını kullansınlar bize bulaşmasınlar.

ben Ege SAKİNin  facebook hesabına baktım kadın kürk düşmanı yunus parklarının düşmanı ve bohçacı düşmanına benziyor bana sorarsanız bende öyleyim.. .. kaçak avcıları şikayet edin milli parklarda avlananları bize bildirin gibi yazılarını gördüm.. Can SANİBEYin bahsettiği yorumları bulamadım fakat vardır yazan olmuştur..  Ama sizde bakın ben tepki gösterilecek çokta bişey bulamadım.. bende bakmadan kadın hakkında sabah atıp tutmuştum yorumumu sildim sizde bakın öyle yorumda bulunun facede bunu gören ve forumumuza ilk mesajında bunu yazan arkadaşın başka isimle açmadıysa face profili yok........
A Rh+ Zafer YOLDAŞ 
SARIGÖL/MANİSA

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
« Yanıtla #17 : 15 Mart 2012, 14:24:35 »
.
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2012, 15:15:21 Gönderen: Bilal PAZVANT »

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #18 : 15 Mart 2012, 14:24:53 »
Tek cevabım var: avcıları kıskanıyor bu gibi söylemleri olanlar,ha zalimane gaddar hissiyatlarla yapan var da ona çıkışıyorsa amenna ama bu işin normal geleneksel kültürü içinde asırlardır yapılan şekline höykürülüyorsa benim cevabım kıskanıyorlar.

Mesela boğa güreşi horoz döğüşü köpek döğüşü gibi,ayı oynatmak hatta sirklerde hayvan kullanmak gibi ne amacı olduğu belirsiz ve hayvanlara muazzam eziyet içeren aktiviteler var,o tür şeylere ben de şiddetle karsıyım,gitsinler onlarla uğraşsınlar.Avcılık layığıyla yapıldığında bir kültürdür ve de zevktir ama kendine göre vicdani kuralları örfü adeti ve etiği olan bir zevk,hayvanlara eziyet edilmesinin ise asla yeri yoktur ama hayvanın sonuçta hayatına son veriliyor,fakat bunlar av hayvanı ve yaradılışlarının tabiatında var bu, avcı türler tarafından devamlı avlanma durumuyla karşı karşıyalar yani sırf bir hayvanı öldürmüş olmak için avlanmıyorlar,adı üstünde av hayvanı, av kuşu bunlar.Tutupta kimse kargaydı saksağandı kurbağaydı böcekti avı yapayım bir demez.keklik avı yapayım der,ördek,tavşan avı yapayım der vs.
« Son Düzenleme: 15 Mart 2012, 14:37:49 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı Ahmet GÜÇLÜ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #19 : 15 Mart 2012, 14:55:27 »
Arkadaşlar bence ciddiye almayın. Hatta böyle konuları buralara taşıyıp, şu güzelim forum üyelerine rahatszlık vermeyin bence. Bırakın kendi haline.  Kendinizi de üzmeyin.
Ahmet GÜCLÜ
1980 DENIZLI
[email protected]

Çevrimdışı Hasan ERKOÇ

• *
« Yanıtla #20 : 15 Mart 2012, 15:25:50 »
İyi ki abes bir şey görmediniz daha ne olsun? FACEBOOK ta direkt AVCILARI hedef almışlar GEBERESİ AVCI ne demek? avcılara karşı tetikte olun ne demek?  Ben bir bayan avcı olarak rahatsız olmuşken burda bir sürü erkek avcınnın bu konuya duyarsız kalmaması lazım. Bakın avcılık konulu program sonrası bir yerel tv den çıkışta aynı bu HD geçinen ruh hastalarınnın BAYAN AVCI OLDUĞUM  için hedefi olmuştum resmen kadın erkek üzerime saldırdılar. Herhalde beni sosyete avcı bayanlardan sandılar. OYSA, ONLARCA YIL  ELLERİMLE NOHUT YOLMUŞ, YAZ-KIŞ AYAĞIMA GİYDİĞİM KARA LASTİKLERLE,  DAĞLARDA KORKUSUZCA ISSIZ MANDRAMIZDA KALMIŞ, HAYVANLARIMIZIN ÇOBANLIĞINI YAPMIŞ, SABAH AKŞAM 10 İNEK SAĞMIŞ ÇELİK ELLİ ÇELİK BİLEKLİ  BİR KIZDIM  Gerekli cevabı ellerim ve yumruklarım ile verince şoka girdiler. :) yani atalarımızın dediği gibİ;   UMMADIK TAŞIN BAŞ YARDIĞINI gösterdim. Tabi ki kavga çözüm değil ancak benim ki resmen nefsi müdafaydı. Avcıların mutlaka, bu tür kişi ve kuruluşlara karşı BİRLİK BERABERLİK içinde olmaları şarttır.   Avcıları birbirine düşürtecek şekilde uygulamalar yaparak, kırarak  çekememezlik, kıskançlık, kin ve nefret duygularını kabartarak  ikiye bölerek olmaz.  Çeşitli platformlarda oturumlar düzenliyerek kendimizi TEK YUMRUK OLARAK  anlatmamız şarttır.
YASALARA AVCILIK KURALLARINA AYRICA AVCILIĞIN YAZILI OLMAYAN KURALLARINA UYANLAR AHLAKİ VİJDANİ ÖLÇÜLERİ GÖZÖNÜNDE BULUNDURANLAR İÇİN KESİNLİKLE BÖYLE İFADELER KULLANAMAZLAR ANCAK TÜM BUNLARI GÖZARDI EDENLERE AHLAK VİJDAN NEDİR BİLMEYENLERE BİZİMDE NERDEYSE BÖYLE MUAMELE YAPMAMIZ GEREKİYOR BAZEN

Hasan ERKOÇ
1976 ANAMUR

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #21 : 15 Mart 2012, 16:04:18 »
Can Sanibey Bey'in ilk mesajında böyle bir konu paylaşması biraz tuhaf değilmi?
Gerçi biz kaza gelmeyiz kazı vururuz oda ayrı ;D ;D
« Son Düzenleme: 15 Mart 2012, 16:06:19 Gönderen: Ahmet ŞAKİROĞLU »
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı M.Aytaç TOK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #22 : 15 Mart 2012, 22:28:51 »
Can Sanibey Bey'in ilk mesajında böyle bir konu paylaşması biraz tuhaf değilmi?
Gerçi biz kaza gelmeyiz kazı vururuz oda ayrı ;D ;D
14 dakika çevrimiçi kalmış vermiş ilk iletide coşkuyu. Ahmet Kardeşime aynen katılıyorum. Avcıyız , avcı kültürüyle büyüdük ancak 4 ekim hayvanları koruma gününde kebap partisinde buluşanlardan değiliz:))) 
Mustafa Aytaç  TOK
1968 ADANA

Çevrimdışı Halil KARADENİZ

• Free Üye
  • *
Halil KARADENİZ 1982-ORDU

resim

Çevrimdışı Engin GEDİK

• *
  • AVCI DEVLETİN KİRALIK KATİLİ DEĞİLDİR...
« Yanıtla #24 : 29 Mayıs 2012, 15:05:53 »

MÜKEMMEL VE ARTI
DAHA YUMURTADAN YENİ ÇIKMIŞ CİVCİVLERİ GÜNEŞ YÜZÜ DAHİ GÖRMEDEN 1 AY GİBİ KISA SÜREDE KÜÇÜCÜK BİR HÜCREDE HİÇ HAREKET ETTİRMEDEN TÜRLÜ HORMON VE İLAÇLARLA BÜYÜTÜLÜRKEN AKLIN NERDE YADA SEN EVDE NE YİYORSUN ÇOK MERAK ETTİM.DİYE SORMAK GEREKİR.
Engin GEDİK
1980-Aydın/Bozdoğan
Gsm:0543 503 85 50