Gönderen Konu: kaçak avcılık  (Okunma sayısı 2236 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ünal SAYGILI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
kaçak avcılık
« : 14 Mart 2012, 21:52:27 »
degerli arkadaşlar lütfen ama lütfen kaçak avcıları oto kontrol sistemiyle önleyelim veya şikayet edelim sakın ben ispiyoncumuyum diye düşünmeyin eger öyle düşünürsek yakın gelecekte  avcılık diye bir şey kalmayacak çünkü yer yüzünde hiç ama hiç bir kaynak sınırsız degil buna av hayvanları da dahil bir zamanlar anadolu parsı yaşarmış bu topraklarda bir zamanlar dağ aslanı yaşarmış bu topraklarda bir zamanlar akdeniz fokları yaşarmış bu denizlerde eger biz otokontrolu saglayamazsak aramızda eger hırsımıza yenik düşersek  allah sonumuzu hayrettsin sizden tek ricam bakın direk orman bakanı veysel eroğlunun mail adresini veriyyorum   mail atın  gerekenin yapıldıgını göreceksiniz  sağlıcakla kalın     

[email protected]

http://otim.cevreorman.gov.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=31
1974-Marmaris
muğla
angaralı

Çevrimdışı Ünal SAYGILI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Ynt: kaçak avcılık
« Yanıtla #1 : 14 Mart 2012, 21:54:41 »
1974-Marmaris
muğla
angaralı

Çevrimdışı Engin GEDİK

• *
  • AVCI DEVLETİN KİRALIK KATİLİ DEĞİLDİR...
« Yanıtla #2 : 29 Mayıs 2012, 19:03:42 »
tamam arkadaşlar bu tip olayları takip edelim ve yetkililere bildirelim tamamda bir zaman sonra gözleri açılan bu sözde cin akıllılar yaptıkları bu katliyamları bir zaman sonra yayınlamaz olunca sorun çözülmüşmü olacak yoksa dahada vahim bir boyutmu kazanacak.bir işte caydırıcılı olmalı korku olmalı buda devletin kendisini hissettirmesiyle olur...facele değil...
Engin GEDİK
1980-Aydın/Bozdoğan
Gsm:0543 503 85 50

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #3 : 29 Mayıs 2012, 20:00:16 »
tamam arkadaşlar bu tip olayları takip edelim ve yetkililere bildirelim tamamda bir zaman sonra gözleri açılan bu sözde cin akıllılar yaptıkları bu katliyamları bir zaman sonra yayınlamaz olunca sorun çözülmüşmü olacak yoksa dahada vahim bir boyutmu kazanacak.bir işte caydırıcılı olmalı korku olmalı buda devletin kendisini hissettirmesiyle olur...facele değil...
   Bence de.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 30 Mayıs 2012, 01:13:25 »
Adama tavuk vermişler,al bunu kimsenin görmediği bir yerde kes ve ye demişler,adam tavuğu geri uzatmış:Kimse görmüyorsa ALLAH görüyor demiş..Nazife hanımın dediği gibi çözüm bu değil,vicdan+ödenebilir bir evrak maliyeti olacak..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

musa karakuşçu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 30 Mayıs 2012, 08:18:06 »
ünal usta beni yanlış anlama ama bu işlem bence yanlış neden  am neden?
 kaynakların sınızrsızlığı ve bohçacılık ilişkisi biraz farklı bir ilişki nedenmi.. ben belgeli olupta açılışta 15 keklik vuran biliyorum..ve bunların sayısı az buz değil,, geçtiğimiz sezon ördek kapandıktan sonra ördek meralarından 1 aya yakın gene ses geldi..bunlarda belgeli avcıydı,,,belgeli olmakla malesef avcı olumnuyor önce bir insan adam olacak... bence bohçacılar varya hiç sevmediğim o acayip deyim işte hem belgesi olupta hemde bilerek usulsuzluk yapan kişileredenmeli..adam kaçak avcıysa zaten kaçak. ama sahtekarlık ve 3 kağıtçılık belgeli olduğu halde limitdışı avlanan kurallara uymayana denir o yüzden ben bu güne kda hiçbir kaçak avcıyı şikayet etmedim etmeyeceğim,,kise kendini kandırmasın herkes kendi icadanının yoklasın....