Kesinlikle serbest olmasın yada serbest olacaksa pul parası farklı olsun.Ben hafta sadece 1 gün ava gidebiliyorum .Emekli birisi hergün gidebilir bence her gün avlanan 1 gün avlanın 5 katı pul parası ödesin ozaman.Hem türkiyede av bolluğu mu var ki her gün av olsun.Zaten harcadığımız paranın karşılığı yok birde hergün olursa tamam artık 3 yıl sonra av diye bir sporu literatürden silebiliriz özaman.....
siz sadece 1 gün av yapabiliyorsunuz.Şunu biliyor musunuz ki özel sektörde çalışanların izin günü pazar diye bir şey yok.Hafta içi de izin günü olma durumu var.Bu durumda adam belgelide olsa ava gidemeyecek yada yasak günlerde avlanacak.
İşte bizdeki yanlış düşünce tarzına en basit örnek Kusura bakmasın ama Volkan Bey. Kanunla bize hizmet ettiği müddetçe doğru.Acaba sorarım size Volkan bey bilmiyorum belki özel sektörde çalışıyosunuz ama izin gününüz pazardır; diyelimki izin gününüz pazartesi.Acaba ne yapardınız merak ediyorum.
Ayrıca şöyle örnek vereyim küçük bir halı saha var ve ancak 7 kişiyi kaldırıyor.Siz bu sahada 11 kişi oynarsanız bu sdahada top oynayabilir misiniz?Avlakları ava kapatacaklarına serbest yapsınlar bi avcıdan kurtulan kuşun en azından yaşama şansı olur diye düşünüyorum