Gönderen Konu: SİTE ÜYEMİZ AVCI ARKADAŞIMIZ SAYIN DR. AKIN HIZ'A TEŞEKKÜR EDERİM!  (Okunma sayısı 1340 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
1984-1987 li yıllarda memleketim çankırı şabanözü lisesinde iken çok sevdiğim tarih öğretmenimin yıllar sonra bir çok yerde öğretmenlik yaptıktan sonra en son  tayin olduğu Burdur merkez milli eğitimde öğretmenlik yaptığını öğrendim. Ona ulaşmak için  Burdurlu sayın Dr. AKIN HIZ beyden ricada bulundum şansıma da :) sayın öğretmenimin kendisinin aile dostu olduğunu söyledi ve benim ile irtibata geçirdi. Öğretmenimin en çalışkan öğrencisi olarak hem ben hem de öğretmenim olarak duygusal anlar ve sevinç yaşamamıza neden olduğu için DR. AKIN HIZA huzurlarınızda TEŞEKKÜR EDERİM.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Güzel bir karşılaşma.

Aman benim öğretmenler denk gelmesin ;D ;D ;D
 591 Rıdvan Kocataş. Seni gidi seniiii derlerse şimdi hatıraları bitmez  Bende çalışkandım ama her konuda ;D ;D ;D Öğretmenimin bana orta 1 de söylediği söz var. "Rıdvan her taşın altında sen. Tuvalete girsem tasın altından sen çıkıyon" ;D Bende bu lafı her tas, tabak görüşümde hatırlarım, hatta duygulanırım. ;D ;D ahh tuvalet tasları. Sizler benimle ilişkillendirilebilecek kadar ucuzladınızmı diye ;D ;D ;D

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
 :D :D :D Rıdvan  sende benim gibi ele avuca sığmayanmışsın ancak farkımız ben okuldan hemen sonra ilçe dışındaki mandramıza gidip ineklerimizi sağardım sonra onların hepsini alıp dağlara otlatmaya çıkardım  :) İişte bu öğretmenimde diğer öğretmen arkadaşları ile mandramıza arabaları ile gelip orada nasıl yaşadığıma şaşırmışlardı. Eee biz öğle sosyete avcısı olarak yetişmedik.  O tip avcılar ile şartlarımız çok farklı idi. Öğrenciliğim de olduğu gibi avcılık ve çobanlık konularında da öğretmenlerimden  takdir toplamış biriydim.  ;) ;) yaaa
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)