Gönderen Konu: Drahthaar farkını bir de burda görün  (Okunma sayısı 8576 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kadir GONAYDIN

• Müdavim Üyemiz
Drahthaar farkını bir de burda görün
« : 10 Mart 2012, 22:29:17 »
Darahthaarı hep agresiflikle suçlayanlar siz de sahip olduğunuz köpeğinizin cinsi ile ilgili böyle bir video paylaşın biz de alkışlayalım.

Kadir GONAYDIN-1978 İstanbul - Beylikdüzü

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Müdavim Üyemiz
  • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%
    • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%C3%96zdemir/325654497557412
Ynt: Drahthaar farkını bir de burda görün
« Yanıtla #1 : 10 Mart 2012, 22:30:52 »
herşey egitimden gecer

Çevrimdışı Ünal SAYGILI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #2 : 10 Mart 2012, 22:42:34 »
sen köpegi sert yetiştirirsen sert ve agrasif olur uyumlu yetiştirirsen uyumlu olur orada o köpegin o yavruya saldırması kapması anormal olur
1974-Marmaris
muğla
angaralı

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #3 : 11 Mart 2012, 10:17:54 »
Yalannnn, dolannnn, mantajjj, dublajj.. Fake bu fakeee. Nolamazzz böyle bir şeyyy. Daha geçen gün  5'lik tekenin birini tek lokmada yuttuğunu gördüm. Kedinin fareyi öldürmeden önce oynaması gibi bir şey buuu. Mutlaka yemiştir. ;D Bu videonun 3.05 den sonraki kısmını neden sildinizzzz?? ;D ;D Olurmu böyle bir şey, mümkün değil. Bu video kaset skandalı gibi bir şey. Yönetimi istifaya götürür. ;D

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #4 : 11 Mart 2012, 11:37:30 »
 ;)  Yönetim ile ne alaka sı var   :D Oldumu şimdi rıdvan kardeşim?   ;)  Video tek kelime ile mükemmeldi. Kadir kardeşim, paylaşım için teşekkürler.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Ünal SAYGILI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #5 : 11 Mart 2012, 13:16:03 »
hehehehehehehehe alemsiniz ya
1974-Marmaris
muğla
angaralı

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #6 : 11 Mart 2012, 13:22:11 »
Yok bunun taktiği başka dondurma gibi yalayarak yiyor.. :)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #7 : 11 Mart 2012, 13:22:58 »
;)  Yönetim ile ne alaka sı var   :D Oldumu şimdi rıdvan kardeşim?   ;)  Video tek kelime ile mükemmeldi. Kadir kardeşim, paylaşım için teşekkürler.

Abla kaset skandalı bir partinin değişim süreci oldu. Muhtemelen de sert ırk dediğimiz bir ırkın aslında Mülayim sert değilde mülayim ters olduğu ortaya çıkarsa tam yeşilçam oluruz ;D ;D ;D

Çevrimdışı Bünyamin KÖK

• *
  • DAĞLAR AŞILMAZ DEĞİL YETERKİ AV OLSUN!
    • av avlak avcı
« Yanıtla #8 : 11 Mart 2012, 13:40:26 »
Herkese merhaba arkadaşlar bu durum bizim gibi günde 12 saat nat geo belgesel kanalı izleyen kişiler için çok çok normaldir.Biz bir aslanın ceylan yavrusu ile 3 4 gün birlikte yaşadığını onu koruduğunu sonundada başka bir aslanın gelip onu yediğini,bir jaguarın maymun yavrusunu üşümesin diye kucağında yaşatıp korudunu görüyoruz.bir köpeğin bu şekilde davranması çok çok normal.Bence kendi köpeklerinizin av itaat eğitimini performansını atın örnek olsun.selemlar.
Bünyamin KÖK
1983 KAYSERİ
Elektrik Elektronik
Metal İşleri Teknisyeni

Çevrimdışı Kadir HASDEMİR

• *
  • avcıkadir
« Yanıtla #9 : 11 Mart 2012, 16:33:53 »
Ya arkadaş Drahthaar akıllı. Minicik hayvan. Dişinin kovuğuna yetmez o.
Beslenip büyüsün diye uğraşıyo.
İnanmayın drahthaar atı bile yere yıkar. Çok vahşi çoook.  ;D ;D ;D               
Kadir HASDEMİR
1973 Ünye ORDU

adult image hosting

Çevrimdışı Mustafa BİTMEZ

• Müdavim Üyemiz
  • POLATLILI
« Yanıtla #10 : 11 Mart 2012, 16:39:32 »
tek kelime ile  mükemmel dd güzelmiş ha bu arada benim kara kızıda köydeki keçilerle yan yana getirip video çekçem sert dienlere kapak olsun saygılar paylaşım için teşekkürler
hosting images
hosting images
  • Beretta pigeon 2 drahtaar tibet
  • Beratta A400unico ultimec kick of drahtaar amon
  • Çifsan poze Drahtaar meks
Mustafa BİTMEZ
1977 ankara
polatlı.
MEJNUN NASIL LEYLAYA AŞIKSA BENDE DRAHTARA AŞIGIM:)

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 11 Mart 2012, 16:51:30 »
Köpekler dişlerini kemik gibi sert cisimlerle keskinleştirirler ama Ufuk abinin danası dilini de demirle bileyliyor :) muhtemelen bu dd de bileylenmiş diliyle hayvancağıızı küçük küçük törpülüyordur !!!

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.

Çevrimdışı Latif SERTER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 11 Mart 2012, 18:41:30 »
işte eğitimin farkı başka bir köpek olsa kesin parçalamıştı yavruyu
Latif SERTER
1976 İSTANBUL
Arh -

image hosting jpg

Çevrimdışı Serhat SERİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 11 Mart 2012, 21:30:42 »

Köpekler dişlerini kemik gibi sert cisimlerle keskinleştirirler ama Ufuk abinin danası dilini de demirle bileyliyor :) muhtemelen bu dd de bileylenmiş diliyle hayvancağıızı küçük küçük törpülüyordur !!!
Yarılıdım , Pars'ı gördüğünüz belli.Danaaa Pars . :) :D ;D ;)
doğum yılı ve yaşadığınız ili profilinize yazınız
http://avlakforum.com/forum/profile/?area=forumprofile;u=23147

Çevrimdışı Veysel AÇARI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 11 Mart 2012, 21:56:28 »
atilla yedi düvenle barışıkk  ;D ;D
Veysel AÇARI
1982  AKHİSAR MANİSA
0505 89 92 112

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 11 Mart 2012, 22:01:06 »
yanlış hatırlamıyorsam sadece bu hayvanla değil attilla nın çok var böyle videosu
panter emel gibi köpek wallahi :)B
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Fatih KARACA

• *
  • Geleceğin çiçekleri,geçmişin kökleriyle beslenir.
« Yanıtla #16 : 11 Mart 2012, 22:52:53 »
Geçen yıl ağustos ayı olması lazım köpeğimi yılan yüzünden kaybettim.Baştan anlayamadık,öyle bi keyifsizlendi herhalde dedim,baktım olacak gibi değil veteriner arkadaşı çağırdım.O fark etti arka sol bacağın iç kısmında iki diş izi iğne gibi etrağı hafif morarmış ve şişmişti.Pointer'imi kaybedince drahthaara acayip bir merak sarmıştım.Fakat 2-3 hafta önce avcı bir arkadaşla konuşurken yanındaki misafiri," aman kardeşim bende geçen yıl bir drahthaar vardı bi ava gittik köpek 15-20 dak. sonra ağzında oğlakla geldi,az daha çobanla bozuşacaktık.Köpeği verdim gitti"dedi. Açıkçası biraz tedirginlik yaşamıştım ama bu video'yu görünce iyice kafam karıştı... :-\ :-\ :-\
Fatih KARACA
1976 Sarıköy/ Gönen/BALIKESİR

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #17 : 11 Mart 2012, 22:55:08 »
Demekki eğitilseydi , ufakken bir iki oğlak görüp anlşasaydı ne olduğunu harika bir köpek olucakmış . Ben öyle düşünüyorum açıkcası. 1 yaşına kadar öyle bağlı eğitilmedn sonra 1 sene ava giden köpeği satın alıp 6. sahibi olursanız bu bence çok normal bir durum .
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Gökhan KARABIYIK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 12 Mart 2012, 01:00:41 »
kesınlıkle egıtım le alakalı ben karadenız bolgesınde culluk avını bırakıp domuza gıden yada erkek kopeklerı gorunce onlara saldırmaya gıden erkek draftarlar cok gordum ama tamamı sahıbının hatası  egıtıldıkten sonra hersey mumkun
Gökhan KARABIYIK/ERZURUM
benım kangalLım...

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #19 : 12 Mart 2012, 08:42:26 »
Yorumlar güzel ama işin aslı biraz farklı. Bu dd MİT tarafından eğitilmiş ve kendini karacanın annesi sanıyor :) Yoksa bir dd nin bu kadar sosyalleşmesi nerde görülmüş !!!!

Fıkrayı da paylaşayım tam olsun::
bir gün tüm ülkelerdeki polisler birleşmişler türkiyedende ''mit'' gitmiş derken aralarında bir yarışma düzenlemişler. ormana bir fil bırakacaz en çabuk kim bulup getirecek diyerek yarışma başlamış. ilk fbı çıkmış ortaya ellerinde bilgisayarlar radarlar ve buna benzer aletlerle fili ormandan 2 dakikada çıkarmışlar. derken sıra di?erine gelmiş 5 dakikada çıkarmışlar. di?eri 10 dakika sürmüş. sıra gelmiş mit' e bizimkilerin ellerinde zincir, sopa, akü, bakır tel çıkmışlar ormana dogru neyse aradan 1 saat geçmiş gelen giden yok. 2 saat geçmiş yine kimse yok.artık tam millet toplanmış gidiyorlar bizimkiler ufuktan görünüyo neyse bunların yanında zavallı bir zurafa ama boynu bükük ayakları topallıya tapallıya geliyor. ordakiler soruyo ya nerde kaldınız bizimkiler cevap veriyo ya ancak yakaladık. ama diyolar ya kardeşim bu zurafa fil de?ilki. bizimkiler diyoki istersen sor bakalım zurafamı filmi?
soruyolar hayvana sen zurafamısın filmisin?
zurafa başlıyo abi b..unuzu yiyeyim artık dövmeyin ben filim valla filim...!

« Son Düzenleme: 12 Mart 2012, 08:59:09 Gönderen: Kadir GONAYDIN »

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #20 : 12 Mart 2012, 10:00:24 »
Geçen yıl ağustos ayı olması lazım köpeğimi yılan yüzünden kaybettim.Baştan anlayamadık,öyle bi keyifsizlendi herhalde dedim,baktım olacak gibi değil veteriner arkadaşı çağırdım.O fark etti arka sol bacağın iç kısmında iki diş izi iğne gibi etrağı hafif morarmış ve şişmişti.Pointer'imi kaybedince drahthaara acayip bir merak sarmıştım.Fakat 2-3 hafta önce avcı bir arkadaşla konuşurken yanındaki misafiri," aman kardeşim bende geçen yıl bir drahthaar vardı bi ava gittik köpek 15-20 dak. sonra ağzında oğlakla geldi,az daha çobanla bozuşacaktık.Köpeği verdim gitti"dedi. Açıkçası biraz tedirginlik yaşamıştım ama bu video'yu görünce iyice kafam karıştı... :-\ :-\ :-\

Fatih abi adam resmen köpekten anlamadığını eğitim veremediğini, becereksizliğini itiraf etmiş. Daha ne söylesin. Bu adam sağda solda köpek eğitiminden bahsedecek olursa hatırlatıver bu anlattığını. Sosyallik drahthaarda en basit eğitimlerden birisidir. Bunu bile becermeyen adam evinde köpek beslemesin yada eğitimden bahsetmesin

Çevrimdışı Serhat SERİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #21 : 12 Mart 2012, 22:44:16 »
Ufuk abi önümüzdeki ayda yapacak oldugumuz organizasyon danayıda bizide rahatlatır diye düşünüyorum.İş stresi vs vs iyi olur.
Buarada  sülün yanında keklikte olsun ya özledim kınalıyı :) :)
doğum yılı ve yaşadığınız ili profilinize yazınız
http://avlakforum.com/forum/profile/?area=forumprofile;u=23147

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #22 : 14 Mart 2012, 00:31:02 »
aslında DD orda yavru karacayı yalarken tadına bakıyo, kamera kapandıktan sonra ne olmuştur sizce, heheheheheeee.

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53