Öncelikle değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim
Her iki ayağında da var sanırım ?
Evet Bilal bey,Sağ ayağındada var..
Kaldığı yerdeki tel örgüden yada bir delikten ayaklarını çıkarmaya çalışıyor yada sürtüyor ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.... Sanırım yanındaki köpektede aynı yerde yara var gibi.... Ama yinede baytar arkadaşlar daha iyi bilir....
Taşkın bey köpeğim kulübede kalıyor,öle tel,delik falan da yok ama anlayamadık bi türlü...Diğer köpeğimde öyle bi sorun yok çok şükür sanırım resimde öyle çıkmış.
arkadaşlar ayagındakı kıs de olabılır daha sonra kansere cevırebılır derı altında olusan bı hastalık yada ıltıhap olabılır en kısa zamanda veterıner hekıme gösterılmesı lazım teşekürler
Murat bey en korktuğum böyle bir şeyin olması...
Ama genel olarak şunu söylemek istiyorum.maalesef bulunduğum yerde Köpekten anlayan bir veteriner bulamadım,köpeğimi 3 ayrı veterinere gösterdim bi tanesi hemen bir iğne yaptı gönderdi diğeri bir krem tavsiye etti diğeride mantar olabilir dedi ve mantar iğnesi getirtip onu yaptı.aradan 21 gün geçti ama yinede kaybolmadı.
yukarıdada söylediğim gibi nasır gibi duruyor.Üzerine krem sürdüğüm zaman birkaç dk sonra yalıyor kremi onunda faydası olmuyor o yüzden...