Gönderen Konu: ÖNEMLİİİ  (Okunma sayısı 21156 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Osman DÖŞLER

• Expert Üye
  • osman döşler. 1968-istanbul
Ynt: ÖNEMLİİİ
« Yanıtla #50 : 10 Haziran 2012, 10:38:07 »
Sabah sabah çok güldüm ya,

şu küçük alet nedir ?

Çapı nedir ?

Kaç atarlıdır ?

Osman DÖŞLER
1968 İSTANBUL

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #51 : 10 Haziran 2012, 11:12:10 »

aklı sıra bizi rencide edecek

onlar hayvan severde bi ne severiz bizim köpekler hayvan sınıfına girmiyormu ,bizimkiler canavarmı?

biz avcılar olarak milyonlarca kopek besliyoruz siz hayvan sever olarak kaç tane köpek besliyorsunuz?

biz avcılar olarak ekonomiye sektöre milyonlarca lira ve iş imkanı alanı yaradıyoruz ,,siz hayvansever olarak ne kadar kattkıda bulunuyorsunuz?

bizler avcı olmadık ,,avcı olarak doğduk ,,yüce yaradan c.c allahım bile bizi avcı olarak yaratmış ,,öyle olmasaydı yaradılıştan etobur değil otobur olurduk  ,,ve etobur olduğum için gurur duyuyorum,

hiç düşündünüzmü benim gözlerim neden önde yan yana yaradılmış diye,,ben söyleyim çünkü doğada avcının gözü önde olarak ,,avın gözüde yanlarda olarak yaradılmıştır,,avcı avını daha iyi görmesi avında avcısını daha iyi görmesi için,dengeler eşitlenmiş,

kekliğin ,güvercinin,çulluğun gözü yandadır av olduğu için,,ama şahinin ,atmacanın ,baykuşun ,gözü öndedir niye avcı oldukları için,

ceylanın ,karacanın, koyun ,keçinin ,ineğin ,domuzun,zebranın,gözü yandadır,av olduğu için,tilkinin,kedidinin,yılanın,çakalın,sırtlanın,aslanın,insanın,daha saymadığım avcı hayvanların ,gözü ondedir avcı olduğu için,

insan oğlu yaradılışından  bu günlere avcılığı sayesinde gelmiştir,avcılık olmasaydı,insan oğluda olmazdı,eski çağlardan bu günlere nasıl gelmişiz araştırın bakalım,her satırında avcılık vardır,,

avcılık her insana yüce yaradan tarafından verilmiş bir yetenektir,ve her insanın damarlarında dolaşan kanda vardır,nasılki kurt yavrusunda besleseniz dahi kan kokusunda özü ne dönüp avına saldırdığı gibi,

daha vs,vs,vs,

yukarıda yazdıklarım tamamen benim düşüncemdir.

Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Ersin DÜZYOL

• *
« Yanıtla #52 : 10 Haziran 2012, 12:01:34 »
Değerli arkadaşlar sizden rica ediyorum bu kendini bilmezlerin haytapçıların yazılarını resimlerini bir dosya haline getirip bana gönderin artık bunlara ders verme zamanı geldi bakanlığa söyledim olmadı üniversite yetkililerine söyledim yine ayni cevap baskı yapıyolar o yüzden bir şey yapamıyorlarmış anlıcağınız korkuyolar ama ben korkmuyorum yaban tv de röportajımda söyledim inşallah yayınlarlar ben sonuna kadar avcıların hakkını bunlara karşı savunacağım adalet bakanına yazıcam lütfen belgeler lazım ha hayvan severler muhteşem yüz yılı seyretmiyolar galiba sultan süleymanda avcı haremininde maşşalahı var nasıl avcılar iktidarsızsa
Ersin DÜZYOL
1958 izmir çimentepe

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #53 : 10 Haziran 2012, 13:08:25 »
Ersin abi hadi sen gel bize ön ayak olda toplayalım şu TÜRKİYENİN avcılarını millet sesimizi duysun, sabırsızlıkla bekliyorum o günü.
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #54 : 10 Haziran 2012, 14:05:08 »
Edepsiz   :)
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 

Çevrimdışı Ersin DÜZYOL

• *
« Yanıtla #55 : 10 Haziran 2012, 19:36:51 »
Arkadaşlar şimdi bimerden orman ve su işleri bakanı prf dr veysel eroğluna haytapçılar için şikayet dilekçesi gereğinin yapılması üzere yazdım haydi herkez bimere yazsın nasıl onlar bizi internetten ceza aldırıyorsa bizde ceza almalarını sağlayalım hemen arkasından adalet bakanlığına yazalım suç duyurusunda bulunalım burdan hukukçu avcı dostlara sesleniyorum gelin bize destek olun sizler daha iyisini bilirsiniz saygılar
Ersin DÜZYOL
1958 izmir çimentepe

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #56 : 09 Temmuz 2012, 05:49:20 »

Nazife Yıldız SÜKAN'ın  09.07.2012 tarihli  www.yabantv.com daki yeni yazısı ALINTIDIR.

MAYTAP NEDİR? HAYTAP NEDİR?

Öncelik ile bilmeyenler için de bir açıklama yapayım dedim. Ve ne yazdığım yazımda ne demek istediğim anlaşılsın.  MAYTAP; hani eskiden bayramlarda,(şimdi var mı bilmiyorum) çocuklar bunları bilirler. Ayrıca kutlamalarda ve düğünlerde de kullanılan, pek zararı olmayan, 10 veya 15 cm uzunluğunda ince tel üzerine gri renkte, telin yarısına kadar sıvanmış nesnenin diğer sıvanmamış yarısının ucundan, elimizde tutarak kibrit ile yakılması sonucu kıvılcım gibi parlak beyaz ışıklar saçan bir eğlenceliktir...

Havai fişekler sınıfına da girer. MAYTAP'ın başkaca  bir diğer anlamı da; halk arasında bazı yörelerde kişilere  şaka yapılınca veya dalga geçilince MAYTAP geçme denir. Bir başka yörede de CİDDİYETTEN UZAK KİŞİYE MAYTAPÇI diyorlarmış. Gelelim HAYTAP’ın açılımına; hayvan hakları federasyonu dur. Tabii bu haytapı kuranların ve üyelerinin ne kadar aklı başında olduklarını ve hayvan sevgisi konusunda da ne kadar samimi olduklarını da pek bilmiyoruz. Anlam itibari ile de benim için haytapmış, maytapmış pek farklı değil. Neden böyle düşündüğüme gelince, geçenlerde sıralama da www.yabantv.com’ dan sonra gelen bir avcı paylaşım sitesinde açılmış bir konu dikkatimi çekti. Ben de bir bakayım dedim. bahsi geçen konu bir gazete haberinde bir grup kadınlı, erkekli insanın boyunlarına astıkları karton levhalarda aynen şöyle yazıyor  << HER AVCI BÜYÜK BİR TÜFEĞE VE KÜÇÜK İŞE YARAMAZ BİR ALETE SAHİPTİR >>  bu levhanın hemen sağ alt köşesinde HAYTAP LOGOSU.

Bu malum kişilerin kim oldukları da belli. Tabii bu kadınlı erkekli gruba da şunu sormak gerekli sizler avcıların küçük işe yaramaz aletlerini çok yakından gördünüz demi veya kullandınız da mı biliyorsunuz? İşte haytap ve haytap üyelerinin ne kadar ciddi olduklarını sizlere bırakıyorum... Hatta bunlardan birisine tanıyan avcı arkadaş sormuş, neden böyle yaptınız diye o da alaycı gülerek ŞAKA yaptık ŞAKA demiş. Eee şimdi biz avcılar da boynumuza levha asıp üzerlerine de << HAYTAP ÜYELERİ YARIM AKILLIDIRLAR veya KAFALARI BOŞTUR >> diye yazarsak ne olacak? 

Vatandaşlık hak ve hürriyeti HAYTAP için geçerli ise AVCILARIMIZ içinde geçerli olmalı. Bir haytaplı bu ne demek şimdi derse de biz de ŞAKA YAPTIK ŞAKA deriz...  Lafı çevirip, yok hayır biz yarım akıllılar, pardon haytaplılar olarak bu levhaları kaçak avcılar için yazdık derseniz size yine bu konuda ...... düşer. Kanunsuz av yapılmış olsa dahi kimse kimseyi rencide edecek ve hakaretvari ifadeler kullanamaz. Çünkü yakalandıklarında cezaları veriliyorlar. Ben insan olarak önce İNSANSEVERİM. Çünkü yaradan beni insan olarak yaratmış. Bundan da çok memnunum.

Her insanın yaradılışında avcılık duygusu mutlaka vardır.  Ama bu duygu kiminde azdır kiminde çoktur. Ama mutlaka vardır. Ve DÜNYADAKİ TÜM SAĞLIKLI İNSANLARIN % 99’u ET YEMEYİ SEVERLER. Sevmeyenlerde olabilir. Bunların bir kısmı da kendilerince zorla ; Et yemek vahşettir, et yiyenler hayvan katliamcılarıdır diye bilinçaltlarına sokan ruh sağlığı bozuk kişilerdir.  Birileri, YOK BEN HAYVANLARI  İNSANLARDAN ÇOK SEVİYORUM, KEŞKE HAYVAN OLARAK DÜNYA YA GELSEYDİM DİYORSA o onu söyleyen kişiyi ilgilendirir. Haytap da  aklı başında insanlar olabilir. Bu benim için çok önemli bir şey değil. Benim için önemli olan AVCILARIN HEPSİNİN AKLI BAŞINDA DÜZGÜN olmalarına inandığımdır. Avcı olup da yasa dışı hareket edenleri de yasa koyucular ve görevliler yakalayıp gereken cezayı veriyorlar. Yani bu ceza verme  konusunda yasa koyucuların dışında  başkalarına konuşmak, kötülemek .......... olur.  Bu tuhaf yazıları olan levhaları boyundan asıp dolaşan aylakların pardon haytaplıların fotoğrafları, isimleri ve nerde yaşadıkları bilinmektedir. Öğrenmek isteyen, eşitlik ilkesine inanan, sayın yasa koyucularına her an her zaman verebilirim. SAĞLIKLI İNSANLAR SAĞLIKLI İLETİŞİMDE BULUNAN İNSANLARDIR. Önümüzde ki av sezonunda, yurt içinde ki ve dışında ki tüm avcı dostlarına yasaların verdiği hak ve limitlerde bol bol av yapmalarını dilerim. Rastgele.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Emrah GİRGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Emrah GİRGİN
« Yanıtla #57 : 09 Temmuz 2012, 09:02:38 »
AVCILARI SEVİYORUZ, ÖYLE TATLI ŞEYLER Kİ ONLAR ''KUCAĞIMIZA OTURTUP '' SEVESİMİZ GELİYOR ONLARI. böyle lafmı olur ya utandım valla.üstteki resimdeki vatandaşa ne demeli bilmiyorum.arkadaş birde sırıdıyor tipe bak ya

jpg image hosting
Emrah Girgin
DENİZLİ-ÇİVRİL
...İnanmak yağmur duasına giderken şemsiyeyi yanına almaktır...

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #58 : 09 Temmuz 2012, 09:44:58 »

Kabardıysa kabarcığı,ne yapsın ona bubacığı

Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #59 : 09 Temmuz 2012, 10:15:46 »
 küçük alet derken .ürolojici herhalde kendileri. Neyse ne demişler en kibarcasını söyleyelim it ürür kervan yürür.(lütfen  burada  av arkadaşları köpeklerimiz üzerine alınmasın sözüm meclisten dışarı.)
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Hüseyin SERTÇETİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #60 : 09 Temmuz 2012, 11:18:27 »

Nazife Yıldız SÜKAN'ın  09.07.2012 tarihli  www.yabantv.com daki yeni yazısı ALINTIDIR.

Öncelik ile bilmeyenler için de bir açıklama yapayım dedim. Ve ne yazdığım yazımda ne demek istediğim anlaşılsın.  MAYTAP; hani eskiden bayramlarda,(şimdi var mı bilmiyorum) çocuklar bunları bilirler. Ayrıca kutlamalarda ve düğünlerde de kullanılan, pek zararı olmayan, 10 veya 15 cm uzunluğunda ince tel üzerine gri renkte, telin yarısına kadar sıvanmış nesnenin diğer sıvanmamış yarısının ucundan, elimizde tutarak kibrit ile yakılması sonucu kıvılcım gibi parlak beyaz ışıklar saçan bir eğlenceliktir...

Havai fişekler sınıfına da girer. MAYTAP'ın başkaca  bir diğer anlamı da; halk arasında bazı yörelerde kişilere  şaka yapılınca veya dalga geçilince MAYTAP geçme denir. Bir başka yörede de CİDDİYETTEN UZAK KİŞİYE MAYTAPÇI diyorlarmış. Gelelim HAYTAP’ın açılımına; hayvan hakları federasyonu dur. Tabii bu haytapı kuranların ve üyelerinin ne kadar aklı başında olduklarını ve hayvan sevgisi konusunda da ne kadar samimi olduklarını da pek bilmiyoruz. Anlam itibari ile de benim için haytapmış, maytapmış pek farklı değil. Neden böyle düşündüğüme gelince, geçenlerde sıralama da www.yabantv.com’ dan sonra gelen bir avcı paylaşım sitesinde açılmış bir konu dikkatimi çekti. Ben de bir bakayım dedim. bahsi geçen konu bir gazete haberinde bir grup kadınlı, erkekli insanın boyunlarına astıkları karton levhalarda aynen şöyle yazıyor  << HER AVCI BÜYÜK BİR TÜFEĞE VE KÜÇÜK İŞE YARAMAZ BİR ALETE SAHİPTİR >>  bu levhanın hemen sağ alt köşesinde HAYTAP LOGOSU.

Bu malum kişilerin kim oldukları da belli. Tabii bu kadınlı erkekli gruba da şunu sormak gerekli sizler avcıların küçük işe yaramaz aletlerini çok yakından gördünüz demi veya kullandınız da mı biliyorsunuz? İşte haytap ve haytap üyelerinin ne kadar ciddi olduklarını sizlere bırakıyorum... Hatta bunlardan birisine tanıyan avcı arkadaş sormuş, neden böyle yaptınız diye o da alaycı gülerek ŞAKA yaptık ŞAKA demiş. Eee şimdi biz avcılar da boynumuza levha asıp üzerlerine de << HAYTAP ÜYELERİ YARIM AKILLIDIRLAR veya KAFALARI BOŞTUR >> diye yazarsak ne olacak? 

Vatandaşlık hak ve hürriyeti HAYTAP için geçerli ise AVCILARIMIZ içinde geçerli olmalı. Bir haytaplı bu ne demek şimdi derse de biz de ŞAKA YAPTIK ŞAKA deriz...  Lafı çevirip, yok hayır biz yarım akıllılar, pardon haytaplılar olarak bu levhaları kaçak avcılar için yazdık derseniz size yine bu konuda ...... düşer. Kanunsuz av yapılmış olsa dahi kimse kimseyi rencide edecek ve hakaretvari ifadeler kullanamaz. Çünkü yakalandıklarında cezaları veriliyorlar. Ben insan olarak önce İNSANSEVERİM. Çünkü yaradan beni insan olarak yaratmış. Bundan da çok memnunum.

Her insanın yaradılışında avcılık duygusu mutlaka vardır.  Ama bu duygu kiminde azdır kiminde çoktur. Ama mutlaka vardır. Ve DÜNYADAKİ TÜM SAĞLIKLI İNSANLARIN % 99’u ET YEMEYİ SEVERLER. Sevmeyenlerde olabilir. Bunların bir kısmı da kendilerince zorla ; Et yemek vahşettir, et yiyenler hayvan katliamcılarıdır diye bilinçaltlarına sokan ruh sağlığı bozuk kişilerdir.  Birileri, YOK BEN HAYVANLARI  İNSANLARDAN ÇOK SEVİYORUM, KEŞKE HAYVAN OLARAK DÜNYA YA GELSEYDİM DİYORSA o onu söyleyen kişiyi ilgilendirir. Haytap da  aklı başında insanlar olabilir. Bu benim için çok önemli bir şey değil. Benim için önemli olan AVCILARIN HEPSİNİN AKLI BAŞINDA DÜZGÜN olmalarına inandığımdır. Avcı olup da yasa dışı hareket edenleri de yasa koyucular ve görevliler yakalayıp gereken cezayı veriyorlar. Yani bu ceza verme  konusunda yasa koyucuların dışında  başkalarına konuşmak, kötülemek .......... olur.  Bu tuhaf yazıları olan levhaları boyundan asıp dolaşan aylakların pardon haytaplıların fotoğrafları, isimleri ve nerde yaşadıkları bilinmektedir. Öğrenmek isteyen, eşitlik ilkesine inanan, sayın yasa koyucularına her an her zaman verebilirim. SAĞLIKLI İNSANLAR SAĞLIKLI İLETİŞİMDE BULUNAN İNSANLARDIR. Önümüzde ki av sezonunda, yurt içinde ki ve dışında ki tüm avcı dostlarına yasaların verdiği hak ve limitlerde bol bol av yapmalarını dilerim. Rastgele.
Tebrikler güzel bir cevap olmuş...
Hüseyin SERTÇETİN 1978 AKHİSAR 0542 5328869

Çevrimdışı Alper EGE

• *
« Yanıtla #61 : 09 Temmuz 2012, 13:00:03 »
Kasaplar : Kapitalist ekonomide insanların para karşılığı kiraladığı avcılardır.. Et yemeyen haytap üyeleri sözüm meclisden dışarı et yememenizden sebeble zihinsel gelişiminizi tamamlayamadığınız için bunu olgunlukla karşılayabiliyoruz. Peki ya et yiyenler ?
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2012, 13:03:10 Gönderen: Alper EGE »
Alper EGE
1988 ankara

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #62 : 09 Temmuz 2012, 13:37:33 »
Sabah sabah çok güldüm ya,

şu küçük alet nedir ?

Çapı nedir ?

Kaç atarlıdır ?

aynen bu ablamızı bizi güldürdüğü için tebrik etmek lazım
acaba bu pankarttaki sloganı nasıl bir araştırmadan sonra yazmış onuda sormak lazım
kaç avcı denek kullanmış
kaç yaşlarındaymış
vs.vs.vs. sorular çoğaltılabilir....... ;) ;) ;) ;) ;) 8) 8) 8)
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Tolga GÜVENDİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #63 : 09 Temmuz 2012, 13:44:38 »
Vericen eline uzun namlulu çok atarlı bi tüfek oynasın dursun  >:D Dengesizler  >:(
Tolga GÜVENDİK
1990 / MANİSA
ImgLand.net image

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #64 : 09 Temmuz 2012, 15:50:10 »
Çokda Sevimli çıkmış kerata MAYTAPçı :)
Yinede tebrik ederim işlerini güzel yapıyorlar, darısı avcılarımızın başına ( yöntem böyle olmasın ama :) )
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #65 : 09 Temmuz 2012, 17:04:48 »

teşekür ederim elinize sağlık

proteynsizlikden beyinleri gelişmemiş bunların

çocuk gibi kalmışlar elindekini şeker zandetti herhalde ,elinede maytap güzel yakışır
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı Anıl KARADUMAN

• *
« Yanıtla #66 : 09 Temmuz 2012, 17:33:58 »
Ablam sırıtıyor... Allah akıl fikir versin...
Anıl KARADUMAN

Çevrimdışı T.Levent SÜKAN

• *
« Yanıtla #67 : 09 Temmuz 2012, 17:34:13 »
Nazife hanım,  bu makaleni hem Yabantv.com da hem de burda okudum. Bir bayan avcı olmana rağmen bu yazında tüm avcıların sesi olmuşsun. Türkiyede herkesin şunu iyi bilmesi gerek;  bay ve bayan bütün avcılarımız bu konularda bir bütündür.  Sadece eşim olarak değil, avcı arkadaşım ve senin her zaman dediğin gibi silah arkadaşın olarak seni tebrik ederim.
Ankaralı avcı  Levent Sükan

photo storage
Yıl 1996 köpeklerim prens ve prenses

Çevrimdışı Ersin DÜZYOL

• *
« Yanıtla #68 : 09 Temmuz 2012, 18:06:34 »
Nazife hanım sizi yürekliliğinizden dolayı tebrik ederim ben bu tip insanlara acıyorum araştırmamın sonucunda bu kişilerin aile içi problemleri ve ruhsal bunalımda oldukları kendi egolarını tatmin etmek için bu yola baş vurmuşlar senden çok özür dileyerek yazıyorum hayvanlarla ilgilenmek çok güzel birşey fakat avcıların aletinle uğraşmalarına anlam veremedim herhalde çok büyük ilgileri var arzu eden merak eden avcılık fuarı boyunca merağını gidere bilir davetlimizdir
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2012, 18:08:00 Gönderen: Ersin DÜZYOL »
Ersin DÜZYOL
1958 izmir çimentepe

Çevrimdışı İbrahim ÇELİK

• *
  • Gonyalı
« Yanıtla #69 : 09 Temmuz 2012, 23:47:39 »
nazife abla yazını okudum ellerinize emeginize saglık  bu konu hakkındaki tepkinizi koymuşsunuz tebrikediyorum

İbrahim ÇELİK
1983-Konya
''Kamil odur ki koya her yerde bir eser ,. Eseri olmayanın yerinde yeller eser.''

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #70 : 10 Temmuz 2012, 14:21:19 »
Teşekkür ederim leventciğim. Eh senin kadar olmasakta birşeyler yazmağa çalışıyorum. Önemli olan kim olurlarsa olsunlar avcı camiamıza hakaret ettirtmemek. Ersin bey, önemli olan fazla detaya girmeden tepkimizi anlatmak. Bu MAYTAPÇI kadınlı erkekli  YARATIKLAR   her türlü küfrü hak ediyorlar. İbrahim ÇELİK kardeşim MSN me gönderdiğin belgeler ile birlikte avcı avukat arkadaşlar kanalı ile suç duyurusunda  bulunuldu. Sana da ayrıca hassasiyetin nedeni ile teşekkür ederim.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Müdavim Üyemiz
  • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%
    • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%C3%96zdemir/325654497557412
« Yanıtla #71 : 10 Temmuz 2012, 23:08:06 »
nazife abla sizi yürekten tebrik ediyorum ..bir avcının derdini avcı anlar  güzel bir makale olmuş   cesaretiniz acık sözlülügünüzü tebrik ederim ..

Çevrimdışı Ersoy ALTINDİŞ

• *
  • ...BUCALI...
« Yanıtla #72 : 11 Temmuz 2012, 02:40:36 »

AVCILARI SEVİYORUZ, ÖYLE TATLI ŞEYLER Kİ ONLAR ''KUCAĞIMIZA OTURTUP '' SEVESİMİZ GELİYOR ONLARI. :D

bu cümleyi yazan bayansa benim için sakınca yok :D
ERSOY ALTINDİŞ
...İZMİR....1976...    0536 47 47 543

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #73 : 11 Temmuz 2012, 17:27:57 »
Nazife Hanım elinize sağlık, yazınızı beğendim. Öte yandan şu üstteki fotoğrafa göre düşünüyorum ki, bu insanlar kendilerini rezil etmek, dile düşürmek için ne lazımsa yapıyorlar. Durdukları yerde kendilerine zarar veren tiplerden bunlar. Kendi hallerine bıraksak bile yeter.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.